Jo_m Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Αυριο τελικα παραλαμβανω τη συσκευη απο καταστημα Γερμανος. Ερωτηση: Καποια πραγματα που πρεπει να προσεξω; Για καμερα πχ να βαλω καποια εκδοση της gcam εξαρχης ή πλεον εχει βελτιωθει η εφαρμογη της νοκια και δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος; ποια εκδοση android φοραει η συσκευη αυτη τη στιγμη; Κατι αλλο που θα μου συστηνατε να κανω; Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Για τα δικά μου θέλω η στοκ κάμερα με καλύπτει, ιδιαίτερα ο monochrome έχει πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα με λεπτομέρεια και ελάχιστο αναλογικά θόρυβο... Το κινητό έχει την τρέχουσα Oreo 8.1. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Αυριο τελικα παραλαμβανω τη συσκευη απο καταστημα Γερμανος. Ερωτηση: Καποια πραγματα που πρεπει να προσεξω; Για καμερα πχ να βαλω καποια εκδοση της gcam εξαρχης ή πλεον εχει βελτιωθει η εφαρμογη της νοκια και δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος; ποια εκδοση android φοραει η συσκευη αυτη τη στιγμη; Κατι αλλο που θα μου συστηνατε να κανω; Σε τι τιμή την παραλαμβάνεις τη συσκευή σου; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Σε τι τιμή την παραλαμβάνεις τη συσκευή σου; Φαντάζομαι στην τιμή που είχες σχολιάσει ο ίδιος τις προάλλες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7717315#post7717315 Δε νομίζω ότι χρεώνουν έξτρα μεταφορικά (ή και αντικαταβολή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Φαντάζομαι στην τιμή που είχες σχολιάσει ο ίδιος τις προάλλες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7717315#post7717315 Δε νομίζω ότι χρεώνουν έξτρα μεταφορικά (ή και αντικαταβολή). Σε τιμή BF ακόμα και σήμερα; Πριν τη Black Friday το είχαν στα 299€ νομίζω. Γι αυτό ρωτάω. Βέβαια εγώ πήγα στον Γερμανό και το πήρα. Δεν ξέρω αν έχουν μεταφορικά κλπ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Οι καφέ μαύρες πολύ ωραίες!!! Αλλά και οι σκέτες μαύρες δεν πάνε πίσω. Μιλάμε το κινητό δείχνει κομψοτέχνημα, και χωρίς και με θήκη. Αλλά με τις θήκες αυτές νιώθω πιο ασφαλής. Για καθημερινή χρήση έχω την καφέ-μαύρη, η άλλη η μαύρη είναι ακόμα πιο χοντρή και στιβαρή. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Σε τιμή BF ακόμα και σήμερα; Πριν τη Black Friday το είχαν στα 299€ νομίζω. Γι αυτό ρωτάω. Βέβαια εγώ πήγα στον Γερμανό και το πήρα. Δεν ξέρω αν έχουν μεταφορικά κλπ. Αν η παραγγελία γίνει εντός Black Friday, λογικό δεν είναι να παραλάβει σε αυτή τη τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 (edited) Αν η παραγγελία γίνει εντός Black Friday, λογικό δεν είναι να παραλάβει σε αυτή τη τιμή; Αν έχει και μεταφορικά.... Edited November 28, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Πόσες ενημερώσεις ασφαλείας έχει αυτή η συσκευή την ημέρα;;;; Χθες ήρθαν τρείς και σήμερα μόλις μου ήρθε η δεύτερη!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Αν έχει και μεταφορικά.... Από cosmote online παρέλαβα χωρίς μεταφορικά και χωρίς κόστος αντικαταβολής με την τιμή black friday. Δεν ξέρω σε τι σε βοηθάει η πληροφορία, αλλά ιδού την έλαβες. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πόσες ενημερώσεις ασφαλείας έχει αυτή η συσκευή την ημέρα;;;; Χθες ήρθαν τρείς και σήμερα μόλις μου ήρθε η δεύτερη!!! Προφανώς σου έρχονται μαζεμένα τα απαραίτητα "πακέτα" αναβαθμίσεων μέχρι να φτάσει στην πιο πρόσφατη, που αυτή τη στιγμή για τη συγκεκριμένη συσκευή είναι το Android 8.1.0 με security patch level Νοεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 @Evris2013... Tipsάκι για σερφαρισμα σε πλήρη οθόνη, κατέβασε την εφαρμογή Fullscreen Browser. Λίγη εξάσκηση- εξοικείωση απαιτείται και θα το ευχαριστηθείς! Ρολλαρει σούπερ ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 (edited) @tetartos για να μου φύγει η απορία! Ναι όντως, 8.1.0 έχω και 2018 - 11. Τώρα τον Δεκέμβρη πάλι... @konakis τι εννοείς σερφάρισμα σε πλήρη οθόνη;;;; Edited November 28, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Πλήρη οθόνη δίχως την status bar επάνω ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Αν έχει και μεταφορικά.... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις με αυτό σχόλιο αλλά ούτως ή άλλως μεταφορικά δεν έχει το συγκεκριμένο κατάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις με αυτό σχόλιο αλλά ούτως ή άλλως μεταφορικά δεν έχει το συγκεκριμένο κατάστημα... Ερώτηση ήταν στην ουσία... Εντάξει με κάλυψες τώρα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Σε τιμή BF ακόμα και σήμερα; Πριν τη Black Friday το είχαν στα 299€ νομίζω. Γι αυτό ρωτάω. Βέβαια εγώ πήγα στον Γερμανό και το πήρα. Δεν ξέρω αν έχουν μεταφορικά κλπ. Το κινητό το αγόρασα από το ηλ. κατάστημα του Γερμανού το πρωί του Σαββάτου 24/11 (όταν το ξαναεμφάνιζε διαθέσιμο) στα 199 ευρώ τελική τιμή. Η πληρωμή έγινε ηλεκτρονικά με χρήση πιστωτικής Eurobank μέσα από το σάιτ του ηλ. καταστήματος και σαν τρόπο παράδοσης επέλεξα να γίνει σε κατάστημα Γερμανός της περιοχής μου, όπου δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών. Λόγω της χρήσης του προγράμματος Επιστροφή με την κάρτα που πλήρωσα, δικαιούμαι επιστροφή μέσω της πιστωτικής κάρτας του 20% της αξίας του κινητού, δηλαδή περίπου 40 ευρώ, οπότε στην ουσία η τιμή που μου βγήκε η συσκευή μέσω της προσφοράς είναι στα 159 ευρώ, τρομερή τιμή, που ήταν και το βασικό κίνητρο να την επιλέξω (φανταστείτε ότι μέχρι την Παρασκευή 23/11 ήμουν προσανατολισμένος στο LG G7 και μάζευα χρήματα για τα 450 ευρώ περίπου που πουλιέται αυτό τον καιρό στα σκρουτζομάγαζα). Για 159 ευρώ ωστόσο θεωρώ ότι είναι σαν να κλέβεις παγκάρι εκκλησίας, οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Το κινητό το αγόρασα από το ηλ. κατάστημα του Γερμανού το πρωί του Σαββάτου 24/11 (όταν το ξαναεμφάνιζε διαθέσιμο) στα 199 ευρώ τελική τιμή. Η πληρωμή έγινε ηλεκτρονικά με χρήση πιστωτικής Eurobank μέσα από το σάιτ του ηλ. καταστήματος και σαν τρόπο παράδοσης επέλεξα να γίνει σε κατάστημα Γερμανός της περιοχής μου, όπου δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών. Λόγω της χρήσης του προγράμματος Επιστροφή με την κάρτα που πλήρωσα, δικαιούμαι επιστροφή μέσω της πιστωτικής κάρτας του 20% της αξίας του κινητού, δηλαδή περίπου 40 ευρώ, οπότε στην ουσία η τιμή που μου βγήκε η συσκευή μέσω της προσφοράς είναι στα 159 ευρώ, τρομερή τιμή, που ήταν και το βασικό κίνητρο να την επιλέξω (φανταστείτε ότι μέχρι την Παρασκευή 23/11 ήμουν προσανατολισμένος στο LG G7 και μάζευα χρήματα για τα 450 ευρώ περίπου που πουλιέται αυτό τον καιρό στα σκρουτζομάγαζα). Για 159 ευρώ ωστόσο θεωρώ ότι είναι σαν να κλέβεις παγκάρι εκκλησίας, οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ. ωραίος.. πολύ καλά έκανες, λύθηκαν και οι απορίες του eyris2013 τώρα πιστεύω Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 (edited) Ου μια χαρά με κάλυψε! @punisher24, evris2013 παρακαλώ.... ;) :) Να και τα τελευταία νέα της συσκευής μας!!! https://www.gsmarena.com/nokia_8_pops_up_on_geekbench_running_android_90_pie-news-34446.php Edited November 28, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Ου μια χαρά με κάλυψε! @punisher24, evris2013 παρακαλώ.... ;) :) Να και τα τελευταία νέα της συσκευής μας!!! https://www.gsmarena.com/nokia_8_pops_up_on_geekbench_running_android_90_pie-news-34446.php Ωραια νεα !!! Κλεινοντας σχεδον 5 μερες χρησης μπορω να πω οτι το μονο θεμα που με απασχολει με την συσκευη ειναι η μπαταρια που ακομα μαλλον δεν εχει στρωσει . Επισης μια λεπτομερεια που προσεξα οτι αργει μερικες φορες η επανεκινηση του κινητου (μετα τα ota εκανα και επαναφορα στις εργοστασιακες και παλι συμβαινει αυτο) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Να και τα τελευταία νέα της συσκευής μας!!! https://www.gsmarena.com/nokia_8_pops_up_on_geekbench_running_android_90_pie-news-34446.php Τέλεια!! ✌️✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 σημερα τοι πηρα και εγω το κινητο..απλα εχω ενα θεμα με τη καμερα..δεν με αφηνε να τραβηξω βιντεο,,δεν ειχε καν το μενου για βιντεο..κατεβασα το apk που ηταν το τελευταιο για τη camera παιζει κανονικα αλλα μπαινοντασ στο play store απο pc μου λεει οτι η nokia camera δεν ειναι συμβατη με το κινητο..το εχει κανενας αλλος αυτο το θεμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Εγώ δουλεύω ακόμα την 5.1.018 γιατί από όσες δοκίμασα με αυτήν είμαι πιο ικανοποιημένος. Εάν κάποιος έχει κάποια πιο καινούρια που είναι καλύτερη ας μας πει. Την δοκίμασα αυτή την έκδοση αλλά δεν μου έβγαζε επιλογή για νυχτερινή λήψη και σαν αποτέλεσμα δεν κατάλαβα και διαφορά από την στοκ. Άρα ή εγώ δεν ξέρω να κρίνω ή η στοκ έχει φτιάξει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Την δοκίμασα αυτή την έκδοση αλλά δεν μου έβγαζε επιλογή για νυχτερινή λήψη και σαν αποτέλεσμα δεν κατάλαβα και διαφορά από την στοκ. Άρα ή εγώ δεν ξέρω να κρίνω ή η στοκ έχει φτιάξει αρκετά. Απλά δοκίμασε να βγάλεις φωτό την νύχτα και σύγκρινε. Τι να την κάνεις την νυχτερινή λήψη; Απλά βάλε HDR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Απλά δοκίμασε να βγάλεις φωτό την νύχτα και σύγκρινε. Τι να την κάνεις την νυχτερινή λήψη; Απλά βάλε HDR. Μπαίνει μόνη της δηλ η νυχτερινή; Όταν λες να βάλω hdr, να μην είναι στο αυτόματο; Θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι μιας και είναι της συζύγου. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts