venejo Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 ήρθε σε κανένα η pie με EUR?? εστω με smart switch?? Σε 8αρι και το 9αρι μου πάντως ήρθε πρώτα μέσω ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Σε 8αρι και το 9αρι μου πάντως ήρθε πρώτα μέσω ΟΤΑ.αυτο ειναι DBT φίλε Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 αυτο ειναι DBT φίλε Δε καταλαβα. Αν εννοείς τα δικα μου παντως, όχι, το 9αρι EUR και το 8αρι VGR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Λάθος νήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaras7 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Εγώ πάλι έχω μείνει με ενημέρωση ασφαλειας Ιανουαρίου ... Άντε να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Σου εχει ερθει η τελευταια ενημερωση; Χθες αρχισε να διανεμεται... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χθες το βράδυ μου ήρθε και το ενεργοποίησα. Αφού το έκαναν που το έκαναν, γιατί δεν το έκαναν total black? Ενεργειακά δεν έχει μεγάλη διαφορά από το άσπρο δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Υποθέτω γιατί το έκαναν με το σκεπτικό να μην είναι ενοχλητικό το βράδυ και όχι για να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια σε AMOLED οθόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Εχει ενα σωρο pure black themes στο themestore της Samsung. Πριν απο αυτο ειχα τετοιο θεμα και δεν εχω προσεξει διαφορα με το dark mode της Samsung στην καταναλωση... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Μετά την αναβάθμιση ενώ πέρασα επαφές κτλ με smart switch δεν μου περνάει τα samsung notes...Υπάρχουν κανονικά στον φάκελο σαν backup αλλα δεν τα δέχεται στην 9. Έχουμε καμμία λύση? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Υποθέτω γιατί το έκαναν με το σκεπτικό να μην είναι ενοχλητικό το βράδυ και όχι για να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια σε AMOLED οθόνες.Στα S9, S10 είναι pure black. Ο λόγος που υποθέτω το έκαναν είναι για να μην υπάρχει black smear (Google it όποιος δε το ξέρει)Εχει ενα σωρο pure black themes στο themestore της Samsung. Πριν απο αυτο ειχα τετοιο θεμα και δεν εχω προσεξει διαφορα με το dark mode της Samsung στην καταναλωση... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤα οποία δυστυχώς μπαίνουν μόνο με light mode ενεργοποιημενο, Άρα δε μπορούμε να τα βάλουμε τώρα χωρίς να το χαλαρώσουμε σ κάποιες εφαρμογές :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Καλησπέρα. Dark theme για Facebook υπάρχει; επίσης στον Opera touch υπάρχει και το έβαλα, αλλά στις σελίδες που είναι άσπρες δεν δουλεύει.. Είναι λογικό;;; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 ελληνικό vodafone ξεκίνησε τώρα η αναβάθμιση. την περνάω και λέω εντυπώσεις Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Καλησπέρα. Dark theme για Facebook υπάρχει; Μέσω 3ων εφαρμογών. Εγώ έχω το Fella Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 πειτε κανενα tip για το καινουργιο λειτουργικο. να ξερουμε τι να ρυθμίσουμε εμεις οι άσχετοι χεχεχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefsid Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Ποτέ θα γίνει η αναβάθμιση στα s8 της comsote ? γνωρίζει κάποιος κάτι παιδιά? Παράθεση SdS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nothin Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Ποτέ θα γίνει η αναβάθμιση στα s8 της comsote ? γνωρίζει κάποιος κάτι παιδιά? Βγηκε εχθες συμφωνα με την σελιδα της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Εδω και λιγο καιρο, οταν ανοίγω τις επαφες και μπαινω σε μια απο αυτες, οι λεπτομέρειες κάνουν κανένα διλεπτο να εμφανιστουν Ξερετε τι μπορεί να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Εδω και λιγο καιρο, οταν ανοίγω τις επαφες και μπαινω σε μια απο αυτες, οι λεπτομέρειες κάνουν κανένα διλεπτο να εμφανιστουν Ξερετε τι μπορεί να φταιει; Μονο σε αυτο εχεις κολληματα; Επανεκκινηση κανεις ποτε; Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Ναι μονο σε αυτό. Εχω κανει επανεκκινήσεις αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Έχει βγει για βονταφ και κόσμοτε.... Και το απλό το ελληνικό, τίποτε. Έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 μηπώς γνωρίζεται, μια βουλίτσα-τελεία που είχε κάτω αριστερά και εκρυβε την κάτω μπάρα, που πήγε; δεν την εμφανίζει, τώρα με την αναβάθμιση. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 θα βγει σύντομα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Οχι και έλεος , από χθες το βράδυ την έχω .Την έβαλα με το samsung smart switch . Μάθαμε με το έλεος .βγήκε για EUR?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 βγήκε για EUR?? Εκανα πατατα , για το euro δεν βγήκε ακόμη . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 μηπώς γνωρίζεται, μια βουλίτσα-τελεία που είχε κάτω αριστερά και εκρυβε την κάτω μπάρα, που πήγε; δεν την εμφανίζει, τώρα με την αναβάθμιση. Δυστυχώς με το νέο UI αυτό δεν υπάρχει πια. Ακομα και στο S9 μου που χτες πήρε δεύτερη 9άρα αναβάθμιση, δεν "εμφανιστηκε". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts