kmpatra Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 κοιτα στις ρυθμισεις βελτιστοποιησης μπαταριας μηπως το έχει σε αυτόματη βελτιστοποιηση που σημαίνει οτι πολλές φορές μπορεί να αργεί η ειδοποίηση για εξοικονόμηση μπαταρίας... Αν και εσύ λες οτι δεν έρχονται καθόλου...ρίξε μια ματιά εκει και βλέπουμε. Τι έκδοση android τρέχει το κινητό? υ.γ. φαίνεται το email σου στην εικόνα... μήπως έχεις απενεργοποιήσει τον συχρονισμό στις ρυθμίσεις λογαριασμών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. June 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2023 Ok...κάτι έκανα με το συγχρονισμό που δεν ήταν ενεργοποιημένος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Απο που μπορω να δω, ποιους τηλεφωνικους αριθμους εχω κανει block; Εχω samsung, το εχω κανει μεσα απο τα contacts που εχει, αλλα δεν τα βλεπω καπου συγκεντρωμενα, δεν ξερω που βρισκονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Απο που μπορω να δω, ποιους τηλεφωνικους αριθμους εχω κανει block; Εχω samsung, το εχω κανει μεσα απο τα contacts που εχει, αλλα δεν τα βλεπω καπου συγκεντρωμενα, δεν ξερω που βρισκονται.Απο τις ρυθμίσεις του dialer, "αποκλεισμός αριθμών" Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Δεν ξερω αν ειναι θεμα 'android' ή 'κινητου'(υλικου). Αλλα ειναι φορες, που στο samsung galaxy, βλεπω να τρεμει η οθονη, και να μην μπορω να κανω τιποτε. Δεν μπορω να πατησω κατι, ανοιγουν μονες τους εφαρμογες, ειναι ολη η φαση 'τρελαδικο'. Μεχρι τωρα, αυτο μπορει να συμβει, πες, μια φορα το μηνα περιπου. Πως το λυνω; Με ενα δυο restart. Μπορει το ενα restart να μην ειναι αρκετο. Δεν ξερω ομως, μηπως ειναι οντως καποιο σοβαρο προβλημα και καποια μερα ουτε με restart φτιαχνει. Τι μπορει να φταιει ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Πατας το power button, επιλεγεις πατας στην οθονη restart, και ...'σε γραφει', δεν κανει τιποτε... Ωρες ωρες δηλαδη, σαν να καταλαβαινει το που ακουμπαω, σε λαθος σημειο...ή παταει μονο του οτι νομιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 (edited) Παιδια καλησπερα. Εχω μια ερωτηση για οσους εχουν συσκευη με Android 12. Οι δικες σας συσκευες εχουν εγκατεστημενη εφαρμογη Sheduled power on/off? Η δικια μου δεν εχει και θα ηθελα να ξερω αν ειναι θεμα Android η απλα θεμα του δικου μου hardware. Ευχαριστω Edited July 19, 2023 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Πες μας τι συσκευή έχεις καταρχάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Σε ποιον απευθυνεσαι? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 (edited) Σε σένα. Τι μοντέλο είναι μηπως xiaomi? Συγγνώμη τώρα είδα το μήνυμά σου πιο σωστά και τα προηγούμενα μηνύματά σου. Το scheduled power on/off δεν είναι feature του android 12. Γενικά ούτε στα προηγούμενα android υπήρχε. Κάποια μοντέλα όπως για παράδειγμα της xiaomi είχαν τέτοια δυνατότητα. Ήταν δυνατότητα του miui, του interface που περναει στα δικά της κινητά. Από ότι βλέπω σου είχα γράψει σχετικά και στο θέμα του moto G72 Edited July 19, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Και τα δυο UMI που ειχα ανοιγοκλειναν κανονικα. Και τι κανει ο κοσμος που εχει κινητα που δεν χτυπουν κλειστα? Βαζει ξυπνητηρι ξεχωριστο η δεν το κλεινει τη διαρκεια της νυχτας και τρωει την ακτινοβολια τοσες ωρες κατακεφαλα? Τελος παντων, τωρα με το ρουτ βρεθηκε καποια λυση. Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Στη λειτουργία πτήσης χτυπαει κανονικά το ξυπνητήρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, kmpatra said: Σε σένα. Τι μοντέλο είναι μηπως xiaomi? Συγγνώμη τώρα είδα το μήνυμά σου πιο σωστά και τα προηγούμενα μηνύματά σου. Το scheduled power on/off δεν είναι feature του android 12. Γενικά ούτε στα προηγούμενα android υπήρχε. Κάποια μοντέλα όπως για παράδειγμα της xiaomi είχαν τέτοια δυνατότητα. Ήταν δυνατότητα του miui, του interface που περναει στα δικά της κινητά. Από ότι βλέπω σου είχα γράψει σχετικά και στο θέμα του moto G72 Το είχε και η Οneplus σε διάφορα μοντέλα της. Και προφανώς το έχουν και άλλα κινητά, όχι μόνο της ΧΙΑΟΜΙ. Edited July 19, 2023 by junglist 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ally Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Έχω ένα καλώδιο μήκους δύο μέτρων, είναι γωνία και στις δύο καταλήξεις. Προκειμένου να αγοράσω εκ νέου ένα δίμετρο, πόσα mah πρέπει να δίνει ώστε να υποστηρίζει πλήρως την ταχεία φόρτιση(xiaomi redmi note 9 pro); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 Ειστε σιγουρα στο κατάλληλο θεμα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 On 9/8/2023 at 9:40 ΜΜ, Ally said: Έχω ένα καλώδιο μήκους δύο μέτρων, είναι γωνία και στις δύο καταλήξεις. Προκειμένου να αγοράσω εκ νέου ένα δίμετρο, πόσα mah πρέπει να δίνει ώστε να υποστηρίζει πλήρως την ταχεία φόρτιση(xiaomi redmi note 9 pro); Απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου... https://myphone.gr/forum/topic/191548/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2023 (edited) Σας βγάζει κι εσάς το Facebook δύο καρδούλες στη θέση του like; Αλλά όταν πατάς την πρώτη καρδούλα μετατρέπεται κανονικά σε like; Σήμερα το πρωί ξεκίνησε αυτό το περίεργο... Edited August 21, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 https://techmaniacs.gr/messenger-lite/ Εγώ δεν το βλέπω εδώ και καιρό στο Play Store! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2023 Πριν κάποια χρόνια είχε βγει μια ρωσικη(?) εφαρμογή η freedom (ή κάπως έτσι) Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ακόμη και αν λειτουργεί? Δε θέλω να επεκταθω στο τι είναι και τι κάνει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 Γιατί μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα όταν δεν έχω δεδομένα για ίντερνετ? Παλιότερα δεν μου έβγαζε κάτι τέτοιο όταν επίσης δεν είχε δεδομένα για ίντερνετ. Πως μπορώ να το αλλάξω χωρίς να απενεργοποιήσω την αθόρυβη ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 (edited) Έχω ένα Samsung galaxy s9+ σαν κινητό και επειδή λαμβάνω σπαμ μηνύματα υπηρεσίας από την Cosmote και δεν μπορώ να τα μπλοκάρω γιατί σαν αποστολέας είναι με γράμματα το "cosmote" και όχι κανένα τηλέφωνο έχετε να μου προτείνετε κάποιο app που να μπορεί να κάνει αυτό και να μην χάσω την δυνατότητα να μπορώ να στέλνω γραπτά μηνύματα και εικονομηνύματα ακόμα και σε άτομα που δεν έχουν εγκατεστημένη αυτή την εφαρμογή. Δοκίμασα αυτή την εφαρμογή αλλά δεν κάνει τίποτα σε μηνύματα που σαν αποστολέα έχουν γράμματα. Edited September 7, 2023 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε την υγεία της μπαταρίας στην συσκευή μας; Εάν όχι, υπάρχει εφαρμογή που να βάλω μην γεμίζει "σκουπίδια", μετά από την εγκατάσταση της, την συσκευή; Τι άλλο θα έπρεπε να δει κάποιος κατά την προμήθεια μιας μεταχειρισμένης συσκευής; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Μέσω εφαρμογης (δε θυαμαμι ποια είναι αλλά μπορώ να την βρω) Επίσης δε θυμάμαι αν πρέπει να είναι ρουτ η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε την υγεία της μπαταρίας στην συσκευή μας; Εάν όχι, υπάρχει εφαρμογή που να βάλω μην γεμίζει "σκουπίδια", μετά από την εγκατάσταση της, την συσκευή; Τι άλλο θα έπρεπε να δει κάποιος κατά την προμήθεια μιας μεταχειρισμένης συσκευής; Για την μπαταρία, από εφαρμογές που υπάρχουν στο playstore μόνο εκτιμήσεις θα πάρεις στο περίπου, αλλά θα σου δώσουν μια εικόνα. Δες την accubattery, αλλά για να πάρει δεδομένα και να σου δείξει μια σχετικά καλή προσέγγιση για την υγεία της μπαταρίας θα πρέπει να κάνεις έναν αριθμό πλήρους φόρτισης και αποφόρτισης της μπαταρίας. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk 1 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 Καλημέρα. Μόλις άλλαξα συσκευή και προσπαθώ να δώσω σε εφαρμογή άδεια για πρόσβαση στη μνήμη, είτε στην εσωτερική είτε σε κάρτα sd, και δε μ' αφήνει παρά μόνο αν επιλέξω κάποιο συγκεκριμένο φάκελο. Πώς γίνεται να δώσουμε άδεια αλλά σε όλη όμως κι όχι σε κάποιο μεμονωμένο φάκελο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts