Strofigkas Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Ευχαριστώ. Αυτή η btu ποια είναι; πως την αναζητω;; είναι ελληνική; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑγγλική είναι.θα βάλεις την χώρα(united kingdom) και θα στην βγάλει μαζί με τις άλλες αγγλικές. Μπορείς να βάλεις όμως και ελληνική με crl3. Νομίζω η ελληνική που έχει crl3 είναι η EUR Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Πάντως τώρα μόλις είδα στο phone info ότι csc εχω την clr1 και είναι eur ελληνική.. Δεν βρίσκω clr3 σε ελληνική εκτός αν κάνω λάθος... Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 (edited) Πάντως τώρα μόλις είδα στο phone info ότι csc εχω την clr1 και είναι eur ελληνική.. Δεν βρίσκω clr3 σε ελληνική εκτός αν κάνω λάθος...Που δεν βρίσκεις; Το csc δεν πειράζει που είναι clr1. Στο PDA και τα υπόλοιπα τι έχει; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 19, 2019 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Που δεν βρίσκεις; Το csc δεν πειράζει που είναι clr1. Στο PDA και τα υπόλοιπα τι έχει; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα. Τα υπόλοιπα είναι crlb. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Ρε παιδια εκανα το καλιμπραρισμα και καθε φορα που εκλεινε μετα την αναμονη στοrecovery δεν ανοιγε. Ομως οταν το εβαζα στο φορτιστή άνοιγε παλι στο recovery χωρις να γινεται κατι οταν παταγα power off απλα εκλεινε και παντα Παντα ανοιγε ξανα. Τι εκανα λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Αφησε το λιγη ωρα πριν το βαλεις στο φορτιστη... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Που δεν βρίσκεις; Το csc δεν πειράζει που είναι clr1. Στο PDA και τα υπόλοιπα τι έχει; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα πρέπει να πας πρώτα σε crl3 και μετά σε pie Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Οκ θα το ξανακανω μες τις μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Θα πρέπει να πας πρώτα σε crl3 και μετά σε pie Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠως θα το κάνω αυτό;; που θα την βρω την αντίστοιχη ρομ; τελικά κοιτάω το csc ή τα άλλα;; γιατί στο ένα λέει crl3 και στα άλλα crlb... Τι ισχύει;; έχω μπερδευτεί λιγάκι... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s8/sm-g950F/BTU/ Αυτή που έχει ημερομηνία 20/12 Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s8/sm-g950F/BTU/ Αυτή που έχει ημερομηνία 20/12 Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔλδ θα γυρίσω μια αναβάθμιση πίσω..;; από αυτή που έχω.. Αν τελικά θέλω να ξαναγυρίσω εδώ που είμαι τώρα χωρίς Pie μπορώ βάζοντας αυτή που έχω τώρα;; μέσω odin;; χωρίς κανένα προβλήματα... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Δλδ θα γυρίσω μια αναβάθμιση πίσω..;; από αυτή που έχω.. Αν τελικά θέλω να ξαναγυρίσω εδώ που είμαι τώρα χωρίς Pie μπορώ βάζοντας αυτή που έχω τώρα;; μέσω odin;; χωρίς κανένα προβλήματα... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπ ότι διάβασα στο xda μπορείς να γυρίσεις πίσω. Διάβασε και εσύ λίγο το νήμα εκεί για σιγουρα Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Καλησπέρα σας, Εχω s6 και θέλω να πάω στο s8. Η ανάλυση της κάμερας βλέπω είναι ίδια και δεν είμαι ευχαριστημένος με τις φωτογραφίες του s6. Μήπως το s8 θα βγάζει καλύτερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Εννπειται οτι βγαζει καλυτερες. Δεν τιθεται θεμα.... Ειδικα σε χαμηλο φωτισμο. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Σε 1 μήνα από τώρα θα έχει ήδη βγει το s10 lite (ή όπως το πουν) και σε άλλους 3 θα έχει χάσει ήδη 2-3 κατοστάρικα από την τιμή του. Κρίμα να πας τώρα σε s8. Εκτός φυσικά αν υπάρχει άμεση ανάγκη για αναβάθμιση. Για την κάμερα κλπ, εννοείται πως δεν υπάρχει σύγκριση ούτε για αστείο. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Ακομα και η μπαταρια του s8 που ειναι υποτιθεται το αδυνατο του σημειο ειναι μια χαρα ειδικα τωρα τελευταια και πριν ακομα απο την ενημερωση ασφαλειας Ιανουαριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Ακομα και η μπαταρια του s8 που ειναι υποτιθεται το αδυνατο του σημειο ειναι μια χαρα ειδικα τωρα τελευταια και πριν ακομα απο την ενημερωση ασφαλειας Ιανουαριου.Που να δεις και με την pie πως είναι. Ελπίζω να μείνει ετσι Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 (edited) 7μιση ωρες Sot και εχεις και 16%? Εγω μεχρι 5μιση παω και με ενα σωρο πραγματα απνεργοποιημενα.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 21, 2019 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Τι απενεργοποιείτε ακριβώς ρε παιδιά.. Εμένα με 3 ώρες Sot το κινητό βγαίνει off . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 (edited) Τι απενεργοποιείτε ακριβώς ρε παιδιά.. Εμένα με 3 ώρες Sot το κινητό βγαίνει off .Fullhd+ Φωτεινοτητα 45% περιπου Μαυρο theme και wallpapers και dark mode σε εφαρμογες που το υποστηριζουν Συγχρονισμοι απενεργοποιημενοι εκτος του e-mail Δεν παιζω παιχνιδια ουτε εχω εφαρμογες οπως την αθλιοτητα που λεγεται facebook.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 22, 2019 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 παιδια ξαναέκανα το calibrarisma και ενω ήταν κλειστό για μια ώρα το εβαλα στην μπριζα και ξαναβγήκε στο recovery μολισ το συνδεσα. δεν μπορω να κανω κατι αλλο τουλαχιστον φορτισε μεχρι το 98% το πρωι που το εβγαλα απο τον φορτιστη. μετα μονο με reboot ανοιγε κανονικα. με shutdown ξαναεβγενε το recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Τοτε ασε το κολπο με το recovery. Ξεφορτισε τελειως και βεβαιωσου οτι δεν ανοιγει καθολου και τοτε κανε το. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Καλησπέρα σας, Έχω ένα S8 και έχω σπάσει την οθόνη σε 2 σημεία. Το ένα από τροχαίο(στο οποίο το αμάξι βγήκε ολική και εγώ του κόσμου τα σπασίματα :lol:), άλλο ένα από μαρμάρινο σκαλί. Σκέφτομαι τώρα τελευταία μήπως και φτιάξω την οθόνη και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί ή αν δεν είναι δύσκολη διαδικασία να έκανα την αντικατάσταση μόνος μου. Προφανώς σκέφτομαι για αυθεντική amoled αλλιώς το προτιμώ να το αφήσω ως έχει. Το κινητό το χρησιμοποιώ κανονικά και δεν έχει άλλο λειτουργικό πρόβλημα παρά μόνο το "αισθητικό". Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Πουλα το όπως είναι και πάρε κάνα μεταχειρισμένο, βρίσκεις σχετικά εύκολα, από 250 μέχρι 300 κυμαίνονται... ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν κάνεις και χρήση τιμολογίου με μηδενικό ΦΠΑ εκεί λίγο πάνω από 300 ,στα 330 βγαίνει καινούριο!! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Τοτε ασε το κολπο με το recovery. Ξεφορτισε τελειως και βεβαιωσου οτι δεν ανοιγει καθολου και τοτε κανε το. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ. κανει ομως να το κανω 4η φορα μεσα σε 10 μερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts