mpompa Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Είχα φύγει από την LG και ήρθα στην samsung για πιο γρήγορες ενημερώσεις και πιο καλά αποτελέσματα καθώς ερχόμενος πρώτη φορά στην εταιρία.. δυστυχώς απέτυχα.η πιο πολλές συσκευές έχουνε πάρει το ορεο και εμείς ακόμη, σήμερα τελείωσε η beta έκδοση οπότε σε κάνα δυο μήνες και Αν! Περαστικά μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Είχα φύγει από την LG και ήρθα στην samsung για πιο γρήγορες ενημερώσεις και πιο καλά αποτελέσματα καθώς ερχόμενος πρώτη φορά στην εταιρία.. δυστυχώς απέτυχα.η πιο πολλές συσκευές έχουνε πάρει το ορεο και εμείς ακόμη, σήμερα τελείωσε η beta έκδοση οπότε σε κάνα δυο μήνες και Αν! Περαστικά μας! Καλά και συ ήρθες στη Samsung για να έχεις γρήγορες ενημερώσεις??? Πήγαινε και στην Microsoft για πλήθος εφαρμογών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Γιατί σας έχει πιάσει φαγούρα με το oreo? Πρακτικά στην καθημερινότητα σας δεν πρόκειται να καλαταβετε καμια τρελή διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Καλά και συ ήρθες στη Samsung για να έχεις γρήγορες ενημερώσεις??? Πήγαινε και στην Microsoft για πλήθος εφαρμογών! Φίλε μου δεν είπα αυτό.καταλαβα ότι η samsung είναι η πιο αργει στης ενημερώσεις Φυσικά ήρθα για την απίστευτη οθόνη κάμερα και τα όλα του κινητού...αλλά απαιτώ αφου έδωσα ένα σκασμό λεφτά να πάρω τουλάχιστον την αναβαθμίσει να ανακουφιστω λιγάκι.πιστεψε με δεν είναι ότι θα πάρω το ορεο και θα πω Ουάου μια χαρά, είναι το ****το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Φίλε μου δεν είπα αυτό.καταλαβα ότι η samsung είναι η πιο αργει στης ενημερώσεις Φυσικά ήρθα για την απίστευτη οθόνη κάμερα και τα όλα του κινητού...αλλά απαιτώ αφου έδωσα ένα σκασμό λεφτά να πάρω τουλάχιστον την αναβαθμίσει να ανακουφιστω λιγάκι.πιστεψε με δεν είναι ότι θα πάρω το ορεο και θα πω Ουάου μια χαρά, είναι το ****το.. Υπερβάλεις... Το έχουμε ξαναγραψει κοίτα να ευχαριστηθείς το κινητό σου κ άσε όλα αυτά... Κ αν θες να δεις βάλε nova prime που τα σπάει με gestures κτλ Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Είχα φύγει από την LG και ήρθα στην samsung για πιο γρήγορες ενημερώσεις και πιο καλά αποτελέσματα καθώς ερχόμενος πρώτη φορά στην εταιρία.. δυστυχώς απέτυχα.η πιο πολλές συσκευές έχουνε πάρει το ορεο και εμείς ακόμη, σήμερα τελείωσε η beta έκδοση οπότε σε κάνα δυο μήνες και Αν! Περαστικά μας! Φίλε μου δεν είπα αυτό.καταλαβα ότι η samsung είναι η πιο αργει στης ενημερώσεις Φυσικά ήρθα για την απίστευτη οθόνη κάμερα και τα όλα του κινητού...αλλά απαιτώ αφου έδωσα ένα σκασμό λεφτά να πάρω τουλάχιστον την αναβαθμίσει να ανακουφιστω λιγάκι.πιστεψε με δεν είναι ότι θα πάρω το ορεο και θα πω Ουάου μια χαρά, είναι το ****το.. Παραθέτω και τα 2 μηνύματά σου. Όταν λες ότι ¨Είχα φύγει από την LG και ήρθα στην samsung για πιο γρήγορες ενημερώσεις και πιο καλά αποτελέσματα¨ τι θεωρείς ότι καταλαβαίνει κάποιος? Anyway. Το θέμα με τη Samsung και τις ενημερώσεις είναι γνωστό. Όπως είναι γνωστό ότι από την 5 και μετά δεν υπάρχουν σοβαρές διαφορές από ενημέρωση σε ενημέρωση. Μαζί σου για το ότι από συσκευή αυτού του κόστους τα θέλεις όλα στα πόδια σου αλλά πίστεψέ με υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα που πρέπει να λυθούν πριν τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Τον nova prime τον έχω και η συσκευή πάει σφαίρα.. τέλος πάντων έχει ξαναειπωθει αυτό με της αναβαθμίσεις ας την ευχαριστηθουμε την συσκευή μας και οπότε θέλει κάνει και το πολυπόθητο update ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Θα ρθει η Oreo κι έχοντας δει διάφορα βίντεο με την beta Oreo το τηλέφωνο θα φρεσκαριστει αισθητά πιστεύω...κι εγώ είμαι της άποψης να καθυστερούν οι αναβαθμίσεις με γνώμονα βέβαια την μετέπειτα απρόσκοπτη λειτουργία του κινητού με τα λιγότερα bugs.Στο s7 edge πάντως η nougat έκατσε τέλεια , το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και στην σειρά s8 με την Oreo ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Γενικα οποίος παίρνει Samsung για γρήγορες αναβαθμίσεις το εχει χάση το παιχνίδι θα απογοητευτεί με αυτήν την σκεπτική. Προσωπικά προτιμάω να αργήσει λιγο και να βγει σωστή με έξτρα πράγματα επιπλέον παρα να την περνούμε κατευθείαν και να ειναι μεσα στα προβλήματα. Αν κάποιος θελει android για αναβαθμίσεις η λύση ειναι σε καποιο google pixel να παει αν βιάζεται τόσο πολυ και θελει να την παίρνει πρώτος ευελπιστώ εμείς οι χρήστες τον s8 τον άλλον μήνα να την έχουμε. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Παιδιά το YouTube το ανοίγει πάντα σε τέρμα φωτεινότητα. Ισχύει και σε σας;αλλάζει κάπου αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backframe Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Παιδιά το YouTube το ανοίγει πάντα σε τέρμα φωτεινότητα. Ισχύει και σε σας;αλλάζει κάπου αυτό; Απενεργοποίησε το εργαλείο βελτίωσης βίντεο στο μενού συνθέτες λειτουργίες εάν δε θέλεις να το κάνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Παιδιά το YouTube το ανοίγει πάντα σε τέρμα φωτεινότητα. Ισχύει και σε σας;αλλάζει κάπου αυτό; Θα βρεις μέσα στις ρυθμίσεις μια επιλογή για "Βελτιστοποίηση του βίντεο"! Θα πρέπει να την απενεργοποιήσεις! Δε θυμάμαι ακριβώς την διαδρομή του μενού, που πρέπει να ακολουθήσεις. Αν δεν το βρεις, ελπίζω να το γράψει κάποιος.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας παιδιά, αυτό ήταν. Δεν θα το βρισκα με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας παιδιά, αυτό ήταν. Δεν θα το βρισκα με τίποτα. Καλησπερα σημερα πηρα το ς8 πως βγαινει το ρολοι με τα μεγαλα γραματα απο την οθωνη να μην φαινοντε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Έχει παρατηρήσει κανείς κανένα θέμα με το messenger ? Πολλές φορές δεν μου έρχεται κάποια ειδοποίηση ότι έχω μήνυμα τυχαίνει πολλές φορές να μπω στην εφαρμογή και να δω ότι έχω κάποια μηνύματα. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Έχει παρατηρήσει κανείς κανένα θέμα με το messenger ? Πολλές φορές δεν μου έρχεται κάποια ειδοποίηση ότι έχω μήνυμα τυχαίνει πολλές φορές να μπω στην εφαρμογή και να δω ότι έχω κάποια μηνύματα.Γενικά οι ειδοποιήσεις σε default ρυθμίσεις είναι μια πονεμένη ιστορία...πήγαινε να απενεργοποιήσεις την εξοικονόμηση ενέργειας στις συγκεκριμένες εφαρμογές που θες να έρχονται οι ειδοποιήσεις στην ώρα τους... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Γενικά οι ειδοποιήσεις σε default ρυθμίσεις είναι μια πονεμένη ιστορία...πήγαινε να απενεργοποιήσεις την εξοικονόμηση ενέργειας στις συγκεκριμένες εφαρμογές που θες να έρχονται οι ειδοποιήσεις στην ώρα τους... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλησπέρα. Νέος κάτοχος. Αυτό πως γίνεται; Και κάτι ακόμα.Η ίριδα δεν δημιουργεί πρόβλημα στα μάτια άν την χρησιμοποιείς; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Καλησπέρα. Νέος κάτοχος. Αυτό πως γίνεται; Και κάτι ακόμα.Η ίριδα δεν δημιουργεί πρόβλημα στα μάτια άν την χρησιμοποιείς; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όσο πρόβλημα δημιουργεί και μια φωτογραφία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Όσο πρόβλημα δημιουργεί και μια φωτογραφία...Δλδ; είναι το ιδιο; για το άλλο θέμα ξέρεις να μου πεις πως; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Ωστόσο ακόμα και η samsung προειδοποιεί ότι αν σε ενοχλεί να μην το δουλεύεις. Εγώ όσο προσπαθούσα να σκανάρω σωστά τα μάτια για να δουλεύει καλύτερα και παλευα να βρω σωστή γωνία για να ανοίξει, ένιωσα να με ενοχλεί αρκετά. Είναι όπως και το υψηλό sar. Άλλοι δεν το καταλαβαίνουν, άλλοι το νιώθουν κατευθείαν! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Γενικά οι ειδοποιήσεις σε default ρυθμίσεις είναι μια πονεμένη ιστορία...πήγαινε να απενεργοποιήσεις την εξοικονόμηση ενέργειας στις συγκεκριμένες εφαρμογές που θες να έρχονται οι ειδοποιήσεις στην ώρα τους... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό πως γίνεται; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Καλημέρα παιδιά!! Εαν "γράψει" το knox, υπάρχει τρόπος να επανέλθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Καλημέρα παιδιά!! Εαν "γράψει" το knox, υπάρχει τρόπος να επανέλθει; Έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται να σβηστεί αν γράψει Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Άρα πάει "περίπατο" η εγγύηση. Οκ ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Καλημέρα παιδιά!! Εαν "γράψει" το knox, υπάρχει τρόπος να επανέλθει; Άμα γράψει δε ξεγράφει. Οριστικά και αμετάκλητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts