konakis Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ένα "καλό " used στα 300,320 ευρώ είναι μια χαρά επιλογή. Η κάμερα κάνει παπάδες εάν γνωρίζεις τα βασικά με manual mode, αν το κατέχεις το άθλημα βγάζεις Φωτογραφίες με 1/2,1/4 ,1/6 δευτερόλεπτα με τρομερή ποιότητα εικόνας, έχει εξαιρετική απόδοση μέχρι τα 400 iso. Η μπαταρία επίσης έχει πάρα πολύ καλή διαχείριση και οι διαστάσεις είναι για μένα το μεγαλύτερο ατού της συσκευής. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις :) Φίλε GMF80, ευχαριστώ για τις προτάσεις, αλλά είναι τεράστια τηλέφωνα αυτά πάνω από τις 6ίντσες (ακόμη και με "bezeless" design). Γι'αυτό πάλι γυρίζω στο S8. Σε σχέση με τα branded ή όχι τηλέφωνα, τι πρέπει να τσεκάρω; Να είναι ελληνικής αντιπροσωπείας; Υπάρχουν EU εκδόσεις γενικά; Είναι κάτι που πρέπει να αποφύγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ένα "καλό " used στα 300,320 ευρώ είναι μια χαρά επιλογή. Η κάμερα κάνει παπάδες εάν γνωρίζεις τα βασικά με manual mode, αν το κατέχεις το άθλημα βγάζεις Φωτογραφίες με 1/2,1/4 ,1/6 δευτερόλεπτα με τρομερή ποιότητα εικόνας, έχει εξαιρετική απόδοση μέχρι τα 400 iso. Η μπαταρία επίσης έχει πάρα πολύ καλή διαχείριση και οι διαστάσεις είναι για μένα το μεγαλύτερο ατού της συσκευής.Φίλε αν θες άνοιξε ένα θέμα με τις βέλτιστες ρυθμίσεις κάμερας στο manual Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Δεν υπάρχουν βελτιστες ρυθμίσεις. Είναι ανάλογα την σκηνη και το αποτέλεσμα που θες "Παίξε" μόνος σου να δεις τι κάνει κάθε ρύθμιση, και διάβασε κάποιο άρθρο για τα βασικά της φωτογραφίας Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Παίδες καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς που θα βρω απο Ελλάδα άμεσα ένα sim tray για το s8 duos? G950fd δηλαδή... Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Παίδες καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς που θα βρω απο Ελλάδα άμεσα ένα sim tray για το s8 duos? G950fd δηλαδή... Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://ismash.gr/shop/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/sim-card-tray-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%82-samsung-s8-black/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Γεια σας παιδιά. Μόλις χθες έσπασε το κινητό μου (Oneplus X) και γενικά δεν αντέχω άλλο με τις παντόφλες κινητά που βγαίνουν παντού και ψάχνω τις επιλογές μου. Μετά από πολλές εναλλακτικές, νιώθω πως το S8 είναι ακόμη ένα εξαιρετικό τηλέφωνο. Για τους εξής λόγους, πείτε μου αν κάνω λάθος: - Value for money. Γενικά μιας και δεν μπορώ να δώσω πολλά λεφτά, νομίζω ότι μέχρι 400 είναι μια καλή τιμή για κάτι στα κυβικά αυτού του τηλεφώνου. Άμα πάω και σε μεταχιερισμένο, μπορώ να πέσω και ακόμη παρακάτω. - Τα χαρακτηριστικά του ακόμη κρατάνε και μάλιστα πολλά από όσα έχει, πολλά κινητά που βγαίνουν φέτος, δεν τα έχουν. - Η κάμερά του είναι ακόμη πολύ καλή. (σίγουρα δε συζητάμε σε σύγκριση με τα τελευταία της apple και της google, αλλά και πάλι αξιοπρεπές πρέπει να είναι) - Έχει ακόμη υποστήριξη και βλέπω πως θα πάρει μέσα στο 2019 και android pie!!! Οπότε θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. 1. Θεωρείτε πως κάνω κάποιο λάθος και προτείνετε κάτι καλύτερο από το S8 στην τιμή κάτω των 400€ που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή; 2. Κάνω κάποιο λάθος με τα πλεονεκτήματα που περίεγραψα παραπάνω; 3. Παίζουν branded εκδόσεις; Και γενικά τι να προσέχω αν κάνω την κίνηση να πάρω ένα; Η καλύτερη έκδοση ποια είναι σε επίπεδο μη ύπαρξης bloat εφαρμογών (π.χ. Cosmote βλακείες κλπ); Γενικά τι να προσέξω στην αγορά του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων παίδες! Η σειρά 8 είναι πολύ καλή και ο κάτοχος ενός τέτοιου τηλεφώνου δεν χρειάζεται να πάει στη σειρά 9 Πάρτο με κλειστά μάτια και αν σε βολεύει το μεγαλύτερο μέγεθος πήγαινε στο plus Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις :) Φίλε GMF80, ευχαριστώ για τις προτάσεις, αλλά είναι τεράστια τηλέφωνα αυτά πάνω από τις 6ίντσες (ακόμη και με "bezeless" design). Γι'αυτό πάλι γυρίζω στο S8. ; Σε αυτην την περιπτωση τοτε ειναι η καλυτερη επιλογη βαση μεγεθους, χαρακτηριστικων και το δεδομενο οτι θα παρει αλλη μια σημαντικη αναβαθμιση. Το εχω 8 μηνες τωρα και λογικα θα το κρατησω για καιρο ακομη. Συνηθιζα να αλλαζω 3-4 κινητα το χρονο αλλα αυτο θα μεινει καθως πλεον δεν βρισκω λογο αλλαγης. Η μπαταρια του ειναι αψογη , η αποδοση το ιδιο, το design σουπερ.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 1, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Το μόνο κομμάτι που υστερεί σημαντικά σε σχέση με το s9, είναι ο ήχος. Από εκεί και πέρα, δεν βλέπεις διαφορά σε πραγματική χρήση. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Κι εγω καταχος του S8 στο προτεινω φουλ!! Το S9 εχει επισης λιγο καλυτερη καμερα (μεταβαλλομενο διαφραγμα απο 1.5-2.4 και 4k σε 60fps). Σε ενα προσφατο ταξιδι στο Λονδινο περα απο την dslr εβγαλα αρκετες και με το S8 οταν τις περασα στο λαπτοπ να τις δω ολες ηταν αψογες. Σιγουρα καποια πιο καινουργια κινητα οπως τα pixel εχουν καλυτερο hdr Οσον αφορα τα branded φιλος μου ειχε παρει απο κοσμοτε και ειχε καποιες εφαρμογες της οι οποιες ειχε κανονικα απεγκατασταση Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Χθες έκανα δώρο στην κοπέλα μου ένα S8 orchid grey στα 419.50 από kaisershop. Είχαμε δει και τα Α8 και το Pocophone αλλά και το Mate 20 lite. Κινητήρα το μικρό S8 σε γυναικεία χέρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Χθες έκανα δώρο στην κοπέλα μου ένα S8 orchid grey στα 419.50 από kaisershop. Είχαμε δει και τα Α8 και το Pocophone αλλά και το Mate 20 lite. Κινητήρα το μικρό S8 σε γυναικεία χέρια. το σ8 το εδωσα στη συζηγο orchid grey επισης, πολυ ομορφο και ιδανικο μεγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotwings Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Χαιρεται ενδιαφερομαι για αγορα απο σκρουτζ του s8. Αυτο που με αποσχολει βασικα ειναι η χωρα προελευσης και αν θα ειναι branded η οχι η συσκευη. Με το imei μπορω να τσεκαρω χωρα (αυτο αραγε μπορω να το ζητησω απο το καταστημα πριν την αγορα?). Επισης ειναι υποχρεωμενοι να αναγραφουν στα site τους αν ειναι branded ή οχι η συσκευη ή δεν μπορουν να το γνωριζουν αν δεν ανοιχτει πρωτα το κινητο? Για δωστε καμια συμβουλη, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) Συνηθως αναγραφεται αν ειναι branded. Διαλεξε ενα αξιοπιστο σκρουτζαδικο και δεν θα εχεις προβλημα. Συνηθως τα αξιοπιστα σκρουτζαδικα εχουν βρετανικα/γερμανικα/πολωνικα/ρουμανικα S8. Δεν θα εχεις προβλημα με κανενα απο αυτα.. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 4, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Έτσι ακριβώς ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 το δικο μου σε orchid grey δεν ελεγε τιποτα απεξω αν ηταν branded. μου ειπε η πωλητρια οτι δεν ξερω τι ειναι . ειχε καποια αλλα χρωματα τα οποια ηταν branded και το ειδα. το δικο μου οταν το ανοιξα ηταν voda ιταλιας. μια εφαρμογη ειχε της voda και η οποια απενεργοποιηθηκε και δεν ειχα κανενα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 (edited) το δικο μου σε orchid grey δεν ελεγε τιποτα απεξω αν ηταν branded. μου ειπε η πωλητρια οτι δεν ξερω τι ειναι . ειχε καποια αλλα χρωματα τα οποια ηταν branded και το ειδα. το δικο μου οταν το ανοιξα ηταν voda ιταλιας. μια εφαρμογη ειχε της voda και η οποια απενεργοποιηθηκε και δεν ειχα κανενα θεμα. Καλημερα ξερει κανεις πως να κανω την γρηγορη προσβαση το αιωρουμενο κουμπι που ανοιγει κλεινη το κινητο βγαζει στιγμιεες φωτο την οθωνη κλπ Edited November 10, 2018 by jimmarine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Καλημερα ξερει κανεις πως να κανω την γρηγορη προσβαση το αιωρουμενο κουμπι που ανοιγει κλεινη το κινητο βγαζει στιγμιεες φωτο την οθωνη κλπ 1 Ανοίγεις την κάμερα. 2 Ανοίγεις τις ρυθμίσεις της κάμερας. 3 Ενεργοποιείς την επιλογή αιωρούμενο κουμπί κάμερας. όμως δεν είναι για να ανοίγει το κινητό, είναι μόνο για να βγάζεις φωτογραφίες. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 1 Ανοίγεις την κάμερα. 2 Ανοίγεις τις ρυθμίσεις της κάμερας. 3 Ενεργοποιείς την επιλογή αιωρούμενο κουμπί κάμερας. όμως δεν είναι για να ανοίγει το κινητό, είναι μόνο για να βγάζεις φωτογραφίες. Ευχαριστω Kakos το βρηκα λεγεται βοηθητικο μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ευχαριστω Kakos το βρηκα λεγεται βοηθητικο μενου να είμαι ειλικρινής αυτό δε το γνώριζα. έχει τις λειτουργίες που γράφεις παραπάνω; δηλαδή, ανοιγει κλεινει το κινητο βγάζει στιγμιαίες φωτο την οθόνη κλπ Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harskouf Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Μπράβο Samsung! https://www.sammobile.com/2018/11/15/android-pie-time-limit-galaxy-free-themes Ο σχεδιαστής του θέματος το δίνει ελεύθερα και η Samsung θα βάζει περιορισμό στη χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 (edited) Μπράβο Samsung! https://www.sammobile.com/2018/11/15/android-pie-time-limit-galaxy-free-themes Ο σχεδιαστής του θέματος το δίνει ελεύθερα και η Samsung θα βάζει περιορισμό στη χρήσηΤο κανει ακομα ποιο ευκολο να επιλεξει καποιος custom launcher... Προσωπικα, μονο Νova, οτι και να κανει η Samsung.... Αλλα και εκει τα εικονιδια της Samsung εχω. Παντα μου αρεσαν... Edited November 15, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harskouf Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ο Nova δεν αλλάζει το θέμα του κινητού. Μόνο τον launcher. Έτσι π.χ. δεν θα αλλάξουν ανάλογα με το θέμα, χρώματα οι ρυθμίσεις ή οι άλλες εφαρμογές της Samsung. Παρεπιπτώντως έχω ένα πρόβλημά με τον Nova: Στα widgets (π.χ. στο gmail widget) οι γραμματοσειρες εμφανίζονται πολύ μεγάλες σε αντίθεση με τον default launcher που τα γράμματα εμφανίζονται σε κανονικό μέγεθος στα ίδια widgets. Ξέρετε αν υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ο Nova δεν αλλάζει το θέμα του κινητού. Μόνο τον launcher. Έτσι π.χ. δεν θα αλλάξουν ανάλογα με το θέμα, χρώματα οι ρυθμίσεις ή οι άλλες εφαρμογές της Samsung. Παρεπιπτώντως έχω ένα πρόβλημά με τον Nova: Στα widgets (π.χ. στο gmail widget) οι γραμματοσειρες εμφανίζονται πολύ μεγάλες σε αντίθεση με τον default launcher που τα γράμματα εμφανίζονται σε κανονικό μέγεθος στα ίδια widgets. Ξέρετε αν υπάρχει κάποια λύση;Σωστος δεν το σκεφτηκα αυτο. Ευτυχως τουλαχιστον που με android pie θα υπαρχει επιλογη για μαυρο θεμα... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 να είμαι ειλικρινής αυτό δε το γνώριζα. έχει τις λειτουργίες που γράφεις παραπάνω; δηλαδή, ανοιγει κλεινει το κινητο βγάζει στιγμιαίες φωτο την οθόνη κλπ Για kakos Προσβασημοτητα κινητικες δυνατοτητες βοηθητικο μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts