Jump to content

vaiosgoun

Members
  • Δημοσιεύσεις

    83
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vaiosgoun

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 3

vaiosgoun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Σύμφωνα με την cosmote είναι στις υποστηριζόμενες συσκευές για 5G. Σε περίπτωση αγοράς από Κίνα ή skroutz, υποστηρίζει κανονικά 5G ή είναι "κλειδωμένη" και υποστηρίζουν 5G μόνο όσες αγοράστηκαν από Ελλάδα και έχουν εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας;
  2. Έχω το mi 8 περίπου 2 χρόνια και το μόνο θεματάκι του είναι η μπαταρία του. Μου βγάζει περίπου 3 ώρες οθόνη με κανονική προς βαριά χρήση, το οποίο το θεωρώ καλό για τα χρόνια του. Άν αλλαξώ μπαταρία θα κερδίσω κάτι σεβαστό σε αυτονομία ή δεν αξίζει τον κόπο;
  3. Ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που με κολλάει με το note 10 lite είναι η curved οθόνη γι'αυτό σκεφτόμουν ως εναλλακτική το note 9 pro. Είδομεν! Το πολύ πολύ να κρατήσω το δικό μου όσο αντέξει και βλέπουμε!
  4. Είμαι κάτοχος Mi 8 το οποίο κλείνει 2ετία και ήρθε ώρα για αλλάγη. Αξίζει η μετάβαση σε Note 9 pro; Μου αρέσει η μεγάλη του οθόνη (αν και με προβληματίζει που δεν είναι amoled) και η μπαταρία του. Φοβάμαι μόνο μην ξενερώσω με τις κάμερες (το mi 8 με gcam δεν παιζόταν). Θα με βοηθούσε η γνώμη κυρίως κάποιου που είχε πριν ίδιο κινητό με το δικό μου. Ευχαριστώ.
  5. Μια τίμια λύση κατά την γνώμη μου είναι το mi 9t. Έχει amoled οθόνη, ράδιο, καλή μπαταρία, βύσμα ακουστικών 3,5 jack και καλές κάμερες. Απλά παίζεις σε τιμές 260+ χωρίς εγγύηση αντιπροσωπίας. (Είμαι κάτοχος mi 8 και εχω θέμα μόνο με την μπαταρία).
  6. Στον Poco launcher ενώ επιλέγω widget για άμεση κλήση επαφής, δεν το εμφανίζει στην αρχική οθόνη. Συμβαίνει και σε άλλους;
  7. Πηγαίνεις στο menu: "Προβολή", στη συνέχεια "Εγκοπή&γραμμής κατάστασης" και ενεργοποιείς τον διακόπτη: "Εμφάνιση εικονιδίών για εισερχόμενες ειδοποιήσεις".
  8. vaiosgoun

    Huawei P20 Lite

    Κινητό φίλου έχει το εξής πρόβλημα. Ενώ στέλνει κανονικά mail, δεν μπορεί να δεχθεί. Εννοείται ότι είναι κανονικά ενεργοποιημένος ο συγχρονιοσμός . Πρέπει να προσέξω κάτι στις ρυθμίσεις; Ευχαριστώ.
  9. Ναι. Συμβαίνει μετά από την τελευταία αναβάθμιση και σε άλλες συσκευές γνωστών μου, όπως π.χ. σε Note 5 και σε Note 7.
  10. Έχει περάσει κάποιος την gcam 7.0; Και εάν ναι έχει bugs; Προτεινόμενες ρυθμίσεις; Ευχαριστώ.
  11. Η gcam δουλεύει κανονικά, μιας και είχαν αναφέρει για το συγκεκριμένο κινητό ότι είναι ενεργοποιημένο το camera2api. Επίσης υποστηρίζει κανονικά widevine L1; Ευχαριστώ.
  12. Ήδη κυκλοφορεί η 10.2.1.0 Μπορείς να την περάσεις χειροκίνητα.
  13. Η custom ρύθμιση τραβάει φώτο κανονικά στα 16:9 . Απλά η οθόνη έχει αναλογία 18:9 γι'αυτο έχει κενά στις άκρες.
  14. Το ίδιο έκανε και σε μένα. Επίσης κολλούσε κάποιες φορές όταν κάνω εναλλαγή από την πίσω στην μπροστά κάμερα. Έκανα αναβάθμιση σε miui 10 και από λίγο που δούλεψα την κάμερα είδα ότι δεν έχει πια πρόβλημα.
×
×
  • Create New...