kostas_kanal0011 Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Μεχρι 85 δεν υπάρχει θέμα.Εξάλλου 84 έχει και η xiaomi.eu Στο speaker εννοείται δε πειράζουμε κάτι,καθώς είναι ήδη δυνατό.Έβαλα και viper4android και ο ήχος έχει γίνει σαν κινητό 3πλασιας τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Μου ήρθε ενημέρωση 1,6Gb την κατεβάζω. Την έχει περάσει κανείς? V10.3.2.0 PEIMIXM Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Μου ήρθε ενημέρωση 1,6Gb την κατεβάζω. Την έχει περάσει κανείς? V10.3.2.0 PEIMIXM Εγώ εχθές αλλά δεν ήταν τόσο. Λίγο πάνω από 500mb. Μεχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι οπότε πέρνα την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsman8 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Και εγω την περασα την αναβαθμιση ουτε εγω εχω δει κατι περιεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolispd Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Και το twrp που έχω, έχω δοκιμάσει διάφορες εκδοσεις, και όλες μου ζητάνε password για να μπω και δεν τον ξέρω. Κατέβασε το ελληνικό twrp από εδώ, δε θα έχεις το πρόβλημα του κωδικού ούτε του να μη βλέπει την εσωτερική μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Μου ήρθε ενημέρωση 1,6Gb την κατεβάζω. Την έχει περάσει κανείς? V10.3.2.0 PEIMIXMΚαι εγώ την πέρασα, όλα καλά! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Έχει ενεργοποιήσει κανένας το camera2 api στην τελευταία εκδοση(10.3.2), χωρίς root και χωρίς twrp; δοκίμασα ότι οδηγό βρήκα αλλά τίποτα.... Μόλις κάνω reboot system εξαφανιζονται οι ρυθμίσεις που έκανα... Έχω ξεκλείδωτο bootloader Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Άσχετο-σχετικό αλλά στην τελευταία xtrv dev 9.8.15δε μου δουλεύουν οι gcam.Κάποιος με το ίδιο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 (edited) Καλησπέρα.Επεσε και έσπασε η οθόνη. Ξέρετε κάπου να την αλλάξω αξιόπιστα; Τώρα είμαι Κέρκυρα και από το Σάββατο Πειραιά. FixMobile, https://store.fixmobile.gr/el/proion/othoni-kai-mihanismos-afis-xiaomi-redmi-note-5-leyko-oem, Είναι κοντά στην Ομόνοια, είχα πάει και μου άλλαξαν προ 2ετίας την οθόνη σε ένα Samsung, έκαναν άψογη δουλειά. Μου ήρθε ενημέρωση 1,6Gb την κατεβάζω. Την έχει περάσει κανείς? V10.3.2.0 PEIMIXM Εγώ εχθές αλλά δεν ήταν τόσο. Λίγο πάνω από 500mb. Μεχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι οπότε πέρνα την. Και εμένα 505 mb λέει, θα περιμένω λίγο πριν την κατεβάσω να δω και τις απόψεις σας στη χρήση. Edited August 21, 2019 by NovaLacertae Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Το θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα δεν λένε να το φτιάξουν πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Το θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα δεν λένε να το φτιάξουν πάντως. Τι ακριβώς συμβαίνει; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Η ελάχιστη φωτεινότητα που είναι τόσο μικρή που κάθε φορά πρέπει να την ανεβάζεις με το που ανοίγεις την οθόνη σε εσωτερικό χώρο.Εγώ το έλυσα μία καο καλή με το xposed module custoMIUIzer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Για το camera api2 το έκανα με το red Wolf.... Ουτε ροοτ ούτε μόνιμα twrp μόνο δεκλειδωτο bootloader θέλει... 2 λεπτά υπόθεση... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Για το camera api2 το έκανα με το red Wolf.... Ουτε ροοτ ούτε μόνιμα twrp μόνο δεκλειδωτο bootloader θέλει... 2 λεπτά υπόθεση...Με αυτό το έκανα και εγώ αλλά μόλις κάνω reboot system και ανοίξει το τηλέφωνο, τσεκαροντας με το camera probe μου δείχνει legacy και όχι level 3... Φλασαρες κάποιο zip ή με εντολές adb shell; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2019 Μα τι παλεύετε δεν μπορώ να καταλάβω.... αλήθεια!!! Μια φορά του πέρασα custom πριν ένα χρόνο και δεν ξανά ασχολήθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 (edited) Εγώ μία φορά έβαλα και δεν ξαναέβαλα!Στη miui η φόρτιση/ταχυφορτιση είναι πιο σωστή για τη μπαταρία+αυτή κρατάει πιο πολύ λόγω καλύτερης διαχείρισης του miui.Αν θες και ΤΑ καλούδια βάζεις και custoMIUIzer και έχεις 3x πιο πολλά specs και απο custom rom! *Στη miui το camera2api αλλάζει απλά με την εφαρμογή build.prop editor,όπου αλλάζεις τη γνωστή τιμή απο 0 σε 1. Edited August 22, 2019 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Ξέρετε αυτό το αρχείο (miui-blockota-whyred_global-V10.3.1.0.PEIMIXM-V10.3.2.0.PEIMIXM-1097dbe6bc-9.0) που μου εμφανίστηκε εδώ και δύο μέρες μετά την τελευταία αναβάθμιση στις λήψεις μου τι είναι?να πω ότι από περιέργεια του αποσυμπιεσα στην sd κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Το zip της αναβάθμισης, μπορείς να το σβήσεις αν την εγκατεστησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Το zip της αναβάθμισης, μπορείς να το σβήσεις αν την εγκατεστησες. Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 (edited) Καλημέρα! Ξέρει κανείς τι είναι το "dm verity is not enabled" όταν φλασαρω το zip για το camera2 api σε redwolf recovery; γιαυτό δεν αποθηκευονται οι αλλαγές και χάνονται όταν γίνει reboot; έχω ξεκλείδωτο bootloader χωρίς root και χωρίς custom recovery.... Πριν κάνω boot recovery. Img φλασαρω το dummy. Img γιατι διαφορετικά δεν μπουταρει σε recovery μέσω fastboot. Στην redwolf recovery έκανα allow modifications... Είμαι στην τελευταία miui 10.3.2. 0 stable Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited August 23, 2019 by zirk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Έχει γνωστός μου το συγκεκριμένο κινητό και ενώ μέχρι χθες έβγαζε φώτο κανονικά ξαφνικά σήμερα βγάζεις θωλες φώτο έκανα επαναφορά ρυθμίσεων αλλά δεν άλλαξε κατι Τι μπορεί να είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikopoulos Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Βρωμιά στο φακό; Παράθεση Nokia 3310 - Panasonic GD67 - Siemens MC60 - Siemens M65 - Sony Ericsson K750 - Samsung U600 - Samsung F480 - Nokia E52 - Lenovo A789 - Xiaomi Redmi 3 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Mi 10 lite 5G - Oneplus Nord 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Βρωμιά στο φακό; Τον καθάρισα με πανακι Στο ζουμ είναι πολύ θολή αλλα και κανονικά αν βγάλεις και μετά ζουμάρεις πάλι είναι θολή ενώ με poco βγαίνουν καθρεπτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Είναι γρατζουνισμένο το τζαμι της κάμερας; Παρατήρησε το προσεχτικά και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Είναι γρατζουνισμένο το τζαμι της κάμερας; Παρατήρησε το προσεχτικά και πες μας. Δε βλέπω κάτι και αναρωτιέμαι τι πεζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts