RSAROUKLA Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Ρυθμίσεις κάμερας πηγαίνεις κ αλλάζεις την αναλογία από 4:3 με 12 mp το βάζεις 9 mp 16:9 κ είσαι έτοιμος..Ευχαριστώ πολυ φίλε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Κλήσεις(dialer)-πανω δεξιά στις τελίτσες-ρυθμίσεις Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και εγω εκει ειχα κοιταξει αλλα δεν εχει τιποτα , το ξανατσεκαρα :worry: και παλι τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Όσοι έχετε Cosmote ROM, η Oreo θα έρθει τέλος της επόμενης εβδομάδας περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backframe Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Λόγω προβλήματος (απροσμενες επανεκινήσεις) σε κάποιες συσκευές που πήραν την oreo σταμάτησε η διαδικασία διάθεσης του νέου firmware. Περιμένουμε για τη διορθωμένη έκδοση... https://www.sammobile.com/news/samsung-reveals-why-it-stopped-the-galaxy-s8-android-oreo-release/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει ρύθμιση στο app του youtube να μένει η οθόνη ανοικτή όσο έχω πατήσει το pause? ήθελα προχτές να κοιτάω κάτι σε pause και όλο έσβηνε η οθόνη. Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Παιδιά πέρασα την oreo crap και τελικά θέλω να γυρίσω σε nougat custom όπως ήμουν πριν. Ξέρετε γιατί δεν υπάρχει η εντολή oem unlock στις επιλογέςπρογραμματιστη; για να περάσω recovery custom. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Παιδιά πέρασα την oreo crap και τελικά θέλω να γυρίσω σε nougat custom όπως ήμουν πριν. Ξέρετε γιατί δεν υπάρχει η εντολή oem unlock στις επιλογέςπρογραμματιστη; για να περάσω recovery custom. ΕυχαριστώΓια ποιο λόγο θέλεις να γυρίσεις σε nougat; υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 (edited) Καλημέρα.. Ναι εχω έχω θέμα με την μπαταρία. Κάπου διάβασα ότι πρέπει να περιμένω 7 μέρες για να μπορέσω να ξεκλείδωσω τον bootloader.... Ισχύει;; Υγ. Εντάξει την βρήκα την άκρη. Edited February 17, 2018 by studiosakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Καλησπέρα, αν εγκαταστήσω τον nova launcher και έρθει η αναβάθμιση θα γυρίσει πάλι στην touchwiz και θα πρέπει να ξαναεγκαταστησω τον nova? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Καλησπέρα, αν εγκαταστήσω τον nova launcher και έρθει η αναβάθμιση θα γυρίσει πάλι στην touchwiz και θα πρέπει να ξαναεγκαταστησω τον nova? O touchwiz και ο nova θα υπάρχουν ταυτόχρονα στη συσκευή σου! Θα μπορείς να επιλέξεις ανά πάσα στιγμή όποιον θέλεις! Μετά την αναβάθμιση αν δεν σβήσουν οι υπόλοιπες εφαρμογές, δε θα σβήσει και ο nova. Επομένως ακόμη και να γυρίσει σε touchwiz μπορείς να πας στις ρυθμίσεις και να ξαναεπιλέξεις τον nova σαν προεπιλεγμένο launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Α μάλιστα, σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Καλησπέρα, συγχωρέστε μου τις "παιδικές" ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά σε android και προσπαθώ να το μάθω. Απενεργοποίησα στην οθόνη το widget του καιρού και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω παλι όταν είμαι στην touchwiz. Στον nova πατάω παρατεταμένα την συντόμευση του καιρού και μου εμφανίζει στο pop up μενού την επιλογή "επιλογές γραφικών" όπου ορίζω την μορφή του. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια επιπλέον ρύθμιση για να μπορέσω να κάνω το ίδιο και στον touchwiz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Αν κατάλαβα καλά τι ψάχνεις κάνε ενα παρατεταμένο κλικ σε ένα κενό σημείο κάποιας αρχικής οθόνης και θα σου βγεί η επιλογή για widget κάτω. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις με τα δύο δάχτυλα την κίνηση του zoom out σε κάποια αρχική οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Ναι φίλε μου τα κατάφερα, σε ευχαριστώ πολύ προσπαθούσα με λάθος τρόπο.☺️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Όσοι χρησιμοποιείτε τον nova, στα εικονίδια των εφαρμογών σας δείχνει τον αριθμό των ειδοποιήσεων; Γιατί σε εμένα παρ'ολο που εχω εγκαταστήσει και την εφαρμογή Tesla unread for nova δεν μου εμφανίζει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Στο s8 που είχα στις ίδιες ρυθμίσεις φυσικά με την ίδια SIM voda στις κλήσεις δεν έβγαινε ποτέ η επιλογή HD,ενώ στο s8 plus από την πρώτη στιγμή (το εχω πάνω από ένα μήνα)ανάλογα με τον συνομιλητή μου βγάζει HD με εξαιρετική- μοναδική ακουστική. Είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο; *Το s8 ήταν EUR Vodafone ενώ το plus αγορασμένο από Vodafone επίσης όμως επίσημης εισαγωγής Samsung. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Έχει βγάλει σε κανέναν πρόβλημα η μπροστά κάμερα; Με λίγο googling δεν βρήκα κάτι γενικευμένο... Μετά το γνωστό θέμα με τον σένσορα - που δεν έχω πάει να φτιάξω ακόμα- , έβγαλε και η μπροστά όπου κρασάρει μόνιμα. Ούτε clear cache, ούτε reboot , ούτε safe mode λειτούργησε . Δοκίμασα και από ένα κρυφό μενού όπου δοκιμάζεις το hardware απευθείας, αλλά τζίφος. Έχω να πάω και στην infoquest για την retina του Mac, τούρ στις αντιπροσωπείες μέσα στην εβδομάδα :wacko: Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Όσοι χρησιμοποιείτε τον nova, στα εικονίδια των εφαρμογών σας δείχνει τον αριθμό των ειδοποιήσεων; Γιατί σε εμένα παρ'ολο που εχω εγκαταστήσει και την εφαρμογή Tesla unread for nova δεν μου εμφανίζει τίποτα. Εμένα μου τον δείχνει (σε s8+, δεν παίζει ρόλο). Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Galaxy S8 Android Oreo rollout has been resumed https://www.sammobile.com/news/galaxy-s8-android-oreo-rollout-has-been-resumed/ Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsatsanis Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Galaxy S8 Android Oreo rollout has been resumed https://www.sammobile.com/news/galaxy-s8-android-oreo-rollout-has-been-resumed/ Ξαναεμφανίστηκε η αναβάθμιση σε γερμανική συσκευή!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) Δεν είναι η ίδια, είναι νέα έκδοση (CRB7). Εγώ έχω την oreo από την ώρα που βγήκε στην Γερμανία και τώρα κατεβάζω την νέα αναβάθμιση. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Edited February 22, 2018 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Δεν είναι η ίδια, είναι νέα έκδοση (CRB7). Εγώ έχω την oreo από την ώρα που βγήκε στην Γερμανία και τώρα κατεβάζω την νέα αναβάθμιση. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Την είχες περάσει μόνο σου από το XDA, ή την beta oreo είχες; Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Τίποτα από τα δύο. Την δώσανε στους beta testers στην Γερμανία πέμπτη-παρασκευή και εμείς οι υπόλοιποι στην Γερμανία την πήραμε την Δευτέρα επίσημα (πριν 2 εβδομάδες νομίζω). Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Πως βρίσκουμε για ποια χώρα προοριζόταν το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Πως βρίσκουμε για ποια χώρα προοριζόταν το κινητό; PhoneInfo από το PlayStore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts