Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο jobs έλεγε, αν δεν πληρώσεις κάτι δεν το εκτιμάς..! :lol:

Σοβαρά τώρα, δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι πληρώνεις απλά το θέμα όπως σε άλλες περιπτώσεις.

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σοβαρά τώρα, δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι πληρώνεις απλά το θέμα όπως σε άλλες περιπτώσεις.

Χαχα.

Ε τότε ας πάει στην ευχή δεν μας χρειάζεται να πληρώνουμε και για theme την Samsung.:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

καλα σε αυτο δεν ειχε και αδικο ο μακαριτης,το τζαπα κανεις δεν το εκτιμησε αλλα να πληρωσω για θεμα δεν παιζει... καμια καλη εφαρμογη φυσικα!

Σαφώς υπάρχουν θεματαρες στο ξένο μάρκετ κοινώς στα paid themes.

Τα φρη είναι για κλάματα.

Υπάρχει τρόπος αναφέρεται και πιο πίσω πως να περνουμε τα θέματα χωρίς πληρωμή! :)

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Γεια σας φίλοι είμαι κι εγώ καινούργιος με το S8 plus που μόλις εχθές το απόγευμα παρέλαβα. Ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί... Θα ήθελα όμως μία μικρή βοήθεια από εσάς. Έχει εμφανιστεί ένα εικονίδιο δίπλα στην μπάρα σήματος wi-fi Δεν ξέρω τη λειτουργία του αλλά και δεν γνωρίζω πώς να το απενεργοποιήσω. Είναι ένας κύκλος και έχει ένα σταυρό στη μέση, Μήπως γνωρίζει κάποιος; ευχαριστώ πολύ. Edited by giorgos_alex

Γεια σας φίλοι είμαι κι εγώ καινούργιος με το S8 plus που μόλις εχθές το απόγευμα παρέλαβα. Ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί... Θα ήθελα όμως μία μικρή βοήθεια από εσάς. Έχει εμφανιστεί ένα εικονίδιο δίπλα στην μπάρα σήματος wi-fi Δεν ξέρω τη λειτουργία του αλλά και δεν γνωρίζω πώς να το απενεργοποιήσω. Είναι ένας κύκλος και έχει ένα σταυρό στη μέση, Μήπως γνωρίζει κάποιος; ευχαριστώ πολύ.

Νομίζω εξοικονόμηση δεδομένων

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

παιδιά τα φώτα σας, σε s7 edge άλλαξα ρομ απο πολωνική σε ελληνική για wifi calling. Ακολούθησα πιστά όλα τα βήματα. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία, άνοιξε και μου βγάζει τα εξής: "ΙMS Servive διακόπηκε", "com.sec.epdg διακόπηκε". Με odin το έκανα

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

παιδιά τα φώτα σας, σε s7 edge άλλαξα ρομ απο πολωνική σε ελληνική για wifi calling. Ακολούθησα πιστά όλα τα βήματα. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία, άνοιξε και μου βγάζει τα εξής: "ΙMS Servive διακόπηκε", "com.sec.epdg διακόπηκε". Με odin το έκανα

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Σε λάθος νήμα γράφεις.

Εδώ 7 edge.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=431528

Sent from my iPad Pro using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ρε παιδιά απο που επεκτείνουμε την εγγύηση που ειναι 6 μήνες. Μου το ειχε βγάλει το Samsung Members αλλά δεν το είχα κάνει

IPhone 15 Pro 

Παιδια θυμηστε μου λιγο, στο phone info, που βλεπουμε χωρα προέλευσης της συσκευης?!

Αν ειναι το csc country, το SEGR/GR τι φανερώνει?

Edited by paraskevas013

Παιδια θυμηστε μου λιγο, στο phone info, που βλεπουμε χωρα προέλευσης της συσκευης?!

Αν ειναι το csc country, το SEGR/GR τι φανερώνει?

Χώρα προορισμού βλέπουμε το 3ψηφιο csc του firmware.

Αν σου έχει ζητήσει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και την έκανες, θα έχει αλλάξει σε EUR που σημαίνει ελληνικό firmware.

kountouraN

Χώρα προορισμού βλέπουμε το 3ψηφιο csc του firmware.

Αν σου έχει ζητήσει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και την έκανες, θα έχει αλλάξει σε EUR που σημαίνει ελληνικό firmware.

Επαναφορά με hard reset θα εγινε λογικα πριν δυο εβδομαδες που το αγορασα μετεχειρο στο εξουσιοδοτημενο σερβις στην micro tech! Οσον αφορα στο phone info δεν μου βγάζει κατι στο csc firmware ειναι κενο δηλ, μονο activate και csc country μου βγαζει που το εγραψα και πριν!

Επαναφορά με hard reset θα εγινε λογικα πριν δυο εβδομαδες που το αγορασα μετεχειρο στο εξουσιοδοτημενο σερβις στην micro tech! Οσον αφορα στο phone info δεν μου βγάζει κατι στο csc firmware ειναι κενο δηλ, μονο activate και csc country μου βγαζει που το εγραψα και πριν!

ελληνικο ειναι

δεν ηξερα οτι τα σερβις πουλανε κ μεταχειρισμενα κινητα

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Ρυθμίσεις, πληροφορίες για το τηλέφωνο, πληροφορίες για το λογισμικό, κάτω κάτω λέει λογισμικό παροχέα υπηρεσιών.

Πες μας κάτω κάτω τα τρία τριψηφια csc χωρισμένα με /.

kountouraN

ελληνικο ειναι

δεν ηξερα οτι τα σερβις πουλανε κ μεταχειρισμενα κινητα

Εκει πηγα με το παιδι που μου το πουλησε για να την περασω απο γενικο ελεγχο την συσκευη, αμελεια μου που δεν το διευκρινησα!!

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρυθμίσεις, πληροφορίες για το τηλέφωνο, πληροφορίες για το λογισμικό, κάτω κάτω λέει λογισμικό παροχέα υπηρεσιών.

Πες μας κάτω κάτω τα τρία τριψηφια csc χωρισμένα με /.

Eur/eur/aut οποτεε αυστρια ε?!

Εκει πηγα με το παιδι που μου το πουλησε για να την περασω απο γενικο ελεγχο την συσκευη, αμελεια μου που δεν το διευκρινησα!!

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eur/eur/aut οποτεε αυστρια ε?!

Ελβετία..

Γυρισμένο σε ελληνικό όπως όλα σχεδόν.

kountouraN

Συνδυασμός του apk για καθόλου navbar και του app Swipe Home και απολαμβάνω την οθοναρα στο φουλ...μια χαρά!

Συνδυασμός του apk για καθόλου navbar και του app Swipe Home και απολαμβάνω την οθοναρα στο φουλ...μια χαρά!
ποι apk λες;δωσε παραπανω πληροφοριες

ποι apk λες;δωσε παραπανω πληροφοριες

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8+/themes/mods-small-collection-tweaks-t3657119

Κατέβασε το disable navbar και κάνε επανεκκίνηση.

Αν θες να το βγάλεις, απλά uninstall και επανεκκίνηση παλι.

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8+/themes/mods-small-collection-tweaks-t3657119

Κατέβασε το disable navbar και κάνε επανεκκίνηση.

Αν θες να το βγάλεις, απλά uninstall και επανεκκίνηση παλι.

ok ευχαριστω να σε ρωτησω αυτα τα apk ειναι εμπιστα και καθαρα; Edited by highland1

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)