Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά έχω καταμπερδευτεί με την xiaomi. Το κινητό που πωλείται στο skroutz είναι το redmi note 5 ή το redmi note 5 pro? Λέει σκέτο 5, όμως έχει την εικόνα του pro, και επίσης πωλείται με 3gb έκδοση ενώ στο site της gsmarena λεει ότι το pro έχει μόνο 4/6 gb ram. Μήπως είναι το redmi note 5 dual camera? Πραγματικά κάθε φορά που προσπαθώ να δω τι κινητό xiaomi πωλείται στην Ελλάδα εκνευρίζομαι από την χαώδη πολιτική τους στις ονομασίες!

Redmi Note 5 Pro: μονο Ινδια

Redmi Note 5: υπολοιπος κοσμος (αρα και Ελλαδα). Υπαρχουν εκδοσεις 3/32, 4/64 (Global και οι 2), καθως και 6/64.

Το θέμα που μιλάμε λέγετε Redmi Note 5.. και συνεχεία ρωτάνε όλοι για το pro.:blink:

μάλλον στον τίτλο μέσα σε εισαγωγικά να γράψει κάποιος : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ PRO

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Redmi Note 5 Pro: μονο Ινδια

Redmi Note 5: υπολοιπος κοσμος (αρα και Ελλαδα). Υπαρχουν εκδοσεις 3/32, 4/64 (Global και οι 2), καθως και 6/64.

Απλά έχει διαφορετική ονομασία; Δηλαδή το redmi note 5 το global είναι το ινδικό redmi note 5 pro?

Το ρωτάω αυτό επειδή το απλό redmi note 5 δεν έχει την κάμερα στην άκρη της οθόνης όπως το pro. Με βάση αυτή τη σελίδα https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8893&idPhone2=8959&idPhone3=9120 αυτό που πωλείται πρέπει να είναι το ai καθώς έχει 13mp μπροστινή κάμερα αυτά που πουλάνε στο skroutz και όχι 20mp.

Και κάτι τελευταίο. Έχουν γίνει φαντάζομαι συγκρίσεις με το Mi A1. Ποιο κινητό υπερτερεί;

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το θέμα που μιλάμε λέγετε Redmi Note 5.. και συνεχεία ρωτάνε όλοι για το pro.:blink:

μάλλον στον τίτλο μέσα σε εισαγωγικά να γράψει κάποιος : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ PRO

Εντάξει απλά μπερδεύει πολύ όταν σε όλα τα μεγάλα reviews στο διαδίκτυο γράφουν PRO και το συγκρίνουν με το απλό (χωρίς pro) και λένε ότι είναι καλύτερο... Δεν φταίω εγώ που μπερδεύτηκα, η Xiaomi με την πανηλίθια πολιτική της εδώ και τρία χρόνια που δεν ξέρει να ονομάζει κινητά με ένα ενιαίο όνομα σε όλες τις χώρες.

Το ρωτάω αυτό επειδή το απλό redmi note 5 δεν έχει την κάμερα στην άκρη της οθόνης όπως το pro. Με βάση αυτή τη σελίδα https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8893&idPhone2=8959&idPhone3=9120

Αυτο που αναφερεις ειναι το Redmi (σκετο, ΟΧΙ note) 5 Plus

Καλησπέρα ,μια ερώτηση τα κουμπιά πλοήγησης μπορούν να κρυφτούν εκτός από την περίπτωση πλήρους οθόνης;

Καλη ερώτηση

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Καλησπέρα να ενημερωσω οτι οσοι ειναι με dev.8. 7.12 και ενδιαφέρονται να επιστρέψουν σε global stable 9.5.19.0 ειναι εφικτό με τη χρήση της τελευταίας έκδοσης του miFlash που μπορείτε να κατεβασετε απο εδω:

http://bigota.d.miui.com/tools/MiFlash2018-5-28-0.zip

Ενω την 9.5.19.0 μπορείτε να την κατεβάσετε απο εδω:

http://bigota.d.miui.com/V9.5.19.0.OEIMIFA/whyred_global_images_V9.5.19.0.OEIMIFA_20180706.0000.00_8.1_global_26115bcec2.tgz

Κάποιοι λένε οτι περνιέται απλα και με το update app αλλά προτίμησα να τη περασω με το miFlash και δεν αντιμετωπισα κανενα πρόβλημα.

Τέλος εδω θα βρείτε εναν οδηγο για εγκατάσταση rom με το MiFlash:

Xiaomi MIUI Official Forum

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by mitsre

Καλησπέρα να ενημερωσω οτι οσοι ειναι με dev.8. 7.12 και ενδιαφέρονται να επιστρέψουν σε global stable 9.5.19.0 ειναι εφικτό με τη χρήση της τελευταίας έκδοσης του miFlash που μπορείτε να κατεβασετε απο εδω:

http://bigota.d.miui.com/tools/MiFlash2018-5-28-0.zip

Ενω την 9.5.19.0 μπορείτε να την κατεβάσετε απο εδω:

http://bigota.d.miui.com/V9.5.19.0.OEIMIFA/whyred_global_images_V9.5.19.0.OEIMIFA_20180706.0000.00_8.1_global_26115bcec2.tgz

Κάποιοι λένε οτι περνιέται απλα και με το update app αλλά προτίμησα να τη περασω με το miFlash και δεν αντιμετωπισα κανενα πρόβλημα.

Δεν χρειάζεται όλο αυτό όπως και συ αναφέρεις,αλλά σίγουρα μία εναλλακτική πάντα ευπρόσδεκτη

Αρκεί από anti 4 να μη κατέβεις σε anti 3

Edited by akalos

Καλησπέρα ,μια ερώτηση τα κουμπιά πλοήγησης μπορούν να κρυφτούν εκτός από την περίπτωση πλήρους οθόνης;

Καμία εξέλιξη επί του θέματος έχουμε;

Καμία εξέλιξη επί του θέματος έχουμε;

Οχι δυστυχως το εψαχνα και εγω αυτο...

Αυτο που μπορεις να κανεις σαν workaround ειμαι να παιξεις manually με immersive mode σε καποιες εφαμρογες αλλά υπάρχουν καποια bugs.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.immersive

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Η micro usb του φορτιστή βγαίνει με δυσκολία από την θύρα του κινητού.

Συμβαίνει και σε εσάς;

Send from Redmi Note 5

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Settings -> Additional settings -> Buttons & Gesture shortcuts -> Automatically disable navigation buttons.

Huawei Nova 5T

Settings -> Additional settings -> Buttons & Gesture shortcuts -> Automatically disable navigation buttons.
Αυτό έχει χρήση μόνο στα κινητά με κανονικά κουμπιά για να μπορείς να τα κάνεις να μην πατιουνται σε μερικές εφαρμογές, αυτό που θέλει ο φίλος μόνο με Immersive mode.

Παιδιά έχω ένα θέμα που δε βρίσκω λύση. Είχα το redmi note 2 και όπως τώρα και στο 5 που πηρα έχω κρυφά άλμπουμ. Το θέμα μου είναι πως δε ξέρω πως να τα βάζω και βγάζω απο κρυφά ενώ χρησιμοποιώ τα gestures. Για τώρα απλά όταν θέλω να τα εμφανίσω αλλάζω σε κανονικό και μετά πάλι σε gestures. Υπάρχει λυση;

Εάν παραγγείλω θήκη από το ebay για το redmi note 5 PRO, θα είμαι οκ από άποψη διαστάσεων?
Ναι

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλημέρα, εδώ και τρεις μέρες μετά την τελευταία αναβάθμιση...... 19 στο καιρό δε λοκάρι τη περιοχή που είμαι, πρέπει όμως να ενημερώνετε για τον υπάρχων καιρό γιατί η μπάρα αλλάζει χρώμα.

Αυτό έχει χρήση μόνο στα κινητά με κανονικά κουμπιά για να μπορείς να τα κάνεις να μην πατιουνται σε μερικές εφαρμογές, αυτό που θέλει ο φίλος μόνο με Immersive mode.

Το RN5 δεν έχει κανονικά κουμπιά και κρύβονται μια χαρά. Το δοκίμασες ποτέ;

Τέλος, ο φίλος είπε να κρύβονται τα κουμπιά. Δεν έκανε αναφορά στο immersive mode. Άλλος το έγραψε αυτό.

Huawei Nova 5T

Υπάρχει τρόπος να σταματήσουμε τις διαφημίσεις την ώρα που ανοίγω εφαρμογές; Πολύ ενοχλητικό.

Send from Redmi Note 5

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Υπάρχει τρόπος να σταματήσουμε τις διαφημίσεις την ώρα που ανοίγω εφαρμογές; Πολύ ενοχλητικό.

Send from Redmi Note 5

Πας στις ρυθμίσεις κάθε app που στις εμφανίζει και βάζεις στο off το Recommendations.

Huawei Nova 5T

Νομιζω οτι το adguard ειναι οτι καλυτερο στις διαφημίσεις για τηλεφωνο που δεν ειναι root.το χρησιμοποιώ καιρό , παρόλα αυτά καποιες διαφημίσεις θα περασουν

Πας στις ρυθμίσεις κάθε app που στις εμφανίζει και βάζεις στο off το Recommendations.
Όταν λες recommendations εννοείς τις ειδοποιήσεις; Αν ναι ποιες; Τις αναδυόμενες;

Σόρρυ αλλά το έχω στα ελληνικά.

Send from Redmi Note 5

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως ακόμα και στην κεντρική οθόνη να είμαι μου πετάει διαφημίσεις από την κοσμοτε πχ

Send from Redmi Note 5

Τα navigation κουμπιά στο κάτω μέρος του κινητού μπορείς να τα έχεις ενεργοποιημένα αν θες; Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει κινητό με gestures και θα προτιμούσα απλά κουμπιά πλοήγησης όπως έχουν όλα τα κινητά.

Η micro usb του φορτιστή βγαίνει με δυσκολία από την θύρα του κινητού.

Συμβαίνει και σε εσάς;

Send from Redmi Note 5

Ναι ειδικά στην αρχή ήταν έντονο...

Da mihi factum, dabo tibi ius

Τα navigation κουμπιά στο κάτω μέρος του κινητού μπορείς να τα έχεις ενεργοποιημένα αν θες; Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει κινητό με gestures και θα προτιμούσα απλά κουμπιά πλοήγησης όπως έχουν όλα τα κινητά.
Ναι μπορείς, αν και πιστεύω ότι αν δοκιμάσεις τα gestures δεν θα ξαναθελεις τα κουμπιά..

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger