Nikolas14 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλησπέρα, έκανα αναβάθμιση σε 9.6.3.0 Στις ρυθμίσεις για την κάρτα Sim βγάζει το voLTE. Αν το ενεργοποιήσω θα δω καμία διαφορά; γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς είναι ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης υπάρχει κάποια δυνατότητα ενεργοποίησης 4g+; το κινητό πιάνει κανονικά 4g,αλλά + ποτέ. Πως μπορώ να το φτιάξω; Ναι,θα εχεις κλησεις σε 4G,οχι μονο ιντερνετ. 4G+ υποστηριζει η συσκευη αλλα οι παροχοι μας δεν συνεργαζονται με τη συσκευη σωστα. Δεν δινουν 4G+ κανεις και δεν υποστηριζεται το WifiCalling και το VoLTE απο την κοσμοτε. Σε Redmi Note 4 και Redmi 5 Plus με Snapdragon 625 που εχουμε στην οικογενεια υποστηριζουν VoLTE με κολπο. Πηγαινε 6-7 σελιδες πισω τουλαχιστον και διαβασε τα ποστ μου και αλλων μελων οπου ψαχναμε να το ενεργοποιησουμε το VoLTE. Υποψην και συσκευες με Snapdragon 820/821 οπως το Mi5/Mi5s οπου δουλευει το VoLTE. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Πράγματι ύστερα από επικοινωνία με το κατάστημα αγοράς (Προς τιμήν τους οι άνθρωποι) μου είπαν να το πάω εκεί και να αναλάβουν εκείνοι να το στείλουν για επισκευή. Το πρόβλημα μου όμως είναι ότι όλο αυτό θα πάρει μέρες ίσως και εβδομάδα και δεν έχω καμία όρεξη να περιμένω. Γνωρίζει κανείς κάποιο αξιόπιστο κατάστημα στην Αττικη για να πάω να το φτιαξω; Πες και το κατάστημα. Θα πρέπει να λέμε και τα καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- άσε τι λέει ,δεν είναι επίσημος μεταπωλητής αυτός,πάρε τηλ το μαγαζί να το εξακριβώσεις και ο ίδιος Θα τους τηλεφωνήσω να δω τι εννοεί ο ποιητής.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Επίσης υπάρχει κάποια δυνατότητα ενεργοποίησης 4g+; το κινητό πιάνει κανονικά 4g,αλλά + ποτέ. Πως μπορώ να το φτιάξω; Δεν μπορείς Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriskou78 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Την πατησα και εγώ μετά από συναυλία πατήθηκε το κινητό μου μπροστά στα μάτια μου και η οθόνη τα έπαιξε!!είδα και ποιο πάνω ότι την έπαθε και άλλος εγώ το πήρα από το banggood και τώρα ψάχνω για οθόνη στο Αλί και γενικός αλλά δεν βλέπω πουθενα ορίτζιναλ ξέρει κανείς? λες να υπαρχε με αυτές που πουλάνε!!!; ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την πατησα και εγώ μετά από συναυλία πατήθηκε το κινητό μου μπροστά στα μάτια μου και η οθόνη τα έπαιξε!!είδα και ποιο πάνω ότι την έπαθε και άλλος εγώ το πήρα από το banggood και τώρα ψάχνω για οθόνη στο Αλί και γενικός αλλά δεν βλέπω πουθενα ορίτζιναλ ξέρει κανείς? λες να υπάρχουν προβλήματα με αυτές που πουλάνε!!!; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Καμία καλή πρόταση για εφαρμογή καιρού που να δουλεύει το current location; Όσες έχω δοκιμάσει δεν... Send from Redmi Note 5 Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Καμία καλή πρόταση για εφαρμογή καιρού που να δουλεύει το current location; Όσες έχω δοκιμάσει δεν... Send from Redmi Note 5Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Weather and Clock Widget..... Δοκίμασε το.... Redmi Note 5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Καμία καλή πρόταση για εφαρμογή καιρού που να δουλεύει το current location; Όσες έχω δοκιμάσει δεν... Send from Redmi Note 5 Την στοκ εφαρμογη καιρου,με τοποθεσια και γλωσσα ελλαδα και ελληνικα αντιστοιχα. Παιρνει δεδομενα απο Accuweather,πεφτει μεσα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miskin Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Η στοκ εφαρμογή εμένα ρυθμισμένο σωστά και στο note 3 pro και σ'αυτό τώρα, δε λειτουργεί σωστά. Χρησιμοποιώ μία που λέγεται today weather. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Transparent weather χρησιμοποιώ για το καιρό, χωρίς κανένα θέμα με την τοποθεσία. Συν ότι έχει και ωραίο widget . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Τελικά αξίζει να περάσω Gcam ή όχι; Είμαι με 9.6.3 stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Με την τελευταία ενημέρωση τα όσα προβλήματα είχα από καιρό και ενημέρωση διορθώθηκαν όλα.. προσωπικά δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα ...όμως....η μπαταρία μου με την ίδια χρήση έχει μειωθεί ... Από 8 ώρες sot ,έπεσα στις 6. Θεωρώ ότι ίσως βελτιωθεί με τις μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Και μένα με την 9.6.3 νομίζω ότι η μπαταρία μου πέφτει ποιο γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1999 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Πες και το κατάστημα. Θα πρέπει να λέμε και τα καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα τους τηλεφωνήσω να δω τι εννοεί ο ποιητής.... Το κατάστημα είναι το mx store. Τα παιδιά εκεί είναι πολύ εξυπηρετικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Ρε παιδιά γιατί όταν στέλνω από Viber μέσω της εφαρμογής φωτογραφία την βγάζει χάλια; Μόνο αν την στείλω κανονικά μέσω της gallery θα πάει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Στέλνω βιντεάκι με το messneger και ενώ σε εμένα έχει ήχο κανονικά στον άλλο δεν ακούγεται Τι μπορεί να είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Το dragon-tt έχει αναφερθεί ότι έχει αυθεντικά ανταλλακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Με την τελευταία ενημέρωση τα όσα προβλήματα είχα από καιρό και ενημέρωση διορθώθηκαν όλα.. προσωπικά δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα ...όμως....η μπαταρία μου με την ίδια χρήση έχει μειωθεί ... Από 8 ώρες sot ,έπεσα στις 6. Θεωρώ ότι ίσως βελτιωθεί με τις μέρες... Με εμένα πάντως η μπαταρία με την νέα ενημέρωση είναι πολύ καλύτερη και το κινητό πιο γρήγορα.η καλύτερη ενημέρωση ως τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Και μένα με την 9.6.3 νομίζω ότι η μπαταρία μου πέφτει ποιο γρήγορα Καλημέρα . Έτσι είναι ! Και έχω και λαγκαρισμα στις κάμερες με την εργοστασιακή εφαρμογή , μπρος και πίσω ..με το open camera όλα τέλεια ... Έχετε το ίδιο ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Με εμένα πάντως η μπαταρία με την νέα ενημέρωση είναι πολύ καλύτερη και το κινητό πιο γρήγορα.η καλύτερη ενημέρωση ως τωρατα ίδια και από εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατέχοντες εάν υπάρχει επιλογή για AOD στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Transparent weather χρησιμοποιώ για το καιρό, χωρίς κανένα θέμα με την τοποθεσία. Συν ότι έχει και ωραίο widget .Ωραία εφαρμογή και δουλεύει. Το widget όμως είναι μόνο 4Χ2; Send from Redmi Note 5 Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατέχοντες εάν υπάρχει επιλογή για AOD στη συσκευή. AOD χωρίς LED οθόνη είναι "άχρηστο" .... οπότε δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει τέτοια απορία αν το θες τόσο πολύ βάζεις εφαρμογή απλά μην παραπονεθείς για το πως φεύγει η μπαταρία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Στο transparent weather , έχει αρκετές επιλογές για το μέγεθος του widget . Αν κρατήσεις πατημενη την οθόνη, και επιλέξεις widget , κάτω στο κέντρο , και κατέβεις χαμηλά στην λίστα θα βρεις αυτά του transparent .... Μήπως απλώς είδες τα 2 του στάνταρ καιρού, που είναι πιο ψηλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Στο transparent weather , έχει αρκετές επιλογές για το μέγεθος του widget . Αν κρατήσεις πατημενη την οθόνη, και επιλέξεις widget , κάτω στο κέντρο , και κατέβεις χαμηλά στην λίστα θα βρεις αυτά του transparent .... Μήπως απλώς είδες τα 2 του στάνταρ καιρού, που είναι πιο ψηλά;Αυτό έκανα αλλά σαν επιλογή μου είχε μόνο ένα widget 4X2. Send from Redmi Note 5 Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Καλησπέρα σε όλους πήρα τελικά για την σύζυγο το κινητό. Πολύ καλό μου φαίνεται φοράει miui global 9.6σταθερη 9.6.3.0 είναι το 4/64gb κατευθείαν έβγαλε διαθέσιμη ενημέρωση και γράφει βελτιωμένη απόδοση και επιλυμενα bugs. Να την κάνω; κάτι που πρεπει να προσέξω;. Έχω να πιάσω xiaomi από την εποχή του mi4 και του redmi note χαχαχχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts