Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάνε : Ρυθμίσεις - Πρόσθετες Ρυθμίσεις - Απόρρητο - Εφαρμογές Διαχείρισης Συσκευής.

Εάν δεις εκεί την εφαρμογή, την ξε-τσεκάρεις και μετά την κάνεις απεγκατάσταση.

Δεν θα την ξαναδείς. :)

Για την εφαρμογή που την κάνει μόνο του απεγκατάσταση....

Δεν είναι στις εφαρμογές διαχείρισης της συσκευής καθόλου, ούτε για τσεκάρισμα ούτε ξετσεκάρισμα.

Μια εφαρμογή ισοκράτη είναι που τα μόνα δικαιώματα που ζητάει είναι ο αποθηκευτικός. Τόσο καιρό την είχα στο άλλο xiaomi 3s δεν είχα πρόβλημα! Τώρα -το mui 10(?)- μου λέει έχει trojan...!! Από το google protect ελέγχεται και είναι οκ!!!

Δεν καταλαβαίνω!! Εγώ δεν θέλω να την απεγκαταστήσω!! Αλλά την πετάει μόνο του χωρίς να με ρωτήσει επειδή μάλλον τη βλέπει σαν ιο!!

Για την εφαρμογή που την κάνει μόνο του απεγκατάσταση....

Δεν είναι στις εφαρμογές διαχείρισης της συσκευής καθόλου, ούτε για τσεκάρισμα ούτε ξετσεκάρισμα.

Μια εφαρμογή ισοκράτη είναι που τα μόνα δικαιώματα που ζητάει είναι ο αποθηκευτικός. Τόσο καιρό την είχα στο άλλο xiaomi 3s δεν είχα πρόβλημα! Τώρα -το mui 10(?)- μου λέει έχει trojan...!! Από το google protect ελέγχεται και είναι οκ!!!

Δεν καταλαβαίνω!! Εγώ δεν θέλω να την απεγκαταστήσω!! Αλλά την πετάει μόνο του χωρίς να με ρωτήσει επειδή μάλλον τη βλέπει σαν ιο!!

Στην Ασφάλεια, εάν πατήσεις επάνω δεξιά το γρανάζι και πας "Σάρωση ασφαλείας" έχει κάτω κάτω ένα που λέει "Εξαιρέσεις ιών". Μήπως το έχει εκεί για να το εξαιρέσεις;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Καλημέρα, γιατί δνε μπορώ να βρω θέματα για Miui 10;

Βάλε χώρα Ινδία:)

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

και πως θα τα βρω ;

Ρυθμίσεις - σύστημα και συσκευή - πρόσθετες ρυθμίσεις - περιοχή.

Κι εγώ το άλλαξα αναγκαστικά γιατί στο γυμναστήριο δεν άκουγα τίποτα από τα ακουστικά.

Μου ήρθε σήμερα αυτή η θήκη TOMKAS Tempered Glass Case For Xiaomi Redmi Note 5 Global 4X Space Coque Case Redmi 4X 5 Plus Cover Phone Cases For Xiaomi Mi A1

https://s.click.aliexpress.com/e/VmizH3a και μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραία. Βέβαια τώρα γλυστραει λίγο αλλά δεν πειράζει

Δεν έχει και πολλά θέματα βλέπω καμία 10..

Μας άφησαν λίγο εκτός νομίζω οι μάγκες.

My Name Is George V.

Αυτοί που έχετε battery drain με 10, για ενεργοποιήστε λίγο το miui optimizations από τα settings και κάντε ένα report. Νομίζω αυτό ήταν.

Ξαναγύρισα σε 4G στις κάρτες

Στην Ασφάλεια, εάν πατήσεις επάνω δεξιά το γρανάζι και πας "Σάρωση ασφαλείας" έχει κάτω κάτω ένα που λέει "Εξαιρέσεις ιών". Μήπως το έχει εκεί για να το εξαιρέσεις;

Δυστυχώς ούτε κι εκεί έχει κάτι!! Δεν υπάρχουν αντικείμενα λέει!!

Η απεγκατάσταση της εφαρμογής γίνεται από το Άβαστ ή από το κλιν μάστερ..... Δεν μου δίνει δικαίωμα εξαίρεσης της εφαρμογής όμως κάπου!!!!

Η απεγκατάσταση της εφαρμογής γίνεται από το Άβαστ ή από το κλιν μάστερ..... Δεν μου δίνει δικαίωμα εξαίρεσης της εφαρμογής όμως κάπου!!!!

Μπορείς να μου εξηγήσεις για ποιό λόγο χρησιμοποιείς αυτά τα σκουπίδια;

Φιλικά.Γιώργος.

Μπορείς να μου εξηγήσεις για ποιό λόγο χρησιμοποιείς αυτά τα σκουπίδια;

Αγαπητή anna2 πολύ ευχαρίστως!!

Αν έχεις το ίδιο τηλέφωνο πήγαινε Ασφάλεια > Ρυθμίσεις > Εκκαθάριση κι εκεί θα διαπιστώσεις ότι το τηλέφωνό σου χρησιμοποιεί το κλιμ μαστερ για να σου παρέχει τον καθαρισμό!! Αν πας στη σάρωση ασφάλειας θα δεις ότι οι ορισμοί δίνονται από το αβαστ (εξ ορισμού... - έχει και το τενσεντ και το εηβιελ).

Αυτά λοιπόν δεν τα κατέβασα!! Είναι προεγκατεστημένα σ αυτό που λέει το ιντερφέις τους.... Ασφάλεια!! :lol::lol:

Είπαμε λοιπόν ότι το θέμα μας είναι αυτό να μην απεγκαθιστά αυτοβούλως (και χωρίς ερώτηση τουλάχιστον) κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή!!

Έχει κάποιος μια βοήθεια σ' αυτό;;;!!!

Δυστυχώς ούτε κι εκεί έχει κάτι!! Δεν υπάρχουν αντικείμενα λέει!!

avast ; όπως λέμε μια τρίτη εφαρμογή (που δεν ξέρω καν γιατί την έβαλες ; )

αν κλείσεις/σβήσεις το avast ;

Καλησπέρα. Μόλις το αγόρασα και εγώ. Μου παρουσιάζει όμως το εξής. Όταν είχα το note 4 έβαζα ακουστικά και άκουγα ραδιόφωνο από bluetooth. Στο note 5 δεν το έχω καταφέρει. Ανοίγει το ραδιόφωνο αλλά δεν μεταφέρεται ο ήχος στο bluetooth. Έχω τα jabra halo smart.

αυτό πως το είχες κάνει στο note 4 ; γιατί νομίζω απλά δεν γίνεται (ή έστω δεν γίνεται σε όλα τα κινητά... π.χ. σε redmi 3 δεν γινόταν)

κούμπωνες κάτι ως κεραία ; (εκτός αν στο note επαιζε χωρίς έξτρα κεραία)

Edited by kodorevi8ulis

Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε τα σημάδια (bubbles) που έμειναν από το tempered glass μετά την εφαρμογή;

Να ξαναβγάλω ολόκληρο το τζάμι, να ξανακαθαρίσω την επιφάνεια και να ξαναδοκιμάσω ή θα χειροτερέψει έτσι;

Κάτι ήξερα που έγραφα για τα nillkin πιο πάνω, με τα no name είναι πολύ συχνό φαινόμενο αυτά τα πράγματα...

Edited by JethroTull

Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε τα σημάδια (bubbles) που έμειναν από το tempered glass μετά την εφαρμογή;

Να ξαναβγάλω ολόκληρο το τζάμι, να ξανακαθαρίσω την επιφάνεια και να ξαναδοκιμάσω ή θα χειροτερέψει έτσι;

Κάτι ήξερα που έγραφα για τα nillkin πιο πάνω, με τα no name είναι πολύ συχνό φαινόμενο αυτά τα πράγματα...

Αμα βγαλεις το τζαμακι το πεταξες μετα.....

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλησπέρα, κάποιος που να έχει την 9.0 pixel experience έχει βρει τρόπο να κλείνει την οθόνη με πρόγραμμα η κάποιο gesrure που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα?

Καλησπέρα, κάποιος που να έχει την 9.0 pixel experience έχει βρει τρόπο να κλείνει την οθόνη με πρόγραμμα η κάποιο gesrure που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα?

Βάλε Nova και κλείδωνε το με double tap,αν δεν έχει κάτι αντίστοιχο η pe

Παιδιά θέλω να ξεκλειδώσω το bootloader για να ρουταρω. Θέλω να ρωτήσω γιατί δίνει ειδοποίηση πως άμα συνεχίσω θα σβηστούν όλα τα δεδομένα. Ισχύει, δηλαδή θα επανέφερει την συσκευή όπως την αγόρασα?

Παιδιά θέλω να ξεκλειδώσω το bootloader για να ρουταρω. Θέλω να ρωτήσω γιατί δίνει ειδοποίηση πως άμα συνεχίσω θα σβηστούν όλα τα δεδομένα. Ισχύει, δηλαδή θα επανέφερει την συσκευή όπως την αγόρασα?

Ναι τα σβήνει όλα για αυτό backup τα αρχεία σου

Εγώ έχω ενεργοποιήσει το accessibility button, βγάζει ένα ανθρωπάκι στην κάτω δεξιά γωνία και πατώντας το σου βγάζει πολλές επιλογές, μεταξύ των οποίων και το κλείδωμα.b55e0b027f83abbcbdeb942bf9b5bab6.jpg

Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

πηγαινε παρε αλλο απο τους κινεζους 2 ευρω...κλαιν.

Βασικα παρε 2-3 απο τους κινεζους και δεν μπορει καποιο θα κατσει σωστα...

Εγω πηρα προχτες και εκατσε μια χαρα , ειχε στην αρχη φουσκαλες και εβγαλα τον αερα σιγα σιγα και εστρωσε.

My Name Is George V.

Μετα την αναβαθμιση σε MIUI 10 οταν με καλει καποιος τα κουμπια για να απαντησω στην κληση βγαινουν στο επανω μερος της οθονης και γραφει μονο το ονομα της επαφης παρολο που μπορει να εχω αποθηκευμενη φωτο στην επαφη. Το ιδιο κανει σε αλλα 2 τηλεφωνα(redmi note 5) με MIUI 10 που εχω δοκιμασει. υπαρχει καμια λυση η κληση να μου εμφανιζεται κανονικα οπως πριν την αναβαθμιση?

πηγαινε παρε αλλο απο τους κινεζους 2 ευρω...κλαιν.

Βασικα παρε 2-3 απο τους κινεζους και δεν μπορει καποιο θα κατσει σωστα...

Εγω πηρα προχτες και εκατσε μια χαρα , ειχε στην αρχη φουσκαλες και εβγαλα τον αερα σιγα σιγα και εστρωσε.

Ή αντι να παρεις 2-3, παιρνεις απευθειας ενα Nillkin που εχει και αλλα καλα (δεν λερωνει το ιδιο, καλυτερη αισθηση κλπ)

Ποια επιλογής είναι αυτή ακριβώς?

Εγώ έχω ενεργοποιήσει το accessibility button, βγάζει ένα ανθρωπάκι στην κάτω δεξιά γωνία και πατώντας το σου βγάζει πολλές επιλογές, μεταξύ των οποίων και το κλείδωμα.b55e0b027f83abbcbdeb942bf9b5bab6.jpg

Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

Άκυρο το βρήκα, ευχαριστώ αυτό έψαχνα!!

Edited by drivth

Αμα βγαλεις το τζαμακι το πεταξες μετα.....
και όμως όχι θέλει πολύ προσοχή και με πατέντα για καθαρισμό και ξαναπερναει,το έχω κάνει και το λεω

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger