Jump to content

Huawei P10 Lite

strldb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα θελω να αγοράσω ενα οικονομικό σχετικά smartphone και είμαι ανάμεσα σε huawei p10 lite 4g dual sim και Samsung a5 2017 ποια η γνώμη σας; εχει δοκιμάσει κάποιος αυτα;

P10 lite και αν μπορείς πάρε με τα 4gb ram

Το δούλεψα το A5 2017 για 5 μέρες αλλά δεν είναι η πρώτη φορά με huawei κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος πριν είχα Samsung note 3, s4, s5 και s3 4g που για να τα δουλέψω είχα root και costum rom

• Απαντήσεις 824
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

4G+ υποστηρίζει το συγκεκριμένο;

Ευχαριστώ.

Ναι υποστηρίζει κανονικά!

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι υποστηρίζει κανονικά!

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ.

Στάλθηκε από το OnePlus 3T χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

P10 lite και αν μπορείς πάρε με τα 4gb ram

Το δούλεψα το A5 2017 για 5 μέρες αλλά δεν είναι η πρώτη φορά με huawei κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος πριν είχα Samsung note 3, s4, s5 και s3 4g που για να τα δουλέψω είχα root και costum rom

Σε ευχαριστω πολυ! Και εγω προς huawei πάω! :)

Καλημέρα και από μένα.

Αγόρασα μόλις χτες ένα HUAWEI P10 Lite. Πολύ ευχαριστημένος γενικά από το κινητό. Παρόλα αυτά παρατηρώ μία σχετικά γρήγορη αποφόρτιση ακόμα και με το battery save. Αντιμετωπίζει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα;

Καλημέρα και από μένα.

Αγόρασα μόλις χτες ένα HUAWEI P10 Lite. Πολύ ευχαριστημένος γενικά από το κινητό. Παρόλα αυτά παρατηρώ μία σχετικά γρήγορη αποφόρτιση ακόμα και με το battery save. Αντιμετωπίζει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα;

Η μπαταρία του είναι πολύ καλή εγώ έχω βγάλει και 7 ώρες sot οθόνη με 90 λεπτά ομιλίας σε 35 ώρες χρήσης

Γενικά οταν το χρησιμοποιείς εχει καλή διάρκεια μπαταρίας.. Στο stand by όμως τρώει σχετικά αρκετή μπαταρία. Το αναφέρουν κ στο gsmarena. Προσωπικά το βράδυ μόνο με Wi-Fi χάνω 3-5% σε περίπου 6 με 7 ώρες ύπνου.. Στα προηγούμενα κινητά που είχα δεν έβλεπα τέτοιο drain..

Γενικά οταν το χρησιμοποιείς εχει καλή διάρκεια μπαταρίας.. Στο stand by όμως τρώει σχετικά αρκετή μπαταρία. Το αναφέρουν κ στο gsmarena. Προσωπικά το βράδυ μόνο με Wi-Fi χάνω 3-5% σε περίπου 6 με 7 ώρες ύπνου.. Στα προηγούμενα κινητά που είχα δεν έβλεπα τέτοιο drain..

Ακριβώς αυτό. Στο stand by χάνει πιο γρήγορα μπαταρία. Μου φαίνεται παράλογο.

Ακριβώς αυτό. Στο stand by χάνει πιο γρήγορα μπαταρία. Μου φαίνεται παράλογο.
Στο standby εγώ στο μεγάλο P10, έβαλα το wifi policy στο ποτέ, όπως επίσης απενεργοποίησα τα πάντα ενεργά δεδομένα. Δε το περίμενα, αλλά πάει πολύ καλύτερα χάνοντας 3-4% το βράδυ με κακό σήμα και χωρίς να κλείνω τίποτα. Με καλό σήμα ούτε 2%

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Καλημέρα και από μένα.

Επιβεβαιωνω και εγω οτι σε standby αποφορτιζεται σχετικα γρηγορα η μπαταρια αλλα σε χρηση ειναι πολυ καλη.

Μηπως αντιμετωπισες και καποιο θεμα στη χρηση του instagram και συγκεκριμενα οταν πας να βαλεις φιλτρο στις σελφι;

Προσπαθω να βγαλω ακρη αν φταιει η συσκευη ή το insta γιατι δεν βλεπω καποιον αλλο χρηστη να παραπονιεται για το ιδιο προβλημα:(

Καλησπέρα σήμερα παρέλαβα το κινητό και έχω μια απορία, όταν το άνοιξα κάτω απο την ταινία ασφαλείας είχε και μια ακόμα μικρότερη. Μπορω με κάποιον τρόπο να διαπιστωσω αν είναι καινούργιο ή όχι;

Επιβεβαιωνω και εγω οτι σε standby αποφορτιζεται σχετικα γρηγορα η μπαταρια αλλα σε χρηση ειναι πολυ καλη.

Μηπως αντιμετωπισες και καποιο θεμα στη χρηση του instagram και συγκεκριμενα οταν πας να βαλεις φιλτρο στις σελφι;

Προσπαθω να βγαλω ακρη αν φταιει η συσκευη ή το insta γιατι δεν βλεπω καποιον αλλο χρηστη να παραπονιεται για το ιδιο προβλημα:(

Καλημέρα.

Παιδιά έχετε δίκιο. Σε χρήση η μπαταρία είναι πολύ καλή. Στο standby όντως αδειάζει σχετικά γρήγορα.

Με το Instagram όχι δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα. Ίσως πρέπει να περιμένεις για κάποιο νέο update φίλε μου.

Καλημέρα.

Παιδιά έχετε δίκιο. Σε χρήση η μπαταρία είναι πολύ καλή. Στο standby όντως αδειάζει σχετικά γρήγορα.

Με το Instagram όχι δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα. Ίσως πρέπει να περιμένεις για κάποιο νέο update φίλε μου.

Μαλλον ναι. Απο χθες μου κολλανε και τα αυτοκολλητα του fb messenger, δεν μου τα δειχνει καθολου.:rolleyes:

Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Καλημέρα, και εγώ παρατήρησα ένα drain στην μπαταρία το βράδυ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το τελευταίο update ή η δεύτερη κάρτα sim όπου έβαλα γιατί συνέπεσαν και τα δύο σχεδόν την ίδια μέρα. Παντος σίγουρα η δεύτερη sim καταναλωνει παραπάνω μπαταρία και είναι λογικό.

--------------------------------------

S 20 +

Καλημέρα, και εγώ παρατήρησα ένα drain στην μπαταρία το βράδυ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το τελευταίο update ή η δεύτερη κάρτα sim όπου έβαλα γιατί συνέπεσαν και τα δύο σχεδόν την ίδια μέρα. Παντος σίγουρα η δεύτερη sim καταναλωνει παραπάνω μπαταρία και είναι λογικό.

Η δική μου εμπειρία είναι, μέχρι στιγμής, εντελώς διαφορετική. Γύρω στο 1-2% καταναλώνει το βράδυ, σε βαθμό που να μου κάνει εντύπωση. Ούτε το iphone 6s δεν είχε τέτοια stand by κατανάλωση

Η δική μου εμπειρία είναι, μέχρι στιγμής, εντελώς διαφορετική. Γύρω στο 1-2% καταναλώνει το βράδυ, σε βαθμό που να μου κάνει εντύπωση. Ούτε το iphone 6s δεν είχε τέτοια stand by κατανάλωση

εμενα παλι 1% μονο το βραδυ και πολυ καλη αυτονομια σε stand by.

με normal χρηση βγαζει 2 με 3 μερες.

:cool:

Καλησπερα εχετε ενα νεο κατοχο στην παρεα σας ο οποιος ειπε να δοκιμασει και την κινεζικη πλευρα των smartphone αφου ειναι 1η παγκοσμιος στην θεση των κινητων συμφωνα με στατιστικες ερευνες. Κατοχος και εγω του μικρου P10. Το πηρα και πραγματικα ειμαι κατενθυσιασμενος ως τωρα μηδεν κολληματα και ολα πηγαινουν πολυ γρηγορα. Και το αποτυπωμα δουλευει μια χαρα. Ειμαι χρηστης της εκδοσης με τις δυο καρτες (Αυτη ειναι διαθεσιμη στην Κυπρο)

Χαρακτηριστικα:

Οθόνη: Πολλαπλής αφής capacitive LTPS IPS 5.2", 16M χρωμάτων

Ανάλυση οθόνης: 1080 x 1920 pixels (424 ppi)

Chipset: HiSilicon Kirin 658

Επεξεργαστής: Quad-core 2.1GHz Cortex-A53 & Quad-core 1.7GHz Cortex-A53

GPU: Mali-T830MP2

Λειτουργικό Σύστημα: Android OS, v7.0 (Nougat)

Κάμερα: 12.0 megapixels, autofocus, dual-LED flash (πίσω), 8.0 megapixels (μπροστά)

Βίντεο: 1080p @ 60fps

Εσωτερική μνήμη: 32GB

RAM: 3GB

Υποστηριζόμενες κάρτες μνήμης: microSD μέχρι 256GB

GPS: Ναι, με υποστήριξη A-GPS και GLONASS

Συνδεσιμότητα: Dual Sim, GPRS, 4G LTE, 3G, EDGE, Bluetooth v4.1, Wi-Fi b/g/n/ac, Wi-Fi direct, Hotspot, microUSB, NFC, 3.5mm jack, FM radio

Υποστηριζόμενα αρχεία ήχου: MP3, WAV, WMA, eAAC+, Flac

Υποστηριζόμενα αρχεία βίντεο: XviD, MP4, H.264, WMV

Αισθητήρες: Accelerometer, proximity, compass, gyro, fingerprint

Μπαταρία: Li-Ion 3000 mAh

Διαστάσεις (mm): 146.5 x 72 x 7.2

Βάρος (g): 146

Χρώμα: Μαύρο

Εικονες:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Αποριες ερωτησεις:

1) Πως βαζω μια στανταρ εικονα στην οθονη κλειδωματος ;

2) Πως βαζω ηχο κατα την πληκτρολογηση των λεξεων ;

Αν εχω αλλες αποριες εδω θα μαστε.

ποσο το πηρες αν επιτρεπεται? μιας που κ γω ενδιαφερομαι!!! δωσε μας τα φωτα σου!!! ;)

Δυστυχώς δεν έχει

Παντως αν ειχε και υπερυθρες θα ηταν ναυαρχιδα και οχι mid range καθως σε ολα τα αλλα τα παει περιφημα.Ακομα και το κανονικο P10 που εχω εγω δεν εχει ραδιοφωνο...

:innocent:

Μια απορια, η καμερα του κινητου εχει εικονιδιο για θολωμα του background? οπως εχουν οι επαγγελματικες φωτ. καμερες?