nikos523 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Γιατί η ενημέρωση του Νοεμβρίου ήρθε μαζί με του Δεκεμβρίου, όπου η τελευταία εμφανιζόταν μόνο αν είχε εγκατασταθεί η προηγούμενη.Όχι, η ενημέρωση του Νοέμβρη ήρθε τον Νοέμβρη (για γερμανικά πάντα). Τον Δεκέμβρη ήρθε άλλη μια μικρή πιθανώς διορθωτική και λίγες μέρες μετά το patch του Δεκέμβρη. Το ίδιο και στα s9, μόνο που αυτά πήρανε και 3η αναβάθμιση μετά από λίγες μέρες (την pie). Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Εμενα παντως με κοσμοτε που ειμαι μου εχει ερθει μονο μια τον Δεκεμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 (edited) Εμενα παντως με κοσμοτε που ειμαι μου εχει ερθει μονο μια τον Δεκεμβρη. Και σε Voda το ίδιο. Δε νομίζω να βγήκαν δύο για Δεκέμβρη πάντως. Του Νοέμβρη ήταν μεγάλη 530mb και μια 300mb του Δεκέμβρη, γι αυτό και εμφανιζόταν μόνο αν είχε μπει η προηγούμενη πρώτα. Edited December 29, 2018 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Και σε Voda το ίδιο. Δε νομίζω να βγήκαν δύο για Δεκέμβρη πάντως. Του Νοέμβρη ήταν μεγάλη 530mb και μια 300mb του Δεκέμβρη, γι αυτό και εμφανιζόταν μόνο αν είχε μπει η προηγούμενη πρώτα.Δεν φαντάζομαι πράγματα φίλε μου. Ζω Γερμανία, έχω γερμανική συσκευή και αναβαθμίζεται άμεσα κάθε μήνα από την ώρα που βγήκε. 2πλη αναβάθμιση είχαμε μια τον Αύγουστο αν θυμάμαι καλά και μια τώρα τον Δεκέμβρη. Το ίδιο και στο s9 Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Διπλή είχα και εγώ μέσα στο Δεκέμβριο με BTU. 500+mb η μία και η άλλη επίσης αρκετά μεγαλη Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Εγώ σε γερμανικό, πήρα 2 αναβαθμίσεις το Νοέμβριο και μια Δεκεμβρίου..Άρα ό, τι να 'ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Δε πήγα να βγάλω τρελό κανένα, ένα δε νομίζω έγραψα, εσφαλμένη εκτίμηση προφανώς, αφού πιο πολύ είχα κατά νου το δικό μου csc το πήρε καπάκι δύο αναβαθμίσεις. Προφανώς αν χρειάζεται και για τη συσκευή μου θα εκδοθεί αργότερα το αντίστοιχο patch. Εκτός και αν μας προλάβει η pie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Απο 15 Φλεβαρη μαλλον θα αρχισουμε να τρωμε πιτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Yup, good news ✌ :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Η Cosmote έχει μείνει στον Οκτώβρη ή μόνο εγώ θέμα; Έχει μείνει στον Οκτώβριο ακόμα. Κάποια στιγμή θα την πάρουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Απο 15 Φλεβαρη μαλλον θα αρχισουμε να τρωμε πιτα... Μακάρι να είναι καλή η πίτα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Μου κολλαει αρκετα τωρα τελευταια.Εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Όσο κολλούσε και στην αρχή. Καθόλου. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Καθολου και μενα.... Καθε κινητο μπορει να κολλαει βεβαια αν ειναι φορτωμενο με εφαρμογες και δεν γινεται συχνη επανεκκηση και clear cache... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Καθολου και μενα.... Καθε κινητο μπορει να κολλαει βεβαια αν ειναι φορτωμενο με εφαρμογες και δεν γινεται συχνη επανεκκηση και clear cache... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν θα το έλεγα. Γιατί εγώ προσωπικά κάνω restart μια φορά το μήνα όταν έρθει η ενημέρωση και θα σβήσει και την cache. Κατά τα υπολοιπα, δεν κλείνω ποτέ καμία εφαρμογή από εποχές LG optimus G! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Έκανα το λάθος και αναβάθμισα τον Samsung browser στην τελευταία του έκδοση 8.2.01.2 (για s8 plus) και παει το λαγκάρισμα σύννεφο...κρίμα είναι η 1η φορά που με απογοητεύει σε κάτι η συσκευή. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Κατεβασε την προηγουμενη που δουλευε χωρις προβλημα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Γίνεται;;; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Ναι. Πηγαινε στις εφαρμογες και καταργησε το. Κατεβασε την προηγουμενη εκδοση απο το apkmirror... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Αυτό έκανα...thanks!! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλους, μια ερώτηση όταν κάνουμε clear cache σβήνουν στοιχεία από τις εφαρμογές όπως κωδικοί κτλ και πρέπει να τους ξαναπερασουμε? Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Οχι. Δεν σβηνει κωδικους κλπ.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Έχει παρατηρήσει κανείς μετά το update, battery drain? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Προσωπικα οχι Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 ούτε κι εγώ Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts