Galaxias21 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Γεια σας παίδες κάτοχος και γω εδώ και πέντε μέρες του s8 και για να αποφύγω τυχών μπλεξίματα με ζελατινεσ και τζαμακια του βαλα την uag metropolis. Ειναι φοβερή έχει πολύ ωραία αίσθηση και προστατεύει το κινητό πλήρως. Όμως θέλω να πάρω και την tough armor spigen για το σταντακι που έχει. Μπορείτε να μου πείτε πια ζελατινα ταιριάζει. Σε ένα κατάστημα στη γειτονιά μου, μου παν ότι είναι δύσκολη θήκη και ούτε τισ spigen κάνουν. Αν κάποιος ξέρει κάτι ας με ενημερώσει ευχαριστω. Πάντως είναι πανέμορφο και κινητάρα το ατιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 (edited) Pure glass case fit από την Vodafone στα 25€. Ξήλωσα την screenknight και πέρασα αυτό. Στην αφή είναι τέλειο χωρίς rainbow effect παρόλο που κολλάει μόνο περιμετρικά. Βέβαια φαίνεται σε κάποια σημεία η κόλλα αλλά οκ. Δείτε τις φωτογραφίες και σχολιάστε. Η θήκη είναι η spigen rugged armor. Ελπίζω μόνο να μην πάρει σκόνη μέσα αλλά δεν νομίζω γιατί έχει κόλλα και στα πλαϊνά. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 29, 2017 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Pure glass case fit από την Vodafone στα 25€. Ξήλωσα την screenknight και πέρασα αυτό. Στην αφή είναι τέλειο χωρίς rainbow effect παρόλο που κολλάει μόνο περιμετρικά. Βέβαια φαίνεται σε κάποια σημεία η κόλλα αλλά οκ. Δείτε τις φωτογραφίες και σχολιάστε. Η θήκη είναι η spigen rugged armor. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε μου αρέσει που στις πλευρές κάνει κάτι σαν ημιδιάφανο κενό (το είχα και εγώ σε άλλα glasses που δοκίμασα). Εκεί θα αρχίσει να γεμίζει και με σκόνη και μικρές τρίχες και μετά θα θέλεις να το πετάξεις. Εγώ τώρα φοράω την υγρή μεμβράνη από MediaMarkt (πολύ ευχαριστημένος), αλλά περιμένω από Αμερική και τα καινούρια γυαλιά της Spigen (έχω παραγγείλει 2). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Δε μου αρέσει που στις πλευρές κάνει κάτι σαν ημιδιάφανο κενό (το είχα και εγώ σε άλλα glasses που δοκίμασα). Εκεί θα αρχίσει να γεμίζει και με σκόνη και μικρές τρίχες και μετά θα θέλεις να το πετάξεις. Εγώ τώρα φοράω την υγρή μεμβράνη από MediaMarkt (πολύ ευχαριστημένος), αλλά περιμένω από Αμερική και τα καινούρια γυαλιά της Spigen (έχω παραγγείλει 2).Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά ψιλοσυμβιβάστηκα. Όσο κρατήσει. Έχω καβατζα άλλη μια screenknight. Πρέπει να βρούμε γυαλί που να κάθεται καλά σε normal τιμή βέβαια. Γιατί και το whitestone των 50€ διαβάζω στο xda ότι δεν κάθεται σε όλους με την μια. Κι αν δεν κάτσει έχεις πετάξει 50€. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Έχει κάποιος την πλαστική θήκη clear view μαύρου χρώματος σε ασημί s8/s8+ να μου πει πως φαίνεται και αν κάθεται καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Πήρα την θήκη σιλικόνης της Samsung και μου αρέσει πολύ. Μου φαίνεται πολύ καλή. Δεν ξέρω αν συνεργάζεται με κάποιο τζάμι (για την ώρα το έχω γυμνό). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Την έχω και εγώ. Ευχαριστημένος είμαι αλλά θα ήθελα περισσότερα χρώματα και να ήταν καλυμμένο το κάτω μέρος. Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Την έχω και εγώ. Ευχαριστημένος είμαι αλλά θα ήθελα περισσότερα χρώματα και να ήταν καλυμμένο το κάτω μέρος. Τι εννοείς καλυμμένο το κάτω μέρος? Αφού είναι. Μιλάμε για την ίδια? http://s7d2.scene7.com/is/image/SamsungUS/EF-PG950T_002_Back_Dark-Gray?$product-details-jpg$ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Από τις καλύτερες και σε ποιότητα και ομορφιά. Ναι από κάτω είναι ανοιχτή στην θύρα φόρτισης, ηχείο και Jack. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) Για την ίδια μιλάμε. Αυτό που ανέφερε ο GeorgeX21. Θα προτιμούσα για μεγαλύτερη προστασία να ήταν κλειστή. Αυτός είναι και ο λόγος που ψάχνω να βρω άλλη θήκη... Edited August 30, 2017 by LordArthas Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 ξερει τι κανει η samsung και απο κατω την θηκη την εχει κενη...στην δικια μου την spigen ο ανταπτορας otg δεν μπαινει και πρεπει να βγει η θηκη σε αλλες δεν ξερω τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 ξερει τι κανει η samsung και απο κατω την θηκη την εχει κενη...στην δικια μου την spigen ο ανταπτορας otg δεν μπαινει και πρεπει να βγει η θηκη σε αλλες δεν ξερω τι γινεταιΔεν είχα σκεφτεί για τον αντάπτορα. Και πάλι όμως από το να είναι έτσι εκτεθειμένο θα προτιμούσα να αγόραζα ένα καλώδιο παραπάνω... Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Δεν είχα σκεφτεί για τον αντάπτορα. Και πάλι όμως από το να είναι έτσι εκτεθειμένο θα προτιμούσα να αγόραζα ένα καλώδιο παραπάνω...και εγω αυτο θα ηθελα να μην υπηρχε κενο αλλα η σαμ παντα ετσι σχεδιαζει τις θηκες μινιμαλιστικα για καλυτερη και ποιο ευκολη λειτουργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 και εγω αυτο θα ηθελα να μην υπηρχε κενο αλλα η σαμ παντα ετσι σχεδιαζει τις θηκες μινιμαλιστικα για καλυτερη και ποιο ευκολη λειτουργιαΘυμάμαι ότι και της Apple για το iPhone έτσι ανοιχτές ήταν κάτω... Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Σε samsung και apple (νομίζω και LG, αν δεν κάνω λαθος) είναι ανοιχτές από κάτω, για άμεση πρόσβαση στα ports, και για να έχει ελεύθερο το ηχείο και το μικρόφωνο. Λάθος δεν είναι, αλλά δεν έχεις 100% κάλυψη έτσι.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Παιδια για βαση για αυτοκινητο τι χρησιμοποιειτε? Ειδα αυτη και μαρεσει https://www.skroutz.gr/s/6690742/Samsung-Universal-Smartphone-Vehicle-Dock-4-0-5-7.html αλλα με προβληματιζει λιγο που λεει μεχρι 5.7 ιντσες μηπως δεν κανει για το s8 plus? Εχετε καποια αλλη να προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ξανα επανερχομαι στο θεμα ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ καποιος δοκιμασε ειτε το καινουργιο τζαμι της SPIGEN, ειτε της NILKIN. Ολοι στη ζελατινα ρε αδερφια? :D Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ξανα επανερχομαι στο θεμα ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ καποιος δοκιμασε ειτε το καινουργιο τζαμι της SPIGEN, ειτε της NILKIN. Ολοι στη ζελατινα ρε αδερφια? :D Είχα τη μεμβράνη της Spigen αλλά χάλαγε λίγο τα χρώματα & όσο να ναι φαινόταν. Επειδή πήρα τη συσκευή για να την ευχαριστιέμαι στο φουλ, την έβγαλα. Δεν ασχολούμαι ξανά. Του φοράω μία θήκη armor Spigen & το απολαμβάνω! :) Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Είχα τη μεμβράνη της Spigen αλλά χάλαγε λίγο τα χρώματα & όσο να ναι φαινόταν. Επειδή πήρα τη συσκευή για να την ευχαριστιέμαι στο φουλ, την έβγαλα. Δεν ξαναασχολούμε. Του φοράω μία θήκη armor Spigen & το απολαμβάνω! :) Μαζι σου κι εγω φιλε. Ομως δεν αντεχω να πεταω το κινητο μου στο τσαντακι και να κανω γρατσουνιες απο κλειδια κλπ. Γι'αυτο ψαχνω κανενα τζαμακι. Οκ ξερω πως δεν παιζουν αξιολογες περιπτωσεις για edge κινητα, ομως σε καποια βιντεο τουλαχιστον της Spigen και της Nilkin φαινονται αρκετα καλα παροτι ειναι glass και οχι ζελατινες. Γι'αυτο ρωταω μπας και εχει καποιος την εμπειρια να πας πει. Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 παιδια τα εχουμε πει οτι τζαμακι και να βαλεται πεταμενα λεφτα ειναι και 2 ευρω να εχει πεταμενα τα 2 ευρω θα ειναι αν θελεται τζαμι καλο και σωστο που να εχει κολλα σε ολη την οθονη και οχι μονο περιμετρικα που ειναι ολα μια ειναι η λυση το whitestone αλλα εχει και ενα 50 αρικο ,αλλιως ζελατινα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Παιδια για βαση για αυτοκινητο τι χρησιμοποιειτε? Ειδα αυτη και μαρεσει https://www.skroutz.gr/s/6690742/Samsung-Universal-Smartphone-Vehicle-Dock-4-0-5-7.html αλλα με προβληματιζει λιγο που λεει μεχρι 5.7 ιντσες μηπως δεν κανει για το s8 plus? Εχετε καποια αλλη να προτεινετε? την πηρα τελικα καλη ειναι χωραει το κινητο απλα δεν το σφιγγει παρα πολυ καλα μαλλον λογο του curved πλαισιου, αλλα δεν ειναι προβλημα δεν πεφτει. απο μια αλλη που ειχα πολυ πιο ποιοτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 ωραία γόμα.... τι λετε για δεύτερη μαζι με liquid air http://plusmobi.net/Θηκη-Spigen-SGP-LIQUID-CRYSTAL-για-Galaxy-S8-PLUS-ΔΙΑΦΑΝΗ-clear-case-thiki-theke-MAYPO-571CS21665-ΜΑΥΡΟ-ΜΑΥΡΟ-BLACK?search=s8%20plus%20spigen Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 ωραία γόμα.... τι λετε για δεύτερη μαζι με liquid air http://plusmobi.net/Θηκη-Spigen-SGP-LIQUID-CRYSTAL-για-Galaxy-S8-PLUS-ΔΙΑΦΑΝΗ-clear-case-thiki-theke-MAYPO-571CS21665-ΜΑΥΡΟ-ΜΑΥΡΟ-BLACK?search=s8%20plus%20spigenαψογη..και εγω αυτην σκεφτομουν για δευτερη και το μαγαζι πολυ καλο και το παλλικαρι εξυπηρετικο εχει σχεδον τα παντα απο θηκες και τζαμια εχω ψωνισει αρκετες φορες απο εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 αψογη..και εγω αυτην σκεφτομουν για δευτερη και το μαγαζι πολυ καλο και το παλλικαρι εξυπηρετικο εχει σχεδον τα παντα απο θηκες και τζαμια εχω ψωνισει αρκετες φορες απο εκειείναι πολύ καλές τέτοιου τύπου κολλάνε στο χέρι!!! Όντως πολυ εξυπηρετικος ο φίλος ειναι γειτονιά εδω στα πάτρια εδάφη κ παω την τσιμπαω κατευθείαν. ... είδη πήρα κ spigen neo flex απο τον ίδιο πολυ καλή!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 είναι πολύ καλές τέτοιου τύπου κολλάνε στο χέρι!!! Όντως πολυ εξυπηρετικος ο φίλος ειναι γειτονιά εδω στα πάτρια εδάφη κ παω την τσιμπαω κατευθείαν. ... είδη πήρα κ spigen neo flex απο τον ίδιο πολυ καλή!!!!και εμενα παντα εκπτωση μου κανει το κακο ειναι οτι πολλες φορες ειναι στην γυρα αλλα ερχεται γρηγορα οταν την παρεις πες εντυπωσεις γιατι με ενδιαφερει και εμενα η θηκη η neo hubrid καλη χρυση αλλα δεν ξερω λιγο κουμουτσα μου φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts