kostasb13 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Εγώ από τη στιγμή που έβαλε αυτό το app που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Uninstall και τέλος. Έτσι και αλλιώς δεν υπαρχουν ρε παιδιά μεγάλες διαφορές αν κάνεις disable κάποιες εφαρμογές, περισσότερο ψυχολογικό είναι. Εγώ το είχα κυρίως για τα themes, τώρα χρησιμοποιω άλλους τρόπους για να βάλω paid themes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Με ποιον τρόπο βάζεις paid themes; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Εγώ από τη στιγμή που έβαλε αυτό το app που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Uninstall και τέλος. Έτσι και αλλιώς δεν υπαρχουν ρε παιδιά μεγάλες διαφορές αν κάνεις disable κάποιες εφαρμογές, περισσότερο ψυχολογικό είναι. Εγώ το είχα κυρίως για τα themes, τώρα χρησιμοποιω άλλους τρόπους για να βάλω paid themes Επειδή και εγώ μόνο και μόνο για τα paid theme το είχα από το ξένο μάρκετ. Ποιος είναι ο άλλος τρόπος να περνάς τα paid Theme χωρίς package disabler? Και εννοείται χωρίς ρουτ. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) Επειδή και εγώ μόνο και μόνο για τα paid theme το είχα από το ξένο μάρκετ. Ποιος είναι ο άλλος τρόπος να περνάς τα paid Theme χωρίς package disabler? Και εννοείται χωρίς ρουτ. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠραγματικά άν υπάρχει τρόπος αν είναι δυνατόν να τον γνωρίσουμε. Επίσης αν ειναι εύκολο να προτείνετε κάποιο ανάλογο market με Θέματα. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 12, 2017 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 (edited) Με ποιον τρόπο βάζεις paid themes; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρεπει πρωτα να τα κατεβάσεις από κάποιο ξένο theme store. Για να γίνει αυτο βγαζεις την sim και βάζεις κάποιο vpn app και συνδεεσαι με αυτο. Εγώ επιλέγω USA ή Γαλλία. Αφού κατεβάσεις οποιο paid θέμα θέλεις, όταν ξαναβάλεις την sim και κλείσεις το vpn για να κρατήσεις το paid theme που θα περάσεις, ένας τρόπος είναι να πας developer options, υπηρεσίες που εκτελούνται, και να κάνεις διακοπή στις δύο theme services, μετα εκκαθάριση data και cache στο theme store app και είσαι οκ. Με αυτό τον τρόπο το θέμα παραμένει και δεν είναι trial που σημαίνει ότι μετά από 10 λεπτά θα επιστρέψεις στο free theme που είχες. Είναι σχετικά απλό αν το κάνεις μια φορά, πιο απλό απ' ότι φαίνεται εδω λολ... Τρία βασικά πράγματα με λίγα λόγια... 1ον βγαζεις sim και ανοιγεις vpn για να μπεις στο ξένο theme store 2ον διακοπή στις επιλογές προγραμματιστή- υπηρεσίες που εκτελουνται 3ον εκκαθάριση data και cache στο theme store app. Edited September 13, 2017 by kostasb13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Παιδιά καλημέρα ψάχνω την ρύθμιση να δέχομαι μόνο κλίσης από τις επαφές μου και να αποριπτοντε οι κλήσεις εκτός επαφών γίνεται αυτό; και αν ναι πως το κάνω ρε παιδιά; ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Πρεπει πρωτα να τα κατεβάσεις από κάποιο ξένο theme store. Για να γίνει αυτο βγαζεις την sim και βάζεις κάποιο vpn app και συνδεεσαι με αυτο. Εγώ επιλέγω USA ή Γαλλία. Αφού κατεβάσεις οποιο paid θέμα θέλεις, όταν ξαναβάλεις την sim και κλείσεις το vpn για να κρατήσεις το paid theme που θα περάσεις, ένας τρόπος είναι να πας developer options, υπηρεσίες που εκτελούνται, και να κάνεις διακοπή στις δύο theme services, μετα εκκαθάριση data και cache στο theme store app και είσαι οκ. Με αυτό τον τρόπο το θέμα παραμένει και δεν είναι trial που σημαίνει ότι μετά από 10 λεπτά θα επιστρέψεις στο free theme που είχες. Είναι σχετικά απλό αν το κάνεις μια φορά, πιο απλό απ' ότι φαίνεται εδω λολ... Τρία βασικά πράγματα με λίγα λόγια... 1ον βγαζεις sim και ανοιγεις vpn για να μπεις στο ξένο theme store 2ον διακοπή στις επιλογές προγραμματιστή- υπηρεσίες που εκτελουνται 3ον εκκαθάριση data και cache στο theme store app. Ωραίος ευχαριστώ... Τον τρόπο για το πως να μπούμε στο ξένο μάρκετ τον ξέρω. Τον τρόπο που αναφέρεις δεν ήξερα με υπηρεσίες που εκτελούνται από επιλογές προγραμματιστη. Στην ουσία αυτό που κάνει το package disabler pro. Αλλα με λίγο διαφορετικό τρόπο. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ευχαριστούμε. Πολυ ενδιαφέρον αφού δεν χρειάζεται το package disabler. Κανενα μάρκετ ή κάποιο site για να βρούμε κανενα θέμα της προκοπής αλλα χωρις να χρειάζεται να βγάλουμε sim vpn κτλ υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ευχαριστούμε. Πολυ ενδιαφέρον αφού δεν χρειάζεται το package disabler. Κανενα μάρκετ ή κάποιο site για να βρούμε κανενα θέμα της προκοπής αλλα χωρις να χρειάζεται να βγάλουμε sim vpn κτλ υπάρχει? Στο xda μετά ότι βρεις. Εχω και του bobcat τα θέματα από donate που τον είχα κάνει κάποτε. Αν θέλεις σε στέλνω λινκ με π.μ, τα κλασικά έχει απλά τα αναβάθμισε. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Στο xda μετά ότι βρεις. Εχω και του bobcat τα θέματα από donate που τον είχα κάνει κάποτε. Αν θέλεις σε στέλνω λινκ με π.μ, τα κλασικά έχει απλά τα αναβάθμισε. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν σου ειναι ευκολο θα ήθελα λινκ. Ευχαριστω. Τωρα όσων αφορά την απενεργοποίηση υπηρεσιών απο την λειτουργία προγραμματιστών επειδή το εχω στα Ελληνικά το ενα ειναι τα Θέματα το αλλο? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Παιδιά καλημέρα ψάχνω την ρύθμιση να δέχομαι μόνο κλίσης από τις επαφές μου και να αποριπτοντε οι κλήσεις εκτός επαφών γίνεται αυτό; και αν ναι πως το κάνω ρε παιδιά; ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Παιδιά καλημέρα ψάχνω την ρύθμιση να δέχομαι μόνο κλίσης από τις επαφές μου και να αποριπτοντε οι κλήσεις εκτός επαφών γίνεται αυτό; και αν ναι πως το κάνω ρε παιδιά; ευχαριστώ.. Άνοιξε τον dialer, πάτα πάνω δεξιά τελίτσες, ρυθμίσεις, αποκλεισμός καλουντων. Εκεί μέσα είναι. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΑΝ ΟΧΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 εκεί που λέει "αποκλεισμός αγνώστων καλουντων " το είδες η όχι? είναι πάνω πάνω. Και μην γράφεις με κεφαλαία γιατι είναι σαν να φωνάζεις. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Αν σου ειναι ευκολο θα ήθελα λινκ. Ευχαριστω. Τωρα όσων αφορά την απενεργοποίηση υπηρεσιών απο την λειτουργία προγραμματιστών επειδή το εχω στα Ελληνικά το ενα ειναι τα Θέματα το αλλο? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είναι βασικά. Στην περίπτωση που έχεις στη μνήμη, στην οθόνη των recent apps το theme store τότε θα σου εμφανιστεί και στις υπηρεσίες, αλλιώς μόνο το Θέματα που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 εκεί που λέει "αποκλεισμός αγνώστων καλουντων " το είδες η όχι? είναι πάνω πάνω. Και μην γράφεις με κεφαλαία γιατι είναι σαν να φωνάζεις. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[ Ναι φιλε μου εκει ομως βαζεις τους αριθμους που θελεις εσυ δεν εχει επειλογη να δεχεσαι μονο απο τις επαφες σου εγω θελω να απορριπτω καθε κληση που ειναι εκτος επαφων και συγνωμη για τα κεφαλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 εκεί που λέει "αποκλεισμός αγνώστων καλουντων " το είδες η όχι? είναι πάνω πάνω. Και μην γράφεις με κεφαλαία γιατι είναι σαν να φωνάζεις. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[ Ναι φιλε μου εκει ομως βαζεις τους αριθμους που θελεις εσυ δεν εχει επειλογη να δεχεσαι μονο απο τις επαφες σου εγω θελω να απορριπτω καθε κληση που ειναι εκτος επαφων και συγνωμη για τα κεφαλαια. Άνοιξε αυτό εδώ. https://www.dropbox.com/s/3xzams1et8ry446/Screenshot_20170913-142833.jpg?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Υπάρχει δυνατότητα στη συσκευή και την έκδοση Nougat γενικότερα να μεταφέρεις εφαρμογές ή να τις εγκαθιστάς από την αρχή στην micro sd κάρτα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 (edited) Υπάρχει δυνατότητα στη συσκευή και την έκδοση Nougat γενικότερα να μεταφέρεις εφαρμογές ή να τις εγκαθιστάς από την αρχή στην micro sd κάρτα;;; Μπορείς όχι βεβαια όλες τις εφαρμογές αλλα όσες το υποστηρίζουν, από την αρχή δεν μπορείς να τις βάλεις στην κάρτα αλλα μετά να τις μεταφέρεις μια καλή εφαρμογή είναι AppMgr pro III που σου λέει πειές εφαρμογές το υποστηρίζουν και αν το υποστηρίζουν πειές δεν πρέπει να μεταφέρεις γιατί θα χαθούν τα widget και αλλα στα γραφει όλα στα ελληνικά να ξέρεις όμως αν μεταφέρεις μια εφαρμογή και μετά σου έρθει κάποιο update από αυτήν την εφαρμογή ξανά γυρνάει αυτόματα στην εσωτερική μνήμη και μετά πρέπει εσύ να πας να την ξανά μεταφέρεις στην κάρτα Edited September 13, 2017 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Μπορείς όχι βεβαια όλες τις εφαρμογές αλλα όσες το υποστηρίζουν, από την αρχή δεν μπορείς να τις βάλεις στην κάρτα αλλα μετά να τις μεταφέρεις μια καλή εφαρμογή είναι AppMgr pro III που σου λέει πειές εφαρμογές το υποστηρίζουν και αν το υποστηρίζουν πειές δεν πρέπει να μεταφέρεις γιατί θα χαθούν τα widget και αλλα στα γραφει όλα στα ελληνικά να ξέρεις όμως αν μεταφέρεις μια εφαρμογή και μετά σου έρθει κάποιο update από αυτήν την εφαρμογή ξανά γυρνάει αυτόματα στην εσωτερική μνήμη και μετά πρέπει εσύ να πας να την ξανά μεταφέρεις στην κάρτα Σε ευχαριστώ andreas443 για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Υπάρχει δυνατότητα στη συσκευή και την έκδοση Nougat γενικότερα να μεταφέρεις εφαρμογές ή να τις εγκαθιστάς από την αρχή στην micro sd κάρτα;;; Προσωπική άποψη. Άφησε τις εφαρμογές στη μνήμη τηλεφώνου για καλύτερη και απροβλημάτιστη λειτουργία. 64gb έχουμε. Στη κάρτα να μεταφέρεις μια στο τόσο τις φωτογραφίες/βίντεο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 συμφωνω 100% με 64 gb τι να την κανεις την καρτα;χωρις καρτα ειμαι απο την αρχη και αν καποια στιγμη γεμισει φωτογραφιες βιντεο κλπ τα πετας σε μια καρτα και εισαι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Γεμίζει παιδιά.. Ειδικά αν έχεις συνηθίσει με πολλά giga δεν είναι πολλά τα 50 ας πούμε που έχει διαθέσιμα η συσκευή! Ωστόσο με τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα διάφορα αρχεία/έγγραφα στην sd, γίνεται δουλειά. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Έχει κάνα πλεονέκτημα paid theme σε σχέση με free πχ κάνα feature παραπάνω ? Διότι τα free με καλύπτουν σήμερα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts