monster1971 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Στις φώτο η μαμά είναι μια χαρά...έχει πολλές επιλογές να μαγειρευτεί η φωτό....σε εσωτερικό χώρο με τεχνητό έντονο φως βάλτε hdr.Το ίδιο και βραδυνές με φώτα δρόμου πχ...στο open camera και βίντεο στις ρυθμίσεις ανεβάζετε τα bjtrate στο φουλ και η ποιότητα αλλάζει δραστικά...από τα 20mbps ανεβαίνει στα 42(48 έχει το s8 k s9)...καμία σχέση στην ποιότητα....Δεν τραβάω καθόλου βίντεο με το μαμά.Μονο φώτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Απενεργοποιήστε την σταθεροποίηση εικόνας Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΈχεις δίκιο.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Παιδιά καλησπέρα! Έχω ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις για τις εφαρμογες facebook, messenger και viber. Ενώ μου βγάζει αναδυόμενα παράθυρα όταν έχω νέα μηνύματα, θέλω να βλέπω και τον αριθμό που εμφανίζεται πάνω στο εικονίδιο που έχω στην επιφάνεια εργασίας. Δεν έχω ακόμη καταφέρει να βρω πως γίνεται. Αν κάποιος ξέρει ας μου πει. Σημειωτέον ότι χρησιμοποιώ τον Microsoft launtcer, αν αυτό έχει κάποια σημασία. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 θες να εμφανίζει νούμερο πάνω στα εικονίδια του launcher.; αν κατάλαβα καλά.... προφανώς και έχει σημασία ο launcher και δε θα δεις ποτέ αν δε υποστηρίζει τέτοιο πραγμα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 θες να εμφανίζει νούμερο πάνω στα εικονίδια του launcher.; αν κατάλαβα καλά.... προφανώς και έχει σημασία ο launcher και δε θα δεις ποτέ αν δε υποστηρίζει τέτοιο πραγμα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δίκιο φίλε μου! Επειδή δεν μου αρέσει ο μαμά launtcher, έχεις να μουν προτείνεις κάποιον άλλον να δοκιμάσω, που να υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα; Έχω ακούσει για τον poco launtcher και κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Έχει night mode το κινητό, ψαξε στην κατηγορια φωτογραφία (μαμα καμερα) και τέρμα πάνω δεξιά στην λήψη νυκτός... Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ναι το εχω δει αυτο που λες, και εκτος αν δεν κανω κατι λαθος, δεν κανει ακριβως αυτο που θελω. Απο Δευτερα που θα εχω παλι το P9 lite θα κανω ενα συγκριτικο με 2 φωτο για να δειξω τι εννοω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2010 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Απο την τελευταια αναβαθμιση και μετα το κινητό εγινε χάλια. Η μαπταρία τελειωνει γρήγορα, η φωτογραφική κολαει και αργεί σε διαφορες φασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Απο την τελευταια αναβαθμιση και μετα το κινητό εγινε χάλια. Η μαπταρία τελειωνει γρήγορα, η φωτογραφική κολαει και αργεί σε διαφορες φασεις.Προσωπικά δεν παρατήρησα κάτι. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο με το update , και ειδικά για το θέμα μπαταρίας . Μήπως είναι κάποια εφαρμογή που μένει ανοιχτή και τρώει την μπαταρία;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Απο την τελευταια αναβαθμιση και μετα το κινητό εγινε χάλια. Η μαπταρία τελειωνει γρήγορα, η φωτογραφική κολαει και αργεί σε διαφορες φασεις. Η φάση είναι ότι με την τελευταία αναβάθμιση εγώ έχω παρατηρήσει το τελείως αντίθετο. Πιο καλή αυτονομία μπαταρίας και καλύτερη κάμερα την στιγμή που πριν μου κολλούσε και ειδικά όταν έκανε μετάβαση σε σελφι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Για την μπαταρια δεν ξερω ακομα θελει λιγο καιρο αλλα νομιζω πριν ηταν πιο smooth η συσκευη σε ολα της... ενα κλικ πιο γρηγορη. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 πότε να περιμένουμε 4k στην stock εφαρμογή της κάμερας? Επισης, μέσω open Camera δεν κατάφερα να τραβήξω 1080p 60 fps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 (edited) Επανέρχομαι στο θέμα tempered glass. Οπως είχα πει ειχα δοκιμάσει δυο τζαμακια πλήρης κάλυψης nillkin και mofi και τα δυο σκέτη μουφα... μαυρη απογοήτευση κατω απο τον ηλιο και γενική συμβουλη μην αγοράζετε τζαμακια απο αυτα που κολανε μονο περιμετρικά. Προχτές παρέλαβα αλλα δυο φαινομενικά ίδια μεταξυ τους νεα τζαμακια αλλα απο διαφορετικούς πωλητες. Αυτό που έκατσε τέλια χωρίς φουσκάλες και χωρις κενα περιμετρικά ήταν αυτό: https://www.aliexpress.com/item/-/32871915642.html Εντυπωσιάστηκα καθως πραγματικά ειναι φθηνό και κάνει τη δουλειά του άψογα, στρογγυλεμένα άκρα, οχι δαχτυλιες, καλη αίσθηση παρα το γεγονός οτι είναι χοντρουτσικο. Στη συσκευασία περιλαμβάνει και ενα λαδακι για τα άκρα το οποίο όμως ηταν άχρηστο γιατί δε βλέπεις κανένα κενο! Προσωπικά θα βάλω άλλη μία παραγγελία για άλλα τρία για να ξεμπερδευω και να μην ψάχνομαι μελλοντικά Το άλλο παρότι έμοιαζε να ειναι ίδιο οταν το έβαλα (ευτυχως 1ο) άφηνε κενα φουσκάλες κλπ και αφαιρεθηκε κατ'ευθείαν και ειναι αυτό: https://www.aliexpress.com/item/-/32858936173.html Το αναφέρω προκειμένου να μην το αγοράσετε. Παρεμπιπτόντως να προσθέσω οτι κάνα δυο απαλές χαραγματιες που ειχε αποκτήσει το note5 μου και οι οποίες ήταν διακριτές μόνο με σβηστή οθονη πλεον δε διακρίνονται!.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 2, 2018 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Επανέρχομαι στο θέμα tempered glass. Οπως είχα πει ειχα δοκιμάσει δυο τζαμακια πλήρης κάλυψης nillkin και mofi και τα δυο σκέτη μουφα... μαυρη απογοήτευση κατω απο τον ηλιο και γενική συμβουλη μην αγοράζετε τζαμακια απο αυτα που κολανε μονο περιμετρικά. Προχτές παρέλαβα αλλα δυο φαινομενικά ίδια μεταξυ τους νεα τζαμακια αλλα απο διαφορετικούς πωλητες. Αυτό που έκατσε τέλια χωρίς φουσκάλες και χωρις κενα περιμετρικά ήταν αυτό: https://www.aliexpress.com/item/-/32871915642.html Εντυπωσιάστηκα καθως πραγματικά ειναι φθηνό και κάνει τη δουλειά του άψογα, στρογγυλεμένα άκρα, οχι δαχτυλιες, καλη αίσθηση παρα το γεγονός οτι είναι χοντρουτσικο. Στη συσκευασία περιλαμβάνει και ενα λαδακι για τα άκρα το οποίο όμως ηταν άχρηστο γιατί δε βλέπεις κανένα κενο! Προσωπικά θα βάλω άλλη μία παραγγελία για άλλα τρία για να ξεμπερδευω και να μην ψάχνομαι μελλοντικά Το άλλο παρότι έμοιαζε να ειναι ίδιο οταν το έβαλα (ευτυχως 1ο) άφηνε κενα φουσκάλες κλπ και αφαιρεθηκε κατ'ευθείαν και ειναι αυτό: https://www.aliexpress.com/item/-/32858936173.html Το αναφέρω προκειμένου να μην το αγοράσετε. Παρεμπιπτόντως να προσθέσω οτι κάνα δυο απαλές χαραγματιες που ειχε αποκτήσει το note5 μου και οι οποίες ήταν διακριτές μόνο με σβηστή οθονη πλεον δε διακρίνονται!.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο ''Choose Shipping Method'' τι βάζουμε γιατί από Ali δεν έχω ψωνίσει τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Στο ''Choose Shipping Method'' τι βάζουμε γιατί από Ali δεν έχω ψωνίσει τελευταία.Εγω το πήρα με την απλή αποστολή χωρίς έξτρα χρέωση και σε 20μερες το παρέλαβα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 (edited) Το πρώτο, το φθηνό τζαμί, ενώ το είχα δει και το είχα βάλει στο wishlist , τελικά δεν το παραγγειλα . Παραγγειλα αυτό παρακάτω, κυρίως επειδή έλεγε η full glue ... Τώρα τι λέει, θα το δείξει η νεκροψία όταν έρθει 5D Full Glue Cover Tempered Glass Xiaomi Redmi Note 5 Pro Screen Protector Film sFor Xiaomi Redmi Note 5 Pro Full Glue Glass http://s.aliexpress.com/mERjQjya Edited September 2, 2018 by leftergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Έχει κάποιος θέμα με την δόνηση και των ειδοποιήσεων; έρχονται ειδοποιήσεις χωρίς να βγάζει κάτι... Μόνο δόνηση δηλαδή Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Επανέρχομαι στο θέμα tempered glass. Οπως είχα πει ειχα δοκιμάσει δυο τζαμακια πλήρης κάλυψης nillkin και mofi και τα δυο σκέτη μουφα... μαυρη απογοήτευση κατω απο τον ηλιο και γενική συμβουλη μην αγοράζετε τζαμακια απο αυτα που κολανε μονο περιμετρικά. Προχτές παρέλαβα αλλα δυο φαινομενικά ίδια μεταξυ τους νεα τζαμακια αλλα απο διαφορετικούς πωλητες. Αυτό που έκατσε τέλια χωρίς φουσκάλες και χωρις κενα περιμετρικά ήταν αυτό: https://www.aliexpress.com/item/-/32871915642.html Εντυπωσιάστηκα καθως πραγματικά ειναι φθηνό και κάνει τη δουλειά του άψογα, στρογγυλεμένα άκρα, οχι δαχτυλιες, καλη αίσθηση παρα το γεγονός οτι είναι χοντρουτσικο. Στη συσκευασία περιλαμβάνει και ενα λαδακι για τα άκρα το οποίο όμως ηταν άχρηστο γιατί δε βλέπεις κανένα κενο! Προσωπικά θα βάλω άλλη μία παραγγελία για άλλα τρία για να ξεμπερδευω και να μην ψάχνομαι μελλοντικά Το άλλο παρότι έμοιαζε να ειναι ίδιο οταν το έβαλα (ευτυχως 1ο) άφηνε κενα φουσκάλες κλπ και αφαιρεθηκε κατ'ευθείαν και ειναι αυτό: https://www.aliexpress.com/item/-/32858936173.html Το αναφέρω προκειμένου να μην το αγοράσετε. Παρεμπιπτόντως να προσθέσω οτι κάνα δυο απαλές χαραγματιες που ειχε αποκτήσει το note5 μου και οι οποίες ήταν διακριτές μόνο με σβηστή οθονη πλεον δε διακρίνονται!.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για το πρώτο επιλέγουμε το "For Redmi NOTE 5" έτσι; Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 πότε να περιμένουμε 4k στην stock εφαρμογή της κάμερας? Επισης, μέσω open Camera δεν κατάφερα να τραβήξω 1080p 60 fps... Δεν υποστηρίζει 60fps το κινητό...καλύτερη ποιότητα όταν ανεβάσεις στα 100mbps αλλά στα 30fps...Εγώ φοβάμαι την αναβάθμιση της κάμερας στα 4κ..ην χαλάσουν την σταθεροποίηση...σε όλα τα παραπάνω μοντέλα δεν αφήνει η εταιρεία την σταθεροποίηση να δουλέψει στα 4k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Εξαιρετική μεμβράνη προστασίας: https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-xiaomi-redmi-5-plus-redmi-note-5-note-5-pro-anticrash-antishock-x-one-ultimate?mfp=price%5B9%2C12%5D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Για το πρώτο επιλέγουμε το "For Redmi NOTE 5" έτσι; Note 5 pro λογικά Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξαιρετική μεμβράνη προστασίας: https://www.cellphones.gr/memvrani-prostasias-xiaomi-redmi-5-plus-redmi-note-5-note-5-pro-anticrash-antishock-x-one-ultimate?mfp=price%5B9%2C12%5D Έχω ακούσει καλά λόγια για την x one αλλά την τιμή την αφήνω ασχολιαστη Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Για το πρώτο επιλέγουμε το "For Redmi NOTE 5" έτσι;Σωστά τουλάχιστον εγω αυτο πηρα και είμαι οκ. Αν δεν κάνω λάθος το pro ειναι για την Ινδία και εχει καποια διαφορά μπροστά σε σχέση με τη θέση αισθητηρα κάμερας κλπ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Για θηκη τι προτεινετε παιδια, κατι σε λεπτη θελω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Είχα x one στο redmi note 4 και ήταν ότι καλύτερο και εφάρμοσε τελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Spigen:I'm afraid that our manufacturer have no plans to create cases for Redmi Note 5 Pro. Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.mozik.gr/spigenr-rugged-armor-gia-to-xiaomi-redmi-note-5-black Έβγαλε η spigen θήκη η μιλάμε για μεγάλη μούφα? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts