Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βλέπω θα το πάρουν αρκετοί πρώτη μέρα μεταξύ αυτών και εγώ και αρχίζω να φοβάμαι αν θα έχει διαθεσιμότητα :p
Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βλεπω παιδακια να μιλανε με διδακτικο υφος χιλιων καρδιναλιων απο τον καναπε τους και το πλητκρολογιο τους και χωρις να εχουν ιδεα του τι λενε.

Τα πράγματα είναι απλά κύριοι.

Όταν ζητάνε έως 400-450 βαριά εκεί μπορεί να κανείς το κινέζο(στραβά μάτια ως καταναλωτής

)σε εκπτώσεις η ελλείψεις.

Να τους δικαιολογήσεις δηλαδή.

Όταν πλέον αγγίζεις το όριο των 500+ εκεί η κριτική που θα ασκηθεί στην εταιρία για τις όποιες επιλογές της θα είναι αυστηρότερη.

Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν όσο αυξάνεται η τιμή διάθεσης.

Ποσό μάλλον που η τιμή όλο το διάστημα θα είναι σταθερά στα 500 με κανένα περιθώριο πτώσης.

Έτσι έχουν τα πράγματα.

Τι υφος ειναι αυτο και τι ειναι αυτα που λες;

Δηλαδη το κορυφαιο chipset δεν μετραει;

Οτι εχει amoled και οχι ips

Το dash cgarge?

Τα 6 ραμ μνημη;

Η πανγρηγορη εσωτερικη;

Το υπεροχο audio output στα ακουστικα;

H λεπτοτητα;

Ο πανγρηγορος fingerprint reader;

Παιρνεις flagship πραγματα (και παραπανω) σε αρκετα χαμηλοτερη τιμη.

Οθόνη 3ετιας αν το συνδυάσουμε με ντιζάιν/εμφάνιση που παραπέμπει σε 5ετιας συσκευή έδεσε το γλυκό Βαγγέλη :p

Κάμερα όσο βελτίωση να δεχτεί πάλι 1-2 κλικ κάτω θα είναι από τις top προτασεις(Samsung,HTC,LG).

Ήχο/ηχεία δεν βλέπω επίσης καμία βελτίωση.

Και όλα αυτά σε 500+ φράγκα περιτύλιγμα.

Ίσως σώσει παρτίδα με κάνα 5T κατά Χριστούγεννα μεριά όταν θα έχεις κυκλοφορήσει το iPhone 8(μιας και φαίνεται έχουν λατρέψει το μήλο ως πρότυπο να ακολουθούν :lol:)και αντιγράψει τα καλά στυλ 3D fingerprint/stereo ηχεία η και αδιάβροχοποιηση/ασύρματη φόρτιση.

Η Huawei στο P10 plus μια χαρά χώρεσε 3750 χωρίς θυσία στο πάχος.

Η Samsung 3500/3600 στο 8+/7edge επίσης χωρίς θυσία στο πάχος.

Η σύγκριση με HTC/LG είναι ατυχείς διότι παραδοσιακά η HTC/LG μετριότητες έως κακές αυτονομίες έχουν(εξαίρεση του g2)

Επίσης από minute one την έχω στην μέγιστη την ανάλυση χωρίς καμία επίπτωση σε αυτονομία σε Samsung.

Εχεις δικιο, αφου το εχουν κανει 2 συσκευες απο τις 100, γιατι να μην το κανει και η 1+;

Θελεις να συκγρινουμε 1+3 με s7 edge, να γελασουμ;

Η διαφορα των 400-450-500 με τα 700 ξερετε ποσο ειναι; Μηπως θελετε να σας πω ποσο τοις 100 παρπαανω ειναι;

Μηπως να διωξουμε τα τρολ απο το νημα;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To 5αρι το περιμενα πως και πως γιατι ειμαι σε φαση αναζητησης κινητου. Ομως με χαλασε αρκετα ο σχεδιασμος του και τα bezels, δυστυχως. Oσο τερας και αν ειναι, αν δεν σου αρεσει οπτικα, δεν πας πουθενα. Ποσο μαλλον οταν υπαρχουν πανεμορφες συσκευες στον ανταγωνισμο οπως το S8 η το G6, το καθενα με τα μειονεκτηματα του βεβαια.

Απο ποτε μωρε εγιναν standar τα μιμιμουμ μπεζελ και δεν το πηρα χαμπαρι και ειναι και ασχημο το κινητο αν δεν εχει; :confused:

2 κινητα εχουν στα 200 που υπαρχουν τωρα στην αγορα και το καναμε και στανταρ, και οτι δεν εχει ειναι και ασχημο;

Τοσο πολυ σας επηρεαζει το marketing;

Αυτο μας ελειπει να μνημονευουμε το Lagaxy και το bootloop 6 με τον περσινο επεξεργαστη, και τα 2 με αναλογια τηλεκοντρολ. Ελεος.

Αυτό θα έλειπε με 500 ευρώ και να μην έχει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Διότι για τα αυτονόητα μιλάμε που τα έχουν δεκάδες συσκευές έξω είτε πέρσινες είτε φετινές συσκευές(SOC,παν γρήγορη μνήμη,γρήγορη φόρτιση,λεπτή κλπ) είτε και σε καλύτερη απόδοση ήχο,ηχεία η αλλα features που δεν τα έχει το OnePlus.

Και όταν συγκρίνουμε τιμές τις συγκρίνουμε βάσει του τώρα και μόνο αυστηρά.

Έχω 500 στη τσέπη και πάω για αγορά σήμερα,Ε με βάση σημερινές τιμές συγκρίνω,αξιολογώ και αποφασίζω.

Όχι όταν πρωτοπαρουσιάστηκε η κάθε μια συσκευή.

Έτσι ψωνίζει το 100% του κόσμου για όλα τα αγαθά του κόσμου από αυτοκίνητο και σπίτια έως μακαρόνια και τεχνολογία.

Όταν πας να αγοράσεις σε super market 1 κιλό ντομάτες ζητάς από τον μπακάλη να σου τα δώσει με 6-12 μηνών παλιά τιμολόγηση?

Το ίδιο κανεις και για ένα ζευγάρι παπούτσια η ένα αυτοκίνητο?

Η μήπως ο χρηματιστής στο χρηματιστήριο να ζητήσει αγορά μετόχων με βάση τι τιμη της μετοχής προ μιας εβδομάδας η μήνας?

Η μήπως όταν πας τράπεζα για αγορά συναλλάγματος θα ζητήσεις και θα σου δώσουν δολάρια με βάση ισοτιμία προ μηνός και όχι σημερινή?

Ότι να αγοράσεις θα το πληρώσεις στην αντίστοιχη τρέχουσα τιμολόγηση της έκαστοτε ημέρας.

Έχουμε χάσει ορισμένοι ίχνος κοινής λογικής και εκτίθεστε με επιχειρήματα που ούτε παιδιά δημοτικού δεν τολμάνε να πούνε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Βρε μην κάθεστε και τσακώνεστε από τώρα. Περιμένετε να βγει πρώτα και μετά κράξτε όσο θέλετε οι μεν τους δε και όλοι μαζί τις εταιρείες. :)

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Απο ποτε μωρε εγιναν standar τα μιμιμουμ μπεζελ και δεν το πηρα χαμπαρι και ειναι και ασχημο το κινητο αν δεν εχει; :confused:

2 κινητα εχουν στα 200 που υπαρχουν τωρα στην αγορα και το καναμε και στανταρ, και οτι δεν εχει ειναι και ασχημο;

Τοσο πολυ σας επηρεαζει το marketing;

Αυτο μας ελειπει να μνημονευουμε το Lagaxy και το bootloop 6 με τον περσινο επεξεργαστη, και τα 2 με αναλογια τηλεκοντρολ. Ελεος.

Θυμισε μου να σε ρωτησω αλλη φορα τι θεωρω πολυ ομορφο και τι λιγοτερο ομορφο και ποσο ρολο παιζει αυτο στην αποφαση μου για την αγορα προιοντων.

Edited by ardi21

Εγώ ξέρω αν και Samsung fan boy είμαι πρώτη φορά 5 μήνες με την ίδια συσκευή εδώ και 3 χρόνια και μπορούν να το επιβεβαιώσουν πολλά αξιόλογα άτομα του φόρουμ και το 3 και το 3Τ είναι οι πιο ολοκληρωμένες συσκευές που έπιασα στα χέρια μου και κραξτε με όσο θέλετε.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διότι για τα αυτονόητα μιλάμε που τα έχουν δεκάδες συσκευές έξω είτε πέρσινες είτε φετινές συσκευές(SOC,παν γρήγορη μνήμη,γρήγορη φόρτιση,λεπτή κλπ) είτε και σε καλύτερη απόδοση ήχο,ηχεία η αλλα features που δεν τα έχει το OnePlus.

Έχω 500 στη τσέπη και πάω για αγορά σήμερα,Ε με βάση σημερινές τιμές συγκρίνω,αξιολογώ και αποφασίζω.

Εχεις καποιο νοημα ολο αυτο;

Τωρα δεν αξιζει το 1+3, αλλα το 1+5 θα σπερνει.

Αυτα ειναι ντεφακτο πραγματα.

Έτσι ψωνίζει το 100% του κόσμου για όλα τα αγαθά του κόσμου από αυτοκίνητο και σπίτια έως μακαρόνια και τεχνολογία.

Όταν πας να αγοράσεις σε super market 1 κιλό ντομάτες ζητάς από τον μπακάλη να σου τα δώσει με 6-12 μηνών παλιά τιμολόγηση?

Η μήπως ο χρηματιστής στο χρηματιστήριο να ζητήσει αγορά μετόχων με βάση τι τιμη της μετοχής προ μιας εβδομάδας η μήνας?

Η μήπως όταν πας τράπεζα για αγορά συναλλάγματος θα ζητήσεις και θα σου δώσουν δολάρια με βάση ισοτιμία προ μηνός και όχι σημερινή?

Κλασικα ασχετα πραδειγματα που δεν εχουν να κανουν με κινητα, δεν βγαζεις νοημα.

Το 1+3 και το 1+3τ για πολυ καιρo δεν ειχαν αντιπαλο στην αγορα. Το ιδιο θα γινει και με το 1+5

Αν τωρα ψαχνουμε να πουμε για καθε συσκευη εχω να πω πολλα για το software της samsung και της huawei και πολα άλλα μειονεκτηματα.

Τωρα οτι το 2κ ειναι αναγκαιο, οπως λες εσυ, :lol: απλα οχι, ουτε καν.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θυμισε μου να σε ρωτησω αλλη φορα τι θεωρω πολυ ομορφο και τι λιγοτερο ομορφο και ποσο ρολο παιζει αυτο στην αποφαση μου για την αγορα προιοντων.

Θυμησε μου την άλλη φορα να μην κρινω.

Εγώ ξέρω αν και Samsung fan boy είμαι πρώτη φορά 5 μήνες με την ίδια συσκευή εδώ και 3 χρόνια και μπορούν να το επιβεβαιώσουν πολλά αξιόλογα άτομα του φόρουμ και το 3 και το 3Τ είναι οι πιο ολοκληρωμένες συσκευές που έπιασα στα χέρια μου και κραξτε με όσο θέλετε.

Αφου ετσι ειναι.

Καλη οθονη, η ταχυτερη συσκευη της αγορας μαζι με pixel + iphone στην μιση τιμη, καλος ηχος, πανγρηγορη εσωτερικη, τυαχυτατη φορτιση που ντροπιαζει τις μεγαλες εταιριες, πολυ καλη μπαταρια, unlockable/rootable, λεπτο/βολικο για χρηση με ενα χερι χωρις να ειναι 5" οθονη κλπ

Αλλα "δεν εχει 2k" και δεν εχει "minimum bezel"

Εχεις καποιο νοημα ολο αυτο;

Τωρα δεν αξιζει το 1+3, αλλα το 1+5 θα σπερνει.

Αυτα ειναι ντεφακτο πραγματα.

Κλασικα ασχετα πραδειγματα που δεν εχουν να κανουν με κινητα, δεν βγαζεις νοημα.

Το 1+3 και το 1+3τ για πολυ καιρo δεν ειχαν αντιπαλο στην αγορα. Το ιδιο θα γινει και με το 1+5

Αν τωρα ψαχνουμε να πουμε για καθε συσκευη εχω να πω πολλα για το software της samsung και της huawei και πολα άλλα μειονεκτηματα.

Τωρα οτι το 2κ ειναι αναγκαιο, οπως λες εσυ, :lol: απλα οχι, ουτε καν.

Κανένα άσχετα παράδειγμα.

Αν θέλεις πάμε αύριο στο super market να ψωνίσουμε παρέα να πάμε τράπεζα για αγορά συναλλάγματος και μετά πάμε στο public για αγορά κινητού.

Και θα σου αφήνω την πρωτοβουλία να ζητήσεις να σε τιμολογησουν με βάση το χρονικό διάστημα της επιθυμίας σου.

Θα έχω και κάμερα μαζί μου να βγάλω αντιδράσεις από τους πωλητές η στο ταμείο :lol:

Μια χαρά αντιπάλους ειχαν και θα έχουν.

Για αυτό υπάρχουν δεκάδες επιλογές στην αγορά και υπάρχει διασπορά στην προτιμηση από πλευράς καταναλωτών διότι καλύπτουν διαφορετικά γούστα,ανάγκες και θέλω.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα όλα έχουν αυτή είναι η μόνη αλήθεια και καμία oneplus η εκάστοτε ”OnePlus” έχει το αλάθητο η το πάνω χέρι.

Όσο για το 2K νομοτελειακά θα πάει εκεί αν όχι φέτος του χρόνου να δω τότε τι θα λέτε.

Edited by alextrela

Όσο για το 2K νομοτελειακά θα πάει εκεί αν όχι φέτος του χρόνου να δω τότε τι θα λέτε.

Του χρόνου όμως θα κοστίζει και 650 ακατεβατα :) Επομένως εγώ προσωπικά όχι μόνο δε θα λέω τίποτα, αλλά δε θα κάνω και τίποτα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Συμβιβασμοι θα γινονται παντα, τελεια συσκευη για τον καθενα δεν υπαρχει.

Το 2κ, εγω που ειχα 6 2k συκευες με χαλια μπαταρια, δεν με νοιαζει καθολου και θα το αποφευφω οσο μπορω.

Οπως θα αποφευγω και τα ακριβα samsung με το stutter και τα frame drops, οπως θα αποφευγω οσο μπορω και συκευες με software buttons κλπ

Του χρόνου όμως θα κοστίζει και 650 ακατεβατα :) Επομένως εγώ προσωπικά όχι μόνο δε θα λέω τίποτα, αλλά δε θα κάνω και τίποτα.

Καλά παίζει να ξετρυπώσει μια νέα OnePlus που θα κάνει τα ίδια δηλαδή ξεκινάω χαμηλά(όπου θα τιμώ day one) και τσουπ χρόνο με χρόνο αυξάνω τιμή κα απλά υπομονή έως πέσει στα πλαίσια που μπορώ και θέλω.

Διότι 100% άμα πάει σε 650 σίγουρα εκεί θα δούμε πτώση(διόρθωση προς τα καω) τιμής σε πιο προσιτά επίπεδα εντός 2-3 μηνών.

Άρα η μόνη διαφορά ότι αντί να το πάρεις σήμερα θα το πάρεις σε 2-3 μήνες.:p

Δεν χάθηκε ο κόσμος λίγο να το καθυστερήσεις την αγορά.

Edited by alextrela

Θυμησε μου την άλλη φορα να μην κρινω.

Θα πρεπει να μαθεις την διαφορα του κρινω και χαρακτηριζω με το σχολιαζω. Το πρωτο το κανεις σε αυτους που γνωριζεις προσωπικα και πολυ καλα. Εχω παρατηρησει μια γενικοτερη επιθετικοτητα απο σενα, σε μελη του φορουμ, χωρις λογο και αιτια.

Αυτη η επιθετικοτητα κομμενη σε μενα. Στους γονεις σου και στους φιλους σου.

Edited by ardi21

Αν θέλεις πάμε αύριο στο super market να ψωνίσουμε παρέα να πάμε τράπεζα για αγορά συναλλάγματος και μετά πάμε στο public για αγορά κινητού.

Και θα σου αφήνω την πρωτοβουλία να ζητήσεις να σε τιμολογησουν με βάση το χρονικό διάστημα της επιθυμίας σου.

Θα έχω και κάμερα μαζί μου να βγάλω αντιδράσεις από τους πωλητές η στο ταμείο :lol:

Δεν συνεχιζω να ταιζω το τρολ.

Ότι να αγοράσεις θα το πληρώσεις στην αντίστοιχη τρέχουσα τιμολόγηση της έκαστοτε ημέρας.

Έχουμε χάσει ορισμένοι ίχνος κοινής λογικής και εκτίθεστε με επιχειρήματα που ούτε παιδιά δημοτικού δεν τολμάνε να πούνε.

alex ολες οι ναυαρχίδες ξέρουμε στην πραγματικότητα στοιχίζουν πολύ λίγα λεφτά.Τα υλικά που χρησιμοποιούν μπορεί να στοιχίζουν το ίδιο με ενα s8 η HTC U11 και πάει λέγοντας. Στο χέρι τις κάθε εταιρίας είναι το πόσο θα τις κοστολογήσει.Στην ουσία πληρώνουμε το brand name και τίποτε άλλο.. Επίσης το οτι δίνει μια εταιρία μια καινοτομία δεν σημαίνει οτι θα αυξήσει 100-200 ευρω την συσκευή της λόγω ότι της στοιχίζει στα υλικά.

Δεν συνεχιζω να ταιζω το τρολ.

Ποσό μάλλον εγώ δεν έχω διάθεση με αρλούμπες και της πλάκας επιχειρήματα να ασχολούμαι.

alex ολες οι ναυαρχίδες ξέρουμε στην πραγματικότητα στοιχίζουν πολύ λίγα λεφτά.Τα υλικά που χρησιμοποιούν μπορεί να στοιχίζουν το ίδιο με ενα s8 η HTC U11 και πάει λέγοντας. Στο χέρι τις κάθε εταιρίας είναι το πόσο θα τις κοστολογήσει.Στην ουσία πληρώνουμε το brand name και τίποτε άλλο.. Επίσης το οτι δίνει μια εταιρία μια καινοτομία δεν σημαίνει οτι θα αυξήσει 100-200 ευρω την συσκευή της λόγω ότι της στοιχίζει στα υλικά.

Δεν διαφωνώ κάπου ειδικότερα εδώ.

Στο χέρι της κάθε εταιρίας αλλά στην τελική ο καταναλωτής έχει τη δύναμη και αποφασίζει και ορίζει την αγορά η μη του ενός η του άλλου με βάση δικά του κριτήρια και θέλω.

Edited by alextrela

Καλά παίζει να ξετρυπώσει μια νέα OnePlus που θα κάνει τα ίδια δηλαδή ξεκινάω χαμηλά(όπου θα τιμώ day one) και τσουπ χρόνο με χρόνο αυξάνω τιμή κα απλά υπομονή έως πέσει στα πλαίσια που μπορώ και θέλω.

Διότι 100% άμα πάει σε 650 σίγουρα εκεί θα δούμε πτώση(διόρθωση προς τα καω) τιμής σε πιο προσιτά επίπεδα εντός 2-3 μηνών.

Άρα η μόνη διαφορά ότι αντί να το πάρεις σήμερα θα το πάρεις σε 2-3 μήνες.:p

Δεν χάθηκε ο κόσμος λίγο να το καθυστερήσεις την αγορά.

Αν αρχίσει να μειώνει τις τιμές μετά από ένα δθαστημα, εντάξει, κανένα πρόβλημα. Μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει όμως. Εκτός αν πρέπει να φτάσει τα 700αρια για να το σκεφτει :p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Αν αρχίσει να μειώνει τις τιμές μετά από ένα δθαστημα, εντάξει, κανένα πρόβλημα. Μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει όμως. Εκτός αν πρέπει να φτάσει τα 700αρια για να το σκεφτει :p

Όταν τα Samsung,LG,Huawei πέφτουν 500 και πιο κάτω να είσαι σίγουρος 1000% θα γίνει στην OnePlus.

Τα καλά του ανταγωνισμού του Android.

alex ολες οι ναυαρχίδες ξέρουμε στην πραγματικότητα στοιχίζουν πολύ λίγα λεφτά.

Αυτο ειναι μυθευμα των blogs και των τρολοsite.

Τα υλικα μπορει να κοστιζουν 200-300€ αλλα υπαρχει ολοκληρο R&D απο πισω, μεσαζοντες κλπ

Και ενα μηλο τοτε τζαμπα ειναι, αλλα άλλα πληρωνεις στην λαικη.

Αυτο ειναι μυθευμα των blogs και των τρολοsite.

Τα υλικα μπορει να κοστιζουν 200-300€ αλλα υπαρχει ολοκληρο R&D απο πισω, μεσαζοντες κλπ

Και ενα μηλο τοτε τζαμπα ειναι, αλλα άλλα πληρωνεις στην λαικη.

Μάλιστα δηλαδή μου λες αυτήν την στιγμή οτι το s8 που εχει 577 στο skroutz (με τιμή εκκίνησης 830 όταν βγήκε) η εταιρία το δίνει με χασούρα.Το χαρίζει δηλαδή. Ξυπνάτε μερικοί...

Μάλιστα δηλαδή μου λες αυτήν την στιγμή οτι το s8 που εχει 577 στο skroutz (με τιμή εκκίνησης 830 όταν βγήκε) η εταιρία το δίνει με χασούρα.Το χαρίζει δηλαδή. Ξυπνάτε μερικοί...

Μαθε να διαβαζεις, εστω και σε αυτην την ηλικια.

Λογικο να πεφτει η τιμη και να εχει μικροτερο κερδος, υπαρχει ανταγωνισμος.

Μαθε να διαβαζεις, εστω και σε αυτην την ηλικια.

Λογικο να πεφτει η τιμη και να εχει μικροτερο κερδος, υπαρχει ανταγωνισμος.

Ωραία αφού κατάλαβες οτι πέφτει η τιμη λόγω ανταγωνισμού πες μου ποια είναι η κατώτερη τιμή που μπορει να πεσει μια ναυαρχίδα της samsung?Ας πουμε το s7 περσινο μοντελο εχει 400 ευρω. Εκει δηλαδη πιστευεις οτι η εταιρια στο χαριζει? Οχι φιλε μου παλι κερδος εχει.

Άκου τον παππού :p . Γιαυτό και η oneplus (για να μην ξεφεύγουμε)εχει χαμηλή τιμή αλλα σταθερή ολο τον χρόνο ;)

Είναι μεγαλύτερα απο το 3t η μου φαίνεται?

https://drive.google.com/file/d/0Bx3xtAddWjGfMG1XY091MGVTREE/view

Edited by teosard

• The title was changed to OnePlus 5