naruto14 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Όχι δεν άλλαξα κάτι Επίσης δεν είχα περάσει magisk κτλ Αν και δεν κάνουμε όλοι την ίδια χρήση Είναι όντως πολύ χαμηλό sot Τώρα πέρασα PE PIE και βλέπουμε :p :cool: Σε δουλειά να βρισκόμαστε..... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Προηγουμένως με την mi Ui δεν είχα κανένα θέμα με τη μπαταρία. Έχουμε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragkios Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Καλησπέρα παιδιά εδώ και 3-4 μέρες μου πετάει διαφημίσεις συνέχεια χωρίς να είμαι σε κάποιο παιχνίδι, ακόμα και όταν ειμαι στις εφαρμογές του κινητού ξέρεις κανείς τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Καλησπέρα παιδιά εδώ και 3-4 μέρες μου πετάει διαφημίσεις συνέχεια χωρίς να είμαι σε κάποιο παιχνίδι, ακόμα και όταν ειμαι στις εφαρμογές του κινητού ξέρεις κανείς τι γίνεται; Κάποια εφαρμογή στο κάνει. Έχεις βάλει κάτι πρόσφατα; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Καλησπέρα,έναν αξιόπιστο τρόπο να μεταφέρω τα πάντα από το νοτε4 στο νοτε5 υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Καλησπέρα,έναν αξιόπιστο τρόπο να μεταφέρω τα πάντα από το νοτε4 στο νοτε5 υπάρχει? Μεσω Mi Mover,μεταφερει ολες τις ρυθμισεις και οτι ειχες στο note 4. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Χάζευα λίγο στο xda για custom roms και είδα ότι πραγματικά έχει πολλές και η πλειονότητα είναι stable στάδιο. Έχει κανείς να προτείνει κάποια συγκεκριμένη με δυνατά σημεία τη μπαταρία και τη κάμερα;; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Κατέβασα εγώ την RR, αρκετά σταθερή αλλά έχω ένα θέμα με την κάμερα, όταν πατάω για να γυρίσει η κάμερα από την μπροστά στην πίσω θέλει τουλάχιστον 20". Έχω ακούσει καλά λόγια και για την Pixel Experience (που βγήκε και σε 9.0) αλλά όταν προσπαθώ να την κατεβάσω αργεί υπερβολικά και δεν κατεβαίνει. Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Κατέβασα εγώ την RR, αρκετά σταθερή αλλά έχω ένα θέμα με την κάμερα, όταν πατάω για να γυρίσει η κάμερα από την μπροστά στην πίσω θέλει τουλάχιστον 20". Έχω ακούσει καλά λόγια και για την Pixel Experience (που βγήκε και σε 9.0) αλλά όταν προσπαθώ να την κατεβάσω αργεί υπερβολικά και δεν κατεβαίνει. Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk 20 δευτερόλεπτα; Τόσο πολύ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Έχω ακούσει καλά λόγια και για την Pixel Experience (που βγήκε και σε 9.0) αλλά όταν προσπαθώ να την κατεβάσω αργεί υπερβολικά και δεν κατεβαίνει. Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Δοκίμασε εδώ https://androidfilehost.com/?fid=1322778262903981475 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Ας είναι καλά το Project Treble, άρχισαν να βγαίνουν οι custom ROMs του Android Pie για Note 4 και Note 5 ταυτόχρονα. Δε πρόκειται να δοκιμάσω πάντως, είναι πολύ νωρίς και είναι σίγουρο οτι έχουν αρκετά Bugs ακόμα, πχ δε δουλεύουν κλήσεις μέσω Bluetooth. Εδώ το LineageOS 15.1 (Android 8.1) κι έχει δρόμο μπροστά του μέχρι να προστεθούν δυνατότητες που είχε η 14.1. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Κατάφερα κατέβασα PE 9.0, για πρώτη έκδοση λειτουργεί τέλεια. Το πρόβλημα που είχα με την κάμερα λύθηκε, νομίζω άνετα μπορώ με την ROM να χρησιμοποιήσω το κινητό για daily driver. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soklinter Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ APN ΣΤΟ XIAOMI REDMI NOTE 5;ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ APN ΣΤΟ XIAOMI REDMI NOTE 5;ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ.Πας ρυθμίσεις, Κάρτες SIM, διαλέγεις την SIM που θες και επιλέγεις Ονόματα Δικτύου Πρόσβασης. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Γειά σας παιδιά, πήρα το τηλέφωνο καί αφού μου ήρθε η νεα sim (με τον ίδιο αριθμό) με λαχτάρα πήγα να το ενεργοποιήσω. Δεν μπορεί να βρει δικτυο ,εχω Vodafone αν έχει σημασία... Μου έγραψε στην αρχή ότι"sim card is not activated". Ψάχνοντας στο διαδίκτυο μάλλον είναι πρόβλημα τής xiaomi. Εχω 8.1.0 opm1.171019.011 και miui global 9.5 stable. Δεν βρήκα άκρη,τι μπορώ να κάνω; :wacko: Μήπως πρέπει να ειδοποιήσω την Vodafone ότι παρελαβα (μεσω κούριερ) ; Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Έρχεσαι από φορητότητα ; Δηλαδή ήσουν σε άλλον πάροχο και πηγές στην Vodafone ; Αν ναι τότε ακόμα δεν έχεις ενεργοποιηθεί στο δίκτυο της θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιηθείς από το προηγούμενο (βάλε την παλιά σιμ και δες αν έχεις σήμα ) να χαθεί δηλαδή το σήμα και μετά να βάλεις της Vodafone. Αν δεν έρχεσαι από άλλο πάροχο τότε παίρνεις την εξυπηρέτηση της Vodafone και ζητάς να σου ενεργοποιήσουν την κάρτα σιμ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Έρχεσαι από φορητότητα ; Δηλαδή ήσουν σε άλλον πάροχο και πηγές στην Vodafone ; Αν ναι τότε ακόμα δεν έχεις ενεργοποιηθεί στο δίκτυο της θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιηθείς από το προηγούμενο (βάλε την παλιά σιμ και δες αν έχεις σήμα ) να χαθεί δηλαδή το σήμα και μετά να βάλεις της Vodafone. Αν δεν έρχεσαι από άλλο πάροχο τότε παίρνεις την εξυπηρέτηση της Vodafone και ζητάς να σου ενεργοποιήσουν την κάρτα σιμ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ, ήμουν και είμαι Vodafone . Οπότε παίρνω τηλέφωνο καί επανέρχομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Καλήμερα. Προσπαθώ να μεταφέρω δεδομένα εφαρμογών από το προηγούμενο μου κινητό στο note 5 μέσω κάρτας sd αλλά δεν βρίσκω πως γίνεται. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή app2sd αλλά δε βρίσκω την επιλογή για αποθήκευσή στην κάρτα μνήμης. Οι μόνες επιλογές πού μου δίνει είναι για φωτογραφίες μουσική και θέματα. Τι μπορώ να κάνω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Αυτή τη *******, να θέλει φορμάτ ή sd κάθε φορά που περνάμε άλλη ρομ πως γίνεται να την λύσω; δεν είναι κατάσταση αυτή. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Αυτή τη *******, να θέλει φορμάτ ή sd κάθε φορά που περνάμε άλλη ρομ πως γίνεται να την λύσω; δεν είναι κατάσταση αυτή. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ SD εννοείς εξωτερική λογικα ε; Δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό. Έχεις εφαρμογές στην SD? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Καλήμερα. Προσπαθώ να μεταφέρω δεδομένα εφαρμογών από το προηγούμενο μου κινητό στο note 5 μέσω κάρτας sd αλλά δεν βρίσκω πως γίνεται. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή app2sd αλλά δε βρίσκω την επιλογή για αποθήκευσή στην κάρτα μνήμης. Οι μόνες επιλογές πού μου δίνει είναι για φωτογραφίες μουσική και θέματα. Τι μπορώ να κάνω;; Δεδομενα εφαρμογων δεν γινεται,δοκιμασε με Mi Mover ισως να σε βοηθησει. Ρυθμισεις>περισσοτερα(τρεις τελειες)>Mi Mover(στο τελος) Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Ευχαριστώ και πάλι!!! Αγχώθηκα άδικα... :D Όλα καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Να χαρείς το τηλέφωνο σου !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Μεσω Mi Mover,μεταφερει ολες τις ρυθμισεις και οτι ειχες στο note 4.Εφαρμογή είναι στο play store? Send from Redmi Note 5 Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Αυτή τη *******, να θέλει φορμάτ ή sd κάθε φορά που περνάμε άλλη ρομ πως γίνεται να την λύσω; δεν είναι κατάσταση αυτή. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Custom rom? Δεν πρέπει να γίνεται αυτό μόνο την εσωτερική αν είσαι encrypt κάνεις φορμάτ data Δυο τρεις που έχω περάσει δεν είχα πρόβλημα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaiosgoun Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Έχω ενεργοποιήσει κανονικά το picture in picture απο το "απόρρητο" αλλά δεν λειτουργεί. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts