Sniaf Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Καλημερα παιδια,εχει ενας συγγενης μου αναβαθμιση απο vodafone και θελει αυτο το κινητο.Ξερουμε αν η vodafone εχει την 800αρα μπαντα; http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points οποίο μοντελο πάρεις από αυτά τα μαγαζιά την έχει σε όλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 το μόνο που με χάλασε είναι το καλώδιο usb μπαίνει κάπως δύσκολα και βγαίνει κάπως δύσκολα θα πάω να αγοράσω κανένα άλλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narf Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 μια ερώτηση, συγκριτικά με το coolpad f1 αν το είχε κάποιος, πως του φάνηκε το redmi 4x, στην γενική καθημερινή χρήση, το μεγάφωνο και η ποιότητα των φωτογραφιών-βίντεο. ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Το 4χ σε καθημερινή χρήση είναι σούπερ. Το μεγάφωνο του είναι οκ και από φωτό/βιντεο μέτρια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 έχει δοκιμάσει κανείς την Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+ να μας πει αν πιάνει όλοι την οθόνη ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 https://www.aliexpress.com/item/H-A-Full-Screen-Protective-Tempered-Glass-For-Xiaomi-Redmi-4-16G-32G-9H-Protector-Film/32829985507.html?spm=2114.13010708.0.0.Eq6flO αυτο που εχω εγω παντως ειναι τελειο....full screen... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Χαιρετώ την παρέα. Νέος χρήστης miui, συνεπώς αρκετές απορίες. Μία απ' αυτές (που με παιδεύει πολύ) είναι αν και πως μπορώ να αλλάξω τον stock dialer με το True Phone που χρησιμοποιούσα στα προηγούμενα τηλέφωνα. Έχω βάλει στις προεπιλογές το True Phone αλλά δυστυχώς εξακολουθεί στις κλήσεις (εισ-εξερ) να εμφανίζει τον stock. Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε βοήθεια. Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Και μια απορια και απο μενα. Δεν εχει ερθει η αναβαθμιση σε miui 9. Ποτε θα ερθει και σε μας ? Για διαφορους λογους θέλω να ερθει και οχι να την κανω αναγκαστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Έχει έρθει ήδη εδώ και σχεδόν 1 μήνα. Είναι global η έκδοση σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Και μια απορια και απο μενα. Δεν εχει ερθει η αναβαθμιση σε miui 9. Ποτε θα ερθει και σε μας ? Για διαφορους λογους θέλω να ερθει και οχι να την κανω αναγκαστικα. Από τις 20κάτι Νοέμβρη έχει δοθεί η miui 9. Μάλλον δεν έχεις επίσημη ROM όπως γράφτηκε για αυτό δεν την βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 καλησπερα. Ο αδελφος μου πηρε το κινητο αυτο χτες απο τα public,και εχουμε 2 ερωτησεις: -ρυθμιζεται απο καπου η ειδοποιηση led για messenger/whatsapp/viber?Σε κλησεις και μηνυματα το εχει ηδη ρυθμισει και παιζει κανονικα. -η πρωτη φορτιση με τον φορτιστη της συσκευασιας κρατησε 10 ωρες (!). Ταυτοχρονα απ'οτι μου ειπε βέβαια,κατεβαζε και εγκαθιστουσε ενημερωσεις...ειναι κατι φυσιολογικο,να το παρακολουθησει και την επομενη φορα,ή πάμε για αλλαγή φορτιστή π.χ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 καλησπερα. Ο αδελφος μου πηρε το κινητο αυτο χτες απο τα public,και εχουμε 2 ερωτησεις: -ρυθμιζεται απο καπου η ειδοποιηση led για messenger/whatsapp/viber?Σε κλησεις και μηνυματα το εχει ηδη ρυθμισει και παιζει κανονικα. -η πρωτη φορτιση με τον φορτιστη της συσκευασιας κρατησε 10 ωρες (!). Ταυτοχρονα απ'οτι μου ειπε βέβαια,κατεβαζε και εγκαθιστουσε ενημερωσεις...ειναι κατι φυσιολογικο,να το παρακολουθησει και την επομενη φορα,ή πάμε για αλλαγή φορτιστή π.χ.? 10 ωρες ? σίγουρα κάτι δεν πάει καλά ! εγώ σήμερα το είχα κάτι λιγότερο από 3 ώρες κλειστό είχα πάει για καφέ και όταν γύρισα ενώ ήταν ανοιχτό το φωτάκι που φορτίζει όταν το πάτησα το κουμπί να δω που είναι ήταν στο 100% Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Το αλλο με τις ειδοποιήσεις το λυσαμε. Για τη φορτιση θα το παρακολουθησουμε παλι. Μου διευκρινησε τελικα οτι εκανε 8 ωρες αλλα και παλι πολλες ειναι. Βλέπω αλλου στο ιντερνετ αρκετες παρομοιες αναφορες,ενω η κανονικη διάρκεια θεωρειται 3-4 ωρες σε χρηση. Θα ξεκινησουμε με αλλαγη καλωδιου και βλέπουμε. Εμπειρία απο το service εχει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω, το κινητό έχει κάποια μεμβράνη προστασίας από τη μάνα του; Α, επιπλέον, ραδιόφωνο έχει; Μπορεί να ακούγεται χαζή η ερώτηση αλλά δεν κατάφερα να βρω σίγουρη πληροφορία σχετικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω, το κινητό έχει κάποια μεμβράνη προστασίας από τη μάνα του; Α, επιπλέον, ραδιόφωνο έχει; Μπορεί να ακούγεται χαζή η ερώτηση αλλά δεν κατάφερα να βρω σίγουρη πληροφορία σχετικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όχι δεν έχει μεμβράνη. Ναι έχει ραδιόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Όχι δεν έχει μεμβράνη. Ναι έχει ραδιόφωνο. εμένα είχε κανονικά όπως αυτό στο βίντεο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 εμένα είχε κανονικά όπως αυτό στο βίντεο Αν λες αυτό στο 1:20, είναι απλά το αυτοκόλλητο συσκευασίας. Δεν είναι προστατευτική μεμβράνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Αν λες αυτό στο 1:20, είναι απλά το αυτοκόλλητο συσκευασίας. Δεν είναι προστατευτική μεμβράνη. να σου πω δεν παρατήρησα καν τι ήταν απλά το έβγαλα και έβαλα tempered glass απλά θυμόμουν κάτι είχε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Όχι δεν έχει μεμβράνη. Ναι έχει ραδιόφωνο. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 εμένα είχε κανονικά όπως αυτό στο βίντεο Δεν είναι μεμβράνη για κανονική χρήση αυτό. Προορίζεται απλά για προστασία μέχρι να φτάσει στον πελάτη ενώ είναι στο κουτί και πρέπει να βγει μόλις παραληφθεί γιατί δεν είναι καν πλήρως διαφανές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Το αλλο με τις ειδοποιήσεις το λυσαμε. Για τη φορτιση θα το παρακολουθησουμε παλι. Μου διευκρινησε τελικα οτι εκανε 8 ωρες αλλα και παλι πολλες ειναι. Βλέπω αλλου στο ιντερνετ αρκετες παρομοιες αναφορες,ενω η κανονικη διάρκεια θεωρειται 3-4 ωρες σε χρηση. Θα ξεκινησουμε με αλλαγη καλωδιου και βλέπουμε. Εμπειρία απο το service εχει κανεις? Το κανονικό του είναι 2,5-3 ωρες. Δοκίμασε άλλον φορτιστή μήπως φταίει το καλώδιο ή ο ανταπτορας. Αλλιως έχει θέμα η μπαταρία. Όσον αφορά στο σερβις, έχεις της επίσημης αντιπροσωπείας για 2 χρόνια. Νομίζω ότι αυτό αρκεί. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 τη δευτερη φορα φορτισε σε νορμαλ ωρα οποτε μαλλον ειμαστε οκ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Γεια σε ολους κ καλα χριστουγεννα μπορουμε στο τηλ να βαλουμε στις ειδοποιησει: με το φωτακι να αναβει διαφορα χρωματα για να ξεχωριζουμε τα sms viber skype mail κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Γεια σε ολους κ καλα χριστουγεννα μπορουμε στο τηλ να βαλουμε στις ειδοποιησει: με το φωτακι να αναβει διαφορα χρωματα για να ξεχωριζουμε τα sms viber skype mail κλπ Όχι. Δεν υποστηρίζονται πολλά χρώματα στην official ROM τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts