Administrators athanaso77 Δημ. June 8, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Τις εφαρμογές που σου εγκατέστησε (της Vodafone) δεν μπορείς να τις απεγκαταστήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Πως κάνουμε μια συσκευή που είναι branded unbraded? Η πλάκα είναι ότι απ την αρχή είχα βάλει κάρτα cosmote και δεν μου είχε βγάλει τις εφαρμογές της Vodafone(αγορασμένο από Vodafone) και κάτι Facebook instagram κτλ. Αλλά χτες έβαλα μια κάρτα Vodafone και μου έκανε factory reset σχεδόν μόνο του(με ρώτησε κάτι που δεν θυμάμαι τώρα)και χωρίς να το καταλάβω έκανε επανεκκίνηση και βρέθηκα με εφαρμογές Vodafone μέσα. Μετά έκανα πάλι factory reset από το recovery μπας και φύγουν αυτές οι εφαρμογές αλλά τίποτα. Και στην αρχή νόμιζα ότι είναι unbraded η συσκευή γμτ. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από που το πήρες? Διότι η δική μου είναι unbranded.... Από σκρουτζ. Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Τις εφαρμογές που σου εγκατέστησε (της Vodafone) δεν μπορείς να τις απεγκαταστήσεις; Μόνο το widget σ'αφηνει να απεγκαταστησεις, την εφαρμογή μόνο απενεργοποιηση μπορείς να τι κάνεις! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από που το πήρες? Διότι η δική μου είναι unbranded.... Από σκρουτζ. Από τοπικό κατάστημα, είναι αυτό με τα 3/32gb και μονοκαρτο. Χθες το βράδυ κατέβαζα μέσω firmware finder καινούργιες ενημερώσεις κοντά 2 ώρες αλλά τελικά δεν μπορούσε να τις κάνει εγκατάσταση και τις διέγραφε, μάλλον γιατί είναι branded η συσκευή! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 σκέφτομαι πολύ να πάρω το p10 lite αλλά βλέπω το sar του και διστάζω. γιατί τόση διαφορά το sar στα κινητά της huawei με αυτά της samsung και lg?? δεν μπορώ να το εξηγήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 σκέφτομαι πολύ να πάρω το p10 lite αλλά βλέπω το sar του και διστάζω. γιατί τόση διαφορά το sar στα κινητά της huawei με αυτά της samsung και lg?? δεν μπορώ να το εξηγήσω... Χαμηλο sar εχει γιατι,το σκεφτεσε....?? http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/8469421f Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Καλησπερα μηπως ξερετε αν εχει double tap to unlock το p10 lite? Και αν το εχει που θα το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Προσπαθώ να κάνω ενημέρωση μέσω firmware finder αλλά όταν τελειώνει το κατέβασμα και πάει να κάνει εγκατάσταση μου βγάζει αυτό Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Καλησπερα μηπως ξερετε αν εχει double tap to unlock το p10 lite? Και αν το εχει που θα το βρω? To έχει απενεργοποιήσει πλέον αυτό η Huawei στις τελευταίες της συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 To έχει απενεργοποιήσει πλέον αυτό η Huawei στις τελευταίες της συσκευές. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myalx Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 (edited) Επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω αυτή τη συσκευή,αναρωτιέμαι αν μπορώ να περάσω stock android γιατί δεν μου αρέσει το μενού της Huawei. Υπάρχει δυνατότητα; Edited June 12, 2017 by myalx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Επειδή ενδιαφέρομαι να πάρω αυτή τη συσκευή,αναρωτιέμαι αν μπορώ να περάσω stock android γιατί δεν μου αρέσει το μενού της Huawei. Υπάρχει δυνατότητα; Αδύνατο. Αν δεν σου αρέσουν τα χρώματα, τα εικονίδια κλπ., σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις άλλα θέματα, συν ότι μπορείς να βάλεις το launcher της επιλογής σου. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myalx Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Αδύνατο. Αν δεν σου αρέσουν τα χρώματα, τα εικονίδια κλπ., σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις άλλα θέματα, συν ότι μπορείς να βάλεις το launcher της επιλογής σου. sent from nexus 6 Οκ σ'ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Καλημέρα, σκέφτομαι να πάρω dual sim τη συσκευή αλλά θα ήθελα να γνωρίζω αν έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα όπως στο p8 lite 2017 με τις beta ROM στα unbranded. Ευχαριστώ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Χαμηλο sar εχει γιατι,το σκεφτεσε....?? http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/8469421f Μπραβοο ισως το πρωτο huawei που ειναι κατω του 1.0 αν το προσεξουν απο δω και μπρος σε οτι βγαζουν θα τα προτιμησει πιο πολυ ο κοσμος.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Τα υλικα του ειναι γυαλι μπρος πισω και μεταλλικο φρεϊμ ή στο πισω μερος ειναι πλαστικο που μοιαζει με γυαλι; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Μπραβοο ισως το πρωτο huawei που ειναι κατω του 1.0 αν το προσεξουν απο δω και μπρος σε οτι βγαζουν θα τα προτιμησει πιο πολυ ο κοσμος.:) το πρώτο huawei κάτω από 1.0;;;;:confused::confused::!::!: πρώτα κάνουμε έρευνα και μετά μιλάμε και βασικά τώρα τελευταία πολύ ασχολείστε με το σαρ όλα τα iphone έχουν στο θεό σαρ αλλά κανέναν δεν είδα να ασχολείται Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Κανεις για τα υλικα ρε παιδια;;;;; Απο τι ειναι κατασκευασμενο, εχω διαβαζασει διαφορα. Ολο γυαλι ή πλατη πλαστικη σαν γυαλι; Το φρειμ, ειναι μεταλλικο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriiskrm Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 συγκρινα ποιοτητα καμερας p9 lite με p10 lite και επαθα πλακα!! το καινουργιο πολυ καλυτερη καμερα σχεδον κρυσταλλινη!!! εκνω το 9 καπως θαμπη και τα χρωματα οχι ζωντανα σκεφτομαι να το παρω αλλα να πεσει κι αλλο η τιμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Όντως η κάμερα του p10 lite είναι πολύ καλή,και σε ελαφρώς δύσκολες συνθήκες τα καταφέρνει πολύ καλά. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανεις για τα υλικα ρε παιδια;;;;; Απο τι ειναι κατασκευασμενο, εχω διαβαζασει διαφορα. Ολο γυαλι ή πλατη πλαστικη σαν γυαλι; Το φρειμ, ειναι μεταλλικο;Μπρος πίσω γυαλί το φρειμ μεταλλικό! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesss Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Καλησπέρα παιδια. Είμαι ανάμεσα στο P9 lite ( 3gb , 16 gb, 200 ευρώ) και P10 lite (3gb , 16 gb, 250 ευρώ) και κοιτώντας τα χαρακτηριστικά τους και ψάχνοντας γενικότερα, ίσως καταλήγω στο P10 lite. ωστόσο θα ήμουν θετικός να κοιτάξω και κάποιο άλλο κινητό σε αυτά τα χρήματα περίπου. τι λέτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 (edited) Γίνεται να γίνει από μονόκαρτο δίκαρτο (dual sim)? Λάθος ερώτηση, όλα είναι δίκαρτα, το μόνο που παίζει είναι να είναι branded κλειδωμένο σε μονόκαρτο αλλά δεν ξέρω αν πωλούνται τέτοια στην Ελλάδα. Edited June 29, 2017 by harrispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 παιδιά από θέμα multitasking τι λέει το κινητό?σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή από ένα p9 lite 2gb ram που δεν κραταει ούτε 2 εφαρμογές ανοιχτες Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Λάθος ερώτηση, όλα είναι δίκαρτα, το μόνο που παίζει είναι να είναι branded κλειδωμένο σε μονόκαρτο αλλά δεν ξέρω αν πωλούνται τέτοια στην Ελλάδα. Εγώ έχω τετοιο(branded) αγορασμένο από κατάστημα Vodafone και είναι κλειδωμένο σε μια κάρτα! Πιστεύω κάποια στιγμή θα βγει οδηγός για να τα κάνουμε unbraded! Εχω την έκδοση με τα 3gb ram. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpat2001 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Έχει κάνεις εμπειρία για κανένα τζαμι προστασίας οθόνης που να μπαίνει σωστά? Ένα που αγόρασα από eBay έχει απαράδεκτα κενά στα πλάγια με αποτέλεσμα να κολλάει σκόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Όλα έτσι είναι γιατί έχει καμπυλότητα στις άκρες! Έχω πάρει 3 διαφορετικά,με το τελευταίο που ήρθε πριν δύο μέρες να είναι ακριβώς ίδιο σε διαστάσεις με τα άλλα που ειχα, και μιλάμε για nillkin amazing H+Pro. Πλέον όσα έχουν έτσι την οθόνη βγαίνουν μικρότερα τα tempered glass. Στο vernee Mars που είχα πριν είχα πάρει τζαμακι που ήταν από άκρη σε άκρη και δεν κολλούσαν η άκρες γύρω γύρω! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts