Jump to content

[S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεκτό. Απλά εμένα δεν μου το πετάει ούτε ένα χιλιοστό. Το απόγευμα θα ανεβάσω κ καμία φωτογραφία

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για να υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις , λογικά θα παίζουμε με χιλιοστά. Πάντως και εγώ είμαι (και ήμουν) λίγο επιφυλακτικός καθώς αν κάθεται η θήκη θα είναι πολύ οριακά. Την παρήγγειλα όπως και να έχει από περιέργεια και ενημερώνω αύριο για τα δικά μου αποτελέσματα. Edited by panosf

Καλημέρα. Εχω ενα πρόβλημα με το s8+ μου δίχνει συνέχεια ότι συνδέεται κι αποσυνδέεται από το Wi-Fi. Είναι κάποια ρύθμιση που αλλάζει?

Ειδικά άμα ανοίξω την οθόνη καποιες φορες μου δίχνει ότι επανασυνδεέται.

Τελικά έβαλα την αυθεντική προστασία της Samsung, η οποία έκατσε ψιλοκαλά και τη συνδύασα με την αυθεντική δερμάτινη θήκη. Προς το παρόν δεν την έχεθ πετάξει αλλά δεν θα το ρισκάρω να βάλω μη samsung θήκη.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Η αυθεντική δερμάτινη θήκη ποια είναι;

Για να υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις , λογικά θα παίζουμε με χιλιοστά. Πάντως και εγώ είμαι (και ήμουν) λίγο επιφυλακτικός καθώς αν κάθεται η θήκη θα είναι πολύ οριακά. Την παρήγγειλα όπως και να έχει από περιέργεια και ενημερώνω αύριο για τα δικά μου αποτελέσματα.

Παρέλαβα σήμερα την nillkin nature. Όπως το φανταζόμουν τελικά....παίζουμε με χιλιοστά του χιλιοστού. Με πολύ προσοχή ίσως την γλυτώσει κάποιος και παραμείνει το screen protector στην θέση του. Απλά λόγω ευκαμψίας της θήκης, με ένα δυνατότερο πιάσιμο θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να παίρνει αέρα το screen protector από τα πλάγια .

Προσωπικά δεν θα πρότεινα τον συνδυασμό nillkin nature+original screen protector. Από εκεί και πέρα η θήκη παρέχει καλή προστασία και τα χωρίσματα στην κάμερα βοηθάνε πάρα πολύ για να πηγαίνει το χέρι κατευθείαν στον αισθητήρα του δαχτυλικού. Όπως και στις περισσότερες θήκες σιλικόνης οι δαχτυλιές φαίνονται αρκετά στην πλάτη, ειδικά στο μαύρο. Αισθητικά να είμαι ειλικρινής προτιμώ την αυθεντική clear view θήκη της Samsung όπου δεν υπάρχει και κανένας κίνδυνος για το screen protector. Εκεί βέβαια η προστασία από πτώση είναι πολύ μικρότερη έως μηδαμινή. Ο καθένας τα ζυγίζει ανάλογα με την χρήση που κάνει και αποφασίζει.

Edited by panosf

Τελικά εχθές αγόρασα την SPIGEN SGP TOUGH ARMOR GUNMETAL

https://spaceboy.io/store/spigen-tough-armor-565cs21641-samsung-galaxy-s8-case-gunmetal/

γνωρίζει κάποιος μια πολύ καλή μεμβράνη προστασίας, που να μην επηρεάζει την ποιότητα της εικόνας στην οθόνη

και να μη ξεκολλάει που να είναι συμβατή με τη θήκη που αγόρασα;

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Καινούργιος στην παρέα. Χωρίς να διαβάσω ιδιαίτερα το forum, έβαλα την αυθεντική ζελατίνα της Samsung και την Samsung Back Cover clear black.

Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Ιδιαίτερα φτηνό το σύνολο. (6 ευρώ η ζελατίνα και 15 η θήκη)

Η τοποθέτηση έγινε απο το μαγικό χέρι του Νίκου στο Mobile Extreme στο Αιγάλεω.

Ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους και η θήκη σχεδόν δε φαίνεται. Οχι ότι καλύτερο για καμμιά πτώση.... Αλλά δε θα μπορούσα να έχω θήκη που κρύβει τις γραμμές το κινητού.

Edited by apkor

παιδια μου στειλαν καταλαθος την spigen thin fit https://www.spigen.com/collections/galaxy-s8-plus/products/galaxy-s8-plus-case-thin-fit?variant=32442581121

αντι την liquid air που παραγγειλα https://www.spigen.com/collections/galaxy-s8-plus/products/galaxy-s8-plus-case-liquid-air

και επειδη περασαν μερες μεχρι να ανοιξω το πακετο (σημερα το ειδα) αν ενδιαφερεται καποιος να την ανταλλαξουμε για να μην τρεχω στειλε πισω κτλπ. ας ειναι και με ελαχιστη χρηση h liquid air δεν με ενοχλει.

θενκς

Για όποιον ενδιαφέρεται για καλο type c σε τιμή χωμα είναι σε προσφορά αυτό στα 2.65 ευρώ

Το εχω ψαξει αρκετά είναι πολυ καλη εταιρεία και το καλώδιο δεν είναι μουφα.

https://m.banggood.com/BlitzWolf-BW-TC1-3A-USB-Type-C-Braided-Charging-Data-Cable-3_33ft1m-With-Magic-Tape-Strap-p-1118457.html?rmmds=orderdetail

τα προιοντα της blitzwolf ειναι εξαιρετικα..για την τιμη τους....εχω καλωδια υsb ...και φορτιστη....εδω και καιρο....

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Για όποιον ενδιαφέρεται για καλο type c σε τιμή χωμα είναι σε προσφορά αυτό στα 2.65 ευρώ

Το εχω ψαξει αρκετά είναι πολυ καλη εταιρεία και το καλώδιο δεν είναι μουφα.

https://m.banggood.com/BlitzWolf-BW-TC1-3A-USB-Type-C-Braided-Charging-Data-Cable-3_33ft1m-With-Magic-Tape-Strap-p-1118457.html?rmmds=orderdetail

αρχικά σ ευχαριστώ.

το παρήγγειλα και ελπίζω να είναι καλό.

τουλάχιστον αυτό λένε όλες οι κριτικές.

πριν δυο εβδομάδες αγόρασα αυτό το HUAWEI http://www.e-shop.gr/huawei-honor-usb-type-a-to-type-c-and-micro-usb-data-cable-15m-white-bulk-p-TEL.040478

στα 4,9 αλλά είναι ακατάλληλο, τουλάχιστον για φόρτιση βύσματος type c.

το είχα συνδεδεμένο με το galaxy s8 και ταυτόχρονα λειτουργούσα το κινητό.

αυτό αντί να φορτίζει έστω και αργά, η μπαταρία άδειαζε.

Edited by kakos
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

αρχικά σ ευχαριστώ.

το παρήγγειλα και ελπίζω να είναι καλό.

τουλάχιστον αυτό λένε όλες οι κριτικές.

πριν δυο εβδομάδες αγόρασα αυτό το HUAWEI http://www.e-shop.gr/huawei-honor-usb-type-a-to-type-c-and-micro-usb-data-cable-15m-white-bulk-p-TEL.040478

στα 4,9 αλλά είναι ακατάλληλο, τουλάχιστον για φόρτιση βύσματος type c.

το είχα συνδεδεμένο με το galaxy s8 και ταυτόχρονα λειτουργούσα το κινητό.

αυτό αντί να φορτίζει έστω και αργά, η μπαταρία άδειαζε.

Τίποτα για αυτό είμαστε εδώ.

Απο σχόλια και κριτικές φαίνεται να είναι πολύ καλο θα δούμε.

Τίποτα για αυτό είμαστε εδώ.

Απο σχόλια και κριτικές φαίνεται να είναι πολύ καλο θα δούμε.

Έχω τρία και φορτίζουν κανονικά το κινητό με fast charging.

مفاجأة

Εγώ πήρα από Ελλάδα USB Type C, με το οποίο φορτίζω κανονικά, και backup στο smart switch κάνω και τα update επίσης απροβλημάτιστα...με 3€! Πείτε μου αν μπορώ να πω το μαγαζί, μην έχω θέμα ότι διαφημίζω....

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άρχισα να το σκέφτομαι λίγο πιο σοβαρά.

http://www.mobilefun.co.uk/whitestone-dome-glass-galaxy-s8-plus-full-cover-screen-protector-p63747.htm

Το μόνο που φοβάμαι, όπως έχω διαβάσει σε κάποια σχόλια είναι να μην πάει η κόλλα στο ακουστικό ή κάπου αλλού που δεν πρέπει..

Το έχει κανένας από εδώ?

kountouraN

Καταπληκτικό ότι καλύτερο έχω βάλει σε τζαμακι αξίζει τα χρήματα μέχρι λεπτό..εαν θέλεις διάβασε προηγούμενα ποστ μου

Εγώ πήρα από Ελλάδα USB Type C, με το οποίο φορτίζω κανονικά, και backup στο smart switch κάνω και τα update επίσης απροβλημάτιστα...με 3€! Πείτε μου αν μπορώ να πω το μαγαζί, μην έχω θέμα ότι διαφημίζω....

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για πες μας !!!!

Άρχισα να το σκέφτομαι λίγο πιο σοβαρά.

http://www.mobilefun.co.uk/whitestone-dome-glass-galaxy-s8-plus-full-cover-screen-protector-p63747.htm

Το μόνο που φοβάμαι, όπως έχω διαβάσει σε κάποια σχόλια είναι να μην πάει η κόλλα στο ακουστικό ή κάπου αλλού που δεν πρέπει..

Το έχει κανένας από εδώ?

Εδώ.

Είναι άψογο σε αφη και δεν επιρρεαζει χρώματα. Θέλει η επιφάνεια που θα κάνεις την εγκατάσταση να είναι επίπεδη και να μην έχει σκόνες και να είσαι προσεκτικός αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του video.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Καταπληκτικό ότι καλύτερο έχω βάλει σε τζαμακι αξίζει τα χρήματα μέχρι λεπτό..εαν θέλεις διάβασε προηγούμενα ποστ μου

Ευχαριστώ.

Εδώ.

Είναι άψογο σε αφη και δεν επιρρεαζει χρώματα. Θέλει η επιφάνεια που θα κάνεις την εγκατάσταση να είναι επίπεδη και να μην έχει σκόνες και να είσαι προσεκτικός αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του video.

Ευχαριστώ επίσης.

Επίπεδη και ίσια με το μάτι, πχ ένα τραπέζι γραφείο.?

Με θήκες spigen Rugged Armor, liquid Air, neo hybrid συνεργάζεται καλά έτσι?

Για την ώρα έχω βολευτεί με την μεμβράνη ScreenKnight αλλά άλλη χάρη το tempered.

Το σωστό, δηλαδή που κολλάει σε ολόκληρη την οθόνη και όχι μόνο περιμετρικά..

Βέβαια ακόμα και με την έκπτωση πολλά τα €.

Αλλά σκέφτομαι ότι έχω δώσει αν όχι περισσότερα τουλάχιστον τα ίδια για μεμβρανες στο s8+.

Και αν θυμηθώ και το παρελθόν με το s7 edge, ένα ακόμα s7 edge αγόραζα με τις δοκιμές..

Είμαι λίγο πριν την παραγγελία λοιπόν, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει 100%.

kountouraN

Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ επίσης.

Επίπεδη και ίσια με το μάτι, πχ ένα τραπέζι γραφείο.?

Με θήκες spigen Rugged Armor, liquid Air, neo hybrid συνεργάζεται καλά έτσι?

Για την ώρα έχω βολευτεί με την μεμβράνη ScreenKnight αλλά άλλη χάρη το tempered.

Το σωστό, δηλαδή που κολλάει σε ολόκληρη την οθόνη και όχι μόνο περιμετρικά..

Βέβαια ακόμα και με την έκπτωση πολλά τα €.

Αλλά σκέφτομαι ότι έχω δώσει αν όχι περισσότερα τουλάχιστον τα ίδια για μεμβρανες στο s8+.

Και αν θυμηθώ και το παρελθόν με το s7 edge, ένα ακόμα s7 edge αγόραζα με τις δοκιμές..

Είμαι λίγο πριν την παραγγελία λοιπόν, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει 100%.

Έχω Alcantara οπότε για αυτό δεν ξέρω. Με την Alcantara παίζει άψογα.

Για το άλλο που ρωτάς ναι ένα σωστό επίπεδο τραπέζι μια χαρά ειναι.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

• The title was changed to [S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)