Jump to content

[S8 / S8+] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

kountoura
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτο απο την χρηση το βραδυ πριν το φορτισω για να την δείτε.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτή την στιγμή έχω 65% με 2 ώρες και 5 λεπτά οθόνη,με Wi-Fi ,περίπου 20 λεπτά τηλέφωνα,Και surfάρισμα.και AOD πάντα on

Με αυτά τα δεδομένα πας για 5,5-6 ώρες που είναι μια χαρά.

• Απαντήσεις 718
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπόψην οτι το ios μετράει αλλιώς το screen on time. Δηλαδή χρηση που αναφέρει είναι και η ώρα που δουλεύει στο παρασκήνιο η cpu. Πχ ακούς μουσική με κλειστή οθόνη μεταφράζεται σε χρηση.

Στα της ουσίας ναι το κακο σημα επηρεάζει πολύ την αυτονομία.

Θεσσαλονίκη,δυτικά. Σε 3g έχω 2 γραμμές. Σε 4g 1 .Μόνο για όση ώρα Είμαι στο σπίτι αυτές οι λήψεις(συνήθως 10-12 ώρες την μέρα). Έξω φουλ 4g+.

Αυτή τη στιγμή έχω 65% με οθόνη 2 ώρες

Και εγώ από δυτικά και Εύοσμο είμαι και βγάζω τα νούμερα που έχω ανεβάσει πρόσφατα!ούτε ικανοποιημένος τρέλα αλλά ούτε απογοήτευση!σίγουρα ένα κλικ καλύτερο σε αυτονομία θα ήθελα και τπτ άλλο!

Αν και είναι λίγο νωρίς για να εκφέρω άποψη για την μπαταρία του,μιας και το έχω λίγο καιρό,τείνω να συμφωνήσω μαζί σου .πιθανόν να παίζει ρόλο,θέλω να πιστεύω Όχι μεγάλο,ότι έχω την ανάλυση οθόνης στο 2k.

Η ανάλυση της οθόνης παίζει ελάχιστο ρολο. Με κάτι πειράματα που έκανα ούτε μισάωρο δεν είχε διαφορά μέχρι την πλήρη αποφορτιση.

Ασε που δεν χαραμιζω αυτή την οθοναρα ούτε και για 1 ώρα επιπλέον οθόνη.

Κάποιοι θα πουν δεν βλέπουν διαφορά εγω πάντως βλέπω αρκετή στην ανάλυση.

Ναι και εγώ το ίδιο με την ανάλυση. Την θέλω στο φουλ .Αν ήταν να την χαμήλωσω θα κρατούσα το mate 10 pro....

Μιας και είχες το mate 10 pro δεν κάνεις ένα μίνι συγκριτικό των δύο συσκευών?γιατί πολλοί θα έχουν αυτή την απορία για τις συγκεκριμένες συσκευές!

Το κράτησα 10 μέρες και ο λογος πωλησης του ειναι οτι δεν μπορεσα να συνηθισω το χαζο emui!Σαν συσκευή τώρα, το mate είναι πιο γρήγορο από s8plus .η κάμερα ,που με ενδιαφέρει πάρα πολύ από ένα κιν ,ειναι πολυ καλη ,ΑΛΛΑ τα χρωματα του μου φαίνονταν καπως στις φωτο .το bokeh του ήταν αν Όχι το καλύτερο,ένα από τα best .η οθόνη του για τα δικά μου γούστα φτωχή.η μπαταρια του καλη αλλα οχι 2 μερες που λενε .με λίγα λόγια αν είχε καλύτερη οθόνη και λίγο πιο κομψό emui πιθανός να το κρατούσα λίγο παραπάνω. Σορρυ για το off topic.

Το κράτησα 10 μέρες και ο λογος πωλησης του ειναι οτι δεν μπορεσα να συνηθισω το χαζο emui!Σαν συσκευή τώρα, το mate είναι πιο γρήγορο από s8plus .η κάμερα ,που με ενδιαφέρει πάρα πολύ από ένα κιν ,ειναι πολυ καλη ,ΑΛΛΑ τα χρωματα του μου φαίνονταν καπως στις φωτο .το bokeh του ήταν αν Όχι το καλύτερο,ένα από τα best .η οθόνη του για τα δικά μου γούστα φτωχή.η μπαταρια του καλη αλλα οχι 2 μερες που λενε .με λίγα λόγια αν είχε καλύτερη οθόνη και λίγο πιο κομψό emui πιθανός να το κρατούσα λίγο παραπάνω. Σορρυ για το off topic.

Οκ φίλε μου κατατοπιστικός! Εδώ έχουν γράψει σε άλλα νήματα τόσα και τόσα συγκριτικά και όχι μόνο!btw θενκς για το review!

Πάντως εγώ με το s8 plus Δεν μπορώ να πιάσω με τπτ πάνω από 4:30 ώρες οθόνη!!! Συνήθως μου βγάζει μια μέρα και λίγο παραπάνω .Σε αντίθεση με το 8 plus iPhone, από το οποίο προέρχομαι ,που μου έβγαζε σχεδόν πάντα 8:30-9 ώρες οθόνη.ιδιες εφαρμογές,ίδια χρήση,με μόνη διαφορά όπου στο iPhone ήμουν αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα με wificalling. Στο s8 plus Δεν πήγα να βάλω το firmware της cosmote ακόμη για να βάλω αυτή την υπηρεσία.
Το σήμα σου δεν είναι καλο? Αφού έχεις wifi για δεδομένα, δοκίμασε να το γυρίσεις σε 3g auto και να δεις αν έχει διαφορά.
Πάντως κι εγώ πάνω από 4.30 ώρες οθόνη δε βγάζω. Τουλάχιστον με τη χρήση μου.

Με πολλά apps στη συσκευή, με το location πάντα ανοιχτό στο battery saving, με 2 λογαριασμούς gmail, με τα δεδομένα ανοιχτά σε 4G+ αρκετές στιγμές της ημέρας από λίγο.

Βέβαια το σήμα μου είναι μέτριο έως χάλια. Ειδικά στη δουλειά μου που είναι σε χωριό και περνώ τον περισσότερο χρόνο της ημέρας μου. Και στα 15 χιλιόμετρα της διαδρομής το σήμα είναι ανύπαρκτο με αποτέλεσμα να ψάχνει συνέχεια το κινητό.

Θα κάνω το κόλπο με το "3G/2G auto connect" και θα επανέλθω.

EDIT: Ήδη με το που το γύρισα μέσα στο σπίτι από τη 1 γραμμή σήμα πήγα στις 2.

Υπάρχει κάνα widget για να αλλάζουμε το 3G σε 4G όταν είμαστε έξω για να μη χρειάζεται να μπαίνουμε σε τόσα μενού;

129026.png?1640591734

Πάντως κι εγώ πάνω από 4.30 ώρες οθόνη δε βγάζω. Τουλάχιστον με τη χρήση μου.

Με πολλά apps στη συσκευή, με το location πάντα ανοιχτό στο battery saving, με 2 λογαριασμούς gmail, με τα δεδομένα ανοιχτά σε 4G+ αρκετές στιγμές της ημέρας από λίγο.

Βέβαια το σήμα μου είναι μέτριο έως χάλια. Ειδικά στη δουλειά μου που είναι σε χωριό και περνώ τον περισσότερο χρόνο της ημέρας μου. Και στα 15 χιλιόμετρα της διαδρομής το σήμα είναι ανύπαρκτο με αποτέλεσμα να ψάχνει συνέχεια το κινητό.

Θα κάνω το κόλπο με το "3G/2G auto connect" και θα επανέλθω.

EDIT: Ήδη με το που το γύρισα μέσα στο σπίτι από τη 1 γραμμή σήμα πήγα στις 2.

Υπάρχει κάνα widget για να αλλάζουμε το 3G σε 4G όταν είμαστε έξω για να μη χρειάζεται να μπαίνουμε σε τόσα μενού;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dc.max.a2g_3g_4g

Αυτή η εφαρμογή ουσιαστικά σου δημιουργεί ένα shortcut για την επιλογή δικτύου των settings.

Θα προτιμούσα ένα widget που με ένα κλικ να γυρνάει από 3G σε 4G.

129026.png?1640591734

Λοιπόν κύριοι, το κιν μου εβγάλε 19 ωρες αναμονη , με 6 :30 ωρες οθονη. Χρήση Μόνο με Wi-Fi,AOD on ,και το δίκτυο σε 3g auto .(δεδομενα δεν ανοιξα καθολου ).πως το βλέπεται?

Λοιπόν κύριοι, το κιν μου εβγάλε 19 ωρες αναμονη , με 6 :30 ωρες οθονη. Χρήση Μόνο με Wi-Fi,AOD on ,και το δίκτυο σε 3g auto .(δεδομενα δεν ανοιξα καθολου ).πως το βλέπεται?

Μια χαρά είσαι.

Νομίζω πως δεν είναι καλά. Δεν έχω ανοίξει καθόλου δεδομένα. Θα ήμουν "καλα" αν τουλάχιστον έπιανε πάνω από 24ωρο αναμονή με αυτή την χρήση.

φιλε υπολογισε και το AOD που καιει περιπου 1% καθε ωρα, σε 19 ωρες ειναι κοντα στο 20%

δεν ειναι και λιγο, τα βλεπω και εγω πολυ καλα τα αποτελεσματα σου παντως

Άμα δεν είναι αρκετό για την χρήση σου Joe δώσ'το και πάρε άλλο!

Η γνώμη των υπολοίπων τι σημασία έχει αν εσένα δεν σου φτάνει η μπαταρία;

Προσωπικά θα σου συνιστούσα να πας σε τάμπλετ, γιατί αν σε μια μέρα κάθεσαι 7 ώρες με το κινητό στο χέρι και είναι λίγο για σένα, ή δουλεύεις με αυτό ή παίζεις, οπότε ένα tablet θα κάνει την ζωή σου εύκολη :)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Νομίζω πως δεν είναι καλά. Δεν έχω ανοίξει καθόλου δεδομένα. Θα ήμουν "καλα" αν τουλάχιστον έπιανε πάνω από 24ωρο αναμονή με αυτή την χρήση.

Κοίτα. Μας είπες ότι είσαι στο σπίτι 10-12 ώρες τη μέρα και ότι το σήμα σου δεν είναι καλό. Σου έβγαλε 19 ώρες με 6,5 ώρες SOT. Δεν θέλω να μπω στην κουβέντα του τι είναι καλό και τι όχι γιατί εγώ μπορεί να σου πω ότι καλό είναι οι 35 ώρες SOT. Το θέμα είναι, Εσένα σου φτάνει??? Ήθελες να κάνεις κάτι και σου έσβησε από μπαταρία και σε κρέμασε? Θέλω να καταλήξω στο οτι από ένα σημείο και μετά υστεριάζουμε χωρίς λόγο για τη μπαταρία. Και αυτό το λέω από εποχής S4. Το θέμα είναι να σου βγάζει μια πλήρη μέρα με καλή χρήση. Στην έβγαλε. Τι άλλο θέλεις???

Φιλικά πάντα έτσι!

Καταλαβαίνω αυτό που λες,και ανέφερα τους χρόνους μου εδώ,μιας και έχετε την συσκευή περισσότερο καιρό αλλά και επειδή διαβάζοντας χρόνους που δεν έπιανα με τπτ .να σου πω και την αλήθεια δεν εχω εμμονή με τους χρονους(ένα απλό τεστ έκανα) .αν η συσκευή μου βγάζει μιάμιση μέρα ,προσωπικά με καλύπτει.

Μια χαρά δεν είναι?

Καλημέρα..το χρησιμοποιώ συνεχώς περίπου 8-10 ωρες μ.ο. την μέρα απο το μεσημέρι μέχρι το βράδυ ενώ μέχρι εκείνη την ώρα είναι ανοιχτό για λίγες κλήσεις και 1-2 ώρες σερφάρισμα στη δουλειά απο το πρωί..Η χρήση που κάνω είναι ίντερνετ,social και YouTube ολα αυτά με Wi-Fi μόνο,κλειστά δεδομένα και 2G only...υπάρχει περίπτωση απο τις 6-7 το πρωί που θα το ανοίξω να μου βγάλει μέχρι το βράδυ;;Κάτοχος J5 2016 και ήρθε η ώρα για αλλαγή και ενδιαφέρομαι για το s8 οχι το plus Edited by George6633

Καλημέρα..το χρησιμοποιώ συνεχώς περίπου 8-10 ωρες μ.ο. την μέρα απο το μεσημέρι μέχρι το βράδυ ενώ μέχρι εκείνη την ώρα είναι ανοιχτό για λίγες κλήσεις και 1-2 ώρες σερφάρισμα στη δουλειά απο το πρωί..Η χρήση που κάνω είναι ίντερνετ,social και YouTube ολα αυτά με Wi-Fi μόνο,κλειστά δεδομένα και 2G only...υπάρχει περίπτωση απο τις 6-7 το πρωί που θα το ανοίξω να μου βγάλει μέχρι το βράδυ;;Κάτοχος J5 2016 και ήρθε η ώρα για αλλαγή και ενδιαφέρομαι για το s8 οχι το plus

εγω με το + αν το βγαλω το πρωι πχ 7 και το παω τρενο με wifi καμια ωρα τηλεφωνα ,browser kai social θα με παει μεχρι 9 το βραδυ περιπου που θα μου μεινει στο 15 με 20 % και 6 ωρες σοτ πανω κατω! με το απλο λογικα θα εισαι ποιο κατω αρκετα!

• The title was changed to [S8 / S8+] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία