ernesto1983 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Για εμας που εχουμε το s7 edge πρεπει να παμε σιγουρα στο s8 plus για να την ακουσουμε την διαφορα..μεγαλη οθονη,λιγο καλυτερη καμερα,και μακαρι να τυχουμε sony imx 333και isocell 2! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Για εμας που εχουμε το s7 edge πρεπει να παμε σιγουρα στο s8 plus για να την ακουσουμε την διαφορα..μεγαλη οθονη,λιγο καλυτερη καμερα,και μακαρι να τυχουμε sony imx 333και isocell 2! Αν βαλεις τη λογικη, δεν εχει καμια βαση να πας σε s8/plus απο s7 edge. H μονη πραγματικη απολαυση είναι η μεγαλυτερη οθονη (one screen show, που ειχε πει κι ενας παλιος καλος φιλος όταν ειχε παρει ένα Dell windows phone-tablet), τα υπολοιπα περνουν σε δευτερη μοιρα. Φυσικα όλα αυτά με γνωμονα τη λογικη. Γιατι εδώ μεσα την παραμερίζουμε και κινούμαστε με την τρελα μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Για εμας που εχουμε το s7 edge πρεπει να παμε σιγουρα στο s8 plus για να την ακουσουμε την διαφορα..μεγαλη οθονη,λιγο καλυτερη καμερα,και μακαρι να τυχουμε sony imx 333και isocell 2! Πως το ξέρουμε ότι έχει λίγο καλύτερη κάμερα από το S7 edge, το είδαμε στη πράξη; Προσωπικά πιστεύω ότι και να υπάρχουν διαφορές θα είναι τόσο δυσδιάκριτες που ελάχιστοι θα τις καταλάβουν, αν τελικά υπάρχουν πράγματι. Το θέμα πάλι είναι και δεν τρολάρο, να λειτουργεί σωστά και σαν τηλέφωνο και να μη χάνεις κλήσεις και αυτό όπως και το S7 με την 7αρα, γιατί αλλιώς μία το ένα μια το άλλο με τη Samy μας το έχει κάνει << ρόιδο >> με τις ναυαρχίδες της ( S7 & S7 edge που είμαι κάτοχος , Note 7 το εκρηκτικό ..... ) άντε να δούμε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 (edited) Μην ξεχνάμε ότι ήδη κουβαλάει μία καλή προίκα, τα dual pixel και με τα μεγαλύτερα pixel 1.4µm του αισθητήρα εικόνας τα οποία συλλαμβάνουν περισσότερο φως και επίσης ο φωτεινός φακός f/1.7 που καλύτερος-φωτεινότερος δεν υπάρχει. Αν η Σάμυ φτιάξει -που απ'ότι φαίνεται το έχει κάνει- το λογισμικό τότε ο ισχυρός IMX 333 της Sony θα βάλει απλά το κερασάκι στην τούρτα. Edited April 2, 2017 by aptaliko Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Μην ξεχνάμε ότι ήδη κουβαλάει μία καλή προίκα, τα dual pixel και με τα μεγαλύτερα pixel 1.4µm του αισθητήρα εικόνας τα οποία συλλαμβάνουν περισσότερο φως και επίσης ο φωτεινός φακός f/1.7 που καλύτερος-φετεινότερος δεν υπάρχει. Αν η Σάμυ φτιάξει -που απ'ότι φαίνεται το έχει κάνει- το λογισμικό τότε ο ισχυρός IMX 333 της Sony θα βάλει απλά το κερασάκι στην τούρτα. Επειδή διαβάζω συνέχεια, λίγο καλύτερη κάμερα ή μόνο διαφορά στο software από s7, με ένα μικρό ποστ έβαλες τα πράγματα συνολικά στη θέση τους. Τώρα βέβαια λίγοι καταλαβαίνουν τι θα πει μεγαλύτερα πίξελ ή 1.7 διάφραγμα, αλλά οκ. Δεν είμαστε και φωτογραφικό φόρουμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmaister22 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 που το είδατε να πάω να το δω και εγώ από κοντά??? 21 Απριλίου θα μπορούμε να το πάρουμε από Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 ... Δεν είμαστε και φωτογραφικό φόρουμ. Για κοπιάστε, για κοπιάστε :D:D:D. Δείξτε το φωτογραφικό σας ταλέντο! (Smartphone Photos) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446474 Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430812 Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Πολυ καλες επιλογες και τα δυο.Εγω τσιμπησα το S8+.Μου αρεσε πολυ στα hands on που ειδα .Πηγαινα για το C9 pro 6.0' αλλα μολις ειδα το μαζεμα που εκανε στο S8 και S8+ επαθα πλακα και τοκλεισα αμεσως.Μια απιστευτη συσκευη τοσο σε software οσο και hardware.Για το 2017 ειμαι κομπλε βεβαια αναμενουμε το γιγαντα παντα με το πενακι αργοτερα το φθινοπωρο.Οσοι το παραγειλατε ευχομαι να το ευχαριστηθειτε.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmaister22 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Πολυ καλες επιλογες και τα δυο.Εγω τσιμπησα το S8+.Μου αρεσε πολυ στα hands on που ειδα .Πηγαινα για το C9 pro 6.0' αλλα μολις ειδα το μαζεμα που εκανε στο S8 και S8+ επαθα πλακα και τοκλεισα αμεσως.Μια απιστευτη συσκευη τοσο σε software οσο και hardware.Για το 2017 ειμαι κομπλε βεβαια αναμενουμε το γιγαντα παντα με το πενακι αργοτερα το φθινοπωρο.Οσοι το παραγειλατε ευχομαι να το ευχαριστηθειτε.:D που το ειδες φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Έχω το s7 edge αλλά δε ξέρω τι να πάρω το s8 η το s8 plus... Μήπως ειναι υπερβολικά πιο μεγάλο από το s7 edge? Χωράει στη τσέπη δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Αν είδα καλά απο τις φωτό μέχρι τώρα όλες οι χρωματικές αποχρώσεις που θα κλυκλοφορήσουν θα είναι διαφορετικές μόνο στην πίσω όψη της συσκευής και όλα θα είναι μαύρα μπροστά; Εαν ισχυεί κάτι τέτοιο μεγάλο Χ απο εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Έχω το s7 edge αλλά δε ξέρω τι να πάρω το s8 η το s8 plus... Μήπως ειναι υπερβολικά πιο μεγάλο από το s7 edge? Χωράει στη τσέπη δηλαδή? Σε βιντεάκια στό youtube, συγκριτικά το ένα δίπλα στο άλλο η διαφορά τους είναι πολύ μικρή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Guys οσοι το παρετε πρωτοι να λετε χρωμα και οπωσδηποτε αισθητηρα καμερας! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Guys οσοι το παρετε πρωτοι να λετε χρωμα και οπωσδηποτε αισθητηρα καμερας! Τι είναι αυτό με το χρώμα. Δηλαδή αν το πάρω εγώ σε χρώμα....Φλωρινιώτη θα το πάρεις κι εσύ; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Πρωτοτυπο galaxy s8+ με 2πλη καμερα κ αισθητηρα στο εμπρος μερος... τελικα οντως τελευταια στιγμη αλλαξε σχεδια η samsung...ισως κ το μελλοντικο s9... Edited April 3, 2017 by lewnidask Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Έχω το s7 edge αλλά δε ξέρω τι να πάρω το s8 η το s8 plus... Μήπως ειναι υπερβολικά πιο μεγάλο από το s7 edge? Χωράει στη τσέπη δηλαδή? Δεν έχει μεγάλη διαφορά από το S7 edge και από την άλλη η 6.2" οθόνη είναι χορταστική. Είναι πιο πιθανό να μετανιώσεις το 5.8" παρά το 6.2". Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Έχω το s7 edge αλλά δε ξέρω τι να πάρω το s8 η το s8 plus... Μήπως ειναι υπερβολικά πιο μεγάλο από το s7 edge? Χωράει στη τσέπη δηλαδή? Ιδου οι διαφορες Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Τι είναι αυτό με το χρώμα. Δηλαδή αν το πάρω εγώ σε χρώμα....Φλωρινιώτη θα το πάρεις κι εσύ; :p Χα χαχα..αφού ξέρεις...ότι πεί ο λαός! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Αν είδα καλά απο τις φωτό μέχρι τώρα όλες οι χρωματικές αποχρώσεις που θα κλυκλοφορήσουν θα είναι διαφορετικές μόνο στην πίσω όψη της συσκευής και όλα θα είναι μαύρα μπροστά; Εαν ισχυεί κάτι τέτοιο μεγάλο Χ απο εμένα. Σωστα είδες όλα είναι μαύρα μπροστά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Ιδου οι διαφορες Θεαματικο θα ελεγα το 'μαζεμα' μεταξυ S7-edge και απλου S8.Για ακομα μεγαλυτερη οθονη πας στο 6.2 και καθαρισες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Αν είδα καλά απο τις φωτό μέχρι τώρα όλες οι χρωματικές αποχρώσεις που θα κλυκλοφορήσουν θα είναι διαφορετικές μόνο στην πίσω όψη της συσκευής και όλα θα είναι μαύρα μπροστά; Εαν ισχυεί κάτι τέτοιο μεγάλο Χ απο εμένα. Σωστα είδες όλα είναι μαύρα μπροστά!!! Ακόμα ένα σοβαρό μείον. Ουσιαστικά οι συγκεκριμένες συσκευές, χρωματικά, αξίζουν μόνο σε μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Ακόμα ένα σοβαρό μείον. Ουσιαστικά οι συγκεκριμένες συσκευές, χρωματικά, αξίζουν μόνο σε μαύρο. Νομίζω επειδή δεν έχει πλαίσιο το κινητό, κάθε άλλο χρώμα πλην του μαύρου θα φαίνονταν τελείως αηδία λόγω των αισθητήρων. Μαύρο πάλι θα ήταν (αισθητήρες) με ίχνος άσπρου ή ότι άλλο χρωμάτιζαν το ακουστικό ας πούμε. Εργονομικό είναι το θέμα, απλώς δεν έχουμε συνηθίσει ακόμα το πως θα ναι το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Ιδου οι διαφορες Ομολογώ ότι μου αρέσει περισσότερο το s8 που έχει και μεγαλύτερη οθόνη και είναι και πιο μικρό από το s7 edge. Είμαι ευχαριστημένος με την οθόνη του s7 edge. Όμως αν υπάρχει διαφορά στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας (πχ καμία ώρα on screen time) Τότε σίγουρα θα πάω στο μεγάλο... 3000mah είναι πολύ λίγα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Νομίζω επειδή δεν έχει πλαίσιο το κινητό, κάθε άλλο χρώμα πλην του μαύρου θα φαίνονταν τελείως αηδία λόγω των αισθητήρων. Μαύρο πάλι θα ήταν (αισθητήρες) με ίχνος άσπρου ή ότι άλλο χρωμάτιζαν το ακουστικό ας πούμε. Εργονομικό είναι το θέμα, απλώς δεν έχουμε συνηθίσει ακόμα το πως θα ναι το τηλέφωνο. Εκτός των αισθητήρων πιστεύω ότι θα χτυπουσε άσχημα στο μάτι οποιοδήποτε χρώμα μπροστά λόγω του ότι τα άνω και κάτω bezel είναι ελάχιστα. Μάλλον πρέπει να συνηθίσουμε σε όλες τις ναυαρχίδες την μαυρη πρόσοψη ...το έχουμε δει και σε άλλες εταιρίες ...... απο ότι φαίνεται και το νέο iphone προσανατολίζεται προς τα εκει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Παιδιά οσοι το είδατε απο κοντά, σε ποια καταστήματα υπάρχει να το δούμε? Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts