Jump to content

[S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα μπορουσες να την παραγγειλεις απο Ελλαδα!

https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn/m/12467/Nillkin.html?keyphrase=s8

Καμία σχέση! στην ελλάδα θέλουν 6,90 ο φθηνότερος + 3,5 μεταφορικά.

Ενώ απο το ΕΒΑΥ την πήρα 5,25 ευρώ τελική μαζί με ταχυδρομίο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Nilkin nature με τη screen protector;

http://www.ebay.co.uk/itm/For-Samsung-Galaxy-S8-Nillkin-Flexible-Thin-Soft-TPU-Cover-Fashion-Clear-Case/382045792178?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=650948910723&_trksid=p2055119.m1438.l2649

screen protector εχω της iqShiled case friendly. Το οποίο αν το βάλεις σωστά και το αφήσεις να στεργνώσει πάνω απο 12ωρες, ούτε που καταλαβαίνεις ότι υπάρχει.

Καμία σχέση! στην ελλάδα θέλουν 6,90 ο φθηνότερος + 3,5 μεταφορικά.

Ενώ απο το ΕΒΑΥ την πήρα 5,25 ευρώ τελική μαζί με ταχυδρομίο.

Αναλογα με την περιοχη που εισαι μπορει να εχει και κανενα καταστημα κοντα σου απο αυτα του σκρουτζ!!

Με την εννοια να μην περιμενεις ξερω εγω 1 μηνα να σου ερθει,αν παλι δεν εχεις θεμα με την αναμονη πολυ καλη η τιμη που την πηρες!

Την γνήσια ζελατίνα samsung γιατί δεν τη προτιμάτε ρε παιδιά; Σκέφτομαι να την πάρω αύριο που θα έρθει και το κινητό.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by GeorgeX21

Την γνήσια ζελατίνα samsung γιατί δεν τη προτιμάτε ρε παιδιά; Σκέφτομαι να την πάρω αύριο που θα έρθει και το κινητό.

Προσωπικά αυτή έχω από την πρώτη ώρα που έχω το κινητό. Η ζελατίνα της σαμμυς την θεωρώ πάρα πολύ καλή. Απλα δεν συνεργάζεται σχεδόν με καμια θήκη με εξαίρεση την γνήσια clear cover της Samsung την οποία συνδιαζω μαζι με την ζελατίνα.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Προσωπικά αυτή έχω από την πρώτη ώρα που έχω το κινητό. Η ζελατίνα της σαμμυς την θεωρώ πάρα πολύ καλή. Απλα δεν συνεργάζεται σχεδόν με καμια θήκη με εξαίρεση την γνήσια clear cover της Samsung την οποία συνδιαζω μαζι με την ζελατίνα.

Δυστυχώς μόνο με θήκες σαμυ κάνει, πήρα μια καλή spingen και μου σήκωσε τις γωνίες, την έβγαλα αμέσως και είμαι τυχερός που κόλλησαν ξανά.

Θα την συνδυάσω με την silicone cover της samsung οπότε δεν θα έχω πρόβλημα και από τα βίντεο που είδα σε youtube.

Παραγγειλα καταλαθος μια screenknight για το s8+ απο ebay ενω ηθελα για το απλο..

οποτε οταν παραλαβω θα αφησω ενα μηνυμα εδω μηπως την θελει καποιος

Edited by ssns

Ρε παιδιά η γνήσια silicone cover για το plus κάθεται με puro premium γυαλί; Το βρήκα στη Vodafone.

Tempered glass η εστω screen protector case friendly υλαρχει ? Αλλιως εχετε να προτεινεται καποιο σετ θηκη και προστασια οθονης μεχρι 30€?

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απο ελλαδα προτιμω για να τα παρω συντομα

nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Nilkin nature με τη screen protector;

με γνησια στης samsung και με την screenknight ταιριαζει τελεια

100% τσεκαρισμενο

Έριξα και μια παραγγελία 2 θήκες υπέρ λεπτές σε μπλε και μαύρο με συνολικη αξία 4.5 ευρώ.

http://www.ebay.com/itm/CAFELE-For-Samsung-Galaxy-S8-Plus-Shockproof-Ultra-thin-Soft-TPU-Case-Cover-Skin-/222511989121?var=&hash=item33cebf8181:m:mMeehYLo689O7GoenJdmc5Q

Θα φορεθούν πάνω από το skin που έχω έτσι να αλλάζω πιο εύκολα παράσταση :p

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Η γνήσια της Samy με spigen ;;

δυστυχώς όχι δε κάνει.

κοίτα μήπως σε βολεύει αυτή η λύση που βρήκα.

τουλάχιστον προς το παρόν και είναι καλή.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7264335#post7264335

Edited by kakos
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Έριξα και μια παραγγελία 2 θήκες υπέρ λεπτές σε μπλε και μαύρο με συνολικη αξία 4.5 ευρώ.

http://www.ebay.com/itm/CAFELE-For-Samsung-Galaxy-S8-Plus-Shockproof-Ultra-thin-Soft-TPU-Case-Cover-Skin-/222511989121?var=&hash=item33cebf8181:m:mMeehYLo689O7GoenJdmc5Q

Θα φορεθούν πάνω από το skin που έχω έτσι να αλλάζω πιο εύκολα παράσταση :p

Ποιο σκιν έβαλες; νομίζω έχεις το gray και εσυ, αν είναι εύκολο μια φωτο.

Θα πάρω και εγώ σίγουρα απλα να περάσει ο πρώτος έρωτας...

Πάνω από το Black Dragon skin θα το φορέσω(έχω ακόμα 2 διαφορετικών χρωμάτων και σχεδιασμού skin αλλά για να μην μπω σε φάση να ξεκόλλησω και κολλήσω εκ νέου για αυτό πήρα τα παραπανω από ebay)

d82fccca832a497d37e4d379e97a677e.jpg

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδια εμενα η screenknight ενω το μονο θεμα που υπηρχε ηταν το φαινομενο φλουδας πορτοκαλιου σημερα απο το πουθενα πεταξε την πανω δεξια ακρη και πηρε αερα.και τωρα δεν φαινεται καλα.μπορω να την βγαλω και νατην ξακολλησω? Γιατι εγινε αυτο τωρα...

Καλημέρα,

Έχει κανείς δοκιμάσει αυτή τη θήκη (ακόμα και για προηγούμενα μοντέλα); https://www.spigen.com/products/galaxy-s8-case-slim-armor-cs?variant=30615641409#review

Επειδή με ενδιαφέρει πάντα να κουβαλάω και την κάρτα θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο.

Καλησπέρα τι γνώμη έχετε για αυτή την θήκη σκέφτομαι να την αγοράσω επειδή έχει το διαχωριστικό ανάμεσα στην κάμερα και στο αποτύπωμα τι εμπειρία έχετε με ανάλογη θήκη που έχει διαχωριστικό βολεύει περισσότερο όταν χρησιμοποιείς τον αισθητήρα?

Samsung Galaxy S8 Plus Case Luxury Ultra Slim Armor

spacer.png

Καλησπέρα τι γνώμη έχετε για αυτή την θήκη σκέφτομαι να την αγοράσω επειδή έχει το διαχωριστικό ανάμεσα στην κάμερα και στο αποτύπωμα τι εμπειρία έχετε με ανάλογη θήκη που έχει διαχωριστικό βολεύει περισσότερο όταν χρησιμοποιείς τον αισθητήρα?

Samsung Galaxy S8 Plus Case Luxury Ultra Slim Armor

Προσωπικά έχω την,Nillkin Frosted Shield Hard Case με διαχωριστικό πίσω για την κάμερα και ναι πιστεύω ότι βοηθάει το διαχωριστικό να μην πέφτεις πάνω στην κάμερα...

Και η θήκη που βλέπεις μια χαρά μου φαίνεται...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Προσωπικά έχω την,Nillkin Frosted Shield Hard Case με διαχωριστικό πίσω για την κάμερα και ναι πιστεύω ότι βοηθάει το διαχωριστικό να μην πέφτεις πάνω στην κάμερα...

Και η θήκη που βλέπεις μια χαρά μου φαίνεται...

σε ευχαριστώ και εγώ αυτό πιστεύω ότι θα βοηθάει την παράγγειλα αλλα το κακό είναι ότι θα κάνει 1 μηνα

spacer.png

• The title was changed to [S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)