Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Μόνο με τη γνήσια μεμβράνη θα μείνεις ευχαριστημένος, αν και να θυμίσω ότι έχουμε ξεχωριστό θέμα όπου γίνονται αυτές οι συζητήσεις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=450856 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 καποια μεμβρανη ισως εχετε να προτεινεις? σκληρη! Επίσης μέρα άνετα βγάζει ...και μιάμιση μη σου πω Μεμβράνη δεν ξέρω δεν βάζω ποτέ Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 καποια μεμβρανη ισως εχετε να προτεινεις? σκληρη! Γιατί δεν κάνεις ασφάλιση με 22 ευρώ ? Ποιο φθηνό είναι και πιο σίγουρο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theNotorius Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Γιατί δεν κάνεις ασφάλιση με 22 ευρώ ? Ποιο φθηνό είναι και πιο σίγουρο. 22 Μονο? εγω ηξερα για 33 ευρω στη generalis .υπαρχει κ αλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Έχω θέμα μετά που πήρα το s8. Κάθε τόσο μου ερχετε e-mail από τη google με τις τοποθεσίες που επισκέφτηκα τη μέρα την ώρα και σε πιο κατάστημα ήμουν. Αυτό δεν το είχα ποτέ πριν με άλλη συσκευή. Έχω απενεργοποιήσει το ιστορικό τοποθεσίες όπως και το sharing της τοποθεσίας και σπάνια ανοίγω το gps. Έχει αρχίσει με νευριάζει αυτό. Δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος στο στήσιμο η κάποια εφαρμογή με παρακολουθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 22 Μονο? εγω ηξερα για 33 ευρω στη generalis .υπαρχει κ αλλη; Ναι στην generalli και με το γραφειο του Ξηρογιανοπουλου. Πατα στο google Και θα το βρεις. Διαβασε ορους κτλ. Γενικα και 33 να ηταν παλι θα το προτιμουσα. Εγω σημερα περιμενω το συμβολαιο και τελος. αμα σπασει εσπασε, τα δεδομενα να μην χαθουν και ολα τα αλλα δε με νοιαζουν. Εννοειται οτι το προσεχω, εννοειται οτι δε θα το πεταω απο εδω και απο εκει και στο χρονο να παω να το σπασω για να ζητησω αλλο, ομως για την κακια στιγμη υπαρχει, και ειναι καλυτερο απο ζελατινες και βλακειες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ναι στην generalli και με το γραφειο του Ξηρογιανοπουλου. Πατα στο google Και θα το βρεις. Διαβασε ορους κτλ. Γενικα και 33 να ηταν παλι θα το προτιμουσα. Εγω σημερα περιμενω το συμβολαιο και τελος. αμα σπασει εσπασε, τα δεδομενα να μην χαθουν και ολα τα αλλα δε με νοιαζουν. Εννοειται οτι το προσεχω, εννοειται οτι δε θα το πεταω απο εδω και απο εκει και στο χρονο να παω να το σπασω για να ζητησω αλλο, ομως για την κακια στιγμη υπαρχει, και ειναι καλυτερο απο ζελατινες και βλακειες. Πηρα μόλις τώρα τηλέφωνο και τους έστειλα με email την απόδειξη. Λένε θα επικοινωνήσουν Αύριο. Δε ρώτησα τιμή. 22 ευρώ αν είναι το έκανα εχτές! Γυαλί είναι είτε μπρος είτε πίσω αν πέσει έσπασε 100%.... Πέρα από τη θραύση έχει και για κλοπή αν και εκεί έχει φασαρία πρέπει να το δηλωσεις αστυνομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theNotorius Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 πολλα σκρουτζομαγαζα οπως το phonegallery και το kaizershop σου προσφερουν τη δυνατοτητα ασφαλισης στα 33 ευρω.ενας φιλος μ το εκανε και μετα που αγορασε τη συσκευη μονος του με τον αντιπροσωπο στα 35 ευρω.σιγουρα αξιζει.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Πηρα μόλις τώρα τηλέφωνο και τους έστειλα με email την απόδειξη. Λένε θα επικοινωνήσουν Αύριο. Δε ρώτησα τιμή. 22 ευρώ αν είναι το έκανα εχτές! Γυαλί είναι είτε μπρος είτε πίσω αν πέσει έσπασε 100%.... Πέρα από τη θραύση έχει και για κλοπή αν και εκεί έχει φασαρία πρέπει να το δηλωσεις αστυνομία ναι ειναι καλη περιπτωση. Βεβαια μια φορα σε ασφαλιζει, για να αποφυγει καθε χρονο να παιρνεις καινουριο....επισης για ενα ετος, το 2ο ετος με 15 ευρω, προσωπικα θα το χρησιμοποιησω μονο αν κρατησω 2 χρονια συσκευη και εχει γινει κωλος. Αλλιως χαλαλι τα 22+15 ευρω, τοσα λεφτα σε θηκες και ζελατινες που πεταμε δεν αξιζει. Μια θηκη την πηρα βεβαια, απλα δε θα ασχοληθω να παρω αλλη κτλ κτλ. Μια θηκουλα, την ασφαλεια και τελος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theNotorius Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 ναι ειναι καλη περιπτωση. Βεβαια μια φορα σε ασφαλιζει, για να αποφυγει καθε χρονο να παιρνεις καινουριο....επισης για ενα ετος, το 2ο ετος με 15 ευρω, προσωπικα θα το χρησιμοποιησω μονο αν κρατησω 2 χρονια συσκευη και εχει γινει κωλος. Αλλιως χαλαλι τα 22+15 ευρω, τοσα λεφτα σε θηκες και ζελατινες που πεταμε δεν αξιζει. Μια θηκη την πηρα βεβαια, απλα δε θα ασχοληθω να παρω αλλη κτλ κτλ. Μια θηκουλα, την ασφαλεια και τελος. εγω γιατι ειχα την εντυπωση πως ειναι για 1 ετος μονο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 εγω γιατι ειχα την εντυπωση πως ειναι για 1 ετος μονο; αμα διαβασεις το site σου λεει +15 για το 2ο ετος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Πήρα μια ζελατίνα curved αλλά με την θήκη έγινε χάλια. Ξέρεις κανείς κάποια που να μην έχει πρόβλημα να ξεκολλάει με θήκη? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theNotorius Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 αμα διαβασεις το site σου λεει +15 για το 2ο ετος. εγω διαβασα 15 για δευτερο ζημιογονο γεγονος .οχι για δευτερο ετος :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) Να υποθεσω πως δεν μπορεις να ξεφορτωθεις τις εφαρμογες τις samsung αν θες, σωστα? Eπισης fast charging, στην δικια μας εκδοση με τον exynos, εχεις μονο με τον μαμα φορτιστη, ετσι? Γιατι εχω ενα πολυφορτιστη με QC 3. Edited June 7, 2017 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Να υποθεσω πως δεν μπορεις να ξεφορτωθεις τις εφαρμογες τις samsung αν θες, σωστα? Eπισης fast charging, στην δικια μας εκδοση με τον exynos, εχεις μονο με τον μαμα φορτιστη, ετσι? Γιατι εχω ενα πολυφορτιστη με QC 3. Απενεργοποίηση μόνο σε Samsung εφαρμογές η υπηρεσίες. Απεναντίας σε Google σε αφήνει και απεγκατάσταση(uninstall) στην πλειοψηφία των εφαρμογών της. Στα του fast charging δεν γνωρίζω. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Έχω θέμα μετά που πήρα το s8. Κάθε τόσο μου ερχετε e-mail από τη google με τις τοποθεσίες που επισκέφτηκα τη μέρα την ώρα και σε πιο κατάστημα ήμουν. Αυτό δεν το είχα ποτέ πριν με άλλη συσκευή. Έχω απενεργοποιήσει το ιστορικό τοποθεσίες όπως και το sharing της τοποθεσίας και σπάνια ανοίγω το gps. Έχει αρχίσει με νευριάζει αυτό. Δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος στο στήσιμο η κάποια εφαρμογή με παρακολουθεί. Ειναι θέμα Google....Εχει μια υπηρεσία για να βαθμολογείς τα μέρη που επισκέπτεσαι και να βοηθάς άλλους χρήστες...Αμ θυμάμαι καλά θα το βρεις ή στο Google+ ή στο maps (κοινοποίηση τοποθεσιας)...Επισης μπορεί να είναι ενεργοποιημένο και στο Bixby . Ψαξτο λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Έχω το S7. Αξίζει να μεταπηδήσω στο S8; Το S8+ μου φάνηκε μεγάλο. Επίσης πρόσεξα πως το S7 Edge έχει μεγαλύτερη οθόνη από το S8 αλλά δεν θέλω να ξαναπάω σε S7. Βασικά θέλω μεγαλύτερη οθόνη από το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Βασικά θέλω μεγαλύτερη οθόνη από το δικό μου. Μονόδρομος το S8+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Έχω το S7. Αξίζει να μεταπηδήσω στο S8; Το S8+ μου φάνηκε μεγάλο. Επίσης πρόσεξα πως το S7 Edge έχει μεγαλύτερη οθόνη από το S8 αλλά δεν θέλω να ξαναπάω σε S7. Βασικά θέλω μεγαλύτερη οθόνη από το δικό μου. Για μένα δεν αξίζει να πας στο s8. Ή πας για το edge και γλυτώνεις λεφτά ή τα σκας για τον plus. Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Μονόδρομος το S8+... Το S8 δεν έχει μεγαλύτερη οθόνη από το S7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Το S7 Edge έχει 5.5" οθόνη ενώ το S8 έχει 5.8". Απλά το S8 είναι πιο μικρό στο χερι, από ότι το S7 Edge. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Το S7 Edge έχει 5.5" οθόνη ενώ το S8 έχει 5.8". Απλά το S8 είναι πιο μικρό στο χερι, από ότι το S7 Edge. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω πως σε αυτή την περίπτωση δεν παίζει ρόλο η διαγώνιος γιατί δεν έχουν ίδια αναλογία οθόνης. Το S7 edge πρέπει να έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Νομίζω πως σε αυτή την περίπτωση δεν παίζει ρόλο η διαγώνιος γιατί δεν έχουν ίδια αναλογία οθόνης. Το S7 edge πρέπει να έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη. Ίδιο εμβαδόν, μεγαλύτερο πλάτος το s7 edge, μεγαλύτερο ύψος το s8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ότι στις ρυθμίσεις για την οθόνη έχουμε τα εξής. Η πρώτη από πάνω ρύθμιση ( adaptive) έχει πιο διευρυμένο gamma χρώματος και σε εξωτερικούς χώρους +19% brightness. Το μόνο που θέλει είναι να κατεβάσεις την θερμοκρασία χρώματος από 7560 βαθμούς στο 6800 με μία επιλογή που έχει στο κάτω μέρος. Πρέπει να πας την μπάρα τέρμα δεξιά προς την κόκκινη απόχρωση. Default από την Samsung η ρύθμιση αν το δεις μπλεδίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Γιατί δεν κάνεις ασφάλιση με 22 ευρώ ? Ποιο φθηνό είναι και πιο σίγουρο. Κι ιδού η απορία. Κι ας πούμε ότι σπάει οθόνη,η πλάτη,ποια η διαδικασία και φυσικά πού επισκευάζεται. Στο μαγαζάκι του Μιχαλιου;η στην αντιπροσωπεία; Και θα πρέπει πρώτα να σταλεί η συσκευή στην ασφαλιστική εταιρεία; Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts