GMF80 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Ακομα τελεια η μπαταρια... Απο 95% φορτιση σε 50%, 3 ωρες SOT.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Αν δεν φορτίσει μέχρι το 100% η συσκευή, δεν μηδενίζει τους μετρητές απ όσο θυμάμαι. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 (edited) Μετα απο ενα ποσοστο τους μηδενιζει.... Φορτισα το βραδυ μεχρι 98% και μετα απο λειτουργια πτησης αρχισα τη χρηση στο 95% το πρωι. Το τσεκαρα αν ειχε μηδενισει για να δω τι SOT θα βγαλει σημερα. Το κανω 1 φορα το μηνα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 16, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysoumi Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Κι εγώ κάπως έτσι είμαι αλλά μόνο με WiFi.... Απλά διάβασα κάνα 10αρι άτομα στο xda έχουν 7-8-9 μέχρι και 10 σοτ. Τι κάνουμε λάθος;;;; Τόσο μεγάλη διαφορά λες να έχει η π.χ. Slimrom ή η Batmanrom;;; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Εγώ φορτίζω κάθε 2μιση μέρες περίπου το s8 plus, με πολύ χρήση YouTube, internet, 3,4 βίντεο μικρά του λεπτού, κάμποσες φωτογραφίες και φωτεινότητα στην μέση κατά μέσο όρο. Πάντα μου βγάζει από 7μιση μέχρι 8 και ώρες οθόνη. Γενικά τα s8,s8 plus είναι απρόσμενα πάρα πολύ καλά στην διαχείριση της μπαταρίας. Μακάρι να μην κάνει καμιά πατάτα η σαμμυ και τα "καταστρέφει " ... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Ας ελπισουμε.... Αν την κανει root και custom rom.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Στην χρήση μπαταρίας, εκεί που λέει αδράνεια συσκευής εννοεί το deep sleep? Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 παιδια τωρα που επεσε η τιμη αξιζει να αγορασω το κινητο;ειναι πανεμορφο.απο θεμα αναβαθμισεων και ενημερωσεων;επισης προβληματα υπαρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 παιδια τωρα που επεσε η τιμη αξιζει να αγορασω το κινητο;ειναι πανεμορφο.απο θεμα αναβαθμισεων και ενημερωσεων;επισης προβληματα υπαρχουν; παρτο, χθες!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Κοίτα και κάνα καλό μεταχειρισμένο, παίζουν αρκετά, θα γλυτώσεις και χρήματα, άποψή μου βέβαια ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 απο ενημερωσεις πως παει;ευχαριστημενοι οι κατοxoi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Ούτε κρύο, ούτε ζέστη θα έλεγα. Εμένα κομπλέ στην ώρα τους και πιο πριν τώρα τελευταία τα τρίμηνα με τα security patches ... ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- * s8 plus έχω γω Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Εχουμε καθε μηνα το Security update μας μεχρι στιγμης, οποτε ολα καλα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Κοίτα και κάνα καλό μεταχειρισμένο, παίζουν αρκετά, θα γλυτώσεις και χρήματα, άποψή μου βέβαια ;)Αν εισαι Αθηνα και ειναι σε καλη κατασταση μεσα στην εγγυηση στα 300 ευρω ειναι σουπερ πιστευω. Λεω αν εισαι Αθηνα ετσι ωστε να μπορεις να αλλαξεις την μπαταρια μεσα στην εγγυηση απο σμαρτεκ χωρις μεγαλη διαδικασια (αποστολη με κουριερ κλπ).... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godpanos Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Αν το πάρεις 330-350 μεταχειρισμενο θα δωσεις και κανα 60ρι ισως για επισκευη μπαταριας .. μεταφορικα .. κτλ .. Με 420 το περνεις στο κουτι του απο το skroutz . Γνωμη μου !! Παράθεση http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif Where are you going Karamitro ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Αν το πάρεις 330-350 μεταχειρισμενο θα δωσεις και κανα 60ρι ισως για επισκευη μπαταριας .. μεταφορικα .. κτλ .. Με 420 το περνεις στο κουτι του απο το skroutz . Γνωμη μου !! και πιο φθηνα https://www.bestprice.gr/item/2155034325/samsung-galaxy-s8.html?qid=3gG3IDl_9WX_f4b5c&seq=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 (edited) και πιο φθηνα https://www.bestprice.gr/item/2155034325/samsung-galaxy-s8.html?qid=3gG3IDl_9WX_f4b5c&seq=1 Ποτε δεν θα επαιρνα απο καπου που ειναι κατοπιν παραγγελιας και οχι ετοιμοπαραδοτο προσωπικα. Παντα στα μαγαζια που εχουν την χαμηλοτερη τιμη ειναι κατοπιν παραγγελιας. Κατι δεν μου αρεσει σε αυτο... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 18, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 και πιο φθηνα https://www.bestprice.gr/item/2155034325/samsung-galaxy-s8.html?qid=3gG3IDl_9WX_f4b5c&seq=1 συμφωνώ απόλυτα. Ποτε δεν θα επαιρνα απο καπου που ειναι κατοπιν παραγγελιας και οχι ετοιμοπαραδοτο προσωπικα. Παντα στα μαγαζια που εχουν την χαμηλοτερη τιμη ειναι κατοπιν παραγγελιας. Κατι δεν μου αρεσει σε αυτο... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk παράδοση 1-3 μέρες έχει. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Αν το πάρεις 330-350 μεταχειρισμενο θα δωσεις και κανα 60ρι ισως για επισκευη μπαταριας .. μεταφορικα .. κτλ .. Με 420 το περνεις στο κουτι του απο το skroutz . Γνωμη μου !!Στα 340 παιζει ο πυραυλος Xiaomi Pocophone F1 αυτην τη στιγμη παντως.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyoshiro Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Καλησπέρα. Ρε παιδιά δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση σε oreo... Μήπως να την περάσω μόνος μου να ησυχάσω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Πέρνα την τελευταία γερμανική και μην κάνεις επαναφορά για να μείνει γερμανικό. Πάντα πρώτο θα παίρνει τις ενημερώσεις και κάθε μήνα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 δε ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί, όμως το θεωρώ ευχάριστο και είπα να το αναφέρω. https://www.techgear.gr/samsung-galaxy-s8-ar-emoji-super-slow-motion-144684/ Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Πολύ κακή υλοποίηση βέβαια, μην περιμένετε πολλά. Το δούλεψα λίγο πριν 2-3 μέρες που ήρθε το update και δεν είναι όπως το slow mo του s9. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Από ποιά αποψη Νικο; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Ενταξει ετσι και αλλιως ειναι ανουσια προσθηκη κατ'εμε.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts