Jump to content

iliast33

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iliast33

  1. Σε ευχαριστώ φίλε μου
  2. Καλησπέρα, Υπάρχει η δυνατότητα για ανέπαφες πλήρωμές μεσω NFC η κάπως αλλιώς;
  3. Κάτοχος και εγω του κινητού εδω και λίγους μήνες και ειμαι αρκετα ευχαριστημένος συνολικά. εχω όμως το εξής θεμα: ενω μέχρι τώρα συνδεόμαι κανονικά σε όλα τα δικτυα wifi έπειτα απο αναβάθμιιση που έγινε στο εταιρικό δίκτυο δεν μπορω να συνδεθώ με to nova 5t. οποιοδήποτε άλλο κινητο συνδεεται κανονικά. εχει αντιμετωπίσει κάποιος αλλος αντιστοιχο πρόβλημα; Μήπως κατι υπάρχει στα πρωτοκολλα ασφάλειας και χρειάζεται κάποια extra ρυθμιση?
  4. Σε μένα ήρθε κανονικά η 10.1 και το σκέφτομαι να την περάσω ακόμη. Όσοι την περάσατε είχατε κάπου θέμα;
  5. iliast33

    Nokia 8

    Καλησπέρα φίλε μου, Δεν μιλάω για το ιστορικο κλήσεων το οπόιο κραταει όλες τις κλησεις,εγω αναφέρομαι στην περίπτωση που πληκτρολογείς εναν αριθμό που δεν εχεις αποθηκευμενο στο κινητο αλλα μπορει για παραδειγμα να τον εχεις ξανακαλεσει πριν 3 μερες. δεν θα έπρεπε όταν πληκτρολογεις το νουμερο το τηλέφωνο να θυμάται και να στο φερνει σαν προτεινόμενο στην οθόνη?
  6. iliast33

    Nokia 8

    καλησπέρα, Ηθελα να ρωτήσω το εξής,το τηλέφωνο δεν έχει λειτουργία μνήμης στις κλήσεις? Για παράδειγμα αν καλέσω έναν αριθμό που δεν εχω αποθηκευμένο, εάν κάποια στιγμή αργότερα το ξανακαλέσω κάνοντας dialing δεν θα έπρεπε να μου τον φέρνει προτείνόμενο όπως γίνεται σε όλες τις συσκευές? Υπάρχει κάποια ρύθμισή?
  7. iliast33

    Nokia 8

    Κατέβασα και εγω την αναβάθμιση και πλέον δουλευει κανονικά το wifi calling και στην λειτουργεία πτήσης. μένει να δω αν είναι ενταξει και το αποτύπωμα το οποίο μου το είχα χάσει 3 φορες μετα απο power off.
  8. iliast33

    Nokia 8

    Είναι το αντίστοιχο στιγμιότυπο οθόνης φίλε μου.
  9. iliast33

    Nokia 8

    Καλησπερα, Και σε μένα μόλις ήρθε την κατεβάζω τωρα:D:D
  10. iliast33

    Nokia 8

    Καλησπέρα.. Από όσο βλέπω το κινητό δεν υποστηρίζει mirrorlink.εχω smartlink στο αυτοκίνητο και το g4 με είχε βολεύει πολύ σε αυτο.υπαρχει κάποιος τρόπος η κάποια εφαρμογή για να το προσθέσουμε στο Νοκια μας?
  11. iliast33

    Nokia 8

    Καλησπερα, Κατοχος και εγω απο σήμερα ενός Νοκια 8 σε χρώμα copper. οι πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλες..Το τηλέφωνο είναι γρήγορο πολυ στιβαρό με πολυ καλό ηχείο.Με την κάμερα του μπορώ να πώ πως δεν τρελαθηκα ιδιαίτερα σε βραδυνή λήψη αλλα δεν είναι και κακή, προερχόμενος απο g4. φυσικά η απουσία notification led με ενοχλεί αρκετά,ισως μεχρι να το συνηθησω. θα επανέλθω με περισσοτερα.. προς το παρόν σειρά έχει η αγορά θήκης και προστασία οθόνης καθώς γλιστραει πολυ. όποιος έχει κάποιο tip απο εμπειρία περιμένω να με διαφωτίσει.:p:p
  12. iliast33

    Nokia 8

    καλησπέρα ! παρακαλώ τα φώτα σας, Έπειτα απο την τελευταια εμπειρία με το G4 το οποίο παρέδωσε πνέυμα 20 μέρες μετά την λήξη της εγγύησης ψήνομαι για το nokia 8 καθώς πιστέυω πως στα χρήματα του δείχνει καλή επιλογη. κάνοντας μια αναζήτηση κατάλαβα(αν δεν κάνω λαθος) πως dual sim ειναι παραεισαγωγής και πως μόνο τα μονόκαρτα καλύπτονται απο εγγυηση. Η αγορά μαλλόν θα γίνει απο skroutzομαγαζο( μου αρέσει πολύ το χρώμα cooper) οπότε θα ήθελα την βοήθεια σας τι πρέπει να προσέξω κατα την αγορά τι παίζει με εγγυηση και πιθανόν κάποιο καταστημα το οποίο γνωρίζετε. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  13. Καλησπέρα, Καινούργιος στην παρέα σας και κάτοχος και εγω του G4 απο τον Ιανουάριο του 2016(παρτίδα 512 πρίν 1 μήνα έληξε η εγγύηση) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι χθές. Από χθές το κινητό άρχισε να κάνει επανεκινήσεις συνεχώς άνοιγε κανονικά μετά απο λίγο πάγωνε η οθόνη και μετα πάλι επανεκίνηση. Του έκανα επαναφορά αλλά πάλι τα ίδια μετα απο λίγο και απο σήμερα το μεσημέρι δεν ανοίγει κάν ακόμη και όταν το βάζω στη φόρτιση. Πέσαμε σε bootloop λέτε ή ειναι κάτι άλλο? Να σημειώσω πως προχθές έφαγε ένα πέσιμο απο μεγάλο ύψος πέφτωντας με την οθόνη αλλά χωρίς να πάθει κάτι τουλαχιστον εκείνη την στιγμή. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγάζοντας την μπαταρία άνοιξε αλλά κάνει πάλι τα ίδια ανοίγει κανονικά αλλά μόλις μπω κάπου παγώνει η οθόνη και ξανά επανεκκίνηση
×
×
  • Create New...