koystado Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Παρέλαβα κι εγώ σε silver τελικά. Μέσα σε 24 ώρες που του έχω βγάλει το ζουμί, μπορώ να πω ότι είμαι ερωτευμένος με την συσκευή. Αυτό όμως που πραγματικά μου έκανε εντύπωση, είναι οι φωτογραφίες που τραβάει. Έβγαλα πάρα πάρα πάρα πολλές με το αυτόματο, και μπορώ να πω ότι είναι εκπληκτικές. Το τηλέφωνο κατ εμε, αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα του . Πρώτη φορά honor, ερχόμενος από την LG. Απλά τα σπάει!!!! καλώς ήρθες στην "παροικία" Huawei-Honor Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Mπορει καποιος με παραεισαγωγης να μας πει τι ειχε μεσα η συσκευασια πχ φορτιστη-καλωδιο, ακουστικα, θηκη, ανταπτορα type c Εχω διαθεση να ζητησω αιτιολογηση απο τη ελληνικη αντιπροσωπια που δεν υπαρχουν στα ελληνικα. Για τοσο κοροιδα μας εχουν; και δεν νομιζω να ειναι λογο τιμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Μακάρι να βγάλεις άκρη, αν και ευγενικοί οι άνθρωποι στο τηλέφωνο, άκρη δε βγάζεις, τα ίδια παράπονα έκανα και για το Honor 8 που πήρα απο πλαίσιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Παρέλαβα κι εγώ σε silver τελικά. Μέσα σε 24 ώρες που του έχω βγάλει το ζουμί, μπορώ να πω ότι είμαι ερωτευμένος με την συσκευή. Αυτό όμως που πραγματικά μου έκανε εντύπωση, είναι οι φωτογραφίες που τραβάει. Έβγαλα πάρα πάρα πάρα πολλές με το αυτόματο, και μπορώ να πω ότι είναι εκπληκτικές. Το τηλέφωνο κατ εμε, αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα του . Πρώτη φορά honor, ερχόμενος από την LG. Απλά τα σπάει!!!! Η καμερα ειναι καλη μόνο στις φωτογραφίες της ημέρας και όσο πέφτει το σκοτάδι τα πράγματα γίνονται δύσκολα Ειδικά στις φωτογραφίες με φλας εγώ παρατηρώ αλλοίωση χρωμάτων (ροζ απόχρωση) Δείτε μια σύγκριση που έκανα με το κορυφαίο της περιόδου στο κομμάτι της φωτογραφίας https://www.flickr.com/gp/152009837@N08/ND5aj6 Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Η καμερα ειναι καλη μόνο στις φωτογραφίες της ημέρας και όσο πέφτει το σκοτάδι τα πράγματα γίνονται δύσκολα Ειδικά στις φωτογραφίες με φλας εγώ παρατηρώ αλλοίωση χρωμάτων (ροζ απόχρωση) Δείτε μια σύγκριση που έκανα με το κορυφαίο της περιόδου στο κομμάτι της φωτογραφίας https://www.flickr.com/gp/152009837@N08/ND5aj6 όντως σε αυτές με το φλας τα έκανε θάλασσα.. και στα νυχτερινά χάνει κατα κράτος, βέβαια με manual ρυθμίσεις θα έχει σίγουρα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 (edited) Καλημέρα. !!! Edited October 22, 2017 by piperasgr Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Μου κανει εντυπωση που καθως εκανα εγκατασταση τις εφαρμογες που ειχα σε ενα 16gb τηλεφωνο η συσκευη μου καταλαμβανει 20 gb απο τον χωρο τους . Δεν εχω βαλει τπτ παραπανω ουτε μια φωτογραφια. Δηλαδη τα 16αρια πλεον ειναι οπως ηταν αυτα με τα 4 gb!!! Κατα τα αλλα λεμε οτι εχει σχετικα καθαρο λειτουργικο. Ελπιζω, να μην με απογοητευση η επιλογη μου να αλλαξω εταιρεια μετα απο μια 10ετια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Εντυπωσεις η μπαταρια εξαιρετικη εχω ευκολα 5 ωρες sot με βαρια χρηση παιχνιδια συγχρονισμο 4g και wifi μικτη χρηση ταχυτατο τηλεφωνο εμφανισιακα το μπλε ιδιαιτερο με την καλη εννοια θυμιζει αρκετα iphone τα αρνητικα τωρα οι καμερες προερχομενος απο Lg g4 Βλεπω αρκετη διαφορα, στην μερα και με φλας ειναι αρκετα καλες εκτος απο μερικες φορες που ειναι λιγο πιο κοκκινες γενικα περιμενα κατι αρκετα καλυτερο σε χειροκινητες ρυθμισεις που ειναι παρα πολλες βγαινουν τελειες. Βασικα ισως ξαναγυρισω σε s8 μονο για την καμεεα στα αλλα ειναι και καλυτερο το honor 9 γενικα αριστο τηλεφωνο η καμερα του για μενα 7/10 Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Λοιπόν. Δημιούργησα μια ομάδα στο facebook ώστε να μιλάμε και εκεί πιο άμεσα αν θέλετε. https://www.facebook.com/groups/1308170679287572/ Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Είναι κρίμα πάντως αλλά και συνάμα ασυγχώρητο σε αυτά τα λεφτά να μη διαθέτει ois η συσκευή. Πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν διάβασα τα specs του κινητού. Στάλθηκε από το OnePlus 3T χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Καλημέρα. Σήμερα πρωί πρωί ήρθε η ενημέρωση. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 (edited) Μπορεί κάποιοι που το έχουν ήδη στην κατοχή τους, να μου πούνε δυο λόγια για την ποιότητα των φωτογραφιών; Έγραψε ένα παλικάρι πιο πάνω ότι έχει μείνει ενθουσιασμένος από την ποιότητα και πήρα τα πάνω μου. Μετά κάποιος άλλος ανέφερε ότι δεν είναι και τόσο καλές και με έβαλε σε σκέψεις. Θέλω ένα κινητό για τη σύζυγο που να τραβάει καλές φωτό και βίντεο. Το honor 9 της αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά κι έχουμε σχεδόν καταλήξει σε αυτό, απλά μας φοβίζει η έλλειψη ois. Έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και τα honor 8, p8 lite και htc 10 αλλά δεν το βλέπω. Το τελευταίο (htc 10) δεν την έχει ενθουσιάσει ως σχέδιο αλλά έχει την αβάντα του ois. Περιμένω τις εντυπώσεις σας. Ευχαριστώ. Edited October 27, 2017 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Μπορεί κάποιοι που το έχουν ήδη στην κατοχή τους, να μου πούνε δυο λόγια για την ποιότητα των φωτογραφιών; Έγραψε ένα παλικάρι πιο πάνω ότι έχει μείνει ενθουσιασμένος από την ποιότητα και πήρα τα πάνω μου. Μετά κάποιος άλλος ανέφερε ότι δεν είναι και τόσο καλές και με έβαλε σε σκέψεις. Θέλω ένα κινητό για τη σύζυγο που να τραβάει καλές φωτό και βίντεο. Το honor 9 της αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά κι έχουμε σχεδόν καταλήξει σε αυτό, απλά μας φοβίζει η έλλειψη ois. Έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και τα honor 8, p8 lite και htc 10 αλλά δεν το βλέπω. Το τελευταίο (htc 10) δεν την έχει ενθουσιάσει ως σχέδιο αλλά έχει την αβάντα του ois. Περιμένω τις εντυπώσεις σας. Ευχαριστώ. Καλησπέρα φίλε μου. Ο ενθουσιασμένος είμαι εγώ και συνεχίζω να είμαι ακόμα πιο πολύ. Ερχόμενος από lg2 και lg4 προσωπικά είμαι πολύ μα πολύ ενθουσιασμένος με της κάμερες. . Αυτό βέβαια είναι προσωπική εμπειρία και ο καθένας ψάχνει κάτι άλλο. Αν έχεις όρεξη, διάβασε ένα ολοκληρωμένο άρθρο μόνο για την κάμερα του. https://recombu.com/mobile/article/honor-9-camera-review Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Είχα g2 & g3, επομένως όταν μου λες ότι είσαι ευχαριστημένος από το honor 9, υποθέτω ότι μιλαμε για πολύ καλές φωτο. Θα ριξω μια ματια και στο άρθρο που μου εστειλες. Να είσαι καλά. Στάλθηκε από το OnePlus 3T χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Είχα g2 & g3, επομένως όταν μου λες ότι είσαι ευχαριστημένος από το honor 9, υποθέτω ότι μιλαμε για πολύ καλές φωτο. Θα ριξω μια ματια και στο άρθρο που μου εστειλες. Να είσαι καλά. Στάλθηκε από το OnePlus 3T χρησιμοποιώντας TapatalkΕπιμένεις εσύ να αλλάξεις κινητό :) Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Χα, χα, χα.....όχι ρε 'συ. Πάει, μου περασε η μανία με το iphone. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το op. Για τη σύζυγό ψάχνω. Έχει παρει το j7 2017 αλλά δεν είναι και τόσο ευχαριστημενη από τις φωτό. Είναι κάπως σαν ξεθωριασμενα τα χρώματα. Μου αρέσει όμως γιατί παρακολουθείς όλες τις θεματολογίες του φόρουμ. Πανταχού παρών. Στάλθηκε από το OnePlus 3T χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
promes1976 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Σε καλό φωτισμό το Honor 9 βγάζει πολύ καλές φωτό. Προηγούμενο κινητό xperia z5 ..αξιοπρόσεχτη φιαφορά προς το καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Γιατί τόσα λίγα Post και σελίδες για το συγκεκριμένο κινητό; Το θεωρώ πανέμορφο και σκέφτομαι να το πάρω, αλλά ταυτόχρονα κοιτάω και το πολύ γνωστότερο P10. Βλέπω ότι ανακοινώθηκε το καλοκαίρι, οπότε είναι futureproof από updates κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Το κινητό είναι ενεργό δίκαρτο κατα την κλήση? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Το κινητό είναι ενεργό δίκαρτο κατα την κλήση? Αν εννοείς dual active, ναι... Άκυρο Edited October 31, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Αν εννοείς dual active, ναι... Ναι αυτό εννοώ,δηλαδή να μιλάς στην πρώτη γραμμή και να σε πάρουν στην δεύτερη και να το σηκώσεις Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Δεν νομίζω πως είναι dual active αλλά dual stand by. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Δεν είναι dual active Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί τόσα λίγα Post και σελίδες για το συγκεκριμένο κινητό; Το θεωρώ πανέμορφο και σκέφτομαι να το πάρω, αλλά ταυτόχρονα κοιτάω και το πολύ γνωστότερο P10. Βλέπω ότι ανακοινώθηκε το καλοκαίρι, οπότε είναι futureproof από updates κτλ;Έχει λίγα ποστ γιατί δεν έχει προβλήματα. Το παίρνεις και ησυχάζεις Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ναι αυτό εννοώ,δηλαδή να μιλάς στην πρώτη γραμμή και να σε πάρουν στην δεύτερη και να το σηκώσεις Δεν νομίζω πως είναι dual active αλλά dual stand by. Άκυρο, έχουν δίκιο, έκανα λάθος νόμιζα γράφω στο θέμα του Honor 8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Επειδή το σκέφτομαι για αγορά, μπορεί αν ξέρει κάποιος να μου πει ποια η διαφορά του με το honor v9 εκτός των ιντσών και της μπαταρίας? Γιατί βλέπω μεγαλύτερα σκορ στο antutu από το v9. Sent from my LEX720 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts