Jump to content

Redmi 4X

phone55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το κινητό, το πήρα και στον πατέρα μου, απροβλημάτιστο και γερό μέχρι στιγμής.Τα μόνα προβλήματα προέκυψαν όταν φλάσαρα την ελληνική rom, bugs στον browser, στο facebook και αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ ευχαριστώ μάλλον με την κάλυψη από τη cosmote είναι το θέμα

Α πες ότι έχεις cosmote. Στείλε "4G" στο 1333. Δεν είναι ενεργό by default το 4G σίγουρα στα καρτοκινητά τουλάχιστον. Και φυσικά πρέπει να έχεις νέα SIM που υποστηρίζει 4G.

Α πες ότι έχεις cosmote. Στείλε "4G" στο 1333. Δεν είναι ενεργό by default το 4G σίγουρα στα καρτοκινητά τουλάχιστον. Και φυσικά πρέπει να έχεις νέα SIM που υποστηρίζει 4G.

Ευχαριστώ φίλε αυτό ήταν τελικά!

Γεια σας,

σκέπτομαι να το αγοράσω για την σύζυγο, απλούστατη χρήση, τηλέφωνο, sms, καμιά φωτογραφία, ραδιόφωνο. Ίσως στο μέλλον και λίγο internet.

Με ενδιαφέρει η ευκολία χρήσης (είναι τεχνοφοβική), η απλότητα στο μενού και η διάρκεια της μπαταρίας. Σημειωτέον ότι μέχρι τώρα χρησιμοποιεί "κουμπάτο" κινητό. Επίσης η ευκρινής οθόνη και ο καθαρός ήχος. Α, ξέχασα, ραδιόφωνο έχει;

Προβληματίζομαι ανάμεσα στο 4x και το P9 lite mini επειδή είμαι εξοικειωμένος με το δικό μου Huawei, όμως η μικρότερη μπαταρία και μνήμη του δεύτερου ίσως είναι πρόβλημα. Επίσης ο 4πύρηνος επεξεργαστής, συγκρινόμενος με τον 8πύρηνο του 4Χ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις γνώμες/προτάσεις σας...

Γεια σας,

σκέπτομαι να το αγοράσω για την σύζυγο, απλούστατη χρήση, τηλέφωνο, sms, καμιά φωτογραφία, ραδιόφωνο. Ίσως στο μέλλον και λίγο internet.

Με ενδιαφέρει η ευκολία χρήσης (είναι τεχνοφοβική), η απλότητα στο μενού και η διάρκεια της μπαταρίας. Σημειωτέον ότι μέχρι τώρα χρησιμοποιεί "κουμπάτο" κινητό. Επίσης η ευκρινής οθόνη και ο καθαρός ήχος. Α, ξέχασα, ραδιόφωνο έχει;

Προβληματίζομαι ανάμεσα στο 4x και το P9 lite mini επειδή είμαι εξοικειωμένος με το δικό μου Huawei, όμως η μικρότερη μπαταρία και μνήμη του δεύτερου ίσως είναι πρόβλημα. Επίσης ο 4πύρηνος επεξεργαστής, συγκρινόμενος με τον 8πύρηνο του 4Χ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις γνώμες/προτάσεις σας...

μια χαρά θα την καλύψει το 4X σε όλα όσα αναφέρεις, ειδικά αν μέτρο σύγκρισης έχει κουμπάτο κινητό.

καλησπερα παιδια, φοραω την official stable 9 και δε δουλευει το wifi hotspot. Ενω εχω ιντερνετ στο κινητο δε δουλευει το τεθεριγκ,εχει δοκιμασει αλλος με vodafone ειμαι Edited by casabel
Tech Junkie - not curable

γεια σας παιδια.εχθες αγορασαμε αυτο το κινητο,και ειδα οτι οταν τραβας φωτογραφια με φλας η φωτογραφια ειναι κιτρινη,ενω χωρις φλας ειναι ενταξει,παρακαλω καποιος αν μπορει να βοηθησει,ευχαριστω.

γεια σας παιδια.εχθες αγορασαμε αυτο το κινητο,και ειδα οτι οταν τραβας φωτογραφια με φλας η φωτογραφια ειναι κιτρινη,ενω χωρις φλας ειναι ενταξει,παρακαλω καποιος αν μπορει να βοηθησει,ευχαριστω.

Η θήκη σου είναι διαφανής; Αν ναι βγάλτην, αυτή φταίει.

Edited by gkal

Η θήκη σου είναι διαφανής; Αν ναι βγάλτην, αυτή φταίει.

και χωρις θηκη το ιδιο κανει

δεν ξερω τι συμβαινει

τι φταει το φλας

το λογισμικο του

και χωρις θηκη το ιδιο κανει

δεν ξερω τι συμβαινει

τι φταει το φλας

το λογισμικο του

Τίποτα δεν φταίει. Έτσι είναι. Απλά μην τραβάς με φλας εφόσον δεν χρειάζεται...

Καλησπέρα σας.

Μήπως ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να εκμεταλλευτώ την λειτουργία καρουζέλ ταπετσαρίας στην οθόνη κλειδώματος, αλλά με δικές μου φωτογραφίες;

Οχι με τις τυχαίες που κατεβάζει αυτόματα.

Σας ευχαριστώ.

Δεν γνωρίζει κανείς;

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Δουλεύει κανονικά σε εμένα με 9.1.1.0. Μόλις το δοκίμασα ξανά.
εισαι με Vodafone?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Tech Junkie - not curable

Θελω 5ίντσες με 3/32 και 4100 μπαταρια.

Το βρήκα σε ενα μαγαζι το phonegallery στην Πανεπιστημίου.

Εννοείται κοιτάω να είναι σφραγισμένο και να έχει το μικρό κόκκινο αυτοκόλλητο global version.

Επειδή όμως οι ονομασίες είναι μπέρδεμα τι θα πρέπει να γράφει το κουτί απο έξω?

Redmi 4X η Redmi 4 ?

Το μαγαζί που ανέφερα το ξέρει κανείς?

Το εχει 131€ και με άλλα 5 δίνει το tempered.

Οι σιλικόνες του τελείωσαν.

Μιας και θα είμαστε κέντρο από που προτείνετε?

Θελω 5ίντσες με 3/32 και 4100 μπαταρια.

Το βρήκα σε ενα μαγαζι το phonegallery στην Πανεπιστημίου.

Εννοείται κοιτάω να είναι σφραγισμένο και να έχει το μικρό κόκκινο αυτοκόλλητο global version.

Επειδή όμως οι ονομασίες είναι μπέρδεμα τι θα πρέπει να γράφει το κουτί απο έξω?

Redmi 4X η Redmi 4 ?

Το μαγαζί που ανέφερα το ξέρει κανείς?

Το εχει 131€ και με άλλα 5 δίνει το tempered.

Οι σιλικόνες του τελείωσαν.

Μιας και θα είμαστε κέντρο από που προτείνετε?

το πηρα απο το ιδιο μαγαζι Redmi 4X 134 δωρεαν μεταφορικα με το κοκκινο αυτοκολλητο γνησιο λογισμικο,σφαγισμενο εναι καλο απλα πηρα μια θηκη απο κινεζικο μαγαζι και ειχε προβλημα απο την θηκη εβγαζε κιτρινες φωτογραφιες

Edited by ZMA

Καλησπέρα παιδιά !

Να ρωτήσω, όταν το πρωτοβάζεις σε λειτουργία / το ανοίγεις το κινητό, πόσα διαθέσιμα GB έχει στην 32GB έκδοση;

Καλησπέρα παιδιά !

Να ρωτήσω, όταν το πρωτοβάζεις σε λειτουργία / το ανοίγεις το κινητό, πόσα διαθέσιμα GB έχει στην 32GB έκδοση;

Περίπου 24-25 GB

Καλησπέρα παιδιά. Ήρθα κι εγώ στην παρέα σας. Πήρα το redmi 4x και ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω θήκη γνήσια xiaomi;

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα και απο εμένα,νεος στην παρέα με το πιο value for money κινητό που υπάρχει.. Μια ερώτηση υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπουμε τις ειδοποιήσεις πάνω στο εικονίδιο των εφαρμογών άσχετα αν σβήνω τη ειδοποιήσεις απο την status bar?Γεια παράδειγμα εχω mail κάνω εκκαθάριση ειδοποιήσεων αλλά επειδή δεν έχω χρόνο να μπω να τα διαβάσω τώρα να εξακολουθεί πάνω στο εικονίδιο να υπάρχει το σήμα με τον αριθμό των αδιαβαστων mail.

Καλησπέρα και απο εμένα,νεος στην παρέα με το πιο value for money κινητό που υπάρχει.. Μια ερώτηση υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπουμε τις ειδοποιήσεις πάνω στο εικονίδιο των εφαρμογών άσχετα αν σβήνω τη ειδοποιήσεις απο την status bar?Γεια παράδειγμα εχω mail κάνω εκκαθάριση ειδοποιήσεων αλλά επειδή δεν έχω χρόνο να μπω να τα διαβάσω τώρα να εξακολουθεί πάνω στο εικονίδιο να υπάρχει το σήμα με τον αριθμό των αδιαβαστων mail.

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το nova launcer (όχι τη free έκδοση) σε συνδυασμό με το tesla unread.

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το nova launcer (όχι τη free έκδοση) σε συνδυασμό με το tesla unread.

Έγινε φίλε μου σε ευχαριστώ.. Σε προηγούμενα κινητά μου έτσι το ειχα απλά νόμιζα ότι εδώ το υποστηρίζει το miui.. Μάλλον θα βάλω Nova ξανά αφού είναι ευκολία

Καλημερα παιδια,εχει ενας συγγενης μου αναβαθμιση απο vodafone και θελει αυτο το κινητο.Ξερουμε αν η vodafone εχει την 800αρα μπαντα;