Leolipop Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Ρ10 και honor 9 είναι τα ίδια μόνο που το p10 έχει leica optics.Δε διαφέρουν κατά τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechWheel3 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Πήρε κανένας την αναβάθμιση turbo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Όχι ακόμα.Μεσα στον επόμενο μήνα λογικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλησπέρα σε όλους Για να ξεκλειδώσω το bootloader, ποια υπηρεσία προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo30 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Παιδες μπορει κανεις να κανει upload το weather app (HwWeatherClockApp.apk) honor v9. To απεγκατεστησα και τωρα δε δουλευει σωστα το widget της οθονης και αδυνατω να το βρω ξανα ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους Για να ξεκλειδώσω το bootloader, ποια υπηρεσία προτείνεται? Καλη ερωτηση, εγω εχω το unlock code και εχω διαβασει αρκετα sites για το πως να το ξεκλειδωσω αλλα φοβαμαι να το επιχειρησω, δεν υπαρχει καποιο app να το κανει αυτοματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Με app όχι, πρέπει να ακολουθήσεις τους οδηγούς που ήδη έχεις διαβάσει στα διάφορα tutorials. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Έχεις πάρει κανείς αναβάθμιση πέραν της 365; από τότε που τ αναβάθμισα μέσω ff δεν μ χει εμφανίσει καμία αναβάθμιση. Έξω λένε ότι έχουν πάρει μέχρι και την 377... Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaitolikos06 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Αν δεν έστελνες μήνυμα δεν θα το κοιτούσα..μου έχει έρθει η 77 ενημέρωση για την gpu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Σου ήρθε αυτόματα; υπάρχει τρόπος να τ βάλω χειροκίνητα πέραν του ff που δεν λειτουργεί; Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaitolikos06 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Μόλις πριν λίγο έκανα αναζήτηση και την βρήκε αυτόματα..δεν ξέρω άλλο τρόπο. Sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Έχω δοκιμάσει κάθε τρόπο μέσω ff και τπτ (ήξερα βέβαια ότι δεν θα πετύχει, αλλά απλά ήλπιζα). Σε προσπάθεια για αναβάθμιση μέσω των *#*#2846579#*#* μ λέει ότι δεν έχω sd κάρτα... Δεν ξέρω άλλον τρόπο... Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Μπορείς μηπως κάποιος να περιγράψει έναν τρόπο για να γυρίσω πίσω σε Android 7 και emui 5.1 ώστε μετά να κάνω αναβάθμιση μεσω ff? Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Έχει η πεθερά μου το honor 9 σε μπλέ και απο πέσιμο εσπασε το πίσω γυαλι. Γνωρίζει κανεις αν γίνεται αντικατασταση καπου στην Κρήτη; Sent from my iPhone XS using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arrigo Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Πριν μια εβδομάδα εντελώς ξαφνικά έβγαλε ένα μικρό κίτρινο-διάφανο μισοφέγγαρο, αριστερά στην άκρη της οθόνης.Έχει κανείς παρόμοιο θέμα . Είμαι ακόμα μέσα στην εγγύηση , που πρέπει να απευθυνθώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Μου χε βγαλει και μενα στην procordia μου το αλλαξανε κανονικα Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Πριν μια εβδομάδα εντελώς ξαφνικά έβγαλε ένα μικρό κίτρινο-διάφανο μισοφέγγαρο, αριστερά στην άκρη της οθόνης.Έχει κανείς παρόμοιο θέμα . Είμαι ακόμα μέσα στην εγγύηση , που πρέπει να απευθυνθώ ;Στο επίσημο service στη μιχαλακοπούλου. Πάρε ένα τηλέφωνο, είτε έρχονται και στο παίρνουν και το στέλνουν δωρεάν σπίτι είτε το πας από εκεί. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arrigo Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Μου χε βγαλει και μενα στην procordia μου το αλλαξανε κανονικα Στο επίσημο service στη μιχαλακοπούλου. Πάρε ένα τηλέφωνο, είτε έρχονται και στο παίρνουν και το στέλνουν δωρεάν σπίτι είτε το πας από εκεί. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Είμαι επαρχία, οπότε μου είναι δύσκολο να το πάω εκεί. Θα επικοινωνήσω μαζί τους και μάλλον θα το στείλω. Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 για την άμεση απάντηση σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Είμαι επαρχία, οπότε μου είναι δύσκολο να το πάω εκεί. Θα επικοινωνήσω μαζί τους και μάλλον θα το στείλω. Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 για την άμεση απάντηση σας.Όχι μάλλον, να το στείλεις! Γι αυτό είναι η εγγύηση! Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Μου ηρθε και το update σε android 9 χθες 3.5 giga πεειπου. Εχει ριζικες αλλαγες μου θυμιζειto p20 pro της γυναικας το μενου. Και η καμερα εχει αλλαξει μενου οι κλησεις η μπαρα εγινε ασπρη σχεδον ολα, antutu 180.000 Μπαταρια στα ιδια περιπου θα θελει και μια βδομαδα στρωσιμο για να δουμε πραγματικα δεδομενα. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Γνωρίζει κανείς που θα βρώ πίσω καλυμα για το 9 μπλε; Στην κρήτη δυστηχώς δεν βρήκα πουθενά ! Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arrigo Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 (edited) Τελικά έστειλα το κινητό για επισκευή μετά το θεματάκι που προέκυψε με την οθόνη , όπως είχα αναφέρει πιο πάνω . Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών Huawei , ήρθε εντολή στην courier και το πήγα. Μετά από πέντε εργάσιμες (ήταν και πρωτομαγιά ενδιάμεσα) παρέλαβα το κινητό και πραγματικά,τουλάχιστον εξωτερικά ήταν σαν καινούργιο . Η αναφορά έγραφε ότι : Αλλάξανε πρόσοψη (x2), μπαταρία και νέο λογισμικό. Αλλάξανε και το μεταλλικό πλαίσιο. Στο πλαίσιο , είχα 1-2 σημαδάκια δεν ήταν χτυπήματα για να πεις ότι θέλει αλλαγή. Φαντάζομαι ότι πάει μαζί με την πρόσοψη για να το αλλάξουν. Την μπαταρία γιατί να μου την αλλάξουν ; Πραγματικά , ευχάριστη έκπληξη . Σας ευχαριστώ εκ νέου για τις συμβουλές σας. Edited May 13, 2019 by arrigo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Και μενα μου την αλλαξανε την μπαταρια οταν το εστειλα για την οθονη δε στεναχωριομαστε καθολου χαχα Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts