nikos523 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Κάνεις backup τα αρχεία σου και αν δείς κάποιο πρόβλημα κάνεις επαναφορά. Έχω περάσει 2 oreo ota εδώ και 1 μήνα + χωρίς wipe και η συσκευή λειτουργεί απροβλημάτιστα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Γεια σου συντοπίτη και εγώ Πορτογάλος είμαι! Τι csc code εχεις εσύ; Εγώ έχω MEO και από ότι μου είπαν από το κατάστημα που το πήρα είναι unbranded. Σκέφτομαι να περάσω την Oreo μέσω Odin αλλά έχω χαθεί λίγο. Θα ήθελα να την περάσω και να αλλάξω csc code είτε Ελληνικό είτε χώρας που παίρνει γρήγορα αναβαθμίσεις αλλά έχω μπερδευτεί για το τι πρέπει να κάνω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αναμονή φιλαράκο να έρθει το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 thank you φίλε μου. Και εγώ αυτό θα κάνω επειδή βαριέμαι λιγάκι να το στήνω απ την αρχή. Αν στην πορεία εντοπίσω κάποιο πρόβλημα, κάνω τότε επαναφορά. ;) Θα επιστρέψω με εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 (edited) Γεια σου συντοπίτη και εγώ Πορτογάλος είμαι! Τι csc code εχεις εσύ; Εγώ έχω MEO και από ότι μου είπαν από το κατάστημα που το πήρα είναι unbranded. Σκέφτομαι να περάσω την Oreo μέσω Odin αλλά έχω χαθεί λίγο. Θα ήθελα να την περάσω και να αλλάξω csc code είτε Ελληνικό είτε χώρας που παίρνει γρήγορα αναβαθμίσεις αλλά έχω μπερδευτεί για το τι πρέπει να κάνω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αναμονή φιλαράκο να έρθει το update Θα συμφωνήσω με τον chris_amg! Στην τελική, τι περιμένεις ότι θα αλλάξει με αυτό το update που θες τόσο πολύ να "μπλέξεις"? Γιατί στο λέω με κάθε σιγουριά. Δεν θα αλλάξει ουσιαστικά τπτ!!! Σε daily use, στην καλύτερη να δεις μία μικρή σπιρτάδα αν και σε αυτό εαν δεν κάνεις πραγματικά side-by-side benchmarking τότε πολύ πιθανό αυτό που νιώθεις να είναι περισσότερο placebo παρά πραγματική διαφορά. Δεν λέω να μην κάνεις το update! Ούτε ότι το update δεν βελτιώνει το τηλέφωνο. Να το κάνεις άμα θες, εννοείται! Απλώς ρωτάω, από την στιγμή που βλέπεις ότι θέλει να "ταλαιπωρηθείς" κάπως, ειδικά αν δεν είσαι εξοικειωμένος με τέτοιες διαδικασίες, τι περιμένεις ότι θα κερδίσεις στο τέλος. Ένα μήνα γρηγορότερο update? Και? Υ.Γ. vfragos. Επειδή βλέπω ότι αναφέρεις ότι σου είπε το κατάστημα ότι είναι unbranded. Εδώ κάνω μία υπόθεση αλλά αυτό που πιθανολογώ ότι κατάλαβαν-ή θεωρούν- αυτοί ως unbranded είναι το unlocked. Που είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν είναι unbranded απλώς ότι ίσως αυτοί απάντησαν σε κάτι διαφορετικό. Edited March 9, 2018 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 (edited) σύνδεσα μόλις την συσκευή μου με smartswitch κ μου βγάζει την αναβάθμιση για oreo EUR βέβαια για όσους το κάνουν να ξέρετε γίνεται καθαρή εγκατάσταση γιαυτο backup... όσοι πιστοί προσέλθετε.. Edited March 9, 2018 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 σύνδεσα μόλις την συσκευή μου με smartswitch κ μου βγάζει την αναβάθμιση για oreo EUR βέβαια για όσους το κάνουν να ξέρετε γίνεται καθαρή εγκατάσταση γιαυτο backup... όσοι πιστοί προσέλθετε..Ειδαμε το φως το αληθινό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Ειδαμε το φως το αληθινό!!!! κύριε ελέησον...ενας παπάς να μας αγιάσει...α ρε samsung ρεζίλια με τα csc Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 κύριε ελέησον...ενας παπάς να μας αγιάσει...α ρε samsung ρεζίλια με τα csc παω για λαμπάδα στο ξωκλησι και ερχομαι να την περασω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 είναι σίγουρο ότι γίνετε format στο κινητό? γιατί έχω ξανά κάνει αναβάθμιση λογισμικού με το smart switch στο s8 plus και δεν είχε γίνει format Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 είναι σίγουρο ότι γίνετε format στο κινητό? γιατί έχω ξανά κάνει αναβάθμιση λογισμικού με το smart switch στο s8 plus και δεν είχε γίνει format δεν ειναι σίγουρο αλλά αν δεν κανει είσαι μια χαρα...τώρα αν θες για λόγους psychological κάνεις μετά ένα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Μόλις μίλησα με smartec. 2 χρόνια εγγύηση έχουν τα ακουστικά... Θέλουν μαζί την απόδειξη εγώ που δεν έχω απόδειξη θα πρέπει να τα στείλω θα τα κοιτάξουν θα γράψω το imei κ λογικά θα μου δώσουν άλλα αν είμαι τυχερός.. Δεν τα έχω δουλέψει καθόλου.. Απλά αν είναι να χρεωθω τα πέρα δώθε με acs πάω να πάρω καινούργια 11 ευρώ έχουν στο σκρουτζ απλά είπα αφού έχω εγγύηση.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 (edited) καλησπέρα. Στο κινητό εχω περασμένη την πρώτη εδοση oreo crap απο τον οδηγό που είχε κυκλοφορήσει. Εχω δίκτυο cosmote. Επειδή συνέχεια αναφέρουν τα μέλη εδω στο φόρουμ για το VoWiFi και VoLTE το εψαξα στην σελίδα της cosmote. Γράφει οτι για να το ενεργοποιήσεις πρεπει να πας στο τηλέφωνο-ρυθμήσεις-και να ενεργοποιήσεις την επιλογή κλήσεις wifi. Εγω έτσι το είχα.. Αλλά γράφει επίσης η cosmote οτι πρέπει να στείλεις μηνυμα στο 1333 την λεξη wificall για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Αφου ελαβα sms που επιβεβειώνει την ενεργοποιήση της υπηρεσίας, εκανα επανεικίνηση το κινητό και οταν άνοιξε βγηκε το παρακάτω πλαίσιο https://1drv.ms/u/s!Ak9Q3CqUV3WtiLhrtAdlTW8rHxIoiA και εμφανήστηκε ενα νέο εικονίδιο, το τηλεφωνο μαζι με το wifi ΄και οταν επιλεξω το volte το αλλάζει το εικονίδιο. edit: Και επίσης οταν το κινητό είναι κλειδωνένο γράφει πλεον cosmote wifi calling Εδώ αυτά που γράφει η cosmote https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Edited March 9, 2018 by nondaz Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Μόλις μίλησα με smartec. 2 χρόνια εγγύηση έχουν τα ακουστικά... Θέλουν μαζί την απόδειξη εγώ που δεν έχω απόδειξη θα πρέπει να τα στείλω θα τα κοιτάξουν θα γράψω το imei κ λογικά θα μου δώσουν άλλα αν είμαι τυχερός.. Δεν τα έχω δουλέψει καθόλου.. Απλά αν είναι να χρεωθω τα πέρα δώθε με acs πάω να πάρω καινούργια 11 ευρώ έχουν στο σκρουτζ απλά είπα αφού έχω εγγύηση..Αν δεν κάνω λάθος, τα ακουστικά της συσκευής έκαναν 100 ευρώ πέρυσι και πλέον είναι κάπου στα 70. Δεν ξέρω αν είναι άλλο μοντέλο τα φθηνά ή μούφα, πάντως δεν είναι τα ίδια απ όσο ξέρω. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 επιτέλους.... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Τελικά σου έκανε format? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Βγαίνει στο smartswitch αλλά όχι στην OTA. Ότι να ναι ρε samsung.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Τελικά σου έκανε format? Ειχα κανει ειδη φορματ αλλα μου φενεται δεν ξανακανε μετα με πηγε στην αρχικη κατευθειαν...γιατι κολατε κανετε back up κ τα επαναφερετε ολα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Ειχα κανει ειδη φορματ αλλα μου φενεται δεν ξανακανε μετα με πηγε στην αρχικη κατευθειαν...γιατι κολατε κανετε back up κ τα επαναφερετε ολα επιβεβαιωνω οτι με smart switch δεν κανει επαναφορα , δεν σβηνει τπτ . Το εκανα εγω μετα απο την εγκατασταση μονος μου χειροκινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 μηπως ξερει καποιος,εχω EUR, το smartswitch γραφει οτι το λογισμικο QL5ειναι ενημερωμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καλησπέρα με την oreo πως κάνω clear cash την επιλογή δεν την βρίσκω την αφαίρεσαν η την έβαλαν αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Εβαλα την ορεο μετα απο φορματ και τωρα δεν φεύγει το περίγραμμα απο μερικές εφαρμογές... οσο και αν το απενεργοποιώ απο το μενού ΕΜΦΆΝΙΣΗ--> ΠΛΑΊΣΙΟ ΕΙΚΟΝΙΔΊΩΝ! Αρχίσαμε τα κουλα με την βλακια αναβάθμιση που δεν εχει συμβατότητα με τα θέματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Εβαλα την ορεο μετα απο φορματ και τωρα δεν φεύγει το περίγραμμα απο μερικές εφαρμογές... οσο και αν το απενεργοποιώ απο το μενού ΕΜΦΆΝΙΣΗ--> ΠΛΑΊΣΙΟ ΕΙΚΟΝΙΔΊΩΝ! Αρχίσαμε τα κουλα με την βλακια αναβάθμιση που δεν εχει συμβατότητα με τα θέματα! Τα θέματα πρέπει να έχουν συμβατότητα με την αναβάθμιση, όχι το αντίθετο Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Τα θέματα πρέπει να έχουν συμβατότητα με την αναβάθμιση, όχι το αντίθετο Η αναβάθμιση βγαίνει μετα τα θέματα χαχα.... ασε που και χωρίς τα θέματα πάλι δεν δουλεύει. Γενικα κόλλησε.. φρακαρε.. και τωρα ποιος κάνει πάλι επαναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 έβαλα την oreo και έχω και τον nova όταν έρχεται email δεν βγάζει νουμεράκι διπλα στην εφαρμογή samsung email το κάνει και σε εσάς η μονο σε μένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Μόλις σύνδεσα μέσω smart switch μου έβγαλε διαθέσιμη αναβάθμιση γύρω στα 3657 mb(αν θυμάμαι καλά). Είναι τόσο μεγάλο το αρχείο? Ενώ έχω vdsl 50 το κατέβασμα αργεί πάρα πολύ. Είναι φυσιολογικό? Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts