kostasw Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Παιδιά το notification ανάβει μόνο στην φόρτιση σε εμένα. Σε καμία άλλη ειδοποίηση. Προφανώς έχει πρόβλημα το δικό μου ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Παιδιά το notification ανάβει μόνο στην φόρτιση σε εμένα. Σε καμία άλλη ειδοποίηση. Προφανώς έχει πρόβλημα το δικό μου ε; Ε προφανώς, αφού κανονικά έπρεπε να ανάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ναι αλλά στην φόρτιση ανάβει. Τέλος πάντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Πήγαινε ρυθμίσεις>πρόσθετες ρυθμίσεις>φλας ειδοποιήσεων> φωτεινή ένδειξη ειδοποιήσεων. Το ενεργοποιεις και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 http://en.miui.com/thread-804065-1-1.html οπως βλεπεις κανεις δε ξερει το αν και το ποτε , απο οτι καταλαβα περναει ακομα απο τη διαδικασια που την δοκιμαζουν , κι εγω αγωνιω αλλα μαλλον με την εταιρια που μπλεξαμε καλα Χριστουγεννα , για να μην πω καλη χρονια :P Ε μπλέξτε με καμιά άλλη εταιρεία τότε να μην παίρνετε ποτέ update! Στο lollipop ακόμα και στο ...kitkat έχουν αφήσει τις συσκευές τους κάποιοι άλλοι "μεγάλοι" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 (edited) Ε μπλέξτε με καμιά άλλη εταιρεία τότε να μην παίρνετε ποτέ update! Στο lollipop ακόμα και στο ...kitkat έχουν αφήσει τις συσκευές τους κάποιοι άλλοι "μεγάλοι" :lol: Και τώρα πετάχτηκες εσύ να μας προστατέψεις την xiaomi. Για πες μου καμιά μεγάλη εταιρεία τα τελευταία 2 χρόνια χει βγάλει συσκευή με την Χ έκδοση και την έχει αφήσει με αυτή ; Η xiaomi γενικώς θυμίζεται ότι περισσότερο αναβαθμίζει το miui χωρίς να αναβαθμίζει την έκδοση android, ειδικά στα redmi της. Δε με χαλάει ιδιαίτερα μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που χω redmi, το χω συνηθίσει, αλλά η αλήθεια να λέγεται. Edited October 21, 2017 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Ναι, αν είναι αλήθεια αυτά που δείχνει η περιγραφή τότε πράγματι έχει την Β20. κι εχουμε πει αν ΔΕΝ την εχει θα εχουμε προβλημα με 4G στην επαρχια πχ? (ξερω πως δεν ειναι σωστο τοπικ για την ερωτηση):X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 καλησπερα. εχω παραγγειλει απο banggood και μου ειπαν οτι εχει την τελευταια ρομ Global stable 8.5.3.0 την εχει κανεις αυτην? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evita1 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Η xiaomi γενικώς θυμίζεται ότι περισσότερο αναβαθμίζει το miui χωρίς να αναβαθμίζει την έκδοση android, ειδικά στα redmi της. γινεται αυτο? εγω νομιζα οτι πανε πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 εγώ παρέλαβα τη προηγούμενη εβδομάδα από gearbest και ειχε φορεμένο global stable rom. Πηρε οτα αμέσως την 8.5.2.0 και δεν εχει παρει τίποτα άλλο. Android είναι ακόμα σε 6.0.1 Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- model redmi 4x 4/64 Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 εγώ παρέλαβα τη προηγούμενη εβδομάδα από gearbest και ειχε φορεμένο global stable rom. Πηρε οτα αμέσως την 8.5.2.0 και δεν εχει παρει τίποτα άλλο. Android είναι ακόμα σε 6.0.1 Ναι, προς το παρόν μόνο η ελληνική dev είναι σε 7.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Έχω ένα θεματάκι με την αναβάθμιση. Όπως το αγόρασα είναι global και πήρα την 8.5.1.0 με το που το άνοιξα. Μετά από λίγες μέρες μου ήρθε μήνυμα για την 8.5.2.0 την κατέβασε έκανε επανεκκίνηση αλλά όταν άνοιξε ήταν ακόμη στην 8.5.1.0. Όταν πάω να δω αν έχει αναβαθμίση μου γράφει πρόβλημα δικτύου. Κατέβασα από την σελίδα της miui την 8.5.2.0 1.5gb και προσπάθησα να την κάνω χειροκίνητα επιλέγοντας από την εφαρμογή αναβάθμισης "επιλογή πακέτου αναβάθμισης" και μετά από λίγο μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω downgrade Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 γινεται αυτο? εγω νομιζα οτι πανε πακετο. Όχι δε πάνε πακέτο αναγκαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Έχω ένα θεματάκι με την αναβάθμιση. Όπως το αγόρασα είναι global και πήρα την 8.5.1.0 με το που το άνοιξα. Μετά από λίγες μέρες μου ήρθε μήνυμα για την 8.5.2.0 την κατέβασε έκανε επανεκκίνηση αλλά όταν άνοιξε ήταν ακόμη στην 8.5.1.0. Όταν πάω να δω αν έχει αναβαθμίση μου γράφει πρόβλημα δικτύου. Κατέβασα από την σελίδα της miui την 8.5.2.0 1.5gb και προσπάθησα να την κάνω χειροκίνητα επιλέγοντας από την εφαρμογή αναβάθμισης "επιλογή πακέτου αναβάθμισης" και μετά από λίγο μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω downgrade Η 8.5.1.0 που έχεις είναι πιο πρόσφατη από την 8.5.2.0 κι ας δείχνει διαφορετικά το νούμερο. Είναι μάλιστα nougat αν παρατηρήσεις, για αυτό και σου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνει downgrade. Απλά είναι stable nightly (beta) και δεν δόθηκε σαν ΟΤΑ σε όλους. Η τελευταία επίσημη stable παραμένει η 8.5.2.0 με marshmellow. Παραμένει σε αυτήν που έχεις μέχρι να βγει η επόμενη που είναι μάλλον βέβαιο ότι θα είναι πλέον nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Και πώς κατέληξα με beta? Δεν έχω πειράξει κάτι στη συσκευή. Απλώς έτυχε να είναι από αυτούς που πήραν την nougat? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evita1 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Όχι δε πάνε πακέτο αναγκαστικά. δλδ μπορει πρωτα να αναβαθμιστει σε miui 9 και αργότερα να παρει nougat ή να μην παρει ποτε ενώ θα εχει το 9 ? (ή το ανάποδο). εγω νομιζα οτι καθε miui ειναι προσαροσμενο και σε μια διαφορετικη android εκδοση. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 εγω νομιζα οτι καθε miui ειναι προσαροσμενο και σε μια διαφορετικη android εκδοση. Έκανες λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 δλδ μπορει πρωτα να αναβαθμιστει σε miui 9 και αργότερα να παρει nougat ή να μην παρει ποτε ενώ θα εχει το 9 ? (ή το ανάποδο). εγω νομιζα οτι καθε miui ειναι προσαροσμενο και σε μια διαφορετικη android εκδοση. :wacko: Όχι δεν είναι απαραίτητο. Έχω το redmi 3 με 8.5.2.0 και Android 5.1.1 Και το 4χ πριν λίγες μέρες με 8.5.2.0 και Android 6.0.1 αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 δλδ μπορει πρωτα να αναβαθμιστει σε miui 9 και αργότερα να παρει nougat ή να μην παρει ποτε ενώ θα εχει το 9 ? (ή το ανάποδο). εγω νομιζα οτι καθε miui ειναι προσαροσμενο και σε μια διαφορετικη android εκδοση. :wacko: Το πρώτο ναι αν και συνήθως όταν δε δίνει νέα έκδοση android με την αναβάθμιση του miui τότε σημαίνει ότι δε θα δώσει ούτε αργότερα. Να πάρει nougat χωρίς αναβαθμισμένο miui μπορεί αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν. To miui είναι απλά ένα skin/interface της xiaomi που βασίζεται σε ότι έκδοση android θέλει η ίδια. Όπως π.χ έχει η huawei το emui κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 καλησπερα. εχω παραγγειλει απο banggood και μου ειπαν οτι εχει την τελευταια ρομ Global stable 8.5.3.0 την εχει κανεις αυτην? ποιο πηρες απο τα 2? 'η απο τις εκδοσεις που εχει τεσπ γιατι εγω βλεπω τα ιδια με διαφορετικες τιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 (edited) καλησπερα. εχω παραγγειλει απο banggood και μου ειπαν οτι εχει την τελευταια ρομ Global stable 8.5.3.0 την εχει κανεις αυτην? παιδια κανενας με αυτην την ρομ? ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποιο πηρες απο τα 2? 'η απο τις εκδοσεις που εχει τεσπ γιατι εγω βλεπω τα ιδια με διαφορετικες τιμες https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-4X-Global-Edition-5_0-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-435-Octa-core-4G-Smartphone-p-1141850.html?rmmds=myorder αυτο πηρα. το αλλο το πιο φθηνο δεν ειναι global Edited October 22, 2017 by vagelis33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Και πώς κατέληξα με beta? Δεν έχω πειράξει κάτι στη συσκευή. Απλώς έτυχε να είναι από αυτούς που πήραν την nougat? Την πήρες μέσω ΟΤΑ (όπως κι εγώ, απλά εγώ πρόλαβα και είδα ότι έχει πολλά bugs και δεν την εγκατέστησα ποτέ). Τυχαία τις δίνουν σε κάποιους τις nightly. Ήμασταν ανάμεσα σε αυτούς αυτή τη φορά. Να πάρει nougat χωρίς αναβαθμισμένο miui μπορεί αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν. Όπως γράφω παραπάνω το έχουν κάνει ήδη. Η 8.5.1.0 έχει δοθεί σαν beta κι όμως είναι miui 8 με νέο android 7. Πιθανότατα θα δοθεί λοιπόν σε όλους πριν δούμε miui 9 με android 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Όπως γράφω παραπάνω το έχουν κάνει ήδη. Η 8.5.1.0 έχει δοθεί σαν beta κι όμως είναι miui 8 με νέο android 7. Πιθανότατα θα δοθεί λοιπόν σε όλους πριν δούμε miui 9 με android 7. Πιθανότατα γι'αυτό και είπαν μπορούν, κοίτα που θα δωθεί όμως σε stable μια και καλή όταν θα δωθεί η 9άρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evita1 Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Πιθανότατα γι'αυτό και είπαν μπορούν, κοίτα που θα δωθεί όμως σε stable μια και καλή όταν θα δωθεί η 9άρα. Να το δω και να μη το πιστεψω:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Να το δω και να μη το πιστεψω:X Εχω πάρει 2 REDMI 4X για τις κόρες μου από Gearbest ( που να μην τα επαιρνα, μου στοίχισαν πιο ακριβά από να τα αγόραζα τον Κωτσόβολο ) Τέλος πάντων, μου παραπονούνται και οι 2 κόρες μου ότι τα μπάσα του είναι χάλια και όταν ακούνε μουσική το ηχείο ανεβοκατεβαίνει η ένταση από μόνη της Καμμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts