Konst4ntin0s Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Με AOSP δεν έχω θέμα με τα βίντεο, μόνο με το MIUI και στις αρχές με τα Pixel έχει αναφερθεί το τρελό fps drop. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Οπότε λύση σ'αυτο το πρόβλημα δεν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Να αλλάξεις ROM. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Μερικες φορες οταν παταω το power button κανει σαν double click, εχει κανενας αυτο το θεμα? Δεν ειναι θεμα θηκης το εχω δοκιμασει και χωρις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Του άλλαξες τα φώτα ή έχει μπει σκόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Μερικες φορες οταν παταω το power button κανει σαν double click, εχει κανενας αυτο το θεμα? Δεν ειναι θεμα θηκης το εχω δοκιμασει και χωρις.. Έχει power button?το είχα ξεχάσει Αν ηταν και σε μας το ίδιο θα είχαμε το ίδιο πρόβλημα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Του άλλαξες τα φώτα ή έχει μπει σκόνη. 3 μηνες το εχω και ειναι σαν καινουριο. Ισα ισα προσπαθω να μην το χρησιμοποιω πολυ γι αυτο το λογο. akalos με τι τροπο το κλειδωνεις-ξεκλειδωνεις και δεν χρησιμοποιεις το power button? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas_leon01 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Μετά από αναβάθμιση στην 10.0.4.0 μέσω ota, 2 φορές έχασε την κάρτα sim στην θέση 2 και επανήλθε με επανεκκίνηση. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Μερικες φορες οταν παταω το power button κανει σαν double click, εχει κανενας αυτο το θεμα? Δεν ειναι θεμα θηκης το εχω δοκιμασει και χωρις.. Same, απο τις πρωτες μερες. Αν το πατήσω απο την κάτω πλευρα ειναι ΟΚ ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Same, απο τις πρωτες μερες. Αν το πατήσω απο την κάτω πλευρα ειναι ΟΚ ομως Ναι ακριβως αυτο, επισης αν το πατησεις με λιιιγο πιο πολυ δυναμη παλι αντιδραει ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panorifi Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Το τηλέφωνό μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα (δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο) ενώ είναι συνδεδεμένο στο wi-fi και στα data και δουλεύει κανονικά. Για να σταματήσει να βγάζει αυτό το μήνυμα κάθε δύο δευτερόλεπτα πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στο τηλέφωνο. υπάρχει καμία άλλη λύση Να σταματήσει αυτό το ενοχλητικό μήνυμα να εμφανίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 (edited) 3 μηνες το εχω και ειναι σαν καινουριο. Ισα ισα προσπαθω να μην το χρησιμοποιω πολυ γι αυτο το λογο. akalos με τι τροπο το κλειδωνεις-ξεκλειδωνεις και δεν χρησιμοποιεις το power button? Με Nova prime με gesture double tap στην οθόνη,δοκίμασε το,νομίζω δουλεύει και στον απλό Είμαι και σε custom αν θέλω recovery να μπω κτλ από quick settings Δεν ξέρω αν γίνονται σε official αυτά Άρα power button δεν υπάρχει για μένα πια Μόνο αν το κλείσω τελείως καμιά φορά.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited November 21, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 3 μηνες το εχω και ειναι σαν καινουριο. Ισα ισα προσπαθω να μην το χρησιμοποιω πολυ γι αυτο το λογο. akalos με τι τροπο το κλειδωνεις-ξεκλειδωνεις και δεν χρησιμοποιεις το power button?Εγώ από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου έχω ορίσει με παρατετανο πάτημα στο home να κλειδώνει. Για ξεκλείδωμα δαχτυλικο αποτύπωμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Παίδες; Μπορούμε να το βάλουμε να μετράει βήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Με Nova prime με gesture double tap στην οθόνη,δοκίμασε το,νομίζω δουλεύει και στον απλό Είμαι και σε custom αν θέλω recovery να μπω κτλ από quick settings Δεν ξέρω αν γίνονται σε official αυτά Άρα power button δεν υπάρχει για μένα πια Μόνο αν το κλείσω τελείως καμιά φορά.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Ναι και με την global δουλευει το double tap. Για το κλειδωμα εχω συντομευσεις και στη επιφανεια εργασιας αλλα οταν χρειαζεσαι αμεσο κλειδωμα αναγκαστικα χρησιμοποιω το button. Αλλα για αμεσο κλειδωμα οταν βρισκομαι σε μια εφαρμογη η μονη εναλλακτικη ειναι να κατεβασω την μπαρα και να το κλειδωσω απο πανω Εγώ από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου έχω ορίσει με παρατετανο πάτημα στο home να κλειδώνει. Για ξεκλείδωμα δαχτυλικο αποτύπωμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το χρησιμοποιω με full screen gestures οποτε δεν μπορω να κανω το παρατεταμενο πατημα στο home. Οπως επισης και το quick ball δεν με βολευει, προτιμω συντομευσεις κλειδωματος στην επιφανεια εργασιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 (edited) Αλλα για αμεσο κλειδωμα οταν βρισκομαι σε μια εφαρμογη η μονη εναλλακτικη ειναι να κατεβασω την μπαρα και να το κλειδωσω απο πανω . Σε custom κλείνει η οθόνη και από την status bar,δεν χρειάζεται δηλαδή...να κλείσεις την εφαρμογή,ούτε να κατεβάσεις κουρτίνα..όπως είσαι Πολύ βολικό Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited November 21, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Με τις φωτό τι παίζει και δεν ανοίγουν;;;δεν φορτώνουν καν οι παλιες Κανείς να βοηθήσει?? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Κανείς να βοηθήσει?? Κατέβασε quick pick και τσεκαρε Παράξενο πάντως.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbecos Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Όταν συνδέω το redmi note 5 σε υπολογιστή με USB δεν μπορώ να δώ το τηλέφωνο ούτε την κάρτα SD. Moυ βγάζει ο φάκελος είναι κενός.Πώς το διορθώνω? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 στις ειδοποιησεις του τηλεφωνου σε βγαζει ειδοποιηση οτι ειναι συνδεμενο με usb και ειναι μονο για φορτιση πατας και το αλλαζεις σε μεταφορα αρχειων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Όταν συνδέω το redmi note 5 σε υπολογιστή με USB δεν μπορώ να δώ το τηλέφωνο ούτε την κάρτα SD. Moυ βγάζει ο φάκελος είναι κενός.Πώς το διορθώνω? Ευχαριστώ. Κατέβασες την μπάρα, και επιλέγεις, το μεταφορά αρχείων Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbecos Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Ευχαριστώ πολύ ,το κατάλαβα και είναι εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καθε βραδυ πριν παω για υπνο, συνηθως γυρω στις 12-12.30 βαζω το τηλεφωνο στη φορτιση και το βγαζω την ωρα που σηκωνομαι στις 5. Τις περισσοτερες φορες εχει 100 φόρτιση. Μερικες φορες ομως ειναι στο 65-75%. Πώς δικαιολογειται αυτο ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καθε βραδυ πριν παω για υπνο, συνηθως γυρω στις 12-12.30 βαζω το τηλεφωνο στη φορτιση και το βγαζω την ωρα που σηκωνομαι στις 5. Τις περισσοτερες φορες εχει 100 φόρτιση. Μερικες φορες ομως ειναι στο 65-75%. Πώς δικαιολογειται αυτο ; Το πιο πιθανό είναι να μην πιάνει καλά ο φορτιστής και να ξεκινάει και να σταματάει την φόρτιση. Το παρατήρησα ένα μεσημέρι αυτό που περίμενα να φορτίσει και είδα τι συμβαίνει. Λίγη καμπύλη να έχει το καλώδιο μπορεί να στο κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Το πιο πιθανό είναι να μην πιάνει καλά ο φορτιστής και να ξεκινάει και να σταματάει την φόρτιση. Το παρατήρησα ένα μεσημέρι αυτό που περίμενα να φορτίσει και είδα τι συμβαίνει. Λίγη καμπύλη να έχει το καλώδιο μπορεί να στο κάνει. Ειναι πιθανον. Θα το παρατηρησω οσο μπορω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλημέρα στην ομάδα, ποια έκδοση gcam πιστεύετε οτι είναι η καλύτερη για το rn5 pro? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts