Jump to content

[S8 / S8+] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

kountoura
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

νομιζω οτι λες ψεμματα, στο θεμα του Note 8 ξαφνκα βγαζει 3 ωρες οθονη το κινητο και μιση μερα..

Περα απο την πλακα, μονο εγω βλεπω οτι το κινητο ειναι αριστο? γιατι ξαφνικα λενε οτι εχει πεσει απο τη samsung (λογω updates κτλ) γιατι το να πεσει απο πτωση μπαταριας το βρισκω τραβηγμενο στο 4μηνο.

Άριστη είναι η μπαταρία όντως.

Καμια πτώση στον 3 μηνα τώρα, ίδια ακριβώς στατιστικά έχω απο την 1 μερα.

• Απαντήσεις 718
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επανέρχομαι με άριστα αποτέλεσματα των τελευταίων 4ρων ημερών.

Μετά από ένα μήνα σχεδόν ψάχνοντας τι και πως και γιατί.

Ίσως τα άσχημα αποτέλεσματα ήταν από την υψηλή φωτεινότητα κακό σήμα ενημερώσεων εφαρμογών.

Η σημαντικότερη αλλαγή στις τελευταίες 4 μέρες που δείχνει και πάλι εξαιρετικά νούμερα είναι ότι λόγω του καιρού η φωτεινότητα στο αυτόματο ΔΕΝ έπιασε ποτέ κόκκινα.

Ήταν πάνω κάτω στην μέση όσες φορές την τσέκαρα.

Από την αρχή είχα τις nova laouncher, tesla, και SwiftKey ελεύθερες να καταναλώνουν όσο θέλουν.

Τα αποτελέσματα που θα δείτε από 27-9 έως 29-9 ήταν και με αυτές τις εφαρμογές σε αδρανεια.

Στα σημερινά αποτέλεσμα είναι πάλι όπως παλιά να καταναλώνουν όσο θέλουν.

Αν συνεχίσει έτσι θα τις αφήσω ως έχουν.

Μου κρασαρε ένα δευτερόλεπτο χθες ο nova γι αυτό τον έβγαλα από την αδράνεια.

Και μαζί και τις άλλες δύο.

Οι ρυθμίσεις είναι.

Aod off.

Τοποθεσία Bluetooth off.

Συγχρονισμός ανοιχτός 2 Gmail.

2k ανάλυση.

Αυτόματη φωτεινότητα (που όπως ανέφερα στις συγκεκριμένες μέρες είναι πάνω κάτω στην μέση).

27-9 μόνο data.

Λιώσιμο χρειάστηκε λίγο ρεύμα για να βγάλει μέχρι αργά το βράδυ.

https://www.dropbox.com/sh/ljd4pr0a1dl3tid/AACbQdUod4Zo1kFMycQvyVoya?dl=0

28/9 3 ώρες data το υπόλοιπο wifi.

https://www.dropbox.com/sh/cjuo49ng74efhvj/AACnyGmgbPiYdAb_DxG2Z8NNa?dl=0

29/9 5ωρες data το υπόλοιπο wifi

https://www.dropbox.com/sh/aw9t4f7ft1awl8y/AAB9lHtusjPZHFXKXAMfV2gRa?dl=0

Σήμερα 30-9 μόνο data έως την ώρα αυτή.

https://www.dropbox.com/sh/7rqmwhkw3zc8pm8/AABgUuaNPZJdAWwZfWg4KUZIa?dl=0

Έτσι μάλιστα.

Αλλά δεν γινόταν να μην αναφέρω ότι η μπαταρία μου δεν ήταν ικανοποιητική εδώ και τόσες βδομάδες.

Ξεκίνησε άψογα έγραψα άψογο.

Χάλασε έγραψα χάλασε.

Επανήλθε έγραψα επανήλθε.

Να ήταν μια μέρα δύο τρεις που δεν έβγαζε τις ώρες που ήξερα δεν θα έκανα καμία αναφορά.

Αλλά το θέμα είχε ξεφύγει γι αυτό έγραψα ότι δεν έχω καλούς χρόνους.

Τι έφταιξε με 100% σιγουριά δεν μπορώ να απαντήσω.

Σημασία έχει για μένα ότι βλέπω να επανήλθε.

kountouraN

Επανέρχομαι με άριστα αποτέλεσματα των τελευταίων 4ρων ημερών.

Μετά από ένα μήνα σχεδόν ψάχνοντας τι και πως και γιατί.

Ίσως τα άσχημα αποτέλεσματα ήταν από την υψηλή φωτεινότητα κακό σήμα ενημερώσεων εφαρμογών.

Η σημαντικότερη αλλαγή στις τελευταίες 4 μέρες που δείχνει και πάλι εξαιρετικά νούμερα είναι ότι λόγω του καιρού η φωτεινότητα στο αυτόματο ΔΕΝ έπιασε ποτέ κόκκινα.

Ήταν πάνω κάτω στην μέση όσες φορές την τσέκαρα.

Από την αρχή είχα τις nova laouncher, tesla, και SwiftKey ελεύθερες να καταναλώνουν όσο θέλουν.

Τα αποτελέσματα που θα δείτε από 27-9 έως 29-9 ήταν και με αυτές τις εφαρμογές σε αδρανεια.

Στα σημερινά αποτέλεσμα είναι πάλι όπως παλιά να καταναλώνουν όσο θέλουν.

Αν συνεχίσει έτσι θα τις αφήσω ως έχουν.

Μου κρασαρε ένα δευτερόλεπτο χθες ο nova γι αυτό τον έβγαλα από την αδράνεια.

Και μαζί και τις άλλες δύο.

Οι ρυθμίσεις είναι.

Aod off.

Τοποθεσία Bluetooth off.

Συγχρονισμός ανοιχτός 2 Gmail.

2k ανάλυση.

Αυτόματη φωτεινότητα (που όπως ανέφερα στις συγκεκριμένες μέρες είναι πάνω κάτω στην μέση).

27-9 μόνο data.

Λιώσιμο χρειάστηκε λίγο ρεύμα για να βγάλει μέχρι αργά το βράδυ.

https://www.dropbox.com/sh/ljd4pr0a1dl3tid/AACbQdUod4Zo1kFMycQvyVoya?dl=0

28/9 3 ώρες data το υπόλοιπο wifi.

https://www.dropbox.com/sh/cjuo49ng74efhvj/AACnyGmgbPiYdAb_DxG2Z8NNa?dl=0

29/9 5ωρες data το υπόλοιπο wifi

https://www.dropbox.com/sh/aw9t4f7ft1awl8y/AAB9lHtusjPZHFXKXAMfV2gRa?dl=0

Σήμερα 30-9 μόνο data έως την ώρα αυτή.

https://www.dropbox.com/sh/7rqmwhkw3zc8pm8/AABgUuaNPZJdAWwZfWg4KUZIa?dl=0

Έτσι μάλιστα.

Αλλά δεν γινόταν να μην αναφέρω ότι η μπαταρία μου δεν ήταν ικανοποιητική εδώ και τόσες βδομάδες.

Ξεκίνησε άψογα έγραψα άψογο.

Χάλασε έγραψα χάλασε.

Επανήλθε έγραψα επανήλθε.

Να ήταν μια μέρα δύο τρεις που δεν έβγαζε τις ώρες που ήξερα δεν θα έκανα καμία αναφορά.

Αλλά το θέμα είχε ξεφύγει γι αυτό έγραψα ότι δεν έχω καλούς χρόνους.

Τι έφταιξε με 100% σιγουριά δεν μπορώ να απαντήσω.

Σημασία έχει για μένα ότι βλέπω να επανήλθε.

αναλυτικοτατος,μπραβο φιλε kountoura! και εγω πανω κατω ετσι ειμαι,,μονο που εχω την εξοικονομηση στο ποιο λαιτ που εχει! δεν το εχω δοκιμασει χωρις αυτην να δω τι νουμερα θα μου κανει! επισης δεν εχω αυτοματη φωτεινοτητα,,αλλα χειροκινητα! υπαρχουν αποδεδειγμενα αποτελεσματα αν πρεπει να το εχουμε αυτοματο η χειροκινητο??

αναλυτικοτατος,μπραβο φιλε kountoura! και εγω πανω κατω ετσι ειμαι,,μονο που εχω την εξοικονομηση στο ποιο λαιτ που εχει! δεν το εχω δοκιμασει χωρις αυτην να δω τι νουμερα θα μου κανει! επισης δεν εχω αυτοματη φωτεινοτητα,,αλλα χειροκινητα! υπαρχουν αποδεδειγμενα αποτελεσματα αν πρεπει να το εχουμε αυτοματο η χειροκινητο??

Έχεις εξοικονόμηση στο μέτρια δηλαδή?

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ με εξοικονόμηση..

Το ιδανικό για μένα είναι να βγάζει έως αργά το βράδυ όπως έχω ξανά πει..

Φωτεινότητα την έχω πάντα στο αυτόματο.

Βέβαια έτσι όπως έχει γίνει τώρα δεν με βολεύει δεν μ αρέσει.

Θα την ήθελα όπως παλιά που για μένα ήταν σαν να καταλαβαινε πόσο φως θέλουν τα μάτια μου.

Όπως ήταν και στο s7 edge.

Έτσι όπως έγινε, σε σκοτεινό δωμάτιο πχ είναι αρκετά φωτεινή.

Την έχω χαμηλώσει για σκοτάδι και στους υπόλοιπους χώρους πάει όπου θέλει και δεν με ενοχλεί.

Δεν μπορώ να διανοηθείς ότι θα χρειαζόταν κάθε φορά που αλλάζω χώρο να αλλάζω και την φωτεινότητα χειροκίνητα.

:)

Αποδεδειγμένα πρέπει να κάνουμε ότι μας βολεύει! :)

kountouraN

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ με εξοικονόμηση..

Το ιδανικό για μένα είναι να βγάζει έως αργά το βράδυ όπως έχω ξανά πει..

Θα την ήθελα όπως παλιά που για μένα ήταν σαν να καταλαβαινε πόσο φως θέλουν τα μάτια μου.

Την έχω χαμηλώσει για σκοτάδι και στους υπόλοιπους χώρους πάει όπου θέλει και δεν με ενοχλεί.

Δεν μπορώ να διανοηθείς ότι θα χρειαζόταν κάθε φορά που αλλάζω χώρο να αλλάζω και την φωτεινότητα χειροκίνητα.

Αποδεδειγμένα πρέπει να κάνουμε ότι μας βολεύει! :)

εχω επιλεξει την μετρια εξοικ και στην προσαρμογη μεσα εχω βαλει μειωση φωτειν στο 5%, 2κ, περιορισμος ταχυτητας το εχω σβηστο δηλ να δουλευει η συσκευη στο 100%,χρηση δικ στο παρασκ ανοιχτο,aod κλειστο! θα δοκιμασω καμια βοδμαδα να δω αυτοματη φωτεινοτητα να δω τι παιζει,,,αλλα και με αυτη την εξοικονομηση ειναι ελαχιστη πιστευω η διαφορα με τα τελικα νουμερα ενος που δεν τα εχει προσαρμοσει ετσι!!

https://www.instohub.com/tech/calibrate-auto-brightness-on-samsung-galaxy-s8-and-galaxy-s8-plus/

Επισης δεν μπορω να βρω την πηγη, αλλα οταν εχεις ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα και μετακινησεις το slider χειροκινητα ο αλγοριθμος "μαθαινει" τις προτιμησεις σου και προσαρμοζεται αναλογα την επομενη φορα.

Δοκιμασμενα και τα δυο 100%, το εχω κανει απο την πρωτη εβδομαδα που ειχα τη συσκευη και εφερα το auto brightness στα μετρα μου :)

Edited by dkoukou
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

https://www.instohub.com/tech/calibrate-auto-brightness-on-samsung-galaxy-s8-and-galaxy-s8-plus/

Επισης δεν μπορω να βρω την πηγη, αλλα οταν εχεις ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα και μετακινησεις το slider χειροκινητα ο αλγοριθμος "μαθαινει" τις προτιμησεις σου και προσαρμοζεται αναλογα την επομενη φορα.

Δοκιμασμενα και τα δυο 100%, το εχω κανει απο την πρωτη εβδομαδα που ειχα τη συσκευη και εφερα το auto brightness στα μετρα μου :)

Εγώ ήθελα να μάθει μόνο το σκοτεινό δωμάτιο.

Το ρύθμισα μια φορά λίγο χαμηλότερα και τέλος.

Πράγματι έμαθε από την πρώτη στιγμή δεν το ξανά πείραξα.

Στους υπόλοιπους χώρους δεν με ενοχλεί το αυτόματο.

Δεν το βρίσκω τόσο σβέλτο στις αλλαγές χώρου - φωτισμού.

Θέλει λίγα δευτερόλεπτα να προσαρμοστεί.

Όχι ότι με ενοχλεί αυτό αλλά πριν "αναβαθμίσουν" την αυτόματη φωτεινότητα ήταν ποιο σβέλτη πρώτον.

Δεύτερον με βόλευε περισσότερο να ανεβάσω την φωτεινότητα για μια στιγμή, και μετά να ρίξω ένα ονοφ την αυτόματη φωτεινότητα και να επανέλθει αντί να ψάχνω σιγά σιγά με το slider να βρω που ήταν.

kountouraN

Πώς με βλέπετε; aod off, όλα ανοιχτά χρήση 90% WiFi 10% 4g+. Όλη μέρα συνδεδεμένο με Bluetooth και όλες οι κλήσεις από εκεί. Πολύ what's app, Facebook, messenger και YouTube. Εξοικονόμηση ενέργειας ενεργή μόλις πήγε στο 15%.

0628494816ef72d0a05d11af0af09998.jpgb5de99ba6ee7cab581511aa76fbd2c3e.jpg5f2467f722af09c59d2133f860ad4b16.jpg

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Vlasismiriagos

Πώς με βλέπετε; aod off, όλα ανοιχτά χρήση 90% WiFi 10% 4g+. Όλη μέρα συνδεδεμένο με Bluetooth και όλες οι κλήσεις από εκεί. Πολύ what's app, Facebook, messenger και YouTube. Εξοικονόμηση ενέργειας ενεργή μόλις πήγε στο 15%.

0628494816ef72d0a05d11af0af09998.jpgb5de99ba6ee7cab581511aa76fbd2c3e.jpg5f2467f722af09c59d2133f860ad4b16.jpg

νομιζω πως εισαι μια χαρα,,παρομοια χρηση και η δικη μου,μονο που δεν εχω bluetooth και οι κλησεις μου ειναι καμια ωρα παραπανω απο τις δικες σου,70-80% wifi 20-30 4g,aod και συγχρονισμους κλειστους,μερικες φορες ανοιχτο gps αναλογως αν το ζηταει καποια εφαρμογη,με πολυ σοσιαλ περιπου στο 10-15% που φτανω ειμαι στο 6ωρω και κατι !! απαξ και βαλω δεδομενα εξαφανιζονται να ποσοστα!

νομιζω πως εισαι μια χαρα,,παρομοια χρηση και η δικη μου,μονο που δεν εχω bluetooth και οι κλησεις μου ειναι καμια ωρα παραπανω απο τις δικες σου,70-80% wifi 20-30 4g,aod και συγχρονισμους κλειστους,μερικες φορες ανοιχτο gps αναλογως αν το ζηταει καποια εφαρμογη,με πολυ σοσιαλ περιπου στο 10-15% που φτανω ειμαι στο 6ωρω και κατι !! απαξ και βαλω δεδομενα εξαφανιζονται να ποσοστα!

Με δεδομένα δυστυχώς όλες οι συσκευές τα ίδια σκ@τ@ είναι... Καμιά σχέση πραγματικά

Με δεδομένα δυστυχώς όλες οι συσκευές τα ίδια σκ@τ@ είναι... Καμιά σχέση πραγματικά

Καλά με δεδομένα και φως τέρμα στο manual και ανάλυση οθόνης τέρμα βγάζεις δεν βγάζεις 3 ώρες (Σινιθος κοντά είναι δεν της βγάζει)

απλα οπως ειχα γραψει και ποιο παλια,επειδει ειχα για ενα 5μηνο το 7αρι το edge εχω την αισθηση οτι με δεδομενα δεν εφευγε τοσο γρηγορα,,δηλ και να μην εκανα τπτ δεν επεφτε το ποσοστο,,σε αντιθεση με το 8+ που πεφτει!

απλα οπως ειχα γραψει και ποιο παλια,επειδει ειχα για ενα 5μηνο το 7αρι το edge εχω την αισθηση οτι με δεδομενα δεν εφευγε τοσο γρηγορα,,δηλ και να μην εκανα τπτ δεν επεφτε το ποσοστο,,σε αντιθεση με το 8+ που πεφτει!

θεμα λογισμικου ηταν..... με την τελευταια αναβαθμιση και στο 7e φευγει νερακη με τα δεδομενα (3 ωρες sot αν εχεις οθονη στο τερμα)

Όταν λέτε δεδομένα τι εννοείται;

Ότι είσαι ασταμάτητα με δεδομένα ακόμα και όταν υπάρχει διαθέσιμο wifi?

Η ότι απλά έχετε ανοιχτά τα δεδομένα και όταν είστε εκτός γυρνάει από wifi σε δεδομένα?

Γιατί εγώ τουλάχιστον που δεν κλείνω ποτέ τίποτα, βλέπω 5ωρα και πανω στο 2ημερο όπως και στην αρχή.

Προφανώς το μισό είναι σε wifi αφού παντού υπάρχει και συνδέετε, ενώ το άλλο μισό σε data έξω ή στο δρόμο κλπ.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Η ότι απλά έχετε ανοιχτά τα δεδομένα και όταν είστε εκτός γυρνάει από wifi σε δεδομένα?

Γιατί εγώ τουλάχιστον που δεν κλείνω ποτέ τίποτα, βλέπω 5ωρα και πανω στο 2ημερο όπως και στην αρχή.

Προφανώς το μισό είναι σε wifi αφού παντού υπάρχει και συνδέετε, ενώ το άλλο μισό σε data έξω ή στο δρόμο κλπ.

πχ εγώ λόγο δουλειας ποτε δεν μπαινω wifi και εχω σχεδόν παντα φως της οθόνης 100% (εκτος απο το βραδυ προφανώς)

με αυτη την χρηση βγαζω γυρο στης 3 ωρες οθονη

οταν δεν δουλευω και ειμαι σπιτι με auto brightness και wifi βγαζω 2 μερες και χαλαρα γυρο στης 8 ωρες

οπος βλέπεις διαφορά ειναι τουλάχιστον χαοτική

Για μένα είναι λογική κατανάλωση στη δική μου χρήση.

Δουλειά είναι στο wifi όπως και στο σπίτι. Σε αυτές τις περιπτώσεις έτσι κι αλλιώς, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το κινητό.

Στα υπόλοιπα πάει αυτόματα σε 4g.

Κάτω από 5 ώρες δεν έχω δει ακόμα.

Εκτός από το battery drain που είχα μια φορά που κάτι κόλλησε φυσικά και στέγνωσε την μπαταρία χωρίς καθόλου χρήση.

Για μένα είναι λογική κατανάλωση στη δική μου χρήση.

Δουλειά είναι στο wifi όπως και στο σπίτι. Σε αυτές τις περιπτώσεις έτσι κι αλλιώς, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το κινητό.

Στα υπόλοιπα πάει αυτόματα σε 4g.

Κάτω από 5 ώρες δεν έχω δει ακόμα.

Εκτός από το battery drain που είχα μια φορά που κάτι κόλλησε φυσικά και στέγνωσε την μπαταρία χωρίς καθόλου χρήση.

λογικότατη αυτονομία...

απλα οταν ριχνουν ετσι χημα 8 ωρες και λενε να βγάζω τοσο... απο μονο του δεν λει τπτ

το σημαντικοτερ ειναι

ποσο βγαζει με τερμα το φως και σε 4k

ποσο βγαζει με 4g only

εκει χανουν κινιτα εκει τρωνε την μπαταρια

θεμα λογισμικου ηταν..... με την τελευταια αναβαθμιση και στο 7e φευγει νερακη με τα δεδομενα (3 ωρες sot αν εχεις οθονη στο τερμα)

ποτε προλαβε και χαλασε και στο 7edge φιλε μου,,αρχες σεπτεμβρη ειχα τη συσκευη ;) ;) εκτος αν πηρε καμια ενημερωση πριν κανα 15ημερο και την αλλαξε δραματικα!!

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω οταν λεω δεδομενα εννωω σκετο 4g να τρεχει και σβηστο το wifi! εκει εμενα την πινει νερακι! τωρα για ταυτοχρονη εναλλαγη δεν το εχω αφησει ποτε!!

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πχ εγώ λόγο δουλειας ποτε δεν μπαινω wifi και εχω σχεδόν παντα φως της οθόνης 100% (εκτος απο το βραδυ προφανώς)

με αυτη την χρηση βγαζω γυρο στης 3 ωρες οθονη

οταν δεν δουλευω και ειμαι σπιτι με auto brightness και wifi βγαζω 2 μερες και χαλαρα γυρο στης 8 ωρες

οπος βλέπεις διαφορά ειναι τουλάχιστον χαοτική

8ωρω παιζει να εβγαλα μια φορα με το εντζ και εκεινο γιατι το ειχα ολη μερα στο χερι το κινητο,,απο κει και μετα δεν υπαρχουν στην συσκευη μου τουλαχιστον αυτα τα νουμερα!

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι εδώ και ένα 10ήμερο με το S8+. Προέρχομαι από το S6 και όπως καταλαβαίνετε έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία του! Καταρχάς δεν έχω μπορέσει ακόμα να την φτάσω μέχρι το τέλος! Μου χει μείνει συνήθεια να φορτίζω το βράδυ οπότε συνήθως το φορτίζω στο 50%.

Αναλυτικά, η μέρα ξεκινάει στις 8:00 και έχω:

AOD - Off

Auto Brightness στη μέση

Ανάλυση 2Κ

Wi-Fi/4G διαρκώς ανοιχτά με αναλογία περίπου 70/30

Bluetooth διαρκώς ανοιχτό και σε χρήση περίπου 1 ώρα τη μέρα στο αμάξι

GPS διαρκώς ανοιχτό στη μεγάλη ακρίβεια

Με αυτά τα δεδομένα, γύρω στη 1:00 που πέφτω για ύπνο είμαι συνήθως στο 50% (πολλές φορές και στο 60%) και είμαι πάντα πάνω από 3 ώρες SOT (συνήθως είμαι γύρω στις 3,5 ώρες).

Για κάποιον που ήρθε από S7 μπορεί να μην κάνει μεγάλη διαφορά αλλά παιδιά για μένα που ήρθα από S6 είναι η μέρα στη Γη με τη νύχτα στο Κρόνο! Και προσωπικά δεν ήθελα κάτι παραπάνω. Θέλω να βγάζω τη μέρα από πολύ νωρίς μέχρι πολύ αργά με πολύ βαριά χρήση και να φορτίζω το βράδυ!

Μόλις ξεθαρέψω λίγο και κάνω μερικούς πλήρεις κύκλους αποφόρτισης θα ανεβάσω και shots!

Στο είχα πει θυμάμαι οταν έλεγες θα κάνεις την μεταβαση απο το σ6 οτι θα πάθεις πλακα.

Με γεια εξαιρετικοι χρονοι όντως.

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι εδώ και ένα 10ήμερο με το S8+. Προέρχομαι από το S6 και όπως καταλαβαίνετε έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία του! Καταρχάς δεν έχω μπορέσει ακόμα να την φτάσω μέχρι το τέλος! Μου χει μείνει συνήθεια να φορτίζω το βράδυ οπότε συνήθως το φορτίζω στο 50%.

Αναλυτικά, η μέρα ξεκινάει στις 8:00 και έχω:

AOD - Off

Auto Brightness στη μέση

Ανάλυση 2Κ

Wi-Fi/4G διαρκώς ανοιχτά με αναλογία περίπου 70/30

Bluetooth διαρκώς ανοιχτό και σε χρήση περίπου 1 ώρα τη μέρα στο αμάξι

GPS διαρκώς ανοιχτό στη μεγάλη ακρίβεια

Με αυτά τα δεδομένα, γύρω στη 1:00 που πέφτω για ύπνο είμαι συνήθως στο 50% (πολλές φορές και στο 60%) και είμαι πάντα πάνω από 3 ώρες SOT (συνήθως είμαι γύρω στις 3,5 ώρες).

Για κάποιον που ήρθε από S7 μπορεί να μην κάνει μεγάλη διαφορά αλλά παιδιά για μένα που ήρθα από S6 είναι η μέρα στη Γη με τη νύχτα στο Κρόνο! Και προσωπικά δεν ήθελα κάτι παραπάνω. Θέλω να βγάζω τη μέρα από πολύ νωρίς μέχρι πολύ αργά με πολύ βαριά χρήση και να φορτίζω το βράδυ!

Μόλις ξεθαρέψω λίγο και κάνω μερικούς πλήρεις κύκλους αποφόρτισης θα ανεβάσω και shots!

S6 με S8+...δεν υπάρχει σύγκριση βέβαια!...αλλά αν "θέλεις να βγάζεις τη μέρα από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι πολύ αργά με πολύ βαριά χρήση"...χρειάζεσαι 2 φορτίσεις για να το κάνεις αυτό που διατυπώνεις, γιατί μία δεν φτάνει ούτε γιά πλάκα...

...αλλά αν "θέλεις να βγάζεις τη μέρα από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι πολύ αργά με πολύ βαριά χρήση"...χρειάζεσαι 2 φορτίσεις για να το κάνεις αυτό που διατυπώνεις, γιατί μία δεν φτάνει ούτε γιά πλάκα...

Μια χαρά φτάνει μία μόνο φόρτιση...

Μόνο εγώ βλέπω διαφορά στη μπαταρία με fhd στο s8 plus,στο s7 edge δεν έβλεπα καμία διαφορά,Επίσης δεν βλέπω διαφορά στην ποιότητα της οθόνης στη ρύθμιση fhd

Αν εχεις φορεμενο tempered η ζελατινα δεν θα δεις διαφορα (που ουτως η αλλως ειναι μικρη στο 98% των περιπτωσεων).

Βεβαια σε 4Κ video φαινεται σαφως ευκολοτερα (αν βεβαιως υπαρχει και οραση 20/20).

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

Αν εχεις φορεμενο tempered η ζελατινα δεν θα δεις διαφορα (που ουτως η αλλως ειναι μικρη στο 98% των περιπτωσεων).

Βεβαια σε 4Κ video φαινεται σαφως ευκολοτερα (αν βεβαιως υπαρχει και οραση 20/20).

+1 Έτσι ακριβώς.

Όσον αφορά στην μπαταρία όπως έχω πει και παλιότερα, και εγώ παρατήρησα διαφορά και αρκετά σημαντική...

• The title was changed to [S8 / S8+] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία