Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαχχαχα θεος.. 255 εχει ολόκληρη οθόνη μαζί με το σώμα..
i know γιαυτο τον ειπα στην αρχη αφου εχει ασφαλεια να το φτιαξει για να το δωσει παραπανω λεφτα,αλλα δεν του παει η καρδια και προσφερθηκα να βοηθησω χαχαχα

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

i know γιαυτο τον ειπα στην αρχη αφου εχει ασφαλεια να το φτιαξει για να το δωσει παραπανω λεφτα,αλλα δεν του παει η καρδια και προσφερθηκα να βοηθησω χαχαχα

90 ευρο έφαγα μόνο για τζαμακια και ζελατίνες... λεφτά για πέταμα.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

οπως ολοι εδω μεσα σχεδον και δουλεια δεν καναμε αλλα αυτα ειναι για το αλλο θεμα

Εγώ πάντως παιδιά, αφού πέρυσι στο s7 edge πέταξα κάνα 40αρι € σε γυαλιά κλπ, φέτος έδωσα απλά ένα 10€ συν 7€ αν θυμάμαι καλά, το έντυσα με screenknight μπρος πίσω πήρα και 2 Spigen θήκες με άλλα 25€ συνολικά και τέλος. Ούτε πειράματα ούτε τίποτα. Δοκιμασμένες λύσεις. Ειδικά οι ζελατίνες μπρος πίσω έχουν γίνει σώμα με το κινητό. Και δοκιμασμένες με την πιο δυσκολη θήκη. Rugged armor για όσους ξέρουν... Πέρασα ένα καλοκαίρι σε παραλίες κλπ, δεν νοιάστηκα ούτε στιγμή να το προστατεύσω, από άμμο, νερό, κέρματα κλπ και το κινητό είναι απλά σα να βγήκε τώρα από το κουτί...

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και να μην λυγίζει όπως κάποια άλλα :rolleyes:
Και να μην το πιάνεις με ειδικό τρόπο για να έχεις καλό σήμα :rolleyes:
Δεν τσιμπαω, δεν τσιμπαω.... :p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Δεν θέλω να σας βάλω φωτιά αλλά έχω μια πληροφορία στα ένα γυαλί το οποίο είναι πολύ καλό σε θέαση και άριστο στο touch με κόστος κάτω των 4€...δεν λέω ακόμα τίποτα περιμένω να το δοκιμάσω όταν μου έρθει από Κίνα σε περίπου 2 εβδομάδες.... Αλλά επειδή όλοι έχουμε χαλάσει πολλά χρήματα σε γυαλιά κρατάω μικρό καλάθι... Πρώτα δοκιμή και μετά ενημέρωση.... :p

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

... και να μην ξεβάφει :cool:.

Ο καιρός όμως θα δείξει αν σκάσει καμία nand.... :whistle:

... και να μην ξεβάφει :cool:.

Αρπα την Βασιλη...:lol: :lol::)

:lol::lol::lol: ... ε τότε θα σκάνε όλα αφού από την ίδια ψωνίζουν όλοι ακόμα και η ... premium :lol::lol::lol:

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

:lol::lol::lol: ... ε τότε θα σκάνε όλα αφού από την ίδια ψωνίζουν όλοι ακόμα και η ... premium :lol::lol::lol:

Σε διορθώνω. Ultra Premium!

Βέβαια δεν έσκαγαν στην Ultra Premium..... :cool:

Γεια σου ρε Γιάννη!!! Όσο θυμάμαι πως κάποτε έφαγα ban επειδή αρπαζόμουν μαζί σου... Χαίρομαι πάντως γιατί για κάτι τέτοια μου αρέσει το myphone.gr. Υγιές τρολάρισμα και πλάκα. Βέβαια παίζουν ρόλο και τα παιδιά που είναι εδώ στο τοπικ.

Γεια σου ρε Γιάννη!!! Όσο θυμάμαι πως κάποτε έφαγα ban επειδή αρπαζόμουν μαζί σου... Χαίρομαι πάντως γιατί για κάτι τέτοια μου αρέσει το myphone.gr. Υγιές τρολάρισμα και πλάκα. Βέβαια παίζουν ρόλο και τα παιδιά που είναι εδώ στο τοπικ.

Αυτή η παλιά ομάδα διαχείρισης.... :p

Αυτή η παλιά ομάδα διαχείρισης.... :p

Τωρα καλα τα λεμε, αλλα καποτε μας ειχατε ζαλισει τον ερωτα...:rolleyes:

Το θυμαμαι Βλαση και δεν το ειχα χαρει, να το ξερεις... :)

Με τον aptaliko που καποτε σκοτωνομασταν, εχουμε βρει καλο επιπεδο επικοινωνιας πλεον :D Με τον αλλο (ξερετε ποιον, με τα premium και τα ξεpremium) δεν τα εχω καταφερει ακομα....

Συμφωνώ. Είχα φάει και εγώ ban σε διαφωνία με το Γιάννη αλλά μπορώ να πω ότι οι συζητήσεις μας και οι διαφωνίες μας πάντα είχαν ένα επίπεδο και ήταν εποικοδομητικές. Θεωρώ ότι αυτό είναι και πρέπει να είναι το αλατάκι του myphone.gr. Πραγματικά βοηθάει και ποιοι είναι οι χειριστές του χώρου. Πάντως γουστάρω να τσιγκλάω Γιάννη γιατί είναι και ευφυέστατος και ξέρει να απαντάει και να κάνει ωραίο παιχνίδι.

Πάμε πίσω τώρα στο S8+, στο ίσως καλύτερο τηλέφωνο και λέω ίσως γιατί δεν έχουμε και το ... Note 8 :cool:.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

...Με τον aptaliko που καποτε σκοτωνομασταν, εχουμε βρει καλο επιπεδο επικοινωνιας πλεον :D Με τον αλλο (ξερετε ποιον, με τα premium και τα ξεpremium) δεν τα εχω καταφερει ακομα....

Είναι που μεγαλώνεις και ωριμάζεις :rolleyes:.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Εγώ είχα φάει περισσότερα ban από όλους σας!:lol::lol: Λόγω ευφυίας μάλλον.... :p:wacko::rolleyes:

Και εγώ κοιτάω προς νοτε8 , θα δείξει.....

Παντως χτες που το ειδα το note 8 απο κοντα στα public του Πειραια μου φανηκε πολυ ασχημο.

Αυτο το τετραγωνισμενο,με την αγουστια των πισω καμερων με απογοητευσε.

Μαλλον σε S8+ θα παω.

https://www.phonearena.com/news/HDR-playback-going-live-for-Samsung-Galaxy-S8S8-users-in-latest-YouTube-app-update_id97869

εφτασε η επιλογη hdr :), το δοκιμασα θελει λιγο δουλιτσα ακομα και δεν κανει full screen αλλα η εμπειρια ειναι σε αλλο επιπεδο...

https://www.phonearena.com/news/HDR-playback-going-live-for-Samsung-Galaxy-S8S8-users-in-latest-YouTube-app-update_id97869

εφτασε η επιλογη hdr :), το δοκιμασα θελει λιγο δουλιτσα ακομα και δεν κανει full screen αλλα η εμπειρια ειναι σε αλλο επιπεδο...

ηλεκτροσοκ!!!!! :p :p :p

IPhone 15 Pro 

Εκσταση....ή πιο απλά η Αποθεωση της OLED Τεχνολογίας!!

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Τελικά βλέπω ότι τα banαρισματα σας έκανα καλό........ :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αντε να δουμε τι θα δουμε:p:rolleyes:

Galaxy S8 Android 8.0 Oreo update development has started

https://www.sammobile.com/2017/09/08/samsung-galaxy-s8-plus-android-8-oreo-update/

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει με Odin επίσημο firmware unbranded άλλης χώρας?

Είναι 100% σίγουρο ότι θα ζητήσει επαναφορά και θα γυρίσει πάλι σε EUR?

Σκέφτομαι να κάνω αλλαγή σε btu αλλά αν είναι να το γυρίσει πάλι σε EUR μη μπω άδικα στον κόπο.

Αν έχει κάνει κανείς την δοκιμή ας μας πει.

kountouraN

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει με Odin επίσημο firmware unbranded άλλης χώρας?

Είναι 100% σίγουρο ότι θα ζητήσει επαναφορά και θα γυρίσει πάλι σε EUR?

Σκέφτομαι να κάνω αλλαγή σε btu αλλά αν είναι να το γυρίσει πάλι σε EUR μη μπω άδικα στον κόπο.

Αν έχει κάνει κανείς την δοκιμή ας μας πει.

Στην θέση σου θα πέρναγα το BTU και θα έκανα το πρώτο setάρισμα χωρίς sim.Έτσι ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γυρίσει πάλι σε EUR

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)