minotavros Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 (edited) πως δλδ ?δωσε τα φωτα σου γιατι ειμαι ολιγον ασχετοςΓια ποια συσκευή θέλεις? Αν θες για την εν λόγω συσκευή εδώ είσαι http://en.miui.com/thread-2797542-1-1.html Edited June 15, 2018 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Έβαλα κ εγώ face id.. Τρομερό και γρήγορο... Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 όταν έχετε θέμα με εφαρμογές κοιτάτε πάντα τις άδειες άδεια - εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος Έχω πάει εκεί στις ρυθμίσεις αλλά δεν γίνεται τίποτα το ίδιο μου κάνει όποια ρύθμιση να βάλω. Ούτε τα μηνύματα (viber) μου τα εμφανίζει όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη όπως πχ μου δείχνει τα mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Έχω πάει εκεί στις ρυθμίσεις αλλά δεν γίνεται τίποτα το ίδιο μου κάνει όποια ρύθμιση να βάλω. Ούτε τα μηνύματα (viber) μου τα εμφανίζει όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη όπως πχ μου δείχνει τα mail.δεν έχεις βάλει κανένα άλλο theme? μερικά δεν δείχνουν ειδοποιήσεις στην lock screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 δεν έχεις βάλει κανένα άλλο theme? μερικά δεν δείχνουν ειδοποιήσεις στην lock screen Όχι δεν έχω κανένα theme είναι όπως το αγόρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 εκείνη τη στιγμή το δοκίμασα για αυτό στο είπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Καλησπέρα και από εμένα,τελικά δεν άντεξα χθες πήγα και το αγόρασα ,όλα καλά προς το παρόν ,ποιότητα κατασκευής καλή ,ακόμα το ψάχνω ,αυτό που δεν ξέρω πως γίνεται αν γίνεται είναι αν μπορεί να αλλάξει η αρχική οθόνη και να μην φαίνονται όλες οι εφαρμογες Κατεβασε ενα launcher τυπου nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 για fast charge μας κανει ο "γρηγορος" της samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Όχι δεν έχω κανένα theme είναι όπως το αγόρασα.Πήγαινε ρυθμίσεις ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης ειδοποίησης εφαρμογών κατέβα μέχρι το Viber επέλεξε το και δες ποια είναι ενεργοποιημενα και ποια όχι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Πήγαινε ρυθμίσεις ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης ειδοποίησης εφαρμογών κατέβα μέχρι το Viber επέλεξε το και δες ποια είναι ενεργοποιημενα και ποια όχι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι όλα ενεργοποιημένα εκτός από το floating notifications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Καμια προσφορά περα απο public με 20% επιστροφή υπάρχει; Δεν βρισκω έκδοση με 4/64 στο ανωτέρω κατάστημα Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Μια απορία. Όταν με καλούν στο Viber δεν μου βγάζει να σύρω το πράσινο ακουστικό για να απαντήσω απλά κουδουνίζει με κλειδωμένη την οθόνη. Μόνο όταν το ξεκλειδώσω βλέπω κανονικά τις επιλογές απάντησης της κλήσης ή της απόρριψης. Πρέπει να ρυθμίσω κάτι γι' αυτό; ΣΤο δικό μου δεν ακούγεται καθόλου η κλήση. Πείραξα όλες τις ρυθμίσεις, το ξαναεγκατεστησα αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Ti λέτε στα 181€ ??? https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-5-Global-Version-5_99-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-636-Octa-core-4G-Smartphone-p-1268372.html?utm_design=114&utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_weekend10_email&utm_campaign=newsletter%E2%80%94emarsys&utm_content=linux&sc_src=email_3060906&sc_eh=c7a2963b615c9f3d1&sc_llid=72341&sc_lid=119050173&sc_uid=XDb2TB4CXN&ID=229&cur_warehouse=HK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Υπαρχει τροπος να παρακαμψουμε τις 360h για το ξεκλειδωμα το bootliader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Έβαλα κ εγώ face id.. Τρομερό και γρήγορο...το γυρισες σε ρωσια ? οταν το γυρνας σε ρωσια παλι χαμηλωνει ο ηχος στα ακουστικα ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για ποια συσκευή θέλεις? Αν θες για την εν λόγω συσκευή εδώ είσαι http://en.miui.com/thread-2797542-1-1.htmlευχαριστω αδερφε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Έβαλα κ εγώ face id.. Τρομερό και γρήγορο... μαλλον δεν εχεις δουλεψει face id απο την onelpus.. Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 (edited) Καμια προσφορά περα απο public με 20% επιστροφή υπάρχει; Δεν βρισκω έκδοση με 4/64 στο ανωτέρω κατάστημα Γιατί πότε το είχε? :p Αν δεν σε ενδιαφερει η SD,δεν νομίζω το 1gb στην μνήμη θα κάνει τόσο μεγάλη όσο φαίνεται διαφορά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μαλλον δεν εχεις δουλεψει face id απο την onelpus.. Ποιο face id?άμα είναι ετσι σαν του RN5 Να το χαίρεστε Ξεκολατε από άχρηστα πράγματα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 16, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Είναι όλα ενεργοποιημένα εκτός από το floating notifications. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ με το viber, δεν βγάζει ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Πρώτη μέρα χθες με το κινητό και έφαγε τρελο σκάλωμα ,μετά από αλλαγή σε region Ελβετία και κατέβασμα κάποιου θέματος δεν άνοιγε με τίποτα,σαν να κολλούσε ο launcher δεν ξέρω,αναγκάστηκα να το κάνω hard reset και στήσιμο όλων από την αρχή,ελπίζω να ήταν κάτι τυχαίο,έχει συμβεί σε κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Καλό θα ήταν να αναφέρεις το θέμα που σου έκανε τη ζημιά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει τροπος να παρακαμψουμε τις 360h για το ξεκλειδωμα το bootliader? http://en.miui.com/thread-2894883-1-1.html Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Καλό θα ήταν να αναφέρεις το θέμα που σου έκανε τη ζημιά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalkδεν ξέρω αν φταίει το θέμα ή κάτι άλλο,πάντως τα θέματα που δοκίμασα ήταν τα nexus black ny,diabolus reloaded και το τελευταίο το aosp dark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Τυχαία έψαξα για το τελευταίο,aosp dark,καλό είναι να διαβαζουμε τα comments Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 το γυρισες σε ρωσια ? οταν το γυρνας σε ρωσια παλι χαμηλωνει ο ηχος στα ακουστικα ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω αδερφε Αλήθεια; ε δεν πολύ βάζω ακουστικά... Αν χρειαστώ θα το βάλω Ελβετία... ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μαλλον δεν εχεις δουλεψει face id απο την onelpus.. Γιατί τι παραπάνω έχει; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Καλημέρα σας, Συγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά, αλλά δεν κατάφερα να το βρω με αναζήτηση.. Όταν έχω κουμπωμένα ακουστικά κ με καλέσουν, ο ήχος κλήσης ακούγεται ελάχιστα, ακόμη κ αν έχω το volume στο max. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Τυχαία έψαξα για το τελευταίο,aosp dark,καλό είναι να διαβαζουμε τα comments Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΝαι τα είδα και εγώ τώρα,που να φανταστώ ότι ένα θεμα μπορεί να κάνει τόσο σοβαρή ζημιά...αυτά κανονικά έπρεπε να τα κατεβάζει η xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts