stefanosstef Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το κινητό, το πήρα και στον πατέρα μου, απροβλημάτιστο και γερό μέχρι στιγμής.Τα μόνα προβλήματα προέκυψαν όταν φλάσαρα την ελληνική rom, bugs στον browser, στο facebook και αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Οκ ευχαριστώ μάλλον με την κάλυψη από τη cosmote είναι το θέμα Α πες ότι έχεις cosmote. Στείλε "4G" στο 1333. Δεν είναι ενεργό by default το 4G σίγουρα στα καρτοκινητά τουλάχιστον. Και φυσικά πρέπει να έχεις νέα SIM που υποστηρίζει 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nixk Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Α πες ότι έχεις cosmote. Στείλε "4G" στο 1333. Δεν είναι ενεργό by default το 4G σίγουρα στα καρτοκινητά τουλάχιστον. Και φυσικά πρέπει να έχεις νέα SIM που υποστηρίζει 4G. Ευχαριστώ φίλε αυτό ήταν τελικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Γεια σας, σκέπτομαι να το αγοράσω για την σύζυγο, απλούστατη χρήση, τηλέφωνο, sms, καμιά φωτογραφία, ραδιόφωνο. Ίσως στο μέλλον και λίγο internet. Με ενδιαφέρει η ευκολία χρήσης (είναι τεχνοφοβική), η απλότητα στο μενού και η διάρκεια της μπαταρίας. Σημειωτέον ότι μέχρι τώρα χρησιμοποιεί "κουμπάτο" κινητό. Επίσης η ευκρινής οθόνη και ο καθαρός ήχος. Α, ξέχασα, ραδιόφωνο έχει; Προβληματίζομαι ανάμεσα στο 4x και το P9 lite mini επειδή είμαι εξοικειωμένος με το δικό μου Huawei, όμως η μικρότερη μπαταρία και μνήμη του δεύτερου ίσως είναι πρόβλημα. Επίσης ο 4πύρηνος επεξεργαστής, συγκρινόμενος με τον 8πύρηνο του 4Χ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις γνώμες/προτάσεις σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Γεια σας, σκέπτομαι να το αγοράσω για την σύζυγο, απλούστατη χρήση, τηλέφωνο, sms, καμιά φωτογραφία, ραδιόφωνο. Ίσως στο μέλλον και λίγο internet. Με ενδιαφέρει η ευκολία χρήσης (είναι τεχνοφοβική), η απλότητα στο μενού και η διάρκεια της μπαταρίας. Σημειωτέον ότι μέχρι τώρα χρησιμοποιεί "κουμπάτο" κινητό. Επίσης η ευκρινής οθόνη και ο καθαρός ήχος. Α, ξέχασα, ραδιόφωνο έχει; Προβληματίζομαι ανάμεσα στο 4x και το P9 lite mini επειδή είμαι εξοικειωμένος με το δικό μου Huawei, όμως η μικρότερη μπαταρία και μνήμη του δεύτερου ίσως είναι πρόβλημα. Επίσης ο 4πύρηνος επεξεργαστής, συγκρινόμενος με τον 8πύρηνο του 4Χ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις γνώμες/προτάσεις σας... μια χαρά θα την καλύψει το 4X σε όλα όσα αναφέρεις, ειδικά αν μέτρο σύγκρισης έχει κουμπάτο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiakomo Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας μετά την αναβάθμιση σε Miui9! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 (edited) καλησπερα παιδια, φοραω την official stable 9 και δε δουλευει το wifi hotspot. Ενω εχω ιντερνετ στο κινητο δε δουλευει το τεθεριγκ,εχει δοκιμασει αλλος με vodafone ειμαι Edited December 2, 2017 by casabel Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Δουλεύει κανονικά σε εμένα με 9.1.1.0. Μόλις το δοκίμασα ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 γεια σας παιδια.εχθες αγορασαμε αυτο το κινητο,και ειδα οτι οταν τραβας φωτογραφια με φλας η φωτογραφια ειναι κιτρινη,ενω χωρις φλας ειναι ενταξει,παρακαλω καποιος αν μπορει να βοηθησει,ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 (edited) γεια σας παιδια.εχθες αγορασαμε αυτο το κινητο,και ειδα οτι οταν τραβας φωτογραφια με φλας η φωτογραφια ειναι κιτρινη,ενω χωρις φλας ειναι ενταξει,παρακαλω καποιος αν μπορει να βοηθησει,ευχαριστω. Η θήκη σου είναι διαφανής; Αν ναι βγάλτην, αυτή φταίει. Edited December 3, 2017 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Η θήκη σου είναι διαφανής; Αν ναι βγάλτην, αυτή φταίει. και χωρις θηκη το ιδιο κανει δεν ξερω τι συμβαινει τι φταει το φλας το λογισμικο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 και χωρις θηκη το ιδιο κανει δεν ξερω τι συμβαινει τι φταει το φλας το λογισμικο του Τίποτα δεν φταίει. Έτσι είναι. Απλά μην τραβάς με φλας εφόσον δεν χρειάζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Καλησπέρα σας. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να εκμεταλλευτώ την λειτουργία καρουζέλ ταπετσαρίας στην οθόνη κλειδώματος, αλλά με δικές μου φωτογραφίες; Οχι με τις τυχαίες που κατεβάζει αυτόματα. Σας ευχαριστώ. Δεν γνωρίζει κανείς; Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Δουλεύει κανονικά σε εμένα με 9.1.1.0. Μόλις το δοκίμασα ξανά.εισαι με Vodafone? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Θελω 5ίντσες με 3/32 και 4100 μπαταρια. Το βρήκα σε ενα μαγαζι το phonegallery στην Πανεπιστημίου. Εννοείται κοιτάω να είναι σφραγισμένο και να έχει το μικρό κόκκινο αυτοκόλλητο global version. Επειδή όμως οι ονομασίες είναι μπέρδεμα τι θα πρέπει να γράφει το κουτί απο έξω? Redmi 4X η Redmi 4 ? Το μαγαζί που ανέφερα το ξέρει κανείς? Το εχει 131€ και με άλλα 5 δίνει το tempered. Οι σιλικόνες του τελείωσαν. Μιας και θα είμαστε κέντρο από που προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 (edited) Θελω 5ίντσες με 3/32 και 4100 μπαταρια. Το βρήκα σε ενα μαγαζι το phonegallery στην Πανεπιστημίου. Εννοείται κοιτάω να είναι σφραγισμένο και να έχει το μικρό κόκκινο αυτοκόλλητο global version. Επειδή όμως οι ονομασίες είναι μπέρδεμα τι θα πρέπει να γράφει το κουτί απο έξω? Redmi 4X η Redmi 4 ? Το μαγαζί που ανέφερα το ξέρει κανείς? Το εχει 131€ και με άλλα 5 δίνει το tempered. Οι σιλικόνες του τελείωσαν. Μιας και θα είμαστε κέντρο από που προτείνετε? το πηρα απο το ιδιο μαγαζι Redmi 4X 134 δωρεαν μεταφορικα με το κοκκινο αυτοκολλητο γνησιο λογισμικο,σφαγισμενο εναι καλο απλα πηρα μια θηκη απο κινεζικο μαγαζι και ειχε προβλημα απο την θηκη εβγαζε κιτρινες φωτογραφιες Edited December 4, 2017 by ZMA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλησπέρα παιδιά ! Να ρωτήσω, όταν το πρωτοβάζεις σε λειτουργία / το ανοίγεις το κινητό, πόσα διαθέσιμα GB έχει στην 32GB έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλησπέρα παιδιά ! Να ρωτήσω, όταν το πρωτοβάζεις σε λειτουργία / το ανοίγεις το κινητό, πόσα διαθέσιμα GB έχει στην 32GB έκδοση; Περίπου 24-25 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Περίπου 24-25 GB Σ' ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ήρθα κι εγώ στην παρέα σας. Πήρα το redmi 4x και ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω θήκη γνήσια xiaomi; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Κωτδοβολο, πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλησπέρα και απο εμένα,νεος στην παρέα με το πιο value for money κινητό που υπάρχει.. Μια ερώτηση υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπουμε τις ειδοποιήσεις πάνω στο εικονίδιο των εφαρμογών άσχετα αν σβήνω τη ειδοποιήσεις απο την status bar?Γεια παράδειγμα εχω mail κάνω εκκαθάριση ειδοποιήσεων αλλά επειδή δεν έχω χρόνο να μπω να τα διαβάσω τώρα να εξακολουθεί πάνω στο εικονίδιο να υπάρχει το σήμα με τον αριθμό των αδιαβαστων mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Καλησπέρα και απο εμένα,νεος στην παρέα με το πιο value for money κινητό που υπάρχει.. Μια ερώτηση υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπουμε τις ειδοποιήσεις πάνω στο εικονίδιο των εφαρμογών άσχετα αν σβήνω τη ειδοποιήσεις απο την status bar?Γεια παράδειγμα εχω mail κάνω εκκαθάριση ειδοποιήσεων αλλά επειδή δεν έχω χρόνο να μπω να τα διαβάσω τώρα να εξακολουθεί πάνω στο εικονίδιο να υπάρχει το σήμα με τον αριθμό των αδιαβαστων mail. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το nova launcer (όχι τη free έκδοση) σε συνδυασμό με το tesla unread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το nova launcer (όχι τη free έκδοση) σε συνδυασμό με το tesla unread. Έγινε φίλε μου σε ευχαριστώ.. Σε προηγούμενα κινητά μου έτσι το ειχα απλά νόμιζα ότι εδώ το υποστηρίζει το miui.. Μάλλον θα βάλω Nova ξανά αφού είναι ευκολία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Καλημερα παιδια,εχει ενας συγγενης μου αναβαθμιση απο vodafone και θελει αυτο το κινητο.Ξερουμε αν η vodafone εχει την 800αρα μπαντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts