Jump to content

Redmi 4X

phone55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδια,εχει ενας συγγενης μου αναβαθμιση απο vodafone και θελει αυτο το κινητο.Ξερουμε αν η vodafone εχει την 800αρα μπαντα;

http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points

οποίο μοντελο πάρεις από αυτά τα μαγαζιά την έχει σε όλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το μόνο που με χάλασε είναι το καλώδιο usb μπαίνει κάπως δύσκολα και βγαίνει κάπως δύσκολα

θα πάω να αγοράσω κανένα άλλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια ερώτηση, συγκριτικά με το coolpad f1 αν το είχε κάποιος, πως του φάνηκε το redmi 4x, στην γενική καθημερινή χρήση, το μεγάφωνο και η ποιότητα των φωτογραφιών-βίντεο.

ευχαριστώ πολύ

έχει δοκιμάσει κανείς την Μεμβράνη Προστασίας X-ONE Shock V2+ να μας πει αν πιάνει όλοι την οθόνη ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαιρετώ την παρέα. Νέος χρήστης miui, συνεπώς αρκετές απορίες. Μία απ' αυτές (που με παιδεύει πολύ) είναι αν και πως μπορώ να αλλάξω τον stock dialer με το True Phone που χρησιμοποιούσα στα προηγούμενα τηλέφωνα. Έχω βάλει στις προεπιλογές το True Phone αλλά δυστυχώς εξακολουθεί στις κλήσεις (εισ-εξερ) να εμφανίζει τον stock. Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε βοήθεια.
pappao

Και μια απορια και απο μενα. Δεν εχει ερθει η αναβαθμιση σε miui 9. Ποτε θα ερθει και σε μας ? Για διαφορους λογους θέλω να ερθει και οχι να την κανω αναγκαστικα.

Και μια απορια και απο μενα. Δεν εχει ερθει η αναβαθμιση σε miui 9. Ποτε θα ερθει και σε μας ? Για διαφορους λογους θέλω να ερθει και οχι να την κανω αναγκαστικα.

Από τις 20κάτι Νοέμβρη έχει δοθεί η miui 9. Μάλλον δεν έχεις επίσημη ROM όπως γράφτηκε για αυτό δεν την βλέπεις.

καλησπερα. Ο αδελφος μου πηρε το κινητο αυτο χτες απο τα public,και εχουμε 2 ερωτησεις:

-ρυθμιζεται απο καπου η ειδοποιηση led για messenger/whatsapp/viber?Σε κλησεις και μηνυματα το εχει ηδη ρυθμισει και παιζει κανονικα.

-η πρωτη φορτιση με τον φορτιστη της συσκευασιας κρατησε 10 ωρες (!). Ταυτοχρονα απ'οτι μου ειπε βέβαια,κατεβαζε και εγκαθιστουσε ενημερωσεις...ειναι κατι φυσιολογικο,να το παρακολουθησει και την επομενη φορα,ή πάμε για αλλαγή φορτιστή π.χ.?

καλησπερα. Ο αδελφος μου πηρε το κινητο αυτο χτες απο τα public,και εχουμε 2 ερωτησεις:

-ρυθμιζεται απο καπου η ειδοποιηση led για messenger/whatsapp/viber?Σε κλησεις και μηνυματα το εχει ηδη ρυθμισει και παιζει κανονικα.

-η πρωτη φορτιση με τον φορτιστη της συσκευασιας κρατησε 10 ωρες (!). Ταυτοχρονα απ'οτι μου ειπε βέβαια,κατεβαζε και εγκαθιστουσε ενημερωσεις...ειναι κατι φυσιολογικο,να το παρακολουθησει και την επομενη φορα,ή πάμε για αλλαγή φορτιστή π.χ.?

10 ωρες ? σίγουρα κάτι δεν πάει καλά !

εγώ σήμερα το είχα κάτι λιγότερο από 3 ώρες κλειστό είχα πάει για καφέ και όταν γύρισα ενώ ήταν ανοιχτό το φωτάκι που φορτίζει όταν το πάτησα το κουμπί να δω που είναι ήταν στο 100%

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το αλλο με τις ειδοποιήσεις το λυσαμε. Για τη φορτιση θα το παρακολουθησουμε παλι. Μου διευκρινησε τελικα οτι εκανε 8 ωρες αλλα και παλι πολλες ειναι. Βλέπω αλλου στο ιντερνετ αρκετες παρομοιες αναφορες,ενω η κανονικη διάρκεια θεωρειται 3-4 ωρες σε χρηση. Θα ξεκινησουμε με αλλαγη καλωδιου και βλέπουμε. Εμπειρία απο το service εχει κανεις?

Γεια σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω, το κινητό έχει κάποια μεμβράνη προστασίας από τη μάνα του;

Α, επιπλέον, ραδιόφωνο έχει; Μπορεί να ακούγεται χαζή η ερώτηση αλλά δεν κατάφερα να βρω σίγουρη πληροφορία σχετικά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω, το κινητό έχει κάποια μεμβράνη προστασίας από τη μάνα του;

Α, επιπλέον, ραδιόφωνο έχει; Μπορεί να ακούγεται χαζή η ερώτηση αλλά δεν κατάφερα να βρω σίγουρη πληροφορία σχετικά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όχι δεν έχει μεμβράνη. Ναι έχει ραδιόφωνο.

Όχι δεν έχει μεμβράνη. Ναι έχει ραδιόφωνο.

εμένα είχε κανονικά όπως αυτό στο βίντεο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν λες αυτό στο 1:20, είναι απλά το αυτοκόλλητο συσκευασίας. Δεν είναι προστατευτική μεμβράνη.

Αν λες αυτό στο 1:20, είναι απλά το αυτοκόλλητο συσκευασίας. Δεν είναι προστατευτική μεμβράνη.

να σου πω δεν παρατήρησα καν τι ήταν απλά το έβγαλα και έβαλα tempered glass απλά θυμόμουν κάτι είχε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι μεμβράνη για κανονική χρήση αυτό. Προορίζεται απλά για προστασία μέχρι να φτάσει στον πελάτη ενώ είναι στο κουτί και πρέπει να βγει μόλις παραληφθεί γιατί δεν είναι καν πλήρως διαφανές.

Το αλλο με τις ειδοποιήσεις το λυσαμε. Για τη φορτιση θα το παρακολουθησουμε παλι. Μου διευκρινησε τελικα οτι εκανε 8 ωρες αλλα και παλι πολλες ειναι. Βλέπω αλλου στο ιντερνετ αρκετες παρομοιες αναφορες,ενω η κανονικη διάρκεια θεωρειται 3-4 ωρες σε χρηση. Θα ξεκινησουμε με αλλαγη καλωδιου και βλέπουμε. Εμπειρία απο το service εχει κανεις?

Το κανονικό του είναι 2,5-3 ωρες. Δοκίμασε άλλον φορτιστή μήπως φταίει το καλώδιο ή ο ανταπτορας. Αλλιως έχει θέμα η μπαταρία.

Όσον αφορά στο σερβις, έχεις της επίσημης αντιπροσωπείας για 2 χρόνια. Νομίζω ότι αυτό αρκεί. ;-)

τη δευτερη φορα φορτισε σε νορμαλ ωρα οποτε μαλλον ειμαστε οκ. Ευχαριστώ.

Γεια σε ολους κ καλα χριστουγεννα μπορουμε στο τηλ να βαλουμε στις ειδοποιησει: με το φωτακι να αναβει διαφορα χρωματα για να ξεχωριζουμε τα sms viber skype mail κλπ

Γεια σε ολους κ καλα χριστουγεννα μπορουμε στο τηλ να βαλουμε στις ειδοποιησει: με το φωτακι να αναβει διαφορα χρωματα για να ξεχωριζουμε τα sms viber skype mail κλπ

Όχι. Δεν υποστηρίζονται πολλά χρώματα στην official ROM τουλάχιστον.