Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

OK το εκανα με περιοχη Ινδια για τα θεματα κ το Face Unlock, πηρα την 9.6.4 κ δεν βρισκει την επομενη ενημερωση κλασικα.

Για Root υπαρχει καποιος οδηγος (να βγαλω διαφημισεις κτλ κτλ)?

Λογικά θα σου έρθει λίγη υπομονή και θα στην εμφανίσει.για root δεν σκαμπαζω οπότε κάποιος άλλος ας σου πει.γνωμη μου είναι μην το πειράζεις άστο έτσι

salonika city :thanks:

Εγώ θα σου πρότεινα όχι μόνο να κάνεις Root αλλά να "ξηλώσεις" και το MIUI :P , είμαι μια βδομάδα τώρα με Pixel Experience 9.0 και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Για να κάνεις root χρειάζεται πρώτα να ξεκλειδώσεις τον Bootloader της συσκεής πράγμα που δεν μπορείς να το κάνεις άμεσα, στην καλύτερη σε 15 μέρες. Για το ξεκλείδωμα του bootloader χρειάζεσαι το mi flash unlock που θα το βρείς στην ιστοσελίδα της xiaomi.

Από εκεί και πέρα πρέπει -μιας και έκανες το update- να είσαι πολύ προσεκτικός όταν και αν θα φλασάρεις ROM της XIAOMI αυτή την στιγμή είσαι -λογικά πάντα θα το δεις δύνοντας στο pc fastboot getvar anti- σε AntiRollback 4 που σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις καμία ROM της XIAOMI που το ARB (AntiRollback) είναι μικρότερο.

Η διαδικασία από εκεί και πέρα είναι η ίδια μόνο που θα χρειαστεί να φλασάρεις ένα dummy.img που "ξεκλειδώνει" τις εντολές του fastboot για να φλασάρεις το recovery κατευθείαν από fastboot mode.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Εγώ θα σου πρότεινα όχι μόνο να κάνεις Root αλλά να "ξηλώσεις" και το MIUI :P , είμαι μια βδομάδα τώρα με Pixel Experience 9.0 και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Για να κάνεις root χρειάζεται πρώτα να ξεκλειδώσεις τον Bootloader της συσκεής πράγμα που δεν μπορείς να το κάνεις άμεσα, στην καλύτερη σε 15 μέρες. Για το ξεκλείδωμα του bootloader χρειάζεσαι το mi flash unlock που θα το βρείς στην ιστοσελίδα της xiaomi.

Από εκεί και πέρα πρέπει -μιας και έκανες το update- να είσαι πολύ προσεκτικός όταν και αν θα φλασάρεις ROM της XIAOMI αυτή την στιγμή είσαι -λογικά πάντα θα το δεις δύνοντας στο pc fastboot getvar anti- σε AntiRollback 4 που σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις καμία ROM της XIAOMI που το ARB (AntiRollback) είναι μικρότερο.

Η διαδικασία από εκεί και πέρα είναι η ίδια μόνο που θα χρειαστεί να φλασάρεις ένα dummy.img που "ξεκλειδώνει" τις εντολές του fastboot για να φλασάρεις το recovery κατευθείαν από fastboot mode.

Ακομη δεν το σκεφτομαι για CUSTOM ROM (δεν αμφιβαλλω βεβαια το ποσο speedy κ smooth μπορει να ειναι, εχω δει youtube) αλλα στο μελλον κατα πασα πιθανοτητα θα δοκιμσω. Τωρα για τα ARB δεν πολυκαταλαβα, δηλαδη εγω ας πουμε με την παλια ειχα το ARB3 κ τωρα με την αναβαθμιση το ARB4?

Κ με την επομενη (MIUI 10) μπορει να παω σε ARB5. Αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να βαλω προηγουμενες Official της Xiaomi η γενικα αλλες Custom Rom?

Οσο για το Root, τρεχω το miflash_unlock.exe με συνδεμενο το κινητο στον υπολογιστη?

Ναι με το κινητό σε fastboot mode και προηγουμένος χρειάζεται να κάνεις bind το Mi account σου στα Developer Options για να ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα ο μετρητής και να μπορείς να ξεκλειδώσεις την συσκευή σου.

Καλό είναι να ψάξεις να διαβάζεις για το ARB να μην στα λεώ εγώ "μπακαλίστηκα" αλλά η γενική εικόνα είναι αυτή. Κάποια στιγμή μπορεί να πάμε και σε ARB5 αυτό δεν είναι απαραίτητο. Απλώς θέλει προσοχή αν φλασάρεις κάποια MIUI -είτε stock είτε custom- με firmware (κυκλοφορούν και firmare less στο γνωστό site) γιατί μπορεί να "μπρικάρει" η συσκευή αν πας πρακτικά να κάνεις "downgrade" την συσκευή σου.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Επανέρχομαι σε ένα θέμα που με καίει. Το VoLTEμας δυσκολεύει.. το VoWIFI προσωπικά με ενδιαφέρει ακόμη περισσότερο αλλά όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, με δυσκολεύει ακόμη πιο πολύ. Καμία ιδέα κανείς..; :)

https://www.dropbox.com/s/3uewmfzewb1m2s2/Photo%2018-09-2018%2C%2015%2031%2044.jpg?dl=0

Edited by Angelos1983

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Λογικά θα σου έρθει λίγη υπομονή και θα στην εμφανίσει.για root δεν σκαμπαζω οπότε κάποιος άλλος ας σου πει.γνωμη μου είναι μην το πειράζεις άστο έτσι

Για ρουτ θέλει magisk μέσα από twrp φλασαρισμα,άλλον τρόπον δεν ξέρω

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επανέρχομαι σε ένα θέμα που με καίει. Το VoLTEμας δυσκολεύει.. το VoWIFI προσωπικά με ενδιαφέρει ακόμη περισσότερο αλλά όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, με δυσκολεύει ακόμη πιο πολύ. Καμία ιδέα κανείς..; :)

https://www.dropbox.com/s/3uewmfzewb1m2s2/Photo%2018-09-2018%2C%2015%2031%2044.jpg?dl=0

Δεν δουλεύει τίποτα από τα δύο Άγγελε,άδικα ψάχνεις,προς το παρόν τουλάχιστον

Διαβάζοντας σχετικα με volte και wifi calling:

Σε συσκευές που είναι root κανεις καποιες προσθηκες στο build.prop ώστε να εμφανιστεί ο διακόπτης στο μενου για την κλήση wifi.

Αφου εμφανιστεί αυτό και ενεργοποιηθεί, θα μπορούσαμε να στειλουμε με sms από συμβατή συσκευή WIFICALLING στο 1333. Ξαναβάζοντας την sim στην συσκευή λογικά θα πρέπει να δουλεύει. Αν όχι τότε δεν υποστηρίζεται από τη ROΜ (που είναι και το πιθανότερο σενάριο). Τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάμε στο μενου μας κάτω κάτω στο σχόλια και να δηλώσουμε ως πρόβλημα ΜΑΖΙΚΑ την μη υποστήριξη volte & wificalling μπας και φιλοτιμηθούν...

Έχω γράψει σε προηγούμενο ποστ πως δίνονται οι stable αναβαθμίσεις της xiaomi. Το στάδιο της Stable (nightly) που δίνεται σε τυχαίους (random) χρήστες της περιοχής/ων που έχει διαλέξει η xiaomi προφανώς έχει τελειώσει. Αν όταν ήρθε ΟΤΑ επέλεξες να την κάνεις αργότερα δεν έρχεται ξανά σε αυτό το στάδιο τυχαίας επιλογής, ότι δόθηκε δόθηκε. Τώρα έχει περάσει στο στάδιο επεξεργασίας των δεδομένων (feedback) από τους χρήστες που την έχουν πάρει ΟΤΑ ή την έχουν βάλει χειροκίνητα και εφόσον δεν διαπιστωθεί κάποιο πολύ σημαντικό bug δίνεται επίσημα σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως (ανεβαίνει και στο επίσημο site), συνήθως, εντός 15 ημερών από την πρώτη διανομή της τυχαίας επιλογής χρηστών. Αν βρεθεί κάποιο σημαντικό Bug τότε διορθώνεται βγαίνει καινούργια ρομ η οποία δίνεται πάλι ως stable (nightly) σε τυχαίους χρήστες κλπ μέχρι να δοθεί τελικά στο ευρύ κοινό. Χαρακτηριστικά σου αναφέρω ότι την 9.6.4.0 την πήρανε ως stable (nightly) χρήστες με τυχαία επιλογή πρώτα από Ελλάδα και κάποιες χώρες της Ευρώπης και μετά από 2 βδομάδες περίπου δόθηκε ακριβώς η ίδια ρομ στον υπόλοιπο κόσμο. Στις περισσότερες όμως των περιπτώσεων η διανομή ξεκινά συνήθως από Ινδία που είναι μεγάλη αγορά και η Xiaomi είναι πρώτη σε πωλήσεις. Επειδή δεν βλέπω Major bugs στην τωρινή έκδοση 10 δικιά μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα αργήσει να δοθεί στο ευρύτερο κοινό.

σε ευχαριστω..αρα αργα η γρηγορα θα ερθει σε ολους μας!

My Name Is George V.

Σήμερα δύο φορές ενώ η συσκευή είναι κανονικά ανοιχτή μου πετάει ξαφνικά μυνημα welcome to Vodafone και παρατηρω ότι πιάνουν σήμα τα δίκτυα σα να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή αλλά να είναι ανοιχτή

Σήμερα δύο φορές ενώ η συσκευή είναι κανονικά ανοιχτή μου πετάει ξαφνικά μυνημα welcome to Vodafone και παρατηρω ότι πιάνουν σήμα τα δίκτυα σα να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή αλλά να είναι ανοιχτή

Μπορεί να κάνει επανεκκίνηση το UI μόνο....ίσως

Το igo next-gen Israel, το έχει κάποιος; Μετά τα τελευταία updates σας τρέχει; Εμένα βγαίνει μαύρη οθόνη και κολλάει εκεί. Το παρατήρησα στην 9.6.4, αλλά μπορεί να μην το είχα δει νωρίτερα.

Το κακό είναι δεν έχει διορθωθεί ούτε στην 10. Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος; Υπάρχει λύση;

Sent from my iPad using Tapatalk

Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει δοκίμασε το sygic...παίζει πολύ καλά επίσης και και το Here we go δωρεάν από το play store

Το igo next-gen Israel, το έχει κάποιος; Μετά τα τελευταία updates σας τρέχει; Εμένα βγαίνει μαύρη οθόνη και κολλάει εκεί. Το παρατήρησα στην 9.6.4, αλλά μπορεί να μην το είχα δει νωρίτερα.

Το κακό είναι δεν έχει διορθωθεί ούτε στην 10. Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος; Υπάρχει λύση;

Sent from my iPad using Tapatalk

επειδή δε τα πάω καλά με τις εκδόσεις/εκδοχές του Igo

πες μου όμως ότι δεν μιλάς για "σπασμένη" εφαρμογή 1-2 ετών και παλαιότερη

γιατί αν μου μιλάς για κάτι τέτοιο ούτε στην 11 ούτε στην 12 (miui) δεν υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί κάτι (και γιατί άλλωστε; ) .... είσαι σίγουρος ότι παίζει σε android 8 ;

τα έχουμε πει... το primo δεν δουλεύει σε Android 8 δουλεύει όμως σε Android 9!!

τα nextgen με τα τελευταία updates σε όλα τα xiaomi βγάζουν στην έναρξη μαύρη οθόνη..

επειδή δε τα πάω καλά με τις εκδόσεις/εκδοχές του Igo

πες μου όμως ότι δεν μιλάς για "σπασμένη" εφαρμογή 1-2 ετών και παλαιότερη

γιατί αν μου μιλάς για κάτι τέτοιο ούτε στην 11 ούτε στην 12 (miui) δεν υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί κάτι (και γιατί άλλωστε; ) .... είσαι σίγουρος ότι παίζει σε android 8 ;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Edited by ilka71

τα έχουμε πει... το primo δεν δουλεύει σε Android 8 δουλεύει όμως σε Android 9!!

τα nextgen με τα τελευταία updates σε όλα τα xiaomi βγάζουν στην έναρξη μαύρη οθόνη..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Δεν βγάζουν μαύρη οθόνη μόνο στα Xiaomi.

Σε όλα τα τηλέφωνα βγάζουν.

Φιλικά.Γιώργος.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά η MIUI10 είναι η καλύτερη ROM που μπήκε ποτέ σε αυτό το κινητό!

Μπαταριάρα! Ομαλότητα! Ταχύτητα! Design!

Τα θεματακια με την κάμερα παραμένουν και ελπίζω να διορθωθούν στην επόμενη..!

Redesigning the web! www.slumdog.gr

Το έχει κάνει και σε εμένα αυτό... Αλλά με την 9 όχι με την 10.

My Name Is George V.

Καλησπέρα μια ερώτηση οτg το κινητό μας έχει??? Και πως γίνεται αν έχει μια κάμερα θέλω να πάρω με καλώδιο ευχαριστώ

Καλησπέρα μια ερώτηση οτg το κινητό μας έχει??? Και πως γίνεται αν έχει μια κάμερα θέλω να πάρω με καλώδιο ευχαριστώ
Φίλε μου διατυπωσε το πάλι γιατί δε κατάλαβα τι ρωτάς. Otg έχει πάντως

Sent from my C106 using Tapatalk

θέλω να πάρω μια καμερα ενδοσκοπική( Αδιάβροχη Ενδοσκοπική Κάμερα OTG για Android και Η/Υ 2 μέτρα )

αν θα δουλέψει ???

θέλω να πάρω μια καμερα ενδοσκοπική( Αδιάβροχη Ενδοσκοπική Κάμερα OTG για Android και Η/Υ 2 μέτρα )

αν θα δουλέψει ???

Nαι δουλεύει.Μόλις χθες πήρα μία.Αλλά μην περιμένεις τίποτα φοβερής ποιότητας video η photos.

Καλησπέρα αμα ενδιαφέρεται κάποιος πουλαω το δικο μου αψογο απο Banggood αγορασμένο, μαυρο 4/64.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

όχι για δουλειά την θέλω.. ποια πήρες??? και σε ευχαριστω που απάντησες

Μια φθηνή άπω gearbest στα 5-6 ευρώ.Δεν νομίζω να επιτρέπεται να βάλω link.Aν ψάξεις εκεί για android endoscope θα βρεις αρκετές.

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger