c-max Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Ήρθε ναι αλλά χωρίς την 800αρα.απλα το παίρνεις με εγγύηση infoquest.καμια άλλη διαφορά από το να το φέρεις απ'έξω Να ρωτησω ποια ειναι η σημασια της 800αρας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Έβαλα την 9.0.3 χτες το βράδυ και έπεσα για ύπνο. Μια χαρά μου φαίνεται η κατανάλωση σε stand by. Πιστεύω ότι την είχαν αποσύρει λόγω του προβλήματος με την κατανάλωση και έκαναν διόρθωση, για αυτό και άργησε περίπου 2 βδομάδες να έρθει στους υπόλοιπους. Τώρα θα φανεί στη συνέχεια Send by Xiaomi Mi Max 2 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Να ρωτησω ποια ειναι η σημασια της 800αρας; Αν έχεις wind θα έχεις καλύτερο κ σε περισσότερες περιοχές 4g δίκτυο. Εγώ με cosmote πάντως δεν έχω θέμα είμαι καλυμμένος μια χαρά, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Αν έχεις wind θα έχεις καλύτερο κ σε περισσότερες περιοχές 4g δίκτυο. Εγώ με cosmote πάντως δεν έχω θέμα είμαι καλυμμένος μια χαρά, Wind εχω. Γενικα δε χρησιμοποιω ιντερνετ, που και που για καμια πληροφορια. Λετε να μην με καλυψει; Σκεφτομαι να το παρω απο πλαισιο για την εγγυηση. Edited December 23, 2017 by c-max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Wind εχω. Γενικα δε χρησιμοποιω ιντερνετ, που και που για καμια πληροφορια. Λετε να μην με καλυψει; Σκεφτομαι να το παρω απο πλαισιο για την εγγυηση. Δεν θα έχει θέμα ειδικά εντός Αττικής κ σε μεγάλες πόλεις.παρτο άφοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Ούτε εγώ βλέπω κάτι περίεργο στην κατανάλωση. Η μικρή πτώση που βλέπετε είναι το βράδυ όταν κοιμόμουν. Μια χαρά. Τόσο είχα και πριν. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 αν λοιπον το φερνει το πλαισιο απο την infoquest σημαινει οτι αναγμωριζει για εγγυηση και οσα κομματια ειναι αγορασμενα απο EU. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 αν λοιπον το φερνει το πλαισιο απο την infoquest σημαινει οτι αναγμωριζει για εγγυηση και οσα κομματια ειναι αγορασμενα απο EU. Οτι ειναι επισημα εισαγόμενο απο την info στην Ελλαδα φιλε.......αμα ηταν οπως τα λες θα το ειχαν κλεισει το μαγαζακι......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλησπέρα κι εγώ την έκανα την ενημέρωση σε 9.0.3 σήμερα. Μια χαρά μου φαίνεται σε μια ώρα έχει πάει από 100στο 97%.καλα είναι νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 υπαρχει καποιο σεταπ στην καμερα για να μπορουμε να παρουμε την καλυτερη δυνατη ποιοτητα στις φωτο χωρις ομως καποιο ρουτ? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Εγω που εχω θεματακι με την χρηση μπαταριας στην 9.0.3 αν παω τωρα που την εχω ηδη και την ξανακατεβασω & εγκαταστησω απο το μενου των ενημερωσεων που την εχει, θα μου βαλει την διορθωμενη ή αυτη που ηδη εχω;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Μια χαρά μου φαίνεται η αναμονή στην 9.0.3 Υπάρχει κάποιος τρόπος για τίς διαφημίσεις σε εφαρμογές ή να ρουταρω ? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Να αγοράσεις το Adguard Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Να αγοράσεις το Adguard Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα το δοκιμασω σε ευχαριστω! Λογω χρησης iphone εχω μεινει λγο πσω.....στο δοκιμασμενο Adaway Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Μου έβγαλε και εμένα την αναβάθμιση. Να την κάνω δηλαδή λέτε; άφοβα; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Άρα προχωράμε άφοβα στην αναβάθμιση σε 9.0.3.0? Είδατε καμία βελτίωση γενικά? Τι θα κερδίσουμε εάν την κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Είδα το Post 1543 για την αλλαγή στην κάμερα. Το θέμα είναι έχει κάποια εμφανή διαφορά, ή είναι απλά αίσθηση για κάτι ανούσιο? Την έχει κάνει κάποιος με άμεση σύγκριση με πριν? Η αλήθεια είναι ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το τηλέφωνο, αλλά η κάμερα είναι αρκετά μέτρια σε χαμηλό φωτισμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Είδα το Post 1543 για την αλλαγή στην κάμερα. Το θέμα είναι έχει κάποια εμφανή διαφορά, ή είναι απλά αίσθηση για κάτι ανούσιο? Την έχει κάνει κάποιος με άμεση σύγκριση με πριν? Η αλήθεια είναι ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το τηλέφωνο, αλλά η κάμερα είναι αρκετά μέτρια σε χαμηλό φωτισμό... Εαν λοιπον σε αυτα τα χρηματα,και αυτα ατα specs, βρεις καλυτερη καμερα να μου το πεις και εμενα......:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Αν έχεις wind θα έχεις καλύτερο κ σε περισσότερες περιοχές 4g δίκτυο. Εγώ με cosmote πάντως δεν έχω θέμα είμαι καλυμμένος μια χαρά, Και με Vodafone σε κάποιες επαρχιακές πόλεις δεν πιάνει 4G παντού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 καλησπέρα, έσβησα κατά λάθος κάποια αρχεία video που είχα τραβήξει με την κάμερα του κινητού. Τα έσβησα από την εφαρμογή της κάμερας του κινητού. Μπορώ να τα επαναφέρω, ή αντίο ζωή....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 καλησπέρα, έσβησα κατά λάθος κάποια αρχεία video που είχα τραβήξει με την κάμερα του κινητού. Τα έσβησα από την εφαρμογή της κάμερας του κινητού. Μπορώ να τα επαναφέρω, ή αντίο ζωή....? Κοίτα αν είχες κάνει συγχρονισμό με το mi account, ή Google photos μήπως κ είναι εκεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Καλημέρα στην παρέα και χρόνια πολλά σε όλους. Λοιπόν έχω το εξής θέμα όταν έρχεται ειδοποίηση αναβοσβήνει το Led δύο φορές και δεν ξανά ανάβει και όταν είναι με κλειστή οθόνη δεν ανάβει καθόλου. Τη μπορεί να συμβαίνει; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους.υπαρχει τρόπος η gcam να τραβήξει σε 16:9. Κ όχι μόνο σε 4:3??στα ίδια megapixel??αν δείτε στο 16:9 πέφτει αρκετά νομίζω λέει 8. Megapixel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Καλημέρα σε όλους!!!από χτες το μεσημέρι στις μια ήταν 100%τωρα που σας γράφω είναι στο 66%με τέσσερις ώρες ενεργή οθόνη. Είναι καλά πιστεύετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Δεν βλέπω καμία διαφορά με την 9.0.3.0 στην μπαταρία προς το παρόν (την έκανα κατά λάθος :p ). Παρατήρησε κανείς σας ότι έχει περισσότερη διαθέσιμη ram μετά την αναβάθμιση; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα σε όλους!!!από χτες το μεσημέρι στις μια ήταν 100%τωρα που σας γράφω είναι στο 66%με τέσσερις ώρες ενεργή οθόνη. Είναι καλά πιστεύετε??? Νομίζω πως είσαι κομπλέ :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts