aristidis540 Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 ωραία θα του βαλω το accubattery να το δω και μετά αλλαγή μπαταρίας. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Και εγώ είχα τέτοια θέματα, με αλλαγή μπαταρίας έστρωσε. Πάνω στον χρόνο χρειάστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Και εγώ είχα τέτοια θέματα, με αλλαγή μπαταρίας έστρωσε. Πάνω στον χρόνο χρειάστηκε. Ποσο πήγε η αλλαγή μπαταρίας; Σε εξουσιοδοτημένο; Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Πήρα αυθεντική μπαταρία και την πέρασα στο Mr gadget, το κινητό μου δεν είναι Infoquest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 (edited) Είμαι στο tester team της Gcam. Μετά απο άπειρες δοκιμές καταλήγω σε αυτήν. https://androidfilehost.com/?fid=6006931924117894511 Εχω κάνει και 2 δικά μου XML μου βελτιστοποιουν περαιτέρω τη φώτο. https://drive.google.com/file/d/1Z3mYZbPpU9sk2jUtOgpplqOTREqI1huA/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/1-0MDQjQKBm5u4U8JrFqfBCKSZqbabPL3/view?usp=drivesdk.Το 2ο ειναι ίδιο με το 1ο απλά έχει libs edszmanxtremev3.Επισης πολύ τίμια με υπερβολικά χαμηλά επιπεδα θορύβου ειναι του razer2.Με τιμημα όμως λίγο λιγότερη φωτεινότητα.Αλλα σε γενικές γραμμές η 1.6 advanced με τα xml μου πιστεύω δε πιάνεται.. Kαλησπέρα. Δεν μου δουλεύει το βίντεο σε 4Κ. Υπάρχει λύση ή μόνο σε 1080; Edited July 18, 2019 by IASVN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Κατεβασε το opencamera.apk απο playstore Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Κατεβασε το opencamera.apk απο playstore Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Θα δουλέψει σε 4Κ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Στο open ανέβασε τα bittrate στα 80 η 100 και θα δεις άλλη ποιότητα.1 χρόνο έχω πάνω open camera...ανεβαίνει λίγο ο όγκος του αρχείου αλλά αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Kαλησπέρα. Δεν μου δουλεύει το βίντεο σε 4Κ. Υπάρχει λύση ή μόνο σε 1080; Το xml αφού το κατεβάσω, σε ποιο φάκελο μπαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 δημιουργείς ένα φάκελο με όνομα Gcam στην internal SD και το πετάς μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 δημιουργείς ένα φάκελο με όνομα Gcam στην internal SD και το πετάς μέσα και μέσα σε αυτον άλλο ένα με όνομα configs και εκεί βάζεις το xml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Ναι,συγνώμη απο κεκτημένη ταχύτητα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Καλημέρα. Γράφω εδώ ως κάτοχος της συσκευής. Υπάρχει τρόπος να ακούω ράδιο σε Bluetooth ηχείο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Όχι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Καλημέρα. Γράφω εδώ ως κάτοχος της συσκευής. Υπάρχει τρόπος να ακούω ράδιο σε Bluetooth ηχείο; Ευχαριστώ. Γιατί να μη μπορείς; Αν συνδέσεις το Bluetooth ηχείο με το τηλέφωνο, θα ακούς τα πάντα απ εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 οχι δε γίνεται,εννοεί με FM radio στο οποίο ο ήχος πάει κανονικά στα ακουστικά.Τώρα νε κάποιο module ίσως.Το σκεφτόμουν και γω αυτό γιατί παρήγγειλα ακουστικά bluetooth.θα το κάνω request στο στον dev του custoMIUIzer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Οκ παίδες ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Καλημερα στην παρεα το 5αρι εβγαλε ειδοποιηση για ενημερωση MIUI V10.3.1.0 PEIMIXM ΣΤΑΘΕΡΗ 1,6G. Την κανω;Αλλαζει τιποτα ή βγαζει κανενα bug;;;;;;;;;Ευχαριστω εκτων προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonball Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Έχει βγει εδώ και καιρό η συγκεκριμένη... όλα κομπλέ είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Για όποιον δε βαριέται να φλασάρει..Όλες οι εβδομαδιαίες Dev είναι πολύ σταθερές.Βασικά δεν έχω βγει bug και η μπαταρία δυνατή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Έχει βγει εδώ και καιρό η συγκεκριμένη... όλα κομπλέ είναι.. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 καλησπερα, το power button εχει χαλάσειοπότε με πολυ ελαφριά πιεση πατιέται μόνο του, με αποτέλεσμα το κινητό να κάνει reboot, οπότε πρακτικά το κουμπί αχρηστευτηκε. Υπoθέτω οτι κάτι εχει συμβεί με το καλώδιο του power button οπότε λέω να το αλλάξω. Γνωρίζετε από μπορώ να προμηθευτώ ενα τετοίο καλώδιο, απο Ευρώπη βέβαια? Επίσης, κάποια εφαρμογή/trick που να απενεργοποιει τελειως το power button γιατι πατιεται καμια φορά στην τεσπη και ειναι ενοχλητικό. Δεν έχω δυστυχώς root Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 καλησπερα, το power button εχει χαλάσειοπότε με πολυ ελαφριά πιεση πατιέται μόνο του, με αποτέλεσμα το κινητό να κάνει reboot, οπότε πρακτικά το κουμπί αχρηστευτηκε. Υπoθέτω οτι κάτι εχει συμβεί με το καλώδιο του power button οπότε λέω να το αλλάξω. Γνωρίζετε από μπορώ να προμηθευτώ ενα τετοίο καλώδιο, απο Ευρώπη βέβαια? Επίσης, κάποια εφαρμογή/trick που να απενεργοποιει τελειως το power button γιατι πατιεται καμια φορά στην τεσπη και ειναι ενοχλητικό. Δεν έχω δυστυχώς root Thanks!Η πας σε κάποιο service και σε μια μέρα σου το αλλάζουν με κάνα 30 η αγοράζεις από skrutz και αλλάζεις μόνο (αν έχεις γνώσεις, αν όχι άστο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Το βαλα να φορτίσει και ξεκινάει και σταματάει συνέχεια την φόρτιση. Τι είναι τώρα αυτό ; Δοκίμασα και άλλους φορτιστές χωρίς αποτέλεσμα. Έχει κανείς ιδέα; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Αν δοκίμασες αλλα καλωδια, τότε 99% φταίει το βύσμα του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts