konakis Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Με τα πάντα ανοιχτά εκτός GPS και ομιλία πάνω από 4-5 ώρες... Πόσες ώρες οθόνης βγάζει πάνω κάτω; Με φωτεινότητα κάπου στην μέση λογικά το 5μισάωρο το χει άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ κι ένα "σεβαστό " υπόλοιπο σε μπαταρία από 15% και πάνω... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Τι είδους τροποποιήσεις;Always on: off Αναλυση: Full HD+ Μαυρο θεμα και μαυρα wallpapers (οχι καταμαυρα αλλα με μεγαλο ποσοστο μαυρου) GPS: Εξοικονομιση ενεργειας Συγχρονισμοι στο χειροκινητο Απενεργοποιηση με BK Disabler εφαρμογων και διαδικασιων που δεν χρησιμοποιω. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 παιδες καλησπερα, ηθελα να δω εαν και αλλοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με εμενα.. λοιπον.. εχω το s8 g950f με custom rom renovate ice 11.1 και custom kernel velocity r4 .. και με στοκ κερνελ ειχα το ιδιο προβλημα, το κινητο δεν πιανει σχεδον με τιποτα 4g/4g+ .. πρεπει να μπω σε λειτουργια πτησης και να κανω reboot και να το δεχτει για λιγο, μετα αλλαζει για παντα σε H+ .. δοκιμασα να κανω φορματ , φλας ξανα την ρομ αλλα τιποτα.. τσεκαρα το apn ειναι ολα κομπλε.. η σιμ ειναι σχετικα καινουργια υποστιριζει 4g δικτυο.. εχω στειλει στο 1333 4G ειναι ενεργοπποιημενο .. Πολυ περιεργο αυτο, ειδικα σε εσωτερικους χωρους δεν πιανω ποτε 4g και δεν μπορω να ενεργοποιησω VoLTE ωστοσο.. Ευχαριστω παιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Μαλλον δεν πατησε καλα η ρομ, αν δεν εχουν αλλοι θεμα και δεν βαριεσαι φλασαρισε την παλι απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Μαλλον δεν πατησε καλα η ρομ, αν δεν εχουν αλλοι θεμα και δεν βαριεσαι φλασαρισε την παλι απο την αρχη το εχω δοκιμασει πολλες φορες.... φλας ξανα την ρομ, wipe everything .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 gapps φλασαρες; αν και δεν ξερω αν χρειαζετε για την συγκεκριμενη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 gapps φλασαρες; αν και δεν ξερω αν χρειαζετε για την συγκεκριμενη ρομ οχι δεν χρειαζεται για την συγκεκριμενη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Always on: off Αναλυση: Full HD+ Μαυρο θεμα και μαυρα wallpapers (οχι καταμαυρα αλλα με μεγαλο ποσοστο μαυρου) GPS: Εξοικονομιση ενεργειας Συγχρονισμοι στο χειροκινητο Απενεργοποιηση με BK Disabler εφαρμογων και διαδικασιων που δεν χρησιμοποιω. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατάλαβα.. Τραγική μπαταρία... Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με φωτεινότητα κάπου στην μέση λογικά το 5μισάωρο το χει άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ κι ένα "σεβαστό " υπόλοιπο σε μπαταρία από 15% και πάνω... Μπα δεν θα την παλέψει... Μιλάω από 4 έως 6 ώρες στο 8ωρο... Θα μου σβήνει κατά τις 3 το μεσημέρι. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) Για μενα τραγικη δεν ειναι. Για κινητο με τα specs του S8 ειναι αξιοπρεπεστατη.... Καποτε ειχα το Mate 7 και με 4000 μπαταρια εβγαζε 4 ωρες οθονης.... Με το S6 edge + και την ιδια μπαταρια με το S8 3 μιση ωρες οθονης.. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 18, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 παιδες καλησπερα, ηθελα να δω εαν και αλλοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με εμενα.. λοιπον.. εχω το s8 g950f με custom rom renovate ice 11.1 και custom kernel velocity r4 .. και με στοκ κερνελ ειχα το ιδιο προβλημα, το κινητο δεν πιανει σχεδον με τιποτα 4g/4g+ .. πρεπει να μπω σε λειτουργια πτησης και να κανω reboot και να το δεχτει για λιγο, μετα αλλαζει για παντα σε H+ .. δοκιμασα να κανω φορματ , φλας ξανα την ρομ αλλα τιποτα.. τσεκαρα το apn ειναι ολα κομπλε.. η σιμ ειναι σχετικα καινουργια υποστιριζει 4g δικτυο.. εχω στειλει στο 1333 4G ειναι ενεργοπποιημενο .. Πολυ περιεργο αυτο, ειδικα σε εσωτερικους χωρους δεν πιανω ποτε 4g και δεν μπορω να ενεργοποιησω VoLTE ωστοσο.. Ευχαριστω παιδες. Ειμαι και εγω με την τελευταια Renovate και μπαινω κανονικα με 4G/LTE.Δες αν εχεις περασμενο τον τελευταιο Bootloader και Modem Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Για μενα τραγικη δεν ειναι. Για κινητο με τα specs του S8 ειναι αξιοπρεπεστατη.... Καποτε ειχα το Mate 7 και με 4000 μπαταρια εβγαζε 4 ωρες οθονης.... Με το S6 edge + και την ιδια μπαταρια με το S8 3 μιση ωρες οθονης.. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν λέω τραγική το κάνω σύγκριση με το note 5 xiaomi.. Αλλιώς αν το συγκρίνω με προηγούμενα Samsung σίγουρα είναι καλή. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δεν ειναι το ιδιο πραγμα. Καμια σχεση μεταξυ των 2 κινητων. Ναι σε μπαταρια μπορει να τα παει καλυτερα ενα xiaomi αλλα δεν μπορεις να το συγκρινεις με ενα S8/S9. Επεσς προσφατα στα χερια μου το Redmi 5 plus και σε σχεση με το S8 νομιζα οτι γυρισα 4 χρονια πισω σε ποιοτητα overall. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δεν ειναι το ιδιο πραγμα. Καμια σχεση μεταξυ των 2 κινητων. Ναι σε μπαταρια μπορει να τα παει καλυτερα ενα xiaomi αλλα δεν μπορεις να το συγκρινεις με ενα S8/S9. Επεσς προσφατα στα χερια μου το Redmi 5 plus και σε σχεση με το S8 νομιζα οτι γυρισα 4 χρονια πισω σε ποιοτητα overall. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα παραλές... Τεσπα σκέφτομαι για αλλαγή αλλά θα έχω θέμα με την μπαταρία από ότι κατάλαβα.. Σίγουρα μόνο κ μόνο για την οθόνη αξίζει αλλά... Δεν ξέρω. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Για 6 ώρες την μέρα κλήσεις παίρνεις ένα μάπαφοουν με μεγάλη μπαταρία, το πετάς σε ένα τσαντάκι/τσέπη και το ξεχνάς. Δεν θα σε ενοχλήσει φαντάζομαι, μιας και σίγουρα χρησιμοποιείς BT για να μην κάψεις τον εγκέφαλο σου με τόσες ώρες στο αυτί! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Για 6 ώρες την μέρα κλήσεις παίρνεις ένα μάπαφοουν με μεγάλη μπαταρία, το πετάς σε ένα τσαντάκι/τσέπη και το ξεχνάς. Δεν θα σε ενοχλήσει φαντάζομαι, μιας και σίγουρα χρησιμοποιείς BT για να μην κάψεις τον εγκέφαλο σου με τόσες ώρες στο αυτί! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Κ αυτό γίνεται καλή ιδέα. Οκ θα δω τι θα κάνω.. Μάλλον θα το αλλάξω, μου λείπει η Amoled. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Καλημέρα το κινητό όταν το ανοίγω με πετά διαφήμιση ,πρεπει να γυρίσω αριστερά την οθόνη για να μπω στην κανονική. την έβγαλα φωτο να την βάλω εδώ να την δείτε πως είναι, αλλά δεν ξέρω να την στείλω. τι μπορώ να κάνω να γλυτώσω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Λογικα απο καποια εφαρμογη προερχεται. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Λογικα απο καποια εφαρμογη προερχεται. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντάξει φίλε σε ευχαριστώ πέταξα τις τελευταίες εξω και συνήλθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Καλημέρα, Πώς μπορώ να ρυθμίσω τις ηχητικές ειδοποιήσεις ώστε να γίνονται μόνο μια φορά και όχι επαναλαμβανόμενες; Ευχαριστώ Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Μία βοήθεια όποιος ξέρει να μου απαντήσει σας παρακαλώ. Είμαι κάτοχος s8 και μου συμβαίνει το εξής. Το έχω συνδεδεμένο με bluetooth και όταν δεχτώ εισερχόμενη κλήση, στην κίνησή μου να βγάλω τη συσκευή από την τσέπη για να απαντήσω, εκείνο έχει απαντήσει ήδη, χωρίς να πατήσω απολύτως τίποτα. Μπορώ να έχω μία βοήθεια για ποιο λογοπορει να συμβαίνει αυτό;Είχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά έπρεπε να απενεργοποιήσω αυτό. Σε s7 με 8.0. Νομίζω είναι το ίδιο Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα, Πώς μπορώ να ρυθμίσω τις ηχητικές ειδοποιήσεις ώστε να γίνονται μόνο μια φορά και όχι επαναλαμβανόμενες; ΕυχαριστώΛογικά είσαι εδώ. Το απενεργοποιείς. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Λογικά είσαι εδώ. Το απενεργοποιείς. Ευχαριστώ! Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Είχα το ίδιο πρόβλημα και τελικά έπρεπε να απενεργοποιήσω αυτό. Σε s7 με 8.0. Νομίζω είναι το ίδιο Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικά είσαι εδώ. Το απενεργοποιείς. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είσαι ωραίος ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Μπηκα πολλες φορες στον πειρασμο να το ξεφορτωθω αλλα δεν το εκανα. Ο αρχικος λογος ηταν οτι δεν μου αρεσε το 18:9 format. Το συνηθισα και μετα απο 1-2 ταινιες που ειδα δεν το αλλαζω πλεον. Μετα μου εγινε μια γρατζουνια ορατη κυριως με κλειστη οθονη και ξενερωσα παλι. Δοκιμασα τζαμακι αλλα χανει η ποιοτητα της οθονης και το ξηλωσα. Σημερα μετα απο καιρο φορτισα στο 100%. Μετα απο 3 ωρες οθονης με 4g κυριως ειμαι στο 65%!!!. 3 μηνες το εχω και μου δινει συνεχεια καλυτερα νουμερα αυτονομιας. 1η φορα το βλεπω σε συσκευη... Το αδυναμο σημειο ειναι προφανως οι γρατζουνιες στην οθονη αλλα αφου δεν φαινονται με οθονη ανοιχτη θα το συνηθισω.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk να σε ρωτησω επειδη παιζει να το παρω...ποσες ωρες οθονης σου βγαζει μεσο ορο και σε τι φωτεινοτητα ομως ; 4G data open ; ομιλια ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 να σε ρωτησω επειδη παιζει να το παρω...ποσες ωρες οθονης σου βγαζει μεσο ορο και σε τι φωτεινοτητα ομως ; 4G data open ; ομιλια ; Μεσο ορο 4 ωρες θα έχεις με αυτήν την χρήση. Αμα θες πάνω απο 5 ωρες μονο s8 plus. Υπάρχουν άτομα που βγάζουν και παραπάνω αλλα πίστεψε με οχι με 4g χρήση..κύριος με wifi.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 να σε ρωτησω επειδη παιζει να το παρω...ποσες ωρες οθονης σου βγαζει μεσο ορο και σε τι φωτεινοτητα ομως ; 4G data open ; ομιλια ;Wifi και φωτεινότητα 45%. Κλήσεις περίπου 20 λεπτά την μέρα. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts