imbalanced Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Nilkin nature με τη screen protector; Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Θα μπορουσες να την παραγγειλεις απο Ελλαδα! https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn/m/12467/Nillkin.html?keyphrase=s8 Καμία σχέση! στην ελλάδα θέλουν 6,90 ο φθηνότερος + 3,5 μεταφορικά. Ενώ απο το ΕΒΑΥ την πήρα 5,25 ευρώ τελική μαζί με ταχυδρομίο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nilkin nature με τη screen protector; http://www.ebay.co.uk/itm/For-Samsung-Galaxy-S8-Nillkin-Flexible-Thin-Soft-TPU-Cover-Fashion-Clear-Case/382045792178?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=650948910723&_trksid=p2055119.m1438.l2649 screen protector εχω της iqShiled case friendly. Το οποίο αν το βάλεις σωστά και το αφήσεις να στεργνώσει πάνω απο 12ωρες, ούτε που καταλαβαίνεις ότι υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssns Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Καμία σχέση! στην ελλάδα θέλουν 6,90 ο φθηνότερος + 3,5 μεταφορικά. Ενώ απο το ΕΒΑΥ την πήρα 5,25 ευρώ τελική μαζί με ταχυδρομίο. Αναλογα με την περιοχη που εισαι μπορει να εχει και κανενα καταστημα κοντα σου απο αυτα του σκρουτζ!! Με την εννοια να μην περιμενεις ξερω εγω 1 μηνα να σου ερθει,αν παλι δεν εχεις θεμα με την αναμονη πολυ καλη η τιμη που την πηρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 (edited) Την γνήσια ζελατίνα samsung γιατί δεν τη προτιμάτε ρε παιδιά; Σκέφτομαι να την πάρω αύριο που θα έρθει και το κινητό. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 21, 2017 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Την γνήσια ζελατίνα samsung γιατί δεν τη προτιμάτε ρε παιδιά; Σκέφτομαι να την πάρω αύριο που θα έρθει και το κινητό. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσωπικά αυτή έχω από την πρώτη ώρα που έχω το κινητό. Η ζελατίνα της σαμμυς την θεωρώ πάρα πολύ καλή. Απλα δεν συνεργάζεται σχεδόν με καμια θήκη με εξαίρεση την γνήσια clear cover της Samsung την οποία συνδιαζω μαζι με την ζελατίνα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Προσωπικά αυτή έχω από την πρώτη ώρα που έχω το κινητό. Η ζελατίνα της σαμμυς την θεωρώ πάρα πολύ καλή. Απλα δεν συνεργάζεται σχεδόν με καμια θήκη με εξαίρεση την γνήσια clear cover της Samsung την οποία συνδιαζω μαζι με την ζελατίνα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς μόνο με θήκες σαμυ κάνει, πήρα μια καλή spingen και μου σήκωσε τις γωνίες, την έβγαλα αμέσως και είμαι τυχερός που κόλλησαν ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Προσωπικά αυτή έχω από την πρώτη ώρα που έχω το κινητό. Η ζελατίνα της σαμμυς την θεωρώ πάρα πολύ καλή. Απλα δεν συνεργάζεται σχεδόν με καμια θήκη με εξαίρεση την γνήσια clear cover της Samsung την οποία συνδιαζω μαζι με την ζελατίνα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα την συνδυάσω με την silicone cover της samsung οπότε δεν θα έχω πρόβλημα και από τα βίντεο που είδα σε youtube. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssns Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 (edited) Παραγγειλα καταλαθος μια screenknight για το s8+ απο ebay ενω ηθελα για το απλο.. οποτε οταν παραλαβω θα αφησω ενα μηνυμα εδω μηπως την θελει καποιος Edited July 22, 2017 by ssns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Ρε παιδιά η γνήσια silicone cover για το plus κάθεται με puro premium γυαλί; Το βρήκα στη Vodafone. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Tempered glass η εστω screen protector case friendly υλαρχει ? Αλλιως εχετε να προτεινεται καποιο σετ θηκη και προστασια οθονης μεχρι 30€? ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο ελλαδα προτιμω για να τα παρω συντομα Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Nilkin nature με τη screen protector; με γνησια στης samsung και με την screenknight ταιριαζει τελεια 100% τσεκαρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Η γνήσια της Samy με spigen ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Έριξα και μια παραγγελία 2 θήκες υπέρ λεπτές σε μπλε και μαύρο με συνολικη αξία 4.5 ευρώ. http://www.ebay.com/itm/CAFELE-For-Samsung-Galaxy-S8-Plus-Shockproof-Ultra-thin-Soft-TPU-Case-Cover-Skin-/222511989121?var=&hash=item33cebf8181:m:mMeehYLo689O7GoenJdmc5Q Θα φορεθούν πάνω από το skin που έχω έτσι να αλλάζω πιο εύκολα παράσταση :p Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 (edited) Η γνήσια της Samy με spigen ;; δυστυχώς όχι δε κάνει. κοίτα μήπως σε βολεύει αυτή η λύση που βρήκα. τουλάχιστον προς το παρόν και είναι καλή. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7264335#post7264335 Edited July 23, 2017 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Έριξα και μια παραγγελία 2 θήκες υπέρ λεπτές σε μπλε και μαύρο με συνολικη αξία 4.5 ευρώ. http://www.ebay.com/itm/CAFELE-For-Samsung-Galaxy-S8-Plus-Shockproof-Ultra-thin-Soft-TPU-Case-Cover-Skin-/222511989121?var=&hash=item33cebf8181:m:mMeehYLo689O7GoenJdmc5Q Θα φορεθούν πάνω από το skin που έχω έτσι να αλλάζω πιο εύκολα παράσταση :p Sent from my iPad using Tapatalk Ποιο σκιν έβαλες; νομίζω έχεις το gray και εσυ, αν είναι εύκολο μια φωτο. Θα πάρω και εγώ σίγουρα απλα να περάσει ο πρώτος έρωτας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 (edited) Πάνω από το Black Dragon skin θα το φορέσω(έχω ακόμα 2 διαφορετικών χρωμάτων και σχεδιασμού skin αλλά για να μην μπω σε φάση να ξεκόλλησω και κολλήσω εκ νέου για αυτό πήρα τα παραπανω από ebay) Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 23, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 ωραιος εξαιρετικο φαινεται, το εχω στο ματι καιρο το dragon skin οπως και το marble white Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Ξέρει κάποιος ποια μεμβράνη προσαρμοζεται με την spigen Thin Fit ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Παιδια εμενα η screenknight ενω το μονο θεμα που υπηρχε ηταν το φαινομενο φλουδας πορτοκαλιου σημερα απο το πουθενα πεταξε την πανω δεξια ακρη και πηρε αερα.και τωρα δεν φαινεται καλα.μπορω να την βγαλω και νατην ξακολλησω? Γιατι εγινε αυτο τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpintes Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλημέρα, Έχει κανείς δοκιμάσει αυτή τη θήκη (ακόμα και για προηγούμενα μοντέλα); https://www.spigen.com/products/galaxy-s8-case-slim-armor-cs?variant=30615641409#review Επειδή με ενδιαφέρει πάντα να κουβαλάω και την κάρτα θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Καλησπέρα τι γνώμη έχετε για αυτή την θήκη σκέφτομαι να την αγοράσω επειδή έχει το διαχωριστικό ανάμεσα στην κάμερα και στο αποτύπωμα τι εμπειρία έχετε με ανάλογη θήκη που έχει διαχωριστικό βολεύει περισσότερο όταν χρησιμοποιείς τον αισθητήρα? Samsung Galaxy S8 Plus Case Luxury Ultra Slim Armor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Μεμβράνη για spigen thin fit;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Καλησπέρα τι γνώμη έχετε για αυτή την θήκη σκέφτομαι να την αγοράσω επειδή έχει το διαχωριστικό ανάμεσα στην κάμερα και στο αποτύπωμα τι εμπειρία έχετε με ανάλογη θήκη που έχει διαχωριστικό βολεύει περισσότερο όταν χρησιμοποιείς τον αισθητήρα? Samsung Galaxy S8 Plus Case Luxury Ultra Slim Armor Προσωπικά έχω την,Nillkin Frosted Shield Hard Case με διαχωριστικό πίσω για την κάμερα και ναι πιστεύω ότι βοηθάει το διαχωριστικό να μην πέφτεις πάνω στην κάμερα... Και η θήκη που βλέπεις μια χαρά μου φαίνεται... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Προσωπικά έχω την,Nillkin Frosted Shield Hard Case με διαχωριστικό πίσω για την κάμερα και ναι πιστεύω ότι βοηθάει το διαχωριστικό να μην πέφτεις πάνω στην κάμερα... Και η θήκη που βλέπεις μια χαρά μου φαίνεται... σε ευχαριστώ και εγώ αυτό πιστεύω ότι θα βοηθάει την παράγγειλα αλλα το κακό είναι ότι θα κάνει 1 μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Μεμβράνη για spigen thin fit;; εγω εχω βαλει την screennight. εκατσε μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts