BOST Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Ο συνομιλητής σου δεν ακούει τη δική του φωνή δύο φορές; Αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ γιατί και εμένα με ακούνε μεν καλά και εγώ τους ακούω καλά, αλλά αυτοί ακούνε την δική τους φωνή δύο φορές όταν μιλάνε και όπως καταλαβαίνεις είναι ενοχλητικό. Αν δεν συμβαίνει αυτό σε σένα τότε μάλλον φταίει η συσκευή μου.ξανά έκανα το πείραμα και όχι ....όλα καλά ...το έκανες ένα restart...να περάσεις άλλη μια φορά την εφαρμογή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 ξανά έκανα το πείραμα και όχι ....όλα καλά ...το έκανες ένα restart...να περάσεις άλλη μια φορά την εφαρμογή.... Restart πολλές φορές clear cache πολλές φορές την εφαρμογή δεν την ξαναπέρασα όχι. Να είναι θέμα εφαρμογής θα δοκιμάσω να την απεγκαταστήσω και να την ξαναεγκαταστήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Ο συνομιλητής σου δεν ακούει τη δική του φωνή δύο φορές; Αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ γιατί και εμένα με ακούνε μεν καλά και εγώ τους ακούω καλά, αλλά αυτοί ακούνε την δική τους φωνή δύο φορές όταν μιλάνε και όπως καταλαβαίνεις είναι ενοχλητικό. Αν δεν συμβαίνει αυτό σε σένα τότε μάλλον φταίει η συσκευή μου. Το googlαρα και βρήκα διάφορες συσκευές να έχουν αυτό το θέμα με το viber και το google duos ενω δεν ισχύει για whatsup και messenger. Μάλλον δεν φταίει η συσκευή σαν hardware αλλά είναι θέμα software. Συνδυασμός rom με έκδοση viber? Τι να πω. Έχει να κάνει με το ότι δεν λειτουργεί σωστά το 2ο μικρόφωνο που είναι για noise cancellation. Όσοι κάνετε δοκιμές στο viber με ανοικτή συνομιλία και δεν έχει echo αυτός που μιλάτε, στείλτε rom και viber version μπας και φταίει αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 (edited) ξανά έκανα το πείραμα και όχι ....όλα καλά ...το έκανες ένα restart...να περάσεις άλλη μια φορά την εφαρμογή.... Ξαναπέρασα την εφαρμογή δεν διορθώθηκε τίποτα. Rom έχω 9.5.13.0 miui και viber version 9.1.1 Edited June 28, 2018 by kosvou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Ξαναπέρασα την εφαρμογή δεν διορθώθηκε τίποτα. Rom έχω 9.5.13.0 miui και viber version 9.1.1 Δοκίμασε να κατεβάσεις μια παλαιότερη έκδοση του vb μήπως και αλλάξει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Παρέλαβα τον γρήγορο φορτιστή της Xiaomi και από 19% μέχρι 100% έκανε 1 ώρα και 44 λεπτά για να φορτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Παρέλαβα τον γρήγορο φορτιστή της Xiaomi και από 19% μέχρι 100% έκανε 1 ώρα και 44 λεπτά για να φορτίσει. αυτός που υποστηρίζει quick charge 3.0 ή ο "απλός" ; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Στο βαιμπερ,γιατί οι φωτογραφίες που στέλνω έχουν χαμηλή ανάλυση?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚανείς άλλος δεν έχει αυτό το πρόβλημα? Με την κάμερα του βαιμπερ οι φωτογραφίες είναι πολύ χαμηλής ανάλυσης. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 αυτός που υποστηρίζει quick charge 3.0 ή ο "απλός" ; ) Αυτός είναι δεν ξέρω αν υποστηρίζει quick charge 3. https://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_1849798.html?wid=1433363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 αυτός που υποστηρίζει quick charge 3.0 ή ο "απλός" ; )Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Quick charge 2.0 είναι. Το 3.0 έχει dynamic voltage Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 αυτός που υποστηρίζει quick charge 3.0 ή ο "απλός" ; )Τέτοιους χρονους φόρτισης ο απλός φορτιστής δεν πιάνει, σίγουρα είναι quick charge, απλά νομίζω ότι η συσκευή υποστηρίζει quick charge 2.0 οπότε είτε με quick charge 2.0 φορτίσεις είτε με 3.0 δεν θα δεις διαφορά στους χρόνους φόρτισης. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 . Quick charge 2.0 είναι. Το 3.0 έχει dynamic voltage Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Ακριβως https://www.androidauthority.com/quick-charge-3-0-explained-643053/ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Κανείς άλλος δεν έχει αυτό το πρόβλημα? Με την κάμερα του βαιμπερ οι φωτογραφίες είναι πολύ χαμηλής ανάλυσης. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα πάντα χαμηλή ανάλυση στέλνει το viber. Για αυτό και καλό είναι αν θες να στειλεις "καλές" φωτογραφίες για να της κρατήσει ο άλλος να το κάνεις με άλλο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Καλησπέρα παίδες. Σήμερα μου ήρθε spigen liquid Air. Γράφει πάνω redmi note 5/redmi 5 plus. Και δεν ταιριάζει φυσικά. Αφού είναι για redmi 5 plus που καμία σχέση έχει με το redmi note 5. Τα μόνα με κάθετη διπλή κάμερα εκτός του redmi note 5 είναι τα redmi s2 και Mi8. Σωστά? Τι θήκη τζάμι μεμβράνη πρέπει να διαλέξω για να ταιριάζει στο κανονικό xiaomi redmi note 5? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Quick charge 2.0 είναι. Το 3.0 έχει dynamic voltage Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk τζάμπα λεφτά δηλαδή :P Καλησπέρα παίδες. Σήμερα μου ήρθε spigen liquid Air. Γράφει πάνω redmi note 5/redmi 5 plus. Και δεν ταιριάζει φυσικά. Αφού είναι για redmi 5 plus που καμία σχέση έχει με το redmi note 5. Τα μόνα με κάθετη διπλή κάμερα εκτός του redmi note 5 είναι τα redmi s2 και Mi8. Σωστά? Τι θήκη τζάμι μεμβράνη πρέπει να διαλέξω για να ταιριάζει στο κανονικό xiaomi redmi note 5? να βάζετε και λινκ να ξέρουμε αν κάνατε εσείς λάθος ή βλακεία του πωλητή :)) redmi note 5 pro για να είσαι σίγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Της Spigen είναι λάθος,παρ'ολιγον να την πατήσω και γω Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Καλησπέρα παίδες. Σήμερα μου ήρθε spigen liquid Air. Γράφει πάνω redmi note 5/redmi 5 plus. Και δεν ταιριάζει φυσικά. Αφού είναι για redmi 5 plus που καμία σχέση έχει με το redmi note 5. Τα μόνα με κάθετη διπλή κάμερα εκτός του redmi note 5 είναι τα redmi s2 και Mi8. Σωστά? Τι θήκη τζάμι μεμβράνη πρέπει να διαλέξω για να ταιριάζει στο κανονικό xiaomi redmi note 5? Και το mi a2/6x ειναι το ιδιο με το Note 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 τζάμπα λεφτά δηλαδή :P να βάζετε και λινκ να ξέρουμε αν κάνατε εσείς λάθος ή βλακεία του πωλητή :)) redmi note 5 pro για να είσαι σίγουρος https://www.dropbox.com/s/g2jwihadhj8fzk7/20180628_140358.jpg?dl=0 Δεν έχει να κάνει με τον πωλητή. Εδώ η spigen μας λέει ότι είναι το ίδιο? Η δεν καταλαβαίνω σωστά? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Παιδιά τι συμβαίνει; Εξαφανίστηκε από το skroutz? https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/516989_720333/toulachiston-3gb-Fast-Charging.html?keyphrase=redmi+note+5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Στους επίσημους σε δυο τρεις που κοίταξα τσίμπησε 5 6€ τώρα τελευταία Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 https://www.dropbox.com/s/g2jwihadhj8fzk7/20180628_140358.jpg?dl=0 Δεν έχει να κάνει με τον πωλητή. Εδώ η spigen μας λέει ότι είναι το ίδιο? Η δεν καταλαβαίνω σωστά?και γω παραγγειλα απο ebay θηκη για note 5 και μου εστειλαν για 5 plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaiosgoun Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 https://www.dropbox.com/s/g2jwihadhj8fzk7/20180628_140358.jpg?dl=0 Δεν έχει να κάνει με τον πωλητή. Εδώ η spigen μας λέει ότι είναι το ίδιο? Η δεν καταλαβαίνω σωστά? Το ινδικό note 5 είναι ίδιο με το 5 plus. Άρα αυτή η θήκη για το 5 plus. Το ινδικό note 5 pro είναι αντίστοιχο με το κινέζικο ή global note 5 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 (edited) 9.5.14 is out there η περιμένουμε ota Optimization - Optimize Dual 4G function(06-28) * Optimization - MIUI9.5 important Update(06-28) Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 28, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Καλησπέρα, από το μεσημέρι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού 3/32 κι εγώ, σε αντικατάσταση του υπέροχου Redmi Note 4X 3/32 που προωθήθηκε στο έτερο ήμισυ. Με το άνοιγμα βρήκε update, στην 9.5.13.0 έκδοση. Θα το δουλέψω σήμερα αρκετά για να δω πως θα είναι σε σχέση με το προηγούμενο μου... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Επειδη λεω να παραγγειλω τον fast charger της xiaomi απο Gearbest,καμμια προταση για tempered απο εκει? Αυτο ας πουμε? https://www.gearbest.com/screen-protectors/pp_1705262.html?wid=1433363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts