Jump to content

Redmi 4X

phone55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά το notification ανάβει μόνο στην φόρτιση σε εμένα.

Σε καμία άλλη ειδοποίηση.

Προφανώς έχει πρόβλημα το δικό μου ε;

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά το notification ανάβει μόνο στην φόρτιση σε εμένα.

Σε καμία άλλη ειδοποίηση.

Προφανώς έχει πρόβλημα το δικό μου ε;

Ε προφανώς, αφού κανονικά έπρεπε να ανάβει.

Πήγαινε ρυθμίσεις>πρόσθετες ρυθμίσεις>φλας ειδοποιήσεων> φωτεινή ένδειξη ειδοποιήσεων. Το ενεργοποιεις και είσαι οκ.

http://en.miui.com/thread-804065-1-1.html οπως βλεπεις κανεις δε ξερει το αν και το ποτε , απο οτι καταλαβα περναει ακομα απο τη διαδικασια που την δοκιμαζουν , κι εγω αγωνιω αλλα μαλλον με την εταιρια που μπλεξαμε καλα Χριστουγεννα , για να μην πω καλη χρονια :P

Ε μπλέξτε με καμιά άλλη εταιρεία τότε να μην παίρνετε ποτέ update! Στο lollipop ακόμα και στο ...kitkat έχουν αφήσει τις συσκευές τους κάποιοι άλλοι "μεγάλοι" :lol:

Ε μπλέξτε με καμιά άλλη εταιρεία τότε να μην παίρνετε ποτέ update! Στο lollipop ακόμα και στο ...kitkat έχουν αφήσει τις συσκευές τους κάποιοι άλλοι "μεγάλοι" :lol:

Και τώρα πετάχτηκες εσύ να μας προστατέψεις την xiaomi. Για πες μου καμιά μεγάλη εταιρεία τα τελευταία 2 χρόνια χει βγάλει συσκευή με την Χ έκδοση και την έχει αφήσει με αυτή ;

Η xiaomi γενικώς θυμίζεται ότι περισσότερο αναβαθμίζει το miui χωρίς να αναβαθμίζει την έκδοση android, ειδικά στα redmi της. Δε με χαλάει ιδιαίτερα μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που χω redmi, το χω συνηθίσει, αλλά η αλήθεια να λέγεται.

Edited by adversus

Ναι, αν είναι αλήθεια αυτά που δείχνει η περιγραφή τότε πράγματι έχει την Β20.

κι εχουμε πει αν ΔΕΝ την εχει θα εχουμε προβλημα με 4G στην επαρχια πχ?

(ξερω πως δεν ειναι σωστο τοπικ για την ερωτηση):X

καλησπερα. εχω παραγγειλει απο banggood και μου ειπαν οτι εχει την τελευταια ρομ Global stable 8.5.3.0

την εχει κανεις αυτην?

Η xiaomi γενικώς θυμίζεται ότι περισσότερο αναβαθμίζει το miui χωρίς να αναβαθμίζει την έκδοση android, ειδικά στα redmi της.

γινεται αυτο? εγω νομιζα οτι πανε πακετο.

εγώ παρέλαβα τη προηγούμενη εβδομάδα από gearbest και ειχε φορεμένο global stable rom. Πηρε οτα αμέσως την 8.5.2.0 και δεν εχει παρει τίποτα άλλο. Android είναι ακόμα σε 6.0.1

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

model redmi 4x 4/64

Tech Junkie - not curable

εγώ παρέλαβα τη προηγούμενη εβδομάδα από gearbest και ειχε φορεμένο global stable rom. Πηρε οτα αμέσως την 8.5.2.0 και δεν εχει παρει τίποτα άλλο. Android είναι ακόμα σε 6.0.1

Ναι, προς το παρόν μόνο η ελληνική dev είναι σε 7.1

Έχω ένα θεματάκι με την αναβάθμιση. Όπως το αγόρασα είναι global και πήρα την 8.5.1.0 με το που το άνοιξα. Μετά από λίγες μέρες μου ήρθε μήνυμα για την 8.5.2.0 την κατέβασε έκανε επανεκκίνηση αλλά όταν άνοιξε ήταν ακόμη στην 8.5.1.0.

Όταν πάω να δω αν έχει αναβαθμίση μου γράφει πρόβλημα δικτύου. Κατέβασα από την σελίδα της miui την 8.5.2.0 1.5gb και προσπάθησα να την κάνω χειροκίνητα επιλέγοντας από την εφαρμογή αναβάθμισης "επιλογή πακέτου αναβάθμισης" και μετά από λίγο μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω downgrade

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Έχω ένα θεματάκι με την αναβάθμιση. Όπως το αγόρασα είναι global και πήρα την 8.5.1.0 με το που το άνοιξα. Μετά από λίγες μέρες μου ήρθε μήνυμα για την 8.5.2.0 την κατέβασε έκανε επανεκκίνηση αλλά όταν άνοιξε ήταν ακόμη στην 8.5.1.0.

Όταν πάω να δω αν έχει αναβαθμίση μου γράφει πρόβλημα δικτύου. Κατέβασα από την σελίδα της miui την 8.5.2.0 1.5gb και προσπάθησα να την κάνω χειροκίνητα επιλέγοντας από την εφαρμογή αναβάθμισης "επιλογή πακέτου αναβάθμισης" και μετά από λίγο μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω downgrade

Η 8.5.1.0 που έχεις είναι πιο πρόσφατη από την 8.5.2.0 κι ας δείχνει διαφορετικά το νούμερο. Είναι μάλιστα nougat αν παρατηρήσεις, για αυτό και σου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνει downgrade. Απλά είναι stable nightly (beta) και δεν δόθηκε σαν ΟΤΑ σε όλους. Η τελευταία επίσημη stable παραμένει η 8.5.2.0 με marshmellow. Παραμένει σε αυτήν που έχεις μέχρι να βγει η επόμενη που είναι μάλλον βέβαιο ότι θα είναι πλέον nougat.

Και πώς κατέληξα με beta? Δεν έχω πειράξει κάτι στη συσκευή.

Απλώς έτυχε να είναι από αυτούς που πήραν την nougat?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Όχι δε πάνε πακέτο αναγκαστικά.

δλδ μπορει πρωτα να αναβαθμιστει σε miui 9 και αργότερα να παρει nougat ή να μην παρει ποτε ενώ θα εχει το 9 ? (ή το ανάποδο). εγω νομιζα οτι καθε miui ειναι προσαροσμενο και σε μια διαφορετικη android εκδοση. :wacko:

εγω νομιζα οτι καθε miui ειναι προσαροσμενο και σε μια διαφορετικη android εκδοση.

Έκανες λάθος.

δλδ μπορει πρωτα να αναβαθμιστει σε miui 9 και αργότερα να παρει nougat ή να μην παρει ποτε ενώ θα εχει το 9 ? (ή το ανάποδο). εγω νομιζα οτι καθε miui ειναι προσαροσμενο και σε μια διαφορετικη android εκδοση. :wacko:

Όχι δεν είναι απαραίτητο.

Έχω το redmi 3 με 8.5.2.0 και Android 5.1.1

Και το 4χ πριν λίγες μέρες με 8.5.2.0 και Android 6.0.1 αν θυμάμαι καλά.

Το πρώτο ναι αν και συνήθως όταν δε δίνει νέα έκδοση android με την αναβάθμιση του miui τότε σημαίνει ότι δε θα δώσει ούτε αργότερα.

Να πάρει nougat χωρίς αναβαθμισμένο miui μπορεί αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν.

To miui είναι απλά ένα skin/interface της xiaomi που βασίζεται σε ότι έκδοση android θέλει η ίδια. Όπως π.χ έχει η huawei το emui κτλπ.

καλησπερα. εχω παραγγειλει απο banggood και μου ειπαν οτι εχει την τελευταια ρομ Global stable 8.5.3.0

την εχει κανεις αυτην?

ποιο πηρες απο τα 2?

'η απο τις εκδοσεις που εχει τεσπ γιατι εγω βλεπω τα ιδια με διαφορετικες τιμες

την εχει κανεις αυτην?

παιδια κανενας με αυτην την ρομ?

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποιο πηρες απο τα 2?

'η απο τις εκδοσεις που εχει τεσπ γιατι εγω βλεπω τα ιδια με διαφορετικες τιμες

https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-4X-Global-Edition-5_0-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-435-Octa-core-4G-Smartphone-p-1141850.html?rmmds=myorder

αυτο πηρα. το αλλο το πιο φθηνο δεν ειναι global

Edited by vagelis33

Και πώς κατέληξα με beta? Δεν έχω πειράξει κάτι στη συσκευή.

Απλώς έτυχε να είναι από αυτούς που πήραν την nougat?

Την πήρες μέσω ΟΤΑ (όπως κι εγώ, απλά εγώ πρόλαβα και είδα ότι έχει πολλά bugs και δεν την εγκατέστησα ποτέ). Τυχαία τις δίνουν σε κάποιους τις nightly. Ήμασταν ανάμεσα σε αυτούς αυτή τη φορά.

Να πάρει nougat χωρίς αναβαθμισμένο miui μπορεί αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν.

Όπως γράφω παραπάνω το έχουν κάνει ήδη. Η 8.5.1.0 έχει δοθεί σαν beta κι όμως είναι miui 8 με νέο android 7. Πιθανότατα θα δοθεί λοιπόν σε όλους πριν δούμε miui 9 με android 7.

Όπως γράφω παραπάνω το έχουν κάνει ήδη. Η 8.5.1.0 έχει δοθεί σαν beta κι όμως είναι miui 8 με νέο android 7. Πιθανότατα θα δοθεί λοιπόν σε όλους πριν δούμε miui 9 με android 7.

Πιθανότατα γι'αυτό και είπαν μπορούν, κοίτα που θα δωθεί όμως σε stable μια και καλή όταν θα δωθεί η 9άρα.

Πιθανότατα γι'αυτό και είπαν μπορούν, κοίτα που θα δωθεί όμως σε stable μια και καλή όταν θα δωθεί η 9άρα.

Να το δω και να μη το πιστεψω:X

Να το δω και να μη το πιστεψω:X

Εχω πάρει 2 REDMI 4X για τις κόρες μου από Gearbest ( που να μην τα επαιρνα, μου στοίχισαν πιο ακριβά από να τα αγόραζα τον Κωτσόβολο ) Τέλος πάντων, μου παραπονούνται και οι 2 κόρες μου ότι τα μπάσα του είναι χάλια και όταν ακούνε μουσική το ηχείο ανεβοκατεβαίνει η ένταση από μόνη της Καμμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ??