Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα φύγει από την LG και ήρθα στην samsung για πιο γρήγορες ενημερώσεις και πιο καλά αποτελέσματα καθώς ερχόμενος πρώτη φορά στην εταιρία.. δυστυχώς απέτυχα.η πιο πολλές συσκευές έχουνε πάρει το ορεο και εμείς ακόμη, σήμερα τελείωσε η beta έκδοση οπότε σε κάνα δυο μήνες και Αν! Περαστικά μας!

Είχα φύγει από την LG και ήρθα στην samsung για πιο γρήγορες ενημερώσεις και πιο καλά αποτελέσματα καθώς ερχόμενος πρώτη φορά στην εταιρία.. δυστυχώς απέτυχα.η πιο πολλές συσκευές έχουνε πάρει το ορεο και εμείς ακόμη, σήμερα τελείωσε η beta έκδοση οπότε σε κάνα δυο μήνες και Αν! Περαστικά μας!

Καλά και συ ήρθες στη Samsung για να έχεις γρήγορες ενημερώσεις??? Πήγαινε και στην Microsoft για πλήθος εφαρμογών!

Γιατί σας έχει πιάσει φαγούρα με το oreo?

Πρακτικά στην καθημερινότητα σας δεν πρόκειται να καλαταβετε καμια τρελή διαφορά.

Καλά και συ ήρθες στη Samsung για να έχεις γρήγορες ενημερώσεις??? Πήγαινε και στην Microsoft για πλήθος εφαρμογών!

Φίλε μου δεν είπα αυτό.καταλαβα ότι η samsung είναι η πιο αργει στης ενημερώσεις Φυσικά ήρθα για την απίστευτη οθόνη κάμερα και τα όλα του κινητού...αλλά απαιτώ αφου έδωσα ένα σκασμό λεφτά να πάρω τουλάχιστον την αναβαθμίσει να ανακουφιστω λιγάκι.πιστεψε με δεν είναι ότι θα πάρω το ορεο και θα πω Ουάου μια χαρά, είναι το ****το..

Φίλε μου δεν είπα αυτό.καταλαβα ότι η samsung είναι η πιο αργει στης ενημερώσεις Φυσικά ήρθα για την απίστευτη οθόνη κάμερα και τα όλα του κινητού...αλλά απαιτώ αφου έδωσα ένα σκασμό λεφτά να πάρω τουλάχιστον την αναβαθμίσει να ανακουφιστω λιγάκι.πιστεψε με δεν είναι ότι θα πάρω το ορεο και θα πω Ουάου μια χαρά, είναι το ****το..

Υπερβάλεις... Το έχουμε ξαναγραψει κοίτα να ευχαριστηθείς το κινητό σου κ άσε όλα αυτά... Κ αν θες να δεις βάλε nova prime που τα σπάει με gestures κτλ

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Παραθέτω και τα 2 μηνύματά σου. Όταν λες ότι ¨Είχα φύγει από την LG και ήρθα στην samsung για πιο γρήγορες ενημερώσεις και πιο καλά αποτελέσματα¨ τι θεωρείς ότι καταλαβαίνει κάποιος?

Anyway. Το θέμα με τη Samsung και τις ενημερώσεις είναι γνωστό. Όπως είναι γνωστό ότι από την 5 και μετά δεν υπάρχουν σοβαρές διαφορές από ενημέρωση σε ενημέρωση. Μαζί σου για το ότι από συσκευή αυτού του κόστους τα θέλεις όλα στα πόδια σου αλλά πίστεψέ με υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα που πρέπει να λυθούν πριν τις αναβαθμίσεις.

Τον nova prime τον έχω και η συσκευή πάει σφαίρα.. τέλος πάντων έχει ξαναειπωθει αυτό με της αναβαθμίσεις ας την ευχαριστηθουμε την συσκευή μας και οπότε θέλει κάνει και το πολυπόθητο update ☺

Θα ρθει η Oreo κι έχοντας δει διάφορα βίντεο με την beta Oreo το τηλέφωνο θα φρεσκαριστει αισθητά πιστεύω...κι εγώ είμαι της άποψης να καθυστερούν οι αναβαθμίσεις με γνώμονα βέβαια την μετέπειτα απρόσκοπτη λειτουργία του κινητού με τα λιγότερα bugs.Στο s7 edge πάντως η nougat έκατσε τέλεια , το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και στην σειρά s8 με την Oreo ;)

Konakis.

Γενικα οποίος παίρνει Samsung για γρήγορες αναβαθμίσεις το εχει χάση το παιχνίδι θα απογοητευτεί με αυτήν την σκεπτική. Προσωπικά προτιμάω να αργήσει λιγο και να βγει σωστή με έξτρα πράγματα επιπλέον παρα να την περνούμε κατευθείαν και να ειναι μεσα στα προβλήματα.

Αν κάποιος θελει android για αναβαθμίσεις η λύση ειναι σε καποιο google pixel να παει αν βιάζεται τόσο πολυ και θελει να την παίρνει πρώτος ευελπιστώ εμείς οι χρήστες τον s8 τον άλλον μήνα να την έχουμε.

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Παιδιά το YouTube το ανοίγει πάντα σε τέρμα φωτεινότητα. Ισχύει και σε σας;αλλάζει κάπου αυτό;

Παιδιά το YouTube το ανοίγει πάντα σε τέρμα φωτεινότητα. Ισχύει και σε σας;αλλάζει κάπου αυτό;

Απενεργοποίησε το εργαλείο βελτίωσης βίντεο στο μενού συνθέτες λειτουργίες εάν δε θέλεις να το κάνει αυτό.

Θα βρεις μέσα στις ρυθμίσεις μια επιλογή για "Βελτιστοποίηση του βίντεο"! Θα πρέπει να την απενεργοποιήσεις!

Δε θυμάμαι ακριβώς την διαδρομή του μενού, που πρέπει να ακολουθήσεις. Αν δεν το βρεις, ελπίζω να το γράψει κάποιος.....:)

Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας παιδιά, αυτό ήταν. Δεν θα το βρισκα με τίποτα.

Καλησπερα σημερα πηρα το ς8 πως βγαινει το ρολοι με τα μεγαλα γραματα απο την οθωνη να μην φαινοντε

Έχει παρατηρήσει κανείς κανένα θέμα με το messenger ? Πολλές φορές δεν μου έρχεται κάποια ειδοποίηση ότι έχω μήνυμα τυχαίνει πολλές φορές να μπω στην εφαρμογή και να δω ότι έχω κάποια μηνύματα.
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Έχει παρατηρήσει κανείς κανένα θέμα με το messenger ? Πολλές φορές δεν μου έρχεται κάποια ειδοποίηση ότι έχω μήνυμα τυχαίνει πολλές φορές να μπω στην εφαρμογή και να δω ότι έχω κάποια μηνύματα.
Γενικά οι ειδοποιήσεις σε default ρυθμίσεις είναι μια πονεμένη ιστορία...πήγαινε να απενεργοποιήσεις την εξοικονόμηση ενέργειας στις συγκεκριμένες εφαρμογές που θες να έρχονται οι ειδοποιήσεις στην ώρα τους...

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γενικά οι ειδοποιήσεις σε default ρυθμίσεις είναι μια πονεμένη ιστορία...πήγαινε να απενεργοποιήσεις την εξοικονόμηση ενέργειας στις συγκεκριμένες εφαρμογές που θες να έρχονται οι ειδοποιήσεις στην ώρα τους...

Καλησπέρα. Νέος κάτοχος. Αυτό πως γίνεται;

Και κάτι ακόμα.Η ίριδα δεν δημιουργεί πρόβλημα στα μάτια άν την χρησιμοποιείς;

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Καλησπέρα. Νέος κάτοχος. Αυτό πως γίνεται;

Και κάτι ακόμα.Η ίριδα δεν δημιουργεί πρόβλημα στα μάτια άν την χρησιμοποιείς;

Όσο πρόβλημα δημιουργεί και μια φωτογραφία...

Όσο πρόβλημα δημιουργεί και μια φωτογραφία...
Δλδ; είναι το ιδιο; για το άλλο θέμα ξέρεις να μου πεις πως;

Ωστόσο ακόμα και η samsung προειδοποιεί ότι αν σε ενοχλεί να μην το δουλεύεις.

Εγώ όσο προσπαθούσα να σκανάρω σωστά τα μάτια για να δουλεύει καλύτερα και παλευα να βρω σωστή γωνία για να ανοίξει, ένιωσα να με ενοχλεί αρκετά.

Είναι όπως και το υψηλό sar. Άλλοι δεν το καταλαβαίνουν, άλλοι το νιώθουν κατευθείαν!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Αυτό πως γίνεται;

Καλημέρα παιδιά!!

Εαν "γράψει" το knox, υπάρχει τρόπος να επανέλθει;

Έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται να σβηστεί αν γράψει

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλημέρα παιδιά!!

Εαν "γράψει" το knox, υπάρχει τρόπος να επανέλθει;

Άμα γράψει δε ξεγράφει. Οριστικά και αμετάκλητα!

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)