Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλα φαίνονται σε αυτό το βίντεο πάντως.

Τον Zack τον εμπιστεύομαι για τα tests που κάνει αλλά νομίζω στην περίπτωση του S8 η Samsung του την έφερε. Όταν είχε δοκιμάσει για 1η φορά το Gorilla 5 στο Note (λογικά υπάρχει ακόμα ανεβασμένο και εκείνο το test), είχε χαραχτεί πολύ εύκολα και μάλιστα τότε είχε γίνει ντόρος γύρω από αυτό το θέμα (διατυπώθηκε η δικαιολογία ότι χαράσσεται πιο εύκολα αλλά σπάει πιο δύσκολα). Προσωπικά πιστεύω ότι η Samsung του έδωσε ένα τεμάχιο ειδικά φτιαγμένο με gorilla 4 για το test. Δεν θεωρώ ότι ο ίδιος τα πήρε από τη Samsung. Προσωπικά, έχοντας περάσει από 3 συσκευές Samsung με gorilla 3,4,5, έχω βγάλει συμπέρασμα ότι σαφώς η έκδοση 5 είναι η χειρότερη τόσο σε χαρακιές όσο και σε σπασίματα. Πάντως ακόμα και αν ήξερα ότι η συσκευή έχει ευαίσθητο γυαλί, πάλι την ίδια θα έπαιρνα. Είναι έρωτας το άτιμο!:)

Καλησπέρα παιδιά, επειδή παρατήρησα ότι δεν υπάρχει θέμα για την μπαταρία του S8 ξεχωριστό, παρά μόνος του S8+, μπορεί κάποιος να μου πει πόσο sot βγάζουμε πάνω κάτω με δεδομένα και πόσο με wifi σε γενικές γραμμές;; Η μετάβαση από S7 αξίζει λέτε, αν την έκανε κάποιος, ή οι διαφορές είναι αμελητέες;

σχετικά με την μπαταρία από αυτά που έχω διαβάσει περίπου 6 ως 6,5 ώρες.

όσον αφορά το s7 η το s8, η απάντηση είναι αντιγραφή από το skroutz σε ερώτηση, ποιο από τα δύο να πάρει και γιατί.

αν υπάρχει κάποια, η κάποιες διαφορές που σ ενδιαφέρουν,σκέψου αν αξίζει να το πάρεις

το s8 σε σχέση με το s7 έχει τις παρακάτω διαφορές, δε ξέρω αν είναι όλες η υπάρχουν κι άλλες.

1) έχει την καλύτερη οθόνη στο μικρότερο μέγεθος κινητού στον κόσμο.

2) θα έχει αναβάθμιση στα επόμενα 2 λειτουργικά που θα κυκλοφορήσουν .

3) έχει διπλάσια χωρητικότητα 64gb αντί 32.

4) έχει καλύτερο επεξεργαστή.

5) έχει μικρότερες διαστάσεις, παρότι έχει μεγαλύτερη οθόνη.

6) είναι πιο όμορφο.

7) έχει τζάμι gorilla glass 5.

8) βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. (ειδικά νυχτερινές)

9) έχει καλύτερη μπροστινή κάμερα.

10) υποστηρίζει Bluetooth 5.0 *

11) υποστηρίζει LTE-A (4CA) Cat16 1024/150 Mbps

Edited by kakos
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

επανερχομαι για το θεμα της βιντεοκλησης. το τηλ μου ειναι vodafone italia και δεν εμφανιζει την δυνατοτητα βιντεοκλησης στις επαφες. οι αλλοι μπορουν να με παρουν βιντεοκληση και να γινει κανονικα και να τους δω και να με δουν .εγω δεν μπορω να παρω. Επικοινωνησα με την σαμσουνγκ που μετα μου ειπε να παρω την ts solutions. μου ειπαν λοιπον οτι

"Το πρόβλημα είναι ότι η συσκευή σας προορίζονταν για την Vodafone Italia. Aν βάλετε στη συσκευή σας κάρτα sim από την Vodafone Italia θα δείτε ότι οι βιντεοκλήσεις θα σας λειτουργήσουν κανονικά κι από το μενού των επαφών , θα σας εμφανίζετε κανονικά η επιλογή.

TS Solutions

H συσκευή δεν προοριζόταν για την Ελληνική αγορά και το λογισμικό που έχει μέσα είναι από την Vodafone Italia, ακόμα κι αν τη φέρετε στο σέρβις για να γίνει επανεγκατάσταση λογισμικού είμαστε υποχρεωμένοι από τον κατασκευαστή να βάλουμε στη συσκευή λογισμικό ίδιο με το αρχικό, δηλαδή από τη χώρα προορισμού της συσκευής."

υπαρχει λυση να βαλω αλλο λογισμικο χωρις να χασω εγγυηση? τι αλλη λυση παιζει?

https://gr.gizchina.com/2017/08/23/wifi-calling-sima-ke-sta-pio-dyskola-simia-apoklistika-apo-tin-cosmote/

Είμαστε μέσα και εμείς με την αλλαγή αυτή?...:mad: μόλις πέρασα την EUR...σήμερα.

επανερχομαι για το θεμα της βιντεοκλησης. το τηλ μου ειναι vodafone italia και δεν εμφανιζει την δυνατοτητα βιντεοκλησης στις επαφες. οι αλλοι μπορουν να με παρουν βιντεοκληση και να γινει κανονικα και να τους δω και να με δουν .εγω δεν μπορω να παρω. Επικοινωνησα με την σαμσουνγκ που μετα μου ειπε να παρω την ts solutions. μου ειπαν λοιπον οτι

"Το πρόβλημα είναι ότι η συσκευή σας προορίζονταν για την Vodafone Italia. Aν βάλετε στη συσκευή σας κάρτα sim από την Vodafone Italia θα δείτε ότι οι βιντεοκλήσεις θα σας λειτουργήσουν κανονικά κι από το μενού των επαφών , θα σας εμφανίζετε κανονικά η επιλογή.

TS Solutions

H συσκευή δεν προοριζόταν για την Ελληνική αγορά και το λογισμικό που έχει μέσα είναι από την Vodafone Italia, ακόμα κι αν τη φέρετε στο σέρβις για να γίνει επανεγκατάσταση λογισμικού είμαστε υποχρεωμένοι από τον κατασκευαστή να βάλουμε στη συσκευή λογισμικό ίδιο με το αρχικό, δηλαδή από τη χώρα προορισμού της συσκευής."

Ολες οι branded συσκευες δεν εμφανιζουν την βιντεοκαμερα. γυρισε την σε οποια rom μανισια θελεις unbranded και θα σου εμφανιστει.οσοι το εχουμε κανει βεβαια σε παλιοτερες συσκευες πχ S6 S7 κλπ προτιμησαμε η την btu (αγγλικη) η την EUR την ελληνικη και δεν υπηρξε η δεν αναφερθηκε τουλαχιστον προβλημα.ουτε επηρεασθηκε ο knox.

Ολες οι branded συσκευες δεν εμφανιζουν την βιντεοκαμερα. γυρισε την σε οποια rom μανισια θελεις unbranded και θα σου εμφανιστει.οσοι το εχουμε κανει βεβαια σε παλιοτερες συσκευες πχ S6 S7 κλπ προτιμησαμε η την btu (αγγλικη) η την EUR την ελληνικη και δεν υπηρξε η δεν αναφερθηκε τουλαχιστον προβλημα.ουτε επηρεασθηκε ο knox.

TS Solutions

Το έχω κάνει στο s7 της γυναίκας μου,καθως είχα το ίδιο προβλημα..Ειχε ITV,εβαλα EUR και ολα οκ!!

Φλασαρεις μεσω odin και είσαι έτοιμος!!

Αν χρειαστεί εγγύηση κατα πασα πιθανότητα καλυπτεσαι αλλα καλου κακου ξαναβαλε ITV.

TS Solutions

Για δοκίμασε τον True Phone dialer :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&hl=el

Aφού τον εγκαταστήσεις, πήγαινε στις ρυθμίσεις του -> Εργαστήρια-> Άλλο -> κάνε check το κουτάκι για βιντεοκλήσεις.

Εγώ πάντως που είμαι με unbranded συσκευή και προσπάθησα μια φορά να καλέσω (βιντεοκλήση) δεν πραγματοποιήθηκε η κλήση. Λογικά παίζει ρόλο και η συσκευή που έχει αυτός που δέχεται την κλήση.

Για δοκίμασε τον True Phone dialer :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&hl=el

Aφού τον εγκαταστήσεις, πήγαινε στις ρυθμίσεις του -> Εργαστήρια-> Άλλο -> κάνε check το κουτάκι για βιντεοκλήσεις.

τον εγκατέστησα, τσεκαρα και το κουτακι της βιντεοκλησης στις ρυθμισεις. παω σε μια επαφη και μου εχει το τηλεφωνο και διπλα το εικονιδιο του μυνηματος. δεν μου βγαζει κατι αλλο. εκτος και δεν κανω κατι σωστα.

μαλλον με βλεπω να περναω EUR .

τον εγκατέστησα, τσεκαρα και το κουτακι της βιντεοκλησης στις ρυθμισεις. παω σε μια επαφη και μου εχει το τηλεφωνο και διπλα το εικονιδιο του μυνηματος. δεν μου βγαζει κατι αλλο. εκτος και δεν κανω κατι σωστα.

Αυτοί οι περιορισμοί είναι στο CSC.

Συμβαίνει συχνά οι συσκευές με rom από providers να έχουν απενεργοποιημένες κάποιες λειτουργίες, όταν τοποθετείτε διαφορετική sim.

Αν έχεις EUR CSC ή οποιoδήποτε CSC μη branded, θα ενεργοποιηθεί.

Αυτοί οι περιορισμοί είναι στο CSC.

Συμβαίνει συχνά οι συσκευές με rom από providers να έχουν απενεργοποιημένες κάποιες λειτουργίες, όταν τοποθετείτε διαφορετική sim.

Αν έχεις EUR CSC ή οποιoδήποτε CSC μη branded, θα ενεργοποιηθεί.

προφανως δεν εχει μη branded για να μην μπορω και μεω του caller να κανω βιντεοκληση.

αρα μενει να περασω ρομ EUR.

σωστα?

προφανως δεν εχει μη branded για να μην μπορω και μεω του caller να κανω βιντεοκληση.

αρα μενει να περασω ρομ EUR.

σωστα?

Vodafone branded είναι.

Με EUR θα ενεργοποιηθεί η βίντεοκλήση.

την περναω και εγω

Την πέρασα κι εγώ. Όταν έκανε boot μου έβγαλε ένα μήνυμα για τις υπηρεσιες του νεου πάροχου υπηρεσιών και ότι θα πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να μπορώ να τις χρησιμοποιήσω. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό;

Αφού μπεις στην επαφή, αν πατήσεις παρατεταμένα τον αριθμό της επαφής θα σου βγάλει επιλογή αν θέλεις κλήση ή βίντεοκλήση. ( πράσινο εικονίδιο βίντεο)

Αφού μπεις στην επαφή, αν πατήσεις παρατεταμένα τον αριθμό της επαφής θα σου βγάλει επιλογή αν θέλεις κλήση ή βίντεοκλήση. ( πράσινο εικονίδιο βίντεο)

ok σε ευχαριστω πολυ!!! το εκανα και εγινε κληση βιντεο!

Απαιτείται 3G δίκτυο και θα πρέπει να το υποστηρίζουν και οι 2 συσκευές ..

Μόνο η samsung απ'οσο γνωρίζω σε android μπορεί να κάνει βιντεοκλήσεις.

New9e0e1eb19247d965054a0e3daa897de5.jpg

εμένα ήρθε η έκδοση G950FOVF1AQH3 (ελληνικό VODAFONE) και είναι 439,02ΜΒ. Η περιγραφή και τα λοιπα που γράφει είναι τα ίδια. Ξέρει κανείς γιατί είναι πιο λίγα τα MB? ελπίζω να μου λυθεί το battery drain που έχω από το : Λειτουργικό σύστημα Android και βγάζω μόνο 2 ώρες sot.

Κι εμένα έχει έρθει η 600mb σε ελληνική συσκευή...περιμένω να δω αλλαγές από τα παιδιά που την περάσανε γιατί είμαι διακοπές, και δεν έχω pc και internet να το περάσω...

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)