Dimi223 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Γεια σας παιδιά έχω πάρει το s8+ εδώ και μια εβδομάδα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος όμως έχω παρατηρήσει ότι οι φωτογραφίες που βγάζει δεν έχουν πολλή καλή ποιότητα. Δεν είναι θολές αλλά το s6 που είχα έβγαζε πιο καθαρές φωτογραφίες. Είναι φυσιολογικό αυτό επειδή μειώθηκαν τα mp ή έχει κάποιο πρόβλημα η κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Γεια σας παιδιά έχω πάρει το s8+ εδώ και μια εβδομάδα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος όμως έχω παρατηρήσει ότι οι φωτογραφίες που βγάζει δεν έχουν πολλή καλή ποιότητα. Δεν είναι θολές αλλά το s6 που είχα έβγαζε πιο καθαρές φωτογραφίες. Είναι φυσιολογικό αυτό επειδή μειώθηκαν τα mp ή έχει κάποιο πρόβλημα η κάμερα;Σίγουρα πρόβλημα η κάμερα έχει. Κανονικά πρέπει να βγάζει πολύ καλύτερες από το s6. Τα megapixel δεν παίζουν ρόλο αλλά ο φακός και αλλά πράγματα. Service επειγόντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix17 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 (edited) Εχω αγορασει ενα μεταχειρισμενο σ8 plus εδω και μια βδομαδα το κινητο μολις αρχιζω και το χρησιμοποιω ζεσταίνεται πολυ μου φτανει 37-38 βαθμους η μπαταρια συμφωνα με το cpuz ειναι νορμαλ αυτο? :confused: Edited June 15, 2018 by Nix17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Εχω αγορασει ενα μεταχειρισμενο σ8 plus εδω και μια βδομαδα το κινητο μολις αρχιζω και το χρησιμοποιω ζεσταίνεται πολυ μου φτανει 37-38 βαθμους η μπαταρια συμφωνα με το cpuz ειναι νορμαλ αυτο? :confused:Αυτήν την απορία έχω και εγώ..μερικές φορές, στα καλά καθούμενα, με ήπια σχετικά χρήση, ανεβάζει θερμοκρασία, σε σημείο που το αφήνω από τα χέρια γιατί είναι πολύ ενοχλητικό. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Εχω αγορασει ενα μεταχειρισμενο σ8 plus εδω και μια βδομαδα το κινητο μολις αρχιζω και το χρησιμοποιω ζεσταίνεται πολυ μου φτανει 37-38 βαθμους η μπαταρια συμφωνα με το cpuz ειναι νορμαλ αυτο? :confused: φυσιολογική είναι. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Καλοκαίριασε παιδιά κι εμένα εκεί παίζει με YouTube και λίγο browsing στους 37 με 38 max Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Γεια σας παιδιά έχω πάρει το s8+ εδώ και μια εβδομάδα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος όμως έχω παρατηρήσει ότι οι φωτογραφίες που βγάζει δεν έχουν πολλή καλή ποιότητα. Δεν είναι θολές αλλά το s6 που είχα έβγαζε πιο καθαρές φωτογραφίες. Είναι φυσιολογικό αυτό επειδή μειώθηκαν τα mp ή έχει κάποιο πρόβλημα η κάμερα; Η κάμερα του S8+ είναι πολύ πιο ανώτερη από το S6. Κοίτα τις ρυθμίσεις σου, καθάρισε τους φακούς και αν δεν δεις βελτίωση πήγαινε τι στο service. Αν είσαι Αθήνα στη smartec Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Αν κατεβάσω και περάσω το samsung messages που έχει το σ9 που είναι σε μπλε χρώμα θα έχω κάποιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Αν κατεβάσω και περάσω το samsung messages που έχει το σ9 που είναι σε μπλε χρώμα θα έχω κάποιο θέμα? Λογικά όχι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Η κάμερα του S8+ είναι πολύ πιο ανώτερη από το S6. Κοίτα τις ρυθμίσεις σου, καθάρισε τους φακούς και αν δεν δεις βελτίωση πήγαινε τι στο service. Αν είσαι Αθήνα στη smartec εχει βγαλει θεμα γενικα ο αισθητηρας του s8+ ή απλα εχει τυχει σε 2-3 ..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Καλησπέρα, μετά από πτώση έσπασε η οθόνη στις δυο κάτω γωνίες. Από 40 πόντους ύψος και με θήκη αλλά αν δεν σε θέλει.. στο θέμα μας τώρα. το κινητό είναι λειτουργικό και έσπασε τέρμα γωνία οποτε το χρησιμοποιώ κανονικά. Τι κάνω όμως; Το φτιάχνω; Το πουλάω αν πουλιεται; Είχα διαβάσει για 265€ από την αντιπροσωπεία για αλλαγή οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Ε αυτές είναι οι επιλογές σου δυστυχώς. Η το πουλάς ως έχει πολύ φθηνά, ή δίνεις 270 και στο φτιάχνουν στο service (λογικά συν νέα μπαταρία και συν αδιαβροχοποίηση), ή το δουλεύεις όπως είναι. Είναι να σε θέλει και λίγο η τύχη σε αυτά, γυαλί είναι. Εμένα μου έπεσε 3 φορές χωρίς θήκες κλπ, πάνω από μισό μέτρο σε πλακάκια/τσιμέντο και δεν έπαθε τίποτα. Στην επόμενη συσκευή, δώσε 25€ και κάνε μια ασφάλεια να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) Στην επόμενη συσκευή, δώσε 25€ και κάνε μια ασφάλεια να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 35€ έκανα εγώ στο S8 στην γνωστή ασφαλιστική τέλος Φλεβάρη που μας πέρασε. Edited June 18, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Αυτό αγοράστηκε μεταχειρισμένο και δεν είχε κάνει ο προηγούμενος. Σε iPhone που έχω αγοράσει καινούριο του έκανα με 35€. Το s8 λογικά θα το κρατήσω σπασμένο αφού δουλεύει γιατί θεωρώ δεν αξίζει να δώσω σχεδόν 300€ πλέον. Θα τσοντάρω κάτι παραπάνω αργότερα και θα πάρω το s9+ μεταχειρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Μπορεί να το ανέβασαν λόγο ζήτησης. Εγώ που πήρα το κινητό τέλη Ιουλίου πέρυσι στα 640€, πλήρωσα 22€ για την ασφάλεια. Όπως και να χει, κράτησε το όπως είναι αφού δεν υπάρχει πρόβλημα. Γιατί τα 300€ που θεωρείς ήδη λίγα, δεν θα τα δώσει κανείς. Με 270€ για επισκευή +300 αγορά, έρχεται ακριβώς στην τιμή καινούργιου s8+. 200€ και πολύ δύσκολο το κόβω, οπότε πραγματικά δεν αξίζει να το δώσεις. Υγ. Για s8+ πάντα, για το μικρό ούτε κατά διάνοια τα 200. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Ισοτιμία ευρώ δολαρίου.. τελείωσε το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Ρε παιδια σήμερα ανακάλυψα ένα πολυ εκνευριστικό bug στο viber Μόλις δεχτώ κι απαντήσω σε μια κλήση , το τηλέφωνο συνεχίζει να δονείται ασταμάτητα ενώ μιλάω και δεν μπορώ να συνεννοηθω με τον άλλο! Είδα τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων του viber και δεν εχω πειραξει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Ρε παιδια σήμερα ανακάλυψα ένα πολυ εκνευριστικό bug στο viber Μόλις δεχτώ κι απαντήσω σε μια κλήση , το τηλέφωνο συνεχίζει να δονείται ασταμάτητα ενώ μιλάω και δεν μπορώ να συνεννοηθω με τον άλλο! Είδα τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων του viber και δεν εχω πειραξει τιποτα! Στείλε feedback στο viber. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Καλημέρα έβαλε κανεις το Good Lock 2018 που έβγαλε η samsung να μας πει εντυπώσεις αξίζει να το βάλουμε? https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/tutorial-how-to-install-lock-2018-t3804701 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Έχει κάποιες ωραίες παραμετροποίησεις, όπως οι πρόσφατες εφαρμογές, κάποιες ρυθμίσεις, πχ όταν πας σπίτι να ανοίγει Wifi.. Γενικά μπορείς να παίξεις και να δεις τι σου αρέσει. Πιστεύω αξίζει μια ματιά. Καλημέρα έβαλε κανεις το Good Lock 2018 που έβγαλε η samsung να μας πει εντυπώσεις αξίζει να το βάλουμε? https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/tutorial-how-to-install-lock-2018-t3804701 Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) Κάτι άσχετο, σήμερα ήρθε ένας φίλος με το S8+ με Oreo και μου έκανε εντύπωση πόσο καλή λειτουργία έχει... Και φορτωμένο με πολλές εφαρμογές... Μου έκανε μεγάλη εντύπωση.. Βασικά η συγκεκριμένη συσκευή, είναι από τις λίγες της Samsung που την κράτησα μόνο μια βδομάδα όταν την είχε πρωτοβγαλει, και δεν είχα άποψη... Μετά πέρυσι το καλοκαίρι την είχα για μια βδομάδα, αλλά μαζί με το 1+5.και πιο πολύ έκανα σύγκριση παρά την δούλεψα... Αλλα.σημερα την είδα με. Άλλο μάτι... Edited June 21, 2018 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Το χω πει και το χω γράψει όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Το κινητό με την oreo εκτοξεύτηκε από κάθε άποψη, γρήγορο εξαιρετικά smooth με μπαταριάρα, το Huawei p20 pro που είχα ταυτόχρονα, 5 μέρες το κράτησα δεν με ενθουσίασε πουθενά πλην κάμερας σε night mode ούτε κατάλαβα τα 6 γίγα ραμ σε σχέση με τα 4 του plus μου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Βγήκε κάνα καινούργιο update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Σε Vodafone ελληνικό δεν βλέπω κάτι νέο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελευταίο update είναι Μαΐου 2018 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Συνήθως κάπου 25-27 του μηνα δίνει τα γερμανικά πρώτα! Ε καλα security patch θα ειναι Ιουνίου οχι κατι ιδιαίτερο! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts