Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα, δεν βλέπω τίποτε καινούργιο. Νομίζω πως είναι μια απλή ενημέρωση ασφαλείας.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν θυμάμαι υπάρχει ρύθμιση να μετατρέπεται αυτόματα σε mms. Αυτό μπορεί να γίνει με την επισύναψη ενός αρχείου, ΙΣΩΣ όμως να γίνεται και με τον μεγάλο αριθμό γραμμάτων. Άρχισε να γράφεις ένα SMS και παρατήρησε πότε αλλάζει χρώμα.

Εξ αρχής πριν καν γράψω κάποιο γράμμα για αυτό και μου φάνηκε περίεργο. Κάποιες φορές κίτρινο και κανονικό SMS με όριο 160 χαρακτήρες, κάποιες φορές πράσινο με όριο 1000 χαρακτήρες !

Υπάρχει καποια σημαντική αλλαγή;

Επίσης αν δεν κάνει κοπο να μας ενημερώσετε για την μπαταρία σε 2 3 μέρες.

Πρώτη αποφόρτιση μετά το τελευταίο update. Χρήση μόνο με Wi-Fi, Facebook και browsing.717d7d595d878d9df5dccab28bab353f.jpg81d23511b1d272d62d95633ab2e42f2f.jpg

Πρώτη αποφόρτιση μετά το τελευταίο update. Χρήση μόνο με Wi-Fi, Facebook και browsing.717d7d595d878d9df5dccab28bab353f.jpg81d23511b1d272d62d95633ab2e42f2f.jpg

φιλε μου αυτο που βλεπω ειναι απιστευτο και πιανει νουμερα συσκευων ποθ βγηκανε πριν κανα μηνα-διμηνο(mate 10 pro kai op5t)!τρομερο νουμερο,,μακαρι να ειναι οντως σε ολες τις συσκευες που θα το κανουν οταν ερθει! πριν το update,τι νουμερα ειχες με αυτη την χρηση?

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση όντως παιδια και μένα σε λίγο μπαίνει 6μηνο και η μπαταρία είναι ακόμα βράχος.

Κανένα σκαμπανεβασμα ούτε πτώση της απόδοσης της.

φιλε μου αυτο που βλεπω ειναι απιστευτο και πιανει νουμερα συσκευων ποθ βγηκανε πριν κανα μηνα-διμηνο(mate 10 pro kai op5t)!τρομερο νουμερο,,μακαρι να ειναι οντως σε ολες τις συσκευες που θα το κανουν οταν ερθει! πριν το update,τι νουμερα ειχες με αυτη την χρηση?
Καλά και εγώ έναν μήνα το έχω..Πριν το update, σύμφωνα με τη χρήση μου και τις ρυθμίσεις, έπιανα πάνω κάτω τους ίδιους χρόνους. Σχεδόν 4.15 ώρες στο 50%, όμως με δεδομένα. Οι φωτογραφίες που έβαλα, είναι μόνο με Wi-Fi.

Καλά και εγώ έναν μήνα το έχω..Πριν το update, σύμφωνα με τη χρήση μου και τις ρυθμίσεις, έπιανα πάνω κάτω τους ίδιους χρόνους. Σχεδόν 4.15 ώρες στο 50%, όμως με δεδομένα. Οι φωτογραφίες που έβαλα, είναι μόνο με Wi-Fi.

εγω στο 50% συνηθως ειμαι με 3,15-30 με wifi τις περισσοτερες φορες,,ιουλιου συσκευη απο σεπτεμβρη ηρθε στην κατοχη μου!τον περασμενο μηνα που πηγα Micro-tech εδω θεσσαλονικη μου βγαλανε οτι ειναι στο 96% η υγεια της μπαταριας και πως δεν μπορουσαν να την αλλαξουν,γιατι εβλεπα πως επεφτε η μπαταρια αρκετα γρηγορα!μου ειπαν μετα απο επαναφορα και περασμα λογισμικου απο την αρχη να δω πως θα παει,αρχικα ηταν καλα αλλα μετα παλι βλεπω κατι περιεργα,βλεπω και αυτα τα νουμερα τωρα που ανεβαζετε και το κοβω να ξαναπηγαινω ;) ! αυτο για να μην βγουμε αλλο off στο νημα!

εγω στο 50% συνηθως ειμαι με 3,15-30 με wifi τις περισσοτερες φορες,,ιουλιου συσκευη απο σεπτεμβρη ηρθε στην κατοχη μου!τον περασμενο μηνα που πηγα Micro-tech εδω θεσσαλονικη μου βγαλανε οτι ειναι στο 96% η υγεια της μπαταριας και πως δεν μπορουσαν να την αλλαξουν,γιατι εβλεπα πως επεφτε η μπαταρια αρκετα γρηγορα!μου ειπαν μετα απο επαναφορα και περασμα λογισμικου απο την αρχη να δω πως θα παει,αρχικα ηταν καλα αλλα μετα παλι βλεπω κατι περιεργα,βλεπω και αυτα τα νουμερα τωρα που ανεβαζετε και το κοβω να ξαναπηγαινω ;) ! αυτο για να μην βγουμε αλλο off στο νημα!
Δεν ξέρω..πάντως εξαρτάται με τη χρήση που του κάνεις.

Το ακουστικό του τηλεφώνου φαίνεται να ακούγεται πιο "τσιριχτά" πλέον. Σαν να ανεβάζεις πολύ την ένταση σε μάπα ηχεία ένα πράμα.

Δεν ξέρω αν φταίει το update που έκανα χθες ή έτυχε κάτι άλλο..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Καλησπερα, νεος κατοχος απο χθες, εχω μεινει καταπληκτος με την αποδοση του στο κομματι της μουσικης, χρησιμοποιω εφαρμογη απο το play store και ενω με το Mate 10 pro ειχα τις ιδιες ρυθμισεις στο θηριο μας εχω επιπεδα lg V20, τα ακουστικα που παρεχονται σηκωνουν ανετα τις ρυθμισεις, στα της συσκευης απλα κοσμημα. :)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλησπερα, νεος κατοχος απο χθες, εχω μεινει καταπληκτος με την αποδοση του στο κομματι της μουσικης, χρησιμοποιω εφαρμογη απο το play store και ενω με το Mate 10 pro ειχα τις ιδιες ρυθμισεις στο θηριο μας εχω επιπεδα lg V20, τα ακουστικα που παρεχονται σηκωνουν ανετα τις ρυθμισεις, στα της συσκευης απλα κοσμημα. :)

καλως ηρθες φιλε μου,,σε αντιθεση με αλλα ατομα και εγω συμφωνω για το ηχο του και την αποδοση του,οτι ειναι εξαιρετικα καλα! μελλοντικα αν θελεις και εχεις τον χρονο θα θελαμε ενα συγκριτικο με το mate μιας και το εχεις-ειχες στην κατοχη σου!

καλως ηρθες φιλε μου,,σε αντιθεση με αλλα ατομα και εγω συμφωνω για το ηχο του και την αποδοση του,οτι ειναι εξαιρετικα καλα! μελλοντικα αν θελεις και εχεις τον χρονο θα θελαμε ενα συγκριτικο με το mate μιας και το εχεις-ειχες στην κατοχη σου!

Σε ευχαριστώ πολύ, σου έστειλα pm για να μην είμαστε off topic. :happy:

hqdefault.jpg

Ποιον player χρησιμοποιείς φιλε;

Καλημέρα, τον usb audio player pro, είναι μακράν ο κορυφαίος με διαφορά.

hqdefault.jpg

καλησπερα καλη χρονια και αισιοδοξη για ολο τον κοσμο! Αν γνωριζει καποιος να μου πει για το θεμα που εχει με την γρηγορη φορτιση απο το τελευταιο update ... αν κανω επαναφορα σε εγοστασιακες ρυθμισεις επιστρεφω στο προηγουμενο που λειτουργουσε?

καλησπερα καλη χρονια και αισιοδοξη για ολο τον κοσμο! Αν γνωριζει καποιος να μου πει για το θεμα που εχει με την γρηγορη φορτιση απο το τελευταιο update ... αν κανω επαναφορα σε εγοστασιακες ρυθμισεις επιστρεφω στο προηγουμενο που λειτουργουσε?

Οχι στην ίδια έκδοση θα είσαι!

Δεν υπάρχει τρόπος να πας σε παλαιότερη

Χάλι μαύρο το ακουστικό και πιστεύω ότι φταίει το update.

Άντε καμία βδομάδα ακόμα να πάρουν τα eur, να δούμε αν θα γεμίσει ο τόπος παράπονα και το επιβεβαιώσουμε!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Γειά σας, χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Ερώτηση: σε μαύρο φόντο,η γραμμή κατάστασης γκριζάρει και σε εσάς? Έτσι πρέπει να είναι? Τώρα το πρόσεξα. Με λίγη φωτεινότητα παραπάνω.. Edited by magiktigra

Υπάρχει κάπου επιλογή στο μενού για το noise reduction ή πλέον το έχουν καταργήσει??

Καλημέρα, καλή χρονιά να έχουμε. Για να δούμε τι θα παίξει με την Oreo αυτόν τον μήνα. Διαβάζω αρκετά καλά λόγια για την beta και αναμένω! :cool:

Καλημέρα, καλή χρονιά να έχουμε. Για να δούμε τι θα παίξει με την Oreo αυτόν τον μήνα. Διαβάζω αρκετά καλά λόγια για την beta και αναμένω! :cool:

Καλημερα, επισης μς υγεια, για να δουμε τι θα γινει, εχει μεινει πολυ πισω, με το wifi calling της cosmote δεν ξερω γιατι δεν ενεργοποιειται εφοσον το ξεκινησα με το σονυ ΧΖ και δουλευε αψογα και στο Ματε 10 pro που δεν ηταν συσκευη απο cosmote :(

hqdefault.jpg

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)