Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατάφερα κατέβασα PE 9.0, για πρώτη έκδοση λειτουργεί τέλεια. Το πρόβλημα που είχα με την κάμερα λύθηκε, νομίζω άνετα μπορώ με την ROM να χρησιμοποιήσω το κινητό για daily driver.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ποια εκδοση gcam φοράει;

Υποτίθεται οτι μια μεγαλη αλλαγή στη 9.0 εκδοση θα ηταν η εφαρμογή της κάμερας, καθώς θα υποστηριζε κινητά με διπλή κάμερα και θα χρησιμοποιουσε και τις δύο. Ισχύει κατι τέτοιο; Βλέπεις να εχει βελτιωθεί η κάμερα; Πλεον χρησιμοποιεί πράγματι και τις δυο ή οχι ακομα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Custom rom?

Δεν πρέπει να γίνεται αυτό μόνο την εσωτερική αν είσαι encrypt κάνεις φορμάτ data

Δυο τρεις που έχω περάσει δεν είχα πρόβλημα

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ναι custom, το ξέρω ότι δεν πρέπει να γίνεται, γι'αυτό δεν την βγάζω όταν περνάω άλλη ρομ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλησπέρα

Καινούργιος στο forum και Ζητάω βοήθεια από κάποιον που να ξέρει

έχω αγοράσει και εγώ to Redmi Note 5 γενικά ευχαριστημένος

το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορώ να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο

έχω προσπαθήσει πολλές φορές Με το miflash_unlock-en-3.3.525.23 Και μου βγάζει λάθος στη δεύτερη γραμμή και ένα μήνυμα να ξαναπροσπαθήσω μετά από 360 ώρες.

Το προηγούμενό μου τηλέφωνο ήταν Redmi Note 3 και έχω λογαριασμό παλιό

Καλησπέρα

Καινούργιος στο forum και Ζητάω βοήθεια από κάποιον που να ξέρει

έχω αγοράσει και εγώ to Redmi Note 5 γενικά ευχαριστημένος

το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορώ να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο

έχω προσπαθήσει πολλές φορές Με το miflash_unlock-en-3.3.525.23 Και μου βγάζει λάθος στη δεύτερη γραμμή και ένα μήνυμα να ξαναπροσπαθήσω μετά από 360 ώρες.

Το προηγούμενό μου τηλέφωνο ήταν Redmi Note 3 και έχω λογαριασμό παλιό

δεν κάνεις κάτι λαθος,η νέα πολιτική της xaiomi είναι 15 ημέρες για ξεκλείδωμα ,μετά θα μπορείς

Βρε παιδιά δηλαδή εάν δεν μπορείς η δεν ξέρεις η δεν θελεις να το πειράξεις το τηλέφωνο δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά δεν μπορεί να βγάλει όλες του της δυνατότητές; τι ******** είναι αυτές στης νέες συσκευές δεν μπορώ να καταλάβω...

Βρε παιδιά δηλαδή εάν δεν μπορείς η δεν ξέρεις η δεν θελεις να το πειράξεις το τηλέφωνο δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά δεν μπορεί να βγάλει όλες του της δυνατότητές; τι ******** είναι αυτές στης νέες συσκευές δεν μπορώ να καταλάβω...

Αυτα εγιναν γιατι απο το 2012-2013 μεχρι το 2016 που επαιρνε ο κοσμος απο Κινα κινητα ζητουσε να εχει ελληνικα η ρομ.Σε αυτες τις περιπτωσεις επαιρναν την ρομ του κινητου και την μαγιρευαν για να εχει ελληνικα.Αυτο ομως ηταν επικινδυνο γιατι μπορει να εχει μεσα εφαρμογες που κρυβουν ιους στο κινητο και να εχουν προσβαση στα δεδομενα σου.

Γι αυτο το λογο,εφοσον στην εκδοση Miui 8 περαστηκαν επισημα τα ελληνικα και αλλες γλωσσες μαζι αποφασιστηκε απο την xiaomi να δυσκολεψει το ξεκλειδωμα bootloader.

Θα μπορουσες να βαλεις ειτε την ρομ του xiaomi-miui.gr,της ελληνικης δηλαδη κοινοτητας ειτε την ρομ της ευρωπαικης xiaomi.eu απο miui roms.

Μετα πας σε custom οπως lineage os κλπ

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αυτα εγιναν γιατι απο το 2012-2013 μεχρι το 2016 που επαιρνε ο κοσμος απο Κινα κινητα ζητουσε να εχει ελληνικα η ρομ.Σε αυτες τις περιπτωσεις επαιρναν την ρομ του κινητου και την μαγιρευαν για να εχει ελληνικα.Αυτο ομως ηταν επικινδυνο γιατι μπορει να εχει μεσα εφαρμογες που κρυβουν ιους στο κινητο και να εχουν προσβαση στα δεδομενα σου.

Γι αυτο το λογο,εφοσον στην εκδοση Miui 8 περαστηκαν επισημα τα ελληνικα και αλλες γλωσσες μαζι αποφασιστηκε απο την xiaomi να δυσκολεψει το ξεκλειδωμα bootloader.

Θα μπορουσες να βαλεις ειτε την ρομ του xiaomi-miui.gr,της ελληνικης δηλαδη κοινοτητας ειτε την ρομ της ευρωπαικης xiaomi.eu απο miui roms.

Μετα πας σε custom οπως lineage os κλπ

Δεν έχει να κάνει ...πολιτική της Google είναι που εφάρμοσε η miui λανθασμένα

Μιλάω για το 15νθημερο πάντα

Αφού απ' ότι διαβάζω η ίδια δίνει άδεια για ξεκλειδωμα αμέσως με μια προειδοποίηση πρώτον και δεύτερον νομίζω μόνο στο RN5 γίνεται αυτό,όπως επίσης το πασίγνωστο antiroll back shit,προσωπικά βέβαια το τελευταίο μ'αφήνει εντελώς αδιάφορο

Τουλάχιστον στην infoquest απ' ότι μου είπαν δεν χάνεις την εγγύηση αν ξεκλειδώσεις κτλ,όπως σε lg κτλ

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Edited by akalos

Έχει η γυναίκα μου το Xiaomi Redmi Note 4.

Θέλω να περάσω στον υπολογιστή μου τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχει τραβήξει με την συσκευή....αλλά ενώ ο υπολογιστής μου αναγνωρίζει την συσκευή...δεν "δείχνει" κανένα αρχείο ή φάκελο. Βασικά δείχνει ότι είναι τελείως άδειο!!!!

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Έχει η γυναίκα μου το Xiaomi Redmi Note 4.

Θέλω να περάσω στον υπολογιστή μου τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχει τραβήξει με την συσκευή....αλλά ενώ ο υπολογιστής μου αναγνωρίζει την συσκευή...δεν "δείχνει" κανένα αρχείο ή φάκελο. Βασικά δείχνει ότι είναι τελείως άδειο!!!!

Κατεβάζεις την μπάρα ειδοποιήσεων στο κινητό, πατάς πάνω στην ειδοποίηση "Αυτή η συσκευή φορτίζεται μέσω USB" και μετά επιλέγεις "Μεταφορά αρχείων".

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Eιναι micro usb η usb type-c ;
Micro USB....

Redmi Note 5 via Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλησπέρα παιδιά φίλος έχει το Xiaomi Redmi Note 5 και του βγάζει μια φορά στο FB κάτι σφάλμα και του έλεγε αποστολή αναφοράς στην Mi!! Από τότε δεν μπαίνει ούτε στο Facebook, ούτε Instagram, ούτε Viber και γενικά οποία εφαρμογή ανοίγει βγάζει αποστολή αναφοράς η ακύρωση και στις 2 επιλογές δεν κάνει τίποτα.... κάναμε wipe data με το powerbutton + volume + και πάλι τα ίδια!! Είμαστε στο τσακ να το στείλουμε στο μαγαζί που το πήραμε!! Έχετε κάποια λύση εσεις;

Επίσης όταν κάναμε wipe data όταν άνοιξε η συσκευή έβγαζε force stop σε πολλές εφαρμογές!

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Giannis_95
Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

Καλησπέρα παιδιά φίλος έχει το Xiaomi Redmi Note 5 και του βγάζει μια φορά στο FB κάτι σφάλμα και του έλεγε αποστολή αναφοράς στην Mi!! Από τότε δεν μπαίνει ούτε στο Facebook, ούτε Instagram, ούτε Viber και γενικά οποία εφαρμογή ανοίγει βγάζει αποστολή αναφοράς η ακύρωση και στις 2 επιλογές δεν κάνει τίποτα.... κάναμε wipe data με το powerbutton + volume + και πάλι τα ίδια!! Είμαστε στο τσακ να το στείλουμε στο μαγαζί που το πήραμε!! Έχετε κάποια λύση εσεις;

Επίσης όταν κάναμε wipe data όταν άνοιξε η συσκευή έβγαζε force stop σε πολλές εφαρμογές!

δεν αποκλείεται να είναι στο hardware το πρόβλημα, αλλά θέλει ένα νέο πέρασμα την ΡΟΜ πρώτα

το θέμα είναι ότι τίποτε από αυτά δε γίνονται εύκολα στο σπίτι και θέλει να το πας εκεί που το πήρες...

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

συνήθως με λίγα ανοίγματα (γίνεται rebuild η cache ή τα δεδομένα ; δεν ξέρω) στρώνει

τώρα γενικά μάλλον τα κάνατε λίγο $$!@$@ νομίζω με το wipe data .. είχε θέμα το fb , δεν πειράξατε τίποτα και εξαπλώθηκε το πρόβλημα στις λοιπές εφαρμογές ; ποια έκδοση έχει πάνω η συσκευή ;

Παιδιά δεν ξέρω καν τι είχε κάνει απλά το έφερε σπιτι και μου είπε ότι έκλεισε ξαφνικά το Facebook και έβγαζε ότι έγινε ξαφνικό κλείσιμο (μαλλον αυτό πιστεύω εγώ) και του ελεγε αποστολή αναφοράς στην Mi και έλεγε ακύρωση και αποστολή (πάτησε αποστολή) έκανε μια δόνηση και από τότε δεν ανοίγει καμία εφαρμογή... (bug μυριζομαι) Έκδοση δεν είδα καν ποια είχε αλλά το κινητό το έχει 2 μήνες το πολύ!

Αλλά το θέμα είναι ότι με wipe data έπρεπε να φτιάξει ενώ τώρα έχει γίνει χειροτερο γιατί σπαμαρει συνέχεια κατά την εκκίνηση που ρυθμίζεις την συσκευή ότι η εφαρμογη Google κλείνει συνέχεια, βγάζει ακύρωση και αποστολή αναφοράς!! Παρέδωσα όπλα όταν το είδα αυτό το προσπάθησα λίγο και τίποτα δεν με αφήνει να προχωρήσω έπειτα από την προσθήκη gmail!!

Γνωρίζω από κινητά αρκετα αλλά αυτό πρώτη φορά το βλέπω!! Δεν είχα ποτέ επαφή όμως με xiaomi είναι η αλήθεια μόνο στο λειτουργικό να το εξερευνησω!!

Μήπως έκανα βλακεια που έκανα wipe data με το (powerbutton + "volume+") ενώ έπρεπε μέσα από την συσκευή; Σε όλες τις συσκευές έτσι κάνω format είτε Samsung, Sony, Huawei, lenovo κτλ...

Μπορώ να περάσω μέσω pc την ROM με κάποιο πρόγραμμα τις Xiaomi επίσημο αν γίνεται!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Edited by Giannis_95
Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

Καλησπέρα στην παρέα ...

Επανέρχομαι για το θέμα του καιρού όπου τελικά λύση δεν βρήκα. Αναφέρομαι στην εφαρμογή την προ εγκατεστημένη η οποία δείχνει να έχει θέμα με την ενημέρωση από δίκτυα 3g-4g. Λειτουργούσε κανονικά αλλά με την τελευταία ενημέρωση δεν. Δοκίμασα Ελβετία ...και Ελβετία ήμουν...Ινδία ...αλλαγή γλώσσας ...διαγραφή δεδομένων ...με τίποτα λέμε :D κάποια στιγμή δούλεψε αλλά μετά τα δικά του ξανά ... ώσπου έβαλα το accu weather που έχει και τέλειο widget και όλα μια χαρά έκτοτε...το έχω σίγουρο ότι με το επόμενο update ,θα φτιάξει, είναι ευτελές ζήτημα και το τηλέφωνο για τα χρήματα του είναι εξαιρετικό σ όλα του χωρίς εξαίρεση. Ποιοτικό με εξαιρετική μπαταρια και επαγγελματική χρήση.

Σκέφτομαι να το πάρω στην γυναίκα μου, από Ελλάδα και συγκεκριμένα Σκρουτζ, πρέπει να προσέξω κάτι για να έχει Β20(800) μπάντα, όπως στο Redmi Note 4 ?

Ευχαριστώ

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger