Livas Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Ποιος ειναι ο συνδιασμός κουμπιών για να μπει σε download? Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkPower button + vol down + bixby button Και μετά μια φορά το vol up θα σε βγαλει μηνυμα. (Απο κλειστό κινητό καλύτερα). Και Power button + vol up + Bixby button Για recovery. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Παιδιά ξέρουμε πότε θα βγει η καινούρια ορεο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Παιδιά ξέρουμε πότε θα βγει η καινούρια ορεο;;; Άγνωστον... Υποθέτω μετά την ανακοίνωση του S9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Παιδιά ξέρουμε πότε θα βγει η καινούρια ορεο;;;Πήρες το S8+ τελικά ε, θυμάμαι που ήσουν στην αναζήτηση. Για την ορεο ακόμα δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Πήρες το S8+ τελικά ε, θυμάμαι που ήσουν στην αναζήτηση. Για την ορεο ακόμα δεν ξέρω.Ναι ναι, το πήρα. Το έψαξα από δω, το έψαξα από κει τελικά εδώ κατέληξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Ναι ναι, το πήρα. Το έψαξα από δω, το έψαξα από κει τελικά εδώ κατέληξα.Απο αυτά που εψαχνες θεωρώ οτι έκανες την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη λύση. Καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Η oreo σίγουρα τον άλλον μήνα μέχρι να φτιάξουν το πρόβλημα με τις αναπάντεχες επανεκκινησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Η oreo σίγουρα τον άλλον μήνα μέχρι να φτιάξουν το πρόβλημα με τις αναπάντεχες επανεκκινησειςΕγώ πάντως παιδιά δεν έχω καμία επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Παιδιά ξέρουμε πότε θα βγει η καινούρια ορεο;;;λίγο υπομονή φίλε μου κ η συσκευή θα απογειωθεί στο τέρμα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 λίγο υπομονή φίλε μου κ η συσκευή θα απογειωθεί στο τέρμαΑπογειωμένη είναι ρε συ. Χαχαχαχα. Με ορεο είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Απογειωμένη είναι ρε συ. Χαχαχαχα. Με ορεο είμαιχαχα ωραίος αναμένουμε κ εμείς με αγωνία Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 χαχα ωραίος αναμένουμε κ εμείς με αγωνίαΠαιδιά δεν χάνετε τίποτα. Πραγματικά. Ίσα ίσα που η μπαταρία είναι χειρότερη.Η μόνη μεγάλη διαφορά αυτή είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Επαννεκινήσεις δεν έχω με την 8.0 αλλά η μπαταρία είναι τραγικότατη και αυτό δεν είναι oreo... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Αντε να το φτιάξουν είμαστε νομίζω η τελευταία εταιρεία που δεν πήρε oreo Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Αμα είναι έτσι τοτε ας μην έρθει καλύτερα, εγω στην κατάψυξη εχω το update ετσι και αλλιως μενω και με νουγκατ σιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Ρε παιδια βρηκα ενα καμμενο πιξελ σημερα στην ακρη της οθονης. Καλυπτεται απο την εγγυηση κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Ρε παιδια βρηκα ενα καμμενο πιξελ σημερα στην ακρη της οθονης. Καλυπτεται απο την εγγυηση κατι τετοιο?εννοείται οτι καλύπτεται φίλε... ανέβασε καμία φωτο αν μπορείς Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Ρε παιδια βρηκα ενα καμμενο πιξελ σημερα στην ακρη της οθονης. Καλυπτεται απο την εγγυηση κατι τετοιο?100% παρε τηλ πρώτα να επιβαιβεωσεις διαθεσιμότητα σε οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Ευχαριστω θα παρω αυριο να ρωτησω. Φωτογραφια δεν εχω καποια καλη καμερα και ειναι πολυ μικρο δεν θα φαινεται μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ioannakal Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Με ασύρματη φόρτιση έχετε παρατηρήσει να ζεσταίνεται το κινητό? Είναι φυσιολογικό? Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Με ασύρματη φόρτιση έχετε παρατηρήσει να ζεσταίνεται το κινητό? Είναι φυσιολογικό? Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αλλά σε λογικά πλαίσια. Να μην ζεματάει δηλαδή. Μέχρι χλιαρό είναι φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ioannakal Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Ναι αλλά σε λογικά πλαίσια. Να μην ζεματάει δηλαδή. Μέχρι χλιαρό είναι φυσιολογικό.Κατάλαβα. Χλιαρό είναι όποτε δεν ανησυχώ. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Με ασύρματη φόρτιση έχετε παρατηρήσει να ζεσταίνεται το κινητό? Είναι φυσιολογικό? Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εδω σε φαστ καιει το κινητο στο ασυρματο δεν θα καψει :lol: φυσιολογικο ειναι φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Έχω παρατηρήσει μια 'επιθετική' αυτόματη φωτεινότητα με την oreo. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Και ναι, λίγη παραπάνω τσιμπημένη κατανάλωση στην μπαταρία. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Στο ανέβασμα της φωτεινότητας ναι, είναι λίγο πιο ακαριαίο. Έτσι μου φάνηκε κι εμένα τουλάχιστον. Για την μπαταρία, στα ίδια είμαι προσωπικά. Στο 5% που έπαιζα πριν παίζω και τώρα, δηλαδή ανάμεσα 10-15% υπόλοιπο όταν θα μπει για φόρτιση την δεύτερη μέρα το βράδυ. Η χρήση φυσικά ίδια χωρίς αλλαγές. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts