liam69 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Καλησπέρα θελω να αγοράσω ενα οικονομικό σχετικά smartphone και είμαι ανάμεσα σε huawei p10 lite 4g dual sim και Samsung a5 2017 ποια η γνώμη σας; εχει δοκιμάσει κάποιος αυτα; P10 lite και αν μπορείς πάρε με τα 4gb ram Το δούλεψα το A5 2017 για 5 μέρες αλλά δεν είναι η πρώτη φορά με huawei κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος πριν είχα Samsung note 3, s4, s5 και s3 4g που για να τα δουλέψω είχα root και costum rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 4G+ υποστηρίζει το συγκεκριμένο; Ευχαριστώ.Ναι υποστηρίζει κανονικά! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Ναι υποστηρίζει κανονικά! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το OnePlus 3T χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoi_span7 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 P10 lite και αν μπορείς πάρε με τα 4gb ram Το δούλεψα το A5 2017 για 5 μέρες αλλά δεν είναι η πρώτη φορά με huawei κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος πριν είχα Samsung note 3, s4, s5 και s3 4g που για να τα δουλέψω είχα root και costum rom Σε ευχαριστω πολυ! Και εγω προς huawei πάω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roboute_Ultramar Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Καλημέρα και από μένα. Αγόρασα μόλις χτες ένα HUAWEI P10 Lite. Πολύ ευχαριστημένος γενικά από το κινητό. Παρόλα αυτά παρατηρώ μία σχετικά γρήγορη αποφόρτιση ακόμα και με το battery save. Αντιμετωπίζει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Καλημέρα και από μένα. Αγόρασα μόλις χτες ένα HUAWEI P10 Lite. Πολύ ευχαριστημένος γενικά από το κινητό. Παρόλα αυτά παρατηρώ μία σχετικά γρήγορη αποφόρτιση ακόμα και με το battery save. Αντιμετωπίζει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα; Η μπαταρία του είναι πολύ καλή εγώ έχω βγάλει και 7 ώρες sot οθόνη με 90 λεπτά ομιλίας σε 35 ώρες χρήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Γενικά οταν το χρησιμοποιείς εχει καλή διάρκεια μπαταρίας.. Στο stand by όμως τρώει σχετικά αρκετή μπαταρία. Το αναφέρουν κ στο gsmarena. Προσωπικά το βράδυ μόνο με Wi-Fi χάνω 3-5% σε περίπου 6 με 7 ώρες ύπνου.. Στα προηγούμενα κινητά που είχα δεν έβλεπα τέτοιο drain.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roboute_Ultramar Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Γενικά οταν το χρησιμοποιείς εχει καλή διάρκεια μπαταρίας.. Στο stand by όμως τρώει σχετικά αρκετή μπαταρία. Το αναφέρουν κ στο gsmarena. Προσωπικά το βράδυ μόνο με Wi-Fi χάνω 3-5% σε περίπου 6 με 7 ώρες ύπνου.. Στα προηγούμενα κινητά που είχα δεν έβλεπα τέτοιο drain.. Ακριβώς αυτό. Στο stand by χάνει πιο γρήγορα μπαταρία. Μου φαίνεται παράλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ακριβώς αυτό. Στο stand by χάνει πιο γρήγορα μπαταρία. Μου φαίνεται παράλογο.Στο standby εγώ στο μεγάλο P10, έβαλα το wifi policy στο ποτέ, όπως επίσης απενεργοποίησα τα πάντα ενεργά δεδομένα. Δε το περίμενα, αλλά πάει πολύ καλύτερα χάνοντας 3-4% το βράδυ με κακό σήμα και χωρίς να κλείνω τίποτα. Με καλό σήμα ούτε 2% Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Καλημέρα και από μένα. Αγόρασα μόλις χτες ένα HUAWEI P10 Lite. Πολύ ευχαριστημένος γενικά από το κινητό. Παρόλα αυτά παρατηρώ μία σχετικά γρήγορη αποφόρτιση ακόμα και με το battery save. Αντιμετωπίζει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα; Επιβεβαιωνω και εγω οτι σε standby αποφορτιζεται σχετικα γρηγορα η μπαταρια αλλα σε χρηση ειναι πολυ καλη. Μηπως αντιμετωπισες και καποιο θεμα στη χρηση του instagram και συγκεκριμενα οταν πας να βαλεις φιλτρο στις σελφι; Προσπαθω να βγαλω ακρη αν φταιει η συσκευη ή το insta γιατι δεν βλεπω καποιον αλλο χρηστη να παραπονιεται για το ιδιο προβλημα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Καλησπέρα σήμερα παρέλαβα το κινητό και έχω μια απορία, όταν το άνοιξα κάτω απο την ταινία ασφαλείας είχε και μια ακόμα μικρότερη. Μπορω με κάποιον τρόπο να διαπιστωσω αν είναι καινούργιο ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roboute_Ultramar Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Επιβεβαιωνω και εγω οτι σε standby αποφορτιζεται σχετικα γρηγορα η μπαταρια αλλα σε χρηση ειναι πολυ καλη. Μηπως αντιμετωπισες και καποιο θεμα στη χρηση του instagram και συγκεκριμενα οταν πας να βαλεις φιλτρο στις σελφι; Προσπαθω να βγαλω ακρη αν φταιει η συσκευη ή το insta γιατι δεν βλεπω καποιον αλλο χρηστη να παραπονιεται για το ιδιο προβλημα:( Καλημέρα. Παιδιά έχετε δίκιο. Σε χρήση η μπαταρία είναι πολύ καλή. Στο standby όντως αδειάζει σχετικά γρήγορα. Με το Instagram όχι δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα. Ίσως πρέπει να περιμένεις για κάποιο νέο update φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Καλημέρα. Παιδιά έχετε δίκιο. Σε χρήση η μπαταρία είναι πολύ καλή. Στο standby όντως αδειάζει σχετικά γρήγορα. Με το Instagram όχι δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα. Ίσως πρέπει να περιμένεις για κάποιο νέο update φίλε μου. Μαλλον ναι. Απο χθες μου κολλανε και τα αυτοκολλητα του fb messenger, δεν μου τα δειχνει καθολου.:rolleyes: Σε ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλημέρα, και εγώ παρατήρησα ένα drain στην μπαταρία το βράδυ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το τελευταίο update ή η δεύτερη κάρτα sim όπου έβαλα γιατί συνέπεσαν και τα δύο σχεδόν την ίδια μέρα. Παντος σίγουρα η δεύτερη sim καταναλωνει παραπάνω μπαταρία και είναι λογικό. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλημέρα, και εγώ παρατήρησα ένα drain στην μπαταρία το βράδυ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το τελευταίο update ή η δεύτερη κάρτα sim όπου έβαλα γιατί συνέπεσαν και τα δύο σχεδόν την ίδια μέρα. Παντος σίγουρα η δεύτερη sim καταναλωνει παραπάνω μπαταρία και είναι λογικό. Η δική μου εμπειρία είναι, μέχρι στιγμής, εντελώς διαφορετική. Γύρω στο 1-2% καταναλώνει το βράδυ, σε βαθμό που να μου κάνει εντύπωση. Ούτε το iphone 6s δεν είχε τέτοια stand by κατανάλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Η δική μου εμπειρία είναι, μέχρι στιγμής, εντελώς διαφορετική. Γύρω στο 1-2% καταναλώνει το βράδυ, σε βαθμό που να μου κάνει εντύπωση. Ούτε το iphone 6s δεν είχε τέτοια stand by κατανάλωση εμενα παλι 1% μονο το βραδυ και πολυ καλη αυτονομια σε stand by. με normal χρηση βγαζει 2 με 3 μερες. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Πώς μεταφέρουμε εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boula1991 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Καλησπερα εχετε ενα νεο κατοχο στην παρεα σας ο οποιος ειπε να δοκιμασει και την κινεζικη πλευρα των smartphone αφου ειναι 1η παγκοσμιος στην θεση των κινητων συμφωνα με στατιστικες ερευνες. Κατοχος και εγω του μικρου P10. Το πηρα και πραγματικα ειμαι κατενθυσιασμενος ως τωρα μηδεν κολληματα και ολα πηγαινουν πολυ γρηγορα. Και το αποτυπωμα δουλευει μια χαρα. Ειμαι χρηστης της εκδοσης με τις δυο καρτες (Αυτη ειναι διαθεσιμη στην Κυπρο) Χαρακτηριστικα: Οθόνη: Πολλαπλής αφής capacitive LTPS IPS 5.2", 16M χρωμάτων Ανάλυση οθόνης: 1080 x 1920 pixels (424 ppi) Chipset: HiSilicon Kirin 658 Επεξεργαστής: Quad-core 2.1GHz Cortex-A53 & Quad-core 1.7GHz Cortex-A53 GPU: Mali-T830MP2 Λειτουργικό Σύστημα: Android OS, v7.0 (Nougat) Κάμερα: 12.0 megapixels, autofocus, dual-LED flash (πίσω), 8.0 megapixels (μπροστά) Βίντεο: 1080p @ 60fps Εσωτερική μνήμη: 32GB RAM: 3GB Υποστηριζόμενες κάρτες μνήμης: microSD μέχρι 256GB GPS: Ναι, με υποστήριξη A-GPS και GLONASS Συνδεσιμότητα: Dual Sim, GPRS, 4G LTE, 3G, EDGE, Bluetooth v4.1, Wi-Fi b/g/n/ac, Wi-Fi direct, Hotspot, microUSB, NFC, 3.5mm jack, FM radio Υποστηριζόμενα αρχεία ήχου: MP3, WAV, WMA, eAAC+, Flac Υποστηριζόμενα αρχεία βίντεο: XviD, MP4, H.264, WMV Αισθητήρες: Accelerometer, proximity, compass, gyro, fingerprint Μπαταρία: Li-Ion 3000 mAh Διαστάσεις (mm): 146.5 x 72 x 7.2 Βάρος (g): 146 Χρώμα: Μαύρο Εικονες: Αποριες ερωτησεις: 1) Πως βαζω μια στανταρ εικονα στην οθονη κλειδωματος ; 2) Πως βαζω ηχο κατα την πληκτρολογηση των λεξεων ; Αν εχω αλλες αποριες εδω θα μαστε. ποσο το πηρες αν επιτρεπεται? μιας που κ γω ενδιαφερομαι!!! δωσε μας τα φωτα σου!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 (edited) Να ρωτησω κατι αφελες τους κατοχους..Θυρα υπερυθρων εχει το κινητακι??Ευχαριστω... Edited November 13, 2017 by Nick_minos Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Να ρωτησω κατι αφελες τους κατοχους...Ραδιο FM εχει το κινητακι??Ευχαριστω... Φυσικά και έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Φυσικά και έχει Ευχαριστω.Υπερυθρες ομως δεν εχει ε?? Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Ευχαριστω.Υπερυθρες ομως δεν εχει ε?? Δυστυχώς δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Δυστυχώς δεν έχει Παντως αν ειχε και υπερυθρες θα ηταν ναυαρχιδα και οχι mid range καθως σε ολα τα αλλα τα παει περιφημα.Ακομα και το κανονικο P10 που εχω εγω δεν εχει ραδιοφωνο... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 ccypruss000 καλό είναι να στη φωτογραφία που έβαλες με το κουτί να κρύψεις τα imei ποτέ δεν ξέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriiskrm Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Μια απορια, η καμερα του κινητου εχει εικονιδιο για θολωμα του background? οπως εχουν οι επαγγελματικες φωτ. καμερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts